![]() |
#2341 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kciuki za usg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2342 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mielismy całą serie Latopic i chwałę ją sobie Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- A co do fenistilu to bez konsultacji z lekarzen nie podawalabym takiemu dziecku. To lek antyhistaminowy pierwszej generacji, ma sporo skutkow ubocznych. Moja starsza miała go brac jak miała 5mc. Była po tym nie do wytrzymania. Zmierzla jak nie wiem. Wiadomo że jak dziecko się drapie czy ma konkretne rany to lepiej podać, jasne. Aket na zwykłą wysypke moin zdaniem nie Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Chudziaszej spróbuj ty napić się wapna. Jest też wapno dla dzieci, sanosvit, starszej dawałam. Ale lepiej skonsultuj z lekarzen. Jesten przeciwna dawania czegokolwiek takim maluszkom bez konsultacji z,lekarzem Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() O 8 sie obudzila a już teraz usupia przy cycusiu ![]() Mnóstwo ludzi mówi ze Koty robią krzywdę małym dzieciom... mówią to ludzie którzy tych zwierząt nie mają! Sa to wyjątkowe,bardzo inteligentne stworzenia która sa świetnymi nianiami ![]() Tutus przytulil się i mruczal az Maja usnela ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po ciazy odrazu wygladalam tak, ze na plaze w bikini odrazu moglam iść. Teraz mi brzuszek przybral, bo jem zadko a dużo. Moze wieczorkiem zaczne biegać? Ale nie wiem jak to pogodze, maz nie przyjezdza wczesnie, pozniej kapiemy Malą i ona do spania. Wtedy biegac? Ehh nie wiem czy tak pociągne, bo pobudki w nocy mamy co 2,3 godz. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Ania zdjęcie boskie!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też kąpiemy w łazience ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Aniu, ale cudne zdjęcie! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wychodzimy ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na nastepne wesele mamy pokój, ale mimo wszystko chcialabym sluchawki ochronne, aby sie moc nia pochwalic ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-08-17 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64236771]My w Zabrzu w klinice dziecięcej, oddział nefrologii. U nas prócz płaczu nic nie wskazywało na chorobę. Gorączki brak, wymiotow brak, biegunki też. Tylko beznadziejne wyniki moczu, powtarzane kilkakrotnie. Trafilismy w samą porę. Gdyby choroba się rozwinęła Hania już skrecala by siee z bólu ![]() No ale leukocyty wreszcie zniknęły, bialko też więc mam nadzieję, że dzisiaj będziemy w domu [/QUOTE] Też myślałam o Zabrzu, ale my bez auta i dojazd problematyczny, więc ostatecznie padło na górnośląskie centrum zdrowia dziecka w Katowicach. Zdrówka dziewczyny dużo ![]() --- Dzanet, doczytałam o wypisie, super ![]()
Edytowane przez __Veronique Czas edycji: 2016-08-17 o 09:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Rozeznanie
|
Dzanet wspaniale ze wychodzisz
![]() Honcia kciuki za usg ![]() Fiazo wdpolczuje nocy ![]() Ania slodkie zdjecie. Super masz nianie ![]() Ja kapie w lazience poniewaz szybciej nagrzeje ja niz pokoj, a w tym kraju roznie jest z pogoda. Wanienka stoi na podlodze a jako przewijak sluzy mi dywanik lazienkowy, na to mata do przewijania. Wszystkie potrzbne rzeczy trzeba poznosic do lazienki i na kleczkach do dziela, ale nie jest zle. Nie mam tu w lazience ani pralki, ani wanny, ani miejsca na stoijak, dlatego na kleczkach wszystko.
#2351 |
Zakorzenienie
|
Dzanet super ze wychodzicie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby poszlo szybko i sprawnie ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64236771]My w Zabrzu w klinice dziecięcej, oddział nefrologii. U nas prócz płaczu nic nie wskazywało na chorobę. Gorączki brak, wymiotow brak, biegunki też. Tylko beznadziejne wyniki moczu, powtarzane kilkakrotnie. Trafilismy w samą porę. Gdyby choroba się rozwinęła Hania już skrecala by siee z bólu ![]() No ale leukocyty wreszcie zniknęły, bialko też więc mam nadzieję, że dzisiaj będziemy w domu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Powodzenia! Oby maluch się nawet nie zorientowal ![]() Również kciuki ![]() Doczytalam, ze wychodzicie. Superaśnie ![]() Dziękujemy za kciuki ![]() ![]() Czekamy na wyniki ![]() Aniu kotek prawie tak slodki jak Majeczka ![]()
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64242226]Urocze
![]() Wychodzimy ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Super, że wychodzicie! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do nieobecności dziewczyn z wątku, to myślę, że niestety większość wykruszyła się już na zawsze... ![]() ![]() Nie chciało mi się iść dziś na spacer ![]() ![]() ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-08-17 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
My po 40 min dzemce na balkonie. Później wychodzimy na spacer z kolezanka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zadomowienie
|
Dżanet, super że wychodzicie, wiadomo że w domu najlepiej :-D
Honcia,brawa za dzielną córeczkę :-D Aniu foto cudne :-D Nas na szczęście choroba zaczęła opuszczać, na rtg nic nie wyszło :-D Dalej mamy brać antybiotyk, flegaminkę, inhalacje z nebbud i nebu dose, i oklepywanie. Bylam prywatnie u lekarza, jest ordynatorem na pediatri w szpitalu, więc mam nadzieję, że zna się na rzeczy. Jeszcze się pochwalę, tyle mam zapasów, i jeszcze 300 ml zamroziłam przed chwilą :-D. Mleczarnia działa :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zadomowienie
|
A to moje skarbki :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Motylku wejde na kompa to bede podziwiac Twoje Skarby
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Majunia śpi. Ja odkurzylam i przetarlam podłogi. Teraz polozylam się kolo Niej ![]() Przed snem bawiliśmy się kartami i spiewalam piosenki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
Motylku wow, doprawdy mleczarnia! Brawo
![]() Śliczne maluchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Motylku Ty to kobieto możesz mleko innym Mamom sprzedawac
![]() Wiecie ze gdzieś za granicą robia lody z mleka matki karmiącej i normalnie na gałki sprzedają. Tylko takie lody sa droższe od tych zwykłych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Australia i wyszlas na spacer? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- U mnie się pochmurzylo:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze na nastepnym się uda ![]() I znalazlam tansze sluchawki ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-08-17 o 12:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Dziewczyny co mogę kupić chrzesnicy na roczek? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Mąż odebrał wyniki. Wszystko w normie
![]() ![]() Aniu nie mam pojęcia ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2016-08-17 o 12:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zadomowienie
|
Tula z wkładka ? Od czasu do czasu mozna czy za wczesnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Raczkowanie
|
Witam po dluuugiej przerwie. Udało mi się Was nadrobić
![]() Współczuję mamom i dzieciaczkom, które byly i są w szpitalach. Wiem jakie to okropne. My tez stosujemy probiotyk Latopic i dobrze się sprawuje. Lepiej niz Lacidofil. Niestety Olus zjada coraz wiecej mm, moje mleko mu nue służy - robi po nim zielone i sluzowate kupy i ulewa a raczej chlusta. Po mm nie ma takich problemow. Na razie w dzien zjada mm, w nocy praktykujemy kp. Wydaje mi się, że może ma jakąś alergie i stad te problemy. Ale po całkowitym odstawieniu przeze mnie nabialu nic sie nie zmienilo. A nue mam tyle samozaparcia zeby na własną reke szukać innej przyczyny - tzn innego źródła alergi. Aniu cudnie Tutek opiekuje sie Majunia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Ciocie jak u Was zabawa? Bo u Nas super
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Dziękuję dziewczyny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszamy częściej ![]()
![]() |
#2368 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za wcześnie ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-08-17 o 14:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zadomowienie
|
Ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | ||||||||
Ania
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, szkoda, że niewiele się dowiedziałaś, co masz robić.. Ja bym polecała srebro, ale w to trzeba się wgłębić..naprawdę rewelacyjnie działa na większość chorób, czy zmian itp... Ja w liceum przez dłuższy okres czasu nic nie jadłam praktycznie- jedno jabłko w szkole, w domu serek wiejski z dodatkiem jakimś- tyle, schudłam dużo- jednak dalej uważałam, ze jestem gruba- cała ta moja "dieta" równała się ze zniszczonym zdrowiem i wielkim efektem jojo niestety. Z perspektywy czasu wiem, ze to nie było dobre, ale wygląd.. A gdybym sie nie zaniedbała w późniejszych latach- teraz nie musiałabym zrzucać minimum 30kg. To boli- że wiem, że wyglądałam super,a teraz?? nie czuję się dobrze w swoim ciele, w ogóle, dlatego wiem, że muszę coś zrobić. Przed weselem też byłam na diecie, idealna dieta, jesz dużo, wszystko jest dobrane, wymienne posiłki- i tak 4kg maksymalnie na miesiąc się zrzuca. Kosztuje 100zł miesięcznie, ale jakoś się nie mogę zmotywować,żeby ką kupić. Bo muszę wtedy już przygotowywać posiłki, jeść regularnie itp..wiadomo jak to jest. Dojrzewam jednak do tej decyzji. A bodziec prędzej czy później przyjdzie- i nawet wiem pewnie kiedy. Jak będzie chrzest małej- gdzie nie bede mogła znaleźć nic na siebie... Wiem, że potrafię.. Cytat:
A co do kotów-bo koty lubią być niestety zdradliwe, ale tylko wtedy, gdy poczują się właśnie zdradzone.ty swojego kotka kochasz, bardzo, więc myślę, ze nie ma powodów do obaw ![]() No i koty potrafią być też wredne.-ale oczywiście nie wszystkie ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64242226]Urocze ![]() Wychodzimy ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Super! No własnie, ale mała ma w takim razie chore nerki? czy po prostu po tym zapaleniu?? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A tak, usuniesz i z głowy:P tym bardziej, ze ósemki lubią boleć i sie psuć niestety. Cytat:
Daj znać jak wyniki! Cytat:
![]() Mam nadzieję, że już nikt od nas się nie wykruszy ![]() Cytat:
![]() Za mleko ![]() ![]() I cudne masz dzieciaczki! ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.