![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ehm... pozdrawiam z pracy ^^ Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4473 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Ja malutkie bulgotanie zaczęlam czuć w 16 tc teraz już ładnie da się wyczuć ![]() ![]() ![]() Co do cycków to u mnie stały się pełniejsze ale zmiany rozmiaru jakoś nie zaobserwowałam. Na brzuchu sie nie kladą bo i brzucha nie mam i cycków też nie bardzo:P Na Alliexpress zamówiłam sobie zestaw do haftowania i jak tylko przyjdzie bede mieć zajęcie ![]() ![]()
#4474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4475 |
Wtajemniczenie
|
donka_bez_ogonka Odzdrawiam z pracy!
![]() surka Dzięki za odpowiedź, może faktycznie to normalne, że dziecko jest tak nisko... ![]() NiEBiE U Was uparciuch jak tata a my się śmiejemy, że Pyza czuje przed tatą respekt ![]() ![]() ![]() cicha1990 ![]() wild_girl1 Następna zdolniacha! ![]() ![]()
![]() 2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6 Edytowane przez Konkardia Czas edycji: 2016-08-17 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie martwcie się brakiem ruchów, jeszcze jest na to czas, a za parę miesięcy, jak dzieciaki nam skopią żebra, wszystkie zatęsknimy do braku ruchów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W klinice, gdzie jestem umówiona, też robią od 18 do końca 22, ale lekarz powiedział, że na połówkowym im dzidzia większa, tym lepiej i kazał się umówić na 20-22 tydzień. Więc jestem zapisana na połowę września dopiero. Ale wcześniej mam wizytę u mojej lekarki i z nią skonsultuję, czy jest sens iść na połówkowe gdzieś dodatkowe (na to genetyczne sama mi poleciła, ale o połówkowym nic nie mówiła, więc może sama je zrobi). |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Raczkowanie
|
Cześć !!
Ale dawno nie pisałam, jakoś nie mam weny ale codziennie podczytuję wszystko na bieżąco. Mamy jakiś kryzys z Tż, codziennie się kłócimy... Wczoraj zrobiłam scenę zazdrości bo poszliśmy na basen, on jako że świetny pływak wyróżnia się z tłumu pływających i albo on albo jakaś dupeczka do niego zagadała ! A wyglądało to tak, wyszłam na 5 minut do jacuzzi, po 5 minutach wracam a on już stoi i rozmawia sobie z nową koleżanką, i tak rozmawiali sobie przez co najmniej 2o minut. Na to samo by wyszło jakbym na basen poszła sama ! Wkurzyłam się i wyszłam a potem wydarłam w aucie, że 5 minut mnie nie ma i już inne mu w głowie. Jest przystojniakiem i przyciąga te dziewuchy co doprowadza mnie do szału, ma tyle wielbicielek, no szkoda gadać... i to jest najczęściej powodem kłótni. Zastanawiam się czy to mi odwala czy rzeczywiście powinnam być zazdrosna... Jest kobieciarzem i chyba powinnam to zaakceptować. W sumie przecież nie spotyka się z innymi za plecami, nie zdradza ani nic z tych rzeczy. Ehh muszę chyba wrzucić na luz... A z dobrych wieści to.. Dzień przed wizytą Tż przyszedł wieczorem i zaczął głaskać i mówić do brzucha po imieniu ( wybraliśmy Hanię ) to było tak słodkie !! Wczoraj poszłam na wizytę i co ? Okazuje się że będzie facet !! Bardzo chciałam dziewczynkę, w rodzinie też sami chłopcy no ale trzeba będzie się postarać o nią kolejnym razem. Tym razem warkoczyków robić nie będziemy. Informacja jeszcze nie pewna na 100 % ale już nie powinno się nic zmienić. Widziałam jak młody fikołka robił w brzuchu i zaczynam czuć ruchy ! Nie mogę się doczekać kopniaków ! Młody zdrowy, ja również wyniki mam bardzo dobre, przytyłam tylko 1,5 kg ![]() No także u mnie psychicznie ciężko ostatnio ale to pewnie też zasługa hormonów. Mam nadzieje że u was lepjiej ![]() I mam pytanko, sa tu jakieś karły ? Szukam spodni ciążowych XS i nigdzie nie mogę znaleźć ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Karłem nie jestem aż tak ![]()
![]() |
#4479 | |
@}-,-'-
|
Cytat:
Jak mówicie ze koło 250 zł to jakos to zniosę ![]() A ruchów nie czuję żadnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój tez przystojniak i bardzo szybko kontakty z kobietami nawiązuje, ale ja podchodzę do tego na luzie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
@}-,-'-
|
Cytat:
Wydawało mi się, ze wyrosłam trochę z zazdrości ale jakby takie coś mnie spotkało to bym go udusiła, a gdyby było na odwrót to TŻ mnie chyba dwukrotnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
My okresy zazdrości mamy już dawno za sobą (13 lat razem), ale to wcześniej ja wysłuchiwałam wybuchów zazdrości, straszne to było, dobrze, że mu przeszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Raczkowanie
|
Czyli jednak nie jestem nienormalna ! Tez byście tak zrobiły.
On się zdenerwował bardzo ale gdybym ja tak zrobiła to dopiero byłaby afera ! Następnym razem ja sobie pogadam z jakimś ciekawym facetem a co ! Wrr jak o tym pomyślę to dalej mi ciśnienie skacze ! Zajrzę do H&M w takim razie, tylko ostatnio same większe rozmiary ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() Ojj ciężko z tymi facetami. Jeszcze jedna taka akcja i albo ja zwariuje albo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zadomowienie
|
Ktoś się chyba do mnie dobija..
![]() Wczoraj poczułam takie puknięcie i się zastanawiałam czy tą bączek się błąka ![]() ![]() ![]()
#4485 |
Zadomowienie
|
Wild mój się teraz non stop wierci
![]() ![]() Yee a ja się cieszę bo sporo firm się zainteresowało kompletowaniem wyprawki dla małego, w zamian za pokazanie produktów na mojej stronie i insta ![]() Konkordia mój 2 razy położył i od razu dostał kopniaka. Ale jakoś go to nie ekscytowało... Myślałam że to super musi być, jak dla nas pierwsze ruchy. Niebie , zielona mi też tak pulsuje brzuchol! Tam teraz chyba dużo krwi krąży. KPZ aaa kolejny chłopiec ![]() ![]() ![]() Mój mąż ma szalone powodzenie, ale ze względu na swoją totalną niedostępność ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Rozeznanie
|
Ja w 1ciazy mialam lozysko na przedniej scianie i ruchy poczulam w 18tc teraz tez mam na przedniej i poczulam w 16t3d
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Wtajemniczenie
|
Mamy styczniowe 2017
Dopiero co wam pisałam ze u mnie z ruchami średnio a tu dzisiaj mnie wiercioszek szturcha cały czas :p nawet udało mi sie kopniaka nagrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() KPZ gratuluje synka ![]() Mam kolejny atak rwy kulszowej... ehh ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4489 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za gratulacje
![]() Macie plan chodzić do szkoły rodzenia ? Ja się zastanawiam. Tż nie chce iść, ja nie jestem przekonana ale z drugiej strony można chyba się coś tam nauczyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
@}-,-'-
|
Ja mam ochotę na ta szkołę rodzenia, tylko obawiam się jak będzie z chęciami i czasem TŻ. Na stronie jednego ze szpitali czytałam, ze zajęcia są bezpłatne i czas w którym zalecają chodzić przypada gdzieś na październik.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Rozeznanie
|
Ja na pewno pójdę. Zastanawiam się tylko czy iść do darmowej szkoły, czy takiej przy szpitalu, w którym zdecyduję się rodzić. Ta druga opcja jest odpłatna u mnie w mieście, ale daje możliwość obejrzenie porodówki i wypytania o zwyczaje w konkretnym szpitalu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Raczkowanie
|
No i właśnie się zastanawiam jak ja wybiorę szpital
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pierwszej ciąży chodziłam, ale udało mi się zaliczyć tylko 3 spotkania, z czego zwiedzanie szpitala zaliczyłam leżąc na patologii ciąży. Ja zdecydowałam się na SR głównie dlatego, że była prowadzona przez położne ze szpitala, w którym zamierzałam rodzić i płacąc za SR nie musiałam płacić na poród rodzinny. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Jednym z ważniejszych kryteriów odległość, a jak już parę niedaleko lub w takiej samej odległości, to czy twój prowadzący tam pracuje, opinie kobiet i inne ważne dla ciebie kwestie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() KPZ gratuluję synka ![]() ![]() Ja też jeszcze pracuje i zamierzam do końca wrzesnia/połowy października pracować-zalezy jak mi wizyta wypadnie to wtedy poprosze o l4 ![]() a co do ruchów to na poczatku są nieregularne ![]() ![]() ja do szkoły rodzenia nie będe chodzić, w pierwszej ciązy tez nie chodziłam i jakoś teraz tez nie czuje potrzeby ![]()
#4496 |
Zadomowienie
|
ja będę, zaczynamy z początkiem października, kończymy na początku grudnia. Darmowa, ma bardzo dobre opinie, poza tym chcę się czegoś nauczyć i interesuje mnie chustonoszenie.
#4497 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, jak macie tam naukę wiązania chust.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Rozeznanie
|
ja też zamierzam chodzić
![]() ![]() Mój niuniek dzisiaj cały dzień sie wierciocha prawie, nadrabia wczorajsze leniuchowanie ![]()
#4499 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Mieszkam w dużym mieście więc szpitali do wyboru do koloru , za duzo chyba i to największy problem będzie :P ale mam czas jeszcze. Do szkoły chyba nie będę chodzić, jakoś tak źle mi się kojarzy. Chyba że pojdę na jakieś spotkanie i zobaczę jak to wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.