Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-29, 09:42   #4201
biiibiii
Zakorzenienie

Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem

bylka no pokaz sie koniecznie

niki dziewczyny maja racje, ty w domu przeciez tak ciezko pracujesz, pranie, sprzatanie, gotowanie, opieka nad dziaciakami...szkoda tylko ze pracy w domu nikt nie docenia:/
ale z drugiej strony nie dziwie ci sie ze chcesz wyjsc juz z domu i zaczac prace, troche sie oderwac od tego. no ale mysle ze bys zatesknila za ta harowka w domu i to bardzo szybko wszystko jeszcze przed toba
a co do zlobka i przedszkola to ja chodzilam i tu i tu, musialam bo oboje rodzice musieli pracowac, takie czasy. no i jakos przezylam, ne bylo tak zle, poza pania Gienia ktora przelsaduje mnie do dzis przetrwałam
wiec moze najpierw rozejrzyj sie za praca, zobacz co ci proponuje rynek i zastanow sie czy jest praca ktora bedzie ci odpowiadala, czy jestes juz gotowa dac dzieci do zlobka/przedkola.

nic,ja lece sie uczyc ;/ milego dniaaaa
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 09:47   #4202
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Będziesz wtedy Nikuś marzyła o chwilach spędzonych z dzieciakami w domu

gadzam sie 100%

moja mama zawsze narzeka, ze jak mogla byc nami w domu to nie mogla prze prace, wyjazdy itd; po latach sobie to wyrzuca
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 09:54   #4203
Nikita-v
Zadomowienie

a ja ide zrobic sobie kawę ( trzecią dziś) i wracam do sprawdzania czy ZUS sumiennie przekazuje składki do OFE. Nudne to straszliwie.. ale ktoś to musi zrobic
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 09:57   #4204
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita-v Pokaż wiadomość
a ja ide zrobic sobie kawę ( trzecią dziś) i wracam do sprawdzania czy ZUS sumiennie przekazuje składki do OFE. Nudne to straszliwie.. ale ktoś to musi zrobic
wlasnie rano mowili o tym w DDTVN

ja ide sie uczyc, chyba ale cos mi nie po drodze ;p
Stary 2008-01-29, 10:38   #4205
2018070520180950
Konto usunięte

ja robie sobie probnr egzaminy na prawkopa zaraz ide na kursik pa
Stary 2008-01-29, 11:05   #4206
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
No proszę Mamą nie jest a nawet virka mi racje przyznała Jak wrócę będzie sesja
Virka mamą jest
Czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez sylwia27 Pokaż wiadomość
Tak konkretnie to sama nie wiem, bo nie mam wagi i nie mogę sprawdzić. Ostatnio jednak miałam jakiś niespodziewany powrót apetytu. I żeby było dziwniej, to się własnie zaczęło, jak byłam przeziębiona, więc teoretycznie powinno być odwrotnie. Leżałam w łóżku i co chwilę prosliłam męża, żeby przyniósł mi coś do jedzenia bo jestem głodna. Aż się zaczął śmiać, że zachowuję się tak, jakby się nam rodzina miała powiększyć Ale czy są tego jakieś skutki w postaci dodatkowych kilogramów, to nie wiem. Na razie nie widać, żeby mi cokolwiek przybyło, ale może gdzieś tam ten tłuszczyk po cichu się odkłada...
Jak apetyt jest, to już połowa sukcesu, oby się utrzymał, to i ciałka przybędzie A swoja drogą, to powiększenie rodziny chyba też nie jest złym pomysłem...

Edit: Aha, Niki, zażywasz dalej ten peritol, jak działanie?

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 12:03   #4207
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, żeby się nie okazało, że to będzie dla niego podwójna przyjemność , wiesz niektórzy lubią taki hard core
wątpię, viruś
Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
czesc

coś mnie dopadło i nie mam ochoty na pisanie, ani w ogóle na siedzenie na kompie
dopadł mnie jakiś dołek

viruś pytałaś o Patryka, okazało się, że to nic groźnego, wirusowe zapalenie górnych dróg, ale wyglądał w sobotę bardzo źle, i jak potem rozmawiałam z lekarką w Prokocimiu, to miał podobne objawy do sepsy , oczywiście sepsy nie ma, ale ja byłam przerażona. Gorączka która nie ustępowała (w piątek wieczorem i w sobotę wróciła), był ogromnie osłabiony, nie wstawał z łóżka, ledwo na oczy patrzył, w lewej strony miał bardzo powiększony węzeł chłonny, widać było przez skóre taką dużą kulkę (ja oczywiście, że to jakiś rak ), a jak wstał z łóżka, żebym go ubrała do lekarza to mówił że nie może stać bo bardzo go bolą nóżki (przy sepsie podobno jest ból kończyn). Była sobota, nie miał nas kto przyjąć, żadnego lekarza prywatnie, więc został nam tylko Prokocim. Tam od razu nas zabrali na oddział izolatek, więc jak zobaczyłam że tam idziemy to byłam prawie pewna, że stwierdzili sepse . Na szczęście skończyło się dobrze, dostał silniejsze leki i powoli wraca do zdrowia, ale ile nerwów zjadłam przez tą jego chorobę, to nie da się opisać
Nikuś wdzisz ja mam to samo, tak mi jakos smutno, dziwnie, z jedenj strony teraz to przez TŻta a z drugiej to taki stan juz chwile sie u mnie utzrymuje...
Patryczka bardzo mocno ode mnie ucałuj
Cytat:
Dziewczyny założyłam wątek żeby mi ktoś doradził jakie dodatki do sukienki dobrać i żadnej nie podoba się to że w sukience są fioletowe ramiączka Aż tak źle to wygląda? Mnie się podoba...

Kupiłam sobie puder, pończochy, i czerwone majciory No i Garniera tego z dodatkiem samoopalacza i od dziś wielkie smarowanie
Zaraz zerknę w watek, ale ja to tak jak biiibiii nie bardzo u mnie z dodatkami...
A z tym Garnierem to uważaj, pamietaj, żeby myc ręcę, bo tez będziesz mieć między palcami i dokładnie go rozsmarowywuj, powinno byc dobrze, po kilku dniach zauwazysz efekty

Cytat:

nie tylko virus , czuję się jak bezużyteczny pasożyt , wszyscy wokół pracują, coś robią, a ja od 5 lat w domu . Nie mam jak iść do pracy, Nikola jest za mała, tak mi brakuje wyjscia z domu wśród ludzi, chciałabym mieć własne pieniądze być niezależna finansowo. Po prostu dobija mnie ta monotonia i siedzenie w domu
Zjadło mi niecjhcaco troche tego posta, ale sens zachowany. Ja tez sie tak czuje ostatnio, taka niepotzrebna, jakbym wiedziała, że z ym wyjazdem TŻta i moim tak będzie to juz na wakacjach poszłabym do pracy a nie siedziała w domu, ale teraz pwooli chce to zmienić, choc nie znam się za bardzo na ytym wszystkim Jak narazie napisałam cv i szukam, jak brat pozyczy mi kasę to mysle o kursie na prawko. Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki...
Cytat:
ile razy słyszę od znajomych "tobie to dobrze, siedzisz w domu nic nie robisz" i podobne komentarze, jak mnie to dobija wtedy .
To jest najgorsze. TŻ mi wyskoczył raz z takim hasłe, że siedze w domu, nie musze nic robic i tylko siedze przed komputerem...

No jak do cholery nic nie robie? Przecież jak sie siedziw domu to i tak zawsze jest cos do zrobienia to po pierwsze, poza tym nie cierpie nudy i jak siedze w domu i nie mam co robic jeszcze bardziej mnie to dobija!

Przepraszam z abrak pierwszych literek i błędy, nie wiem co nacisnełam, że jak chce cos skasowac a potem daje spację to zjada mi każde kolejne literki
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 12:26   #4208
nati360
Zakorzenienie

bylek no powiedz mi czym Ty sie przejmujesz? Ważne, zeby Tobie sie sukienka podobała. To właściwie najważniejsze. Poza tym mi tam te fioletowe ramiączka jakoś nie wyglądają źle.
Dziewczyny tam mają rację, że jakby sukienka była np. krótsza i nie miała wogóle ramiączek to byłaby tez ładna, ale!
Mi sie jakos nie widzi, żeby ona była taka jak jest na długość i bez ramiaczek... Nie wiem jakos tak dziwnie by to dla mnie wyglądało.
Na szyje nic nie chcesz mówisz? Chyba faktycznie byłoby wtedy za duzo w tym miejscu. A jak buty masz czarne i torebkę też to myślę, że bizuteria juz niekoniecznie w czarnym kolorze... Może faktycznie coś fioletowego? Teraz jest duzy wybór, wiec na pewno cos znajdziesz
Razem wszystkie na pewno tu cos wymyślimy, każda po propozycji i dojdziemy do wspólnego zdania

Także dziewczyny do roboty, bo byli zdesperowana pewnie
Stary 2008-01-29, 12:44   #4209
biiibiii
Zakorzenienie

Nati trzymamy kciuki oczywiscie, a jak !

byli co do twojej sukienki, mimo ze jak juz pisalam nie cierpie dobierac dodatkow i generalnie w tych sprawach kocham minimalizm to ja jednak zdecydowalabym sie np. na czarne kolczyki i czarna bransoletke na reke. ale nie matowa tylko jakas polyskujaca, cos w tym stylu. nie wiem jakos wydaje mi sie ze te ramiaczka fioletowa sa same w sobie juz ozdroba i jak dodadsz do tego filotetowe dodatki bedzie zbyt agresywnie. taka jakas mam wizje, no ale poczekam na efekt koncowy i zobacze co ty wymyslisz

alez mam spaloną głowe. ostatni egzamin a tyle nauki, ze padam poprostu, nie wiem od czego zaczać. i jeszcze tematy tak jakos nie bardzo mnie interesuja i musze sie zmuszac zeby to czytaxc, bleeeee

byle do piątku
Stary 2008-01-29, 12:45   #4210
virka
Zakorzenienie

Faktycznie coś w tym jest, że teraz jakiś okres na stany depresyjne...I mnie nie omijają. Ale pocieszmy się, że na wiosnę powinno być lepiej

Stary 2008-01-29, 12:49   #4211
nati360
Zakorzenienie

biiibus moze i masz rację... w końcu czarny to klasyka sama w sobie i ze wszystkim wygląda ładnie...

virka obys miała rację... w takim razie ja jeszcze bardziej chce wiosnę...
Stary 2008-01-29, 13:03   #4212
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie coś w tym jest, że teraz jakiś okres na stany depresyjne...I mnie nie omijają. Ale pocieszmy się, że na wiosnę powinno być lepiej
wesss ja juz wczoraj wieczorem musialam cos zrobic i wyciagnelam z szafy wsyztskie letnie bluzki/sukienki, ktore kupilam w Anglii a niestewty ani razu nie zalozylam bo zaraz zrobilo sie zimno i szalalam po domu

jak chce wiooooosne!!!!!

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
biiibus moze i masz rację... w końcu czarny to klasyka sama w sobie i ze wszystkim wygląda ładnie...
Tak tez wlasnie mysle sobie skromnie moim zdaniem fioletowe dodatki odwroca uwage od sukienki i generalnie jakos nie wyobrazam sobie tego jako calosi, ale czarne, jakis polyskujace czy lsniace to miodio
sukienka jest sliczna i szkoda zmarnowac caly efekt wlasnie dodatkami.
ja np na swoja 100dniowke mialam jakis tam wisior i dlugie kolczyki, ale wytrzymalam w tym tylko pol godziny za ciezkie to wszystko bylo
Stary 2008-01-29, 13:06   #4213
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
wesss ja juz wczoraj wieczorem musialam cos zrobic i wyciagnelam z szafy wsyztskie letnie bluzki/sukienki, ktore kupilam w Anglii a niestewty ani razu nie zalozylam bo zaraz zrobilo sie zimno i szalalam po domu

jak chce wiooooosne!!!!!

No ja już mam dość tej pogody, jak słoneczko przyświeci, to człowiek od razu inaczej się czuje

Stary 2008-01-29, 13:10   #4214
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:

No ja już mam dość tej pogody, jak słoneczko przyświeci, to człowiek od razu inaczej się czuje
dokładnie! az chce sie życ !
wczoraj jzu bylo tak fajnie przedpoludniem...nawet okulary sloneczne ubrałam (co za desperastka ze mnie )
Stary 2008-01-29, 13:23   #4215
byliczka
Zakorzenienie

Niestety sukienki dziś nie zobaczycie bo postanowiłam ją jeszcze zwęzić, ale kokarda z tyłu jest bosska Kupiłam te dodatki Pokaże wam linki jakie mniej więcej:

http://allegro.pl/item302072404__mon...lentynki_.html taką bransoletkę i kolczyki coś w tym stylu, kolor identyczny jak sukienka

Na tym wątku co założyłam pytałam o dodatki a dziewczyny mi piszą; te ramiączka powinny być czarne i cienkie. Boże co je to obchodzi jakie te ramiączka sa. Ja się pytam o biżu a one mi wyjezdząją z radami dot. sukienki tórą sobie sama zaprojektowałam :/

Zrobiłam sobie kolor na głowie WYszedł super. Jutro odbiore już kiecke na 10000% więc Wam dam fotki już z biżu butkami i obejrzycie
Stary 2008-01-29, 13:36   #4216
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda tylko ze pracy w domu nikt nie docenia:/
właśnie

Cytat:
Edit: Aha, Niki, zażywasz dalej ten peritol, jak działanie?
zażywam, pół tabletki rano i wieczór, czuję głód częsciej niż przed zażywaniem, więcej jem, moja waga pokazuje 2 kg więcej, czyli 49 ale nie wiem czy jej ufać, bo ona taka niepewna . Brzuch mi na pewno urósł, bo spodnie mam cieśniejsze, a co do reszty to nie widzę zmian

Cytat:

Nikuś wdzisz ja mam to samo, tak mi jakos smutno, dziwnie, z jedenj strony teraz to przez TŻta a z drugiej to taki stan juz chwile sie u mnie utzrymuje...
Patryczka bardzo mocno ode mnie ucałuj
ucałuję, dzięki natuś

te nasze stany, to też sprawka pogody, u mnie jest tak szaro, brzydko, że aż mnie mdli jak patrzę za okno . Chyba sobie nalepię na szyby jakieś fototapety z widokami błękitnego nieba, morza, palm

poprzynosiłam do domu mnóstwo kolorowych katalogów z ofertami wczasów i jak je oglądam to mam doła, że w takim brzydkim szarym kraju mieszkam

Cytat:
Jak narazie napisałam cv i szukam, jak brat pozyczy mi kasę to mysle o kursie na prawko. Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki...
trzymam kciuki mocno

Cytat:
To jest najgorsze. TŻ mi wyskoczył raz z takim hasłe, że siedze w domu, nie musze nic robic i tylko siedze przed komputerem...

No jak do cholery nic nie robie? Przecież jak sie siedziw domu to i tak zawsze jest cos do zrobienia to po pierwsze, poza tym nie cierpie nudy i jak siedze w domu i nie mam co robic jeszcze bardziej mnie to dobija!
mój nie lepszy jest, to samo mówi często
w ogóle by sie zastanowił zanim coś wystrzeli, bo gdzie przy dzieciach można NIC nie robić, a kto je karmi, ubiera, myje itd ....
Stary 2008-01-29, 13:43   #4217
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Na tym wątku co założyłam pytałam o dodatki a dziewczyny mi piszą; te ramiączka powinny być czarne i cienkie. Boże co je to obchodzi jakie te ramiączka sa. Ja się pytam o biżu a one mi wyjezdząją z radami dot. sukienki tórą sobie sama zaprojektowałam :/
To napisz im to i już

Cytat:
Zrobiłam sobie kolor na głowie WYszedł super. Jutro odbiore już kiecke na 10000% więc Wam dam fotki już z biżu butkami i obejrzycie
Czekamy z niecierpliwością

Cytat:
zażywam, pół tabletki rano i wieczór, czuję głód częsciej niż przed zażywaniem, więcej jem, moja waga pokazuje 2 kg więcej, czyli 49 ale nie wiem czy jej ufać, bo ona taka niepewna . Brzuch mi na pewno urósł, bo spodnie mam cieśniejsze, a co do reszty to nie widzę zmian
To super, że są efekty, a jak ze spaniem?
Kiedy przechodzisz na jedną tabletkę?
Ja już sama nie wiem czy się na nie skusić, czy nie...
Chciałabym a boję się...

Stary 2008-01-29, 14:00   #4218
*Niki*
Zakorzenienie

virka ze spaniem już ok, nie czuję żadnej senności, wszystko wróciło do normy po ok 3 dniach. Tobie się dziwię, że chcesz tyć, bo naprawdę dobrze wyglądasz, bardziej skupiłabym się na ćwiczeniach na nogi, żeby Ci troszkę przytyły, a tak reszta jest super, naprawdę viruś

nawet dziewczyny Ci tu chyba pisały, jak wysyłałas fotki, że nie jesteś chuda
Stary 2008-01-29, 14:07   #4219
virka
Zakorzenienie

Nikuś,ale ja się na prawdę lepiej czułam jak ważyłam te 3 kg więcej Wtedy miałam "wszystko na miejscu", w odpowiednich ilościach
Nogi to nie wszystko, choć jeden z większych problemów, fakt Do 5 kg (absolutne minimum to te 3 kg), spokojnie mogłabym i chciała przede wszystkim, przytyć...A tu jak stanęło na 53,5 kg tak stoi i ani drgnie... (pocieszenie, że choć nie leci w dół...)
I tak się biję z myślami z tym Peritolem...Już sama nie wiem, strasznie bym chciała, ale ja tak nienawidzę zażywać lekarstw...
Kurde doradźcie coś, proszę...

Stary 2008-01-29, 14:50   #4220
nati360
Zakorzenienie

virka spróbować zawsze mozna do stracenie nie masz nic najwyzej jak nie bedziesz widziała efektów to odstawisz, ja sama bym z checią spróbowała, ale jestem teraz doszczętnie spłukana

byli to czekamy na zdjęcia

kurde dziewczyny ja sie tak scykałam teraz, bo wysłałam zgłoszenie na tą pracę o Islandii a tam trzeba znać angielski i jka oni zadzwonią to tez chyba po ang rozmowa a ja juz teraz nie pamietam nic, choc z anglika byłam zzawsze dobra i miałam 6 i 5,a teraz czarna magia, nie wiem nawet jak powiedziec przy telefonie musze poszukać jakis rozmówek na necie czy cos, nie znacie jakis stron?
Stary 2008-01-29, 15:01   #4221
virka
Zakorzenienie

Cytat:
virka spróbować zawsze mozna do stracenie nie masz nic najwyzej jak nie bedziesz widziała efektów to odstawisz, ja sama bym z checią spróbowała, ale jestem teraz doszczętnie spłukana
Ja sie nie boję, że nie będzie efektów (jak , nie to trudno ), tylko się boję działań ubocznych...

A stron z rozmówkami jest całe mnóstwo, wpisz w googla i poszukaj czegoś co Ci odpowiada stylem i poziomem, jak znałaś dobrze angielski, to na pewno szybko Ci sie poprzypomina wszystko

Stary 2008-01-29, 15:13   #4222
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie nie boję, że nie będzie efektów (jak , nie to trudno ), tylko się boję działań ubocznych...

A stron z rozmówkami jest całe mnóstwo, wpisz w googla i poszukaj czegoś co Ci odpowiada stylem i poziomem, jak znałaś dobrze angielski, to na pewno szybko Ci sie poprzypomina wszystko
viruś no mam nadzieje, że mi sie poprzypomina, bo na razie mam straszne zaćmienie ale tak to jest jak sie przez kilka miesięcy nie ma z czyms do czynienia to sie bardzo szybko zapomina...

a co do Peritolu to jakie on ma skutki uboczne poza ta sennością?
Stary 2008-01-29, 15:22   #4223
byliczka
Zakorzenienie

Nati powiedz im: Tea who you yeah bunny

Viruś zapomniałam przed tem napisać, chodziło mi o to że ja mimo że mamą nie jestem to nawet ty mnie popierasz Broń Boże nie zapomniałam o Juleczce
Stary 2008-01-29, 16:00   #4224
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Nati powiedz im: Tea who you yeah bunny

Viruś zapomniałam przed tem napisać, chodziło mi o to że ja mimo że mamą nie jestem to nawet ty mnie popierasz Broń Boże nie zapomniałam o Juleczce
No jakbym tak powiedziała to miejsce mam na bank zaklepane oj bylek, bylek
Stary 2008-01-29, 16:09   #4225
biiibiii
Zakorzenienie

bylka noo ładna ta branzoletka pokaz sie juz w calosci

nati ja proponuje rozmowe zaczac od heloł a potem to juz pojdzie z gorki
Stary 2008-01-29, 16:12   #4226
virka
Zakorzenienie

Cytat:
viruś no mam nadzieje, że mi sie poprzypomina, bo na razie mam straszne zaćmienie ale tak to jest jak sie przez kilka miesięcy nie ma z czyms do czynienia to sie bardzo szybko zapomina...

a co do Peritolu to jakie on ma skutki uboczne poza ta sennością?
Przypomni sie przypomni... Ale prawdą jest, że zapomina się strasznie szybko jak nie ma się kontaktu z językiem i to bardzo szybko...

A działania uboczne...proszę bardzo

Senność, która zwykle zanika po 3 dniach kuracji. Uczucie zmęczenia. Trudność w koordynacji ruchów. Zawroty głowy. Wzrost wagi ciała (to akurat bardzo pożądane ), suchość błony śluzowej jamy ustnej, dlatego niezwykle ważna jest dokładna higiena zębów po każdym posiłku.
Spadek ciśnienia krwi, szczególnie przy zmianie pozycji ciała na pionową. Przyspieszona i nieregularna akcja serca. Mdłości, wymioty, biegunka lub zatwardzenie. Suchość błony śluzowej nosa i gardła. Uczucie ucisku w klatce piersiowej. Drżenia kończyn, mrowienia. Zaburzenia psychiczne. Utrudnienia w oddawaniu moczu. Reakcje alergiczne skóry. Uczulenie na światło słoneczne. Dreszcze i nadmierne pocenie się. Żółtaczka. Bóle głowy. Zaburzenia wzroku - podwójne widzenie, widzenie za mgłą. Ostre zapalenie ucha środkowego, szum w uszach. Zmiany w obrazie krwi. Niezwykle łatwo pojawiające się siniaki. Zaburzenia miesiączki.
W razie pojawienia się uciążliwych objawów należy skontaktować się z lekarzem.

I jak się nie bać...

Stary 2008-01-29, 16:19   #4227
biiibiii
Zakorzenienie

ooo nie, szczerze mowiac skutki uboczne mnie zniechceciły...
Stary 2008-01-29, 16:21   #4228
virka
Zakorzenienie

Cytat:
ooo nie, szczerze mowiac skutki uboczne mnie zniechceciły...
No właśnie...o to sie cały czas rozchodzi...

Stary 2008-01-29, 16:49   #4229
2018070520180950
Konto usunięte

ale zimno .. :/

dopiero wrocialm kobietki kochane .. naszla mnie chec na zmiane avatarka

paczke z avonu doatalam juz Nikuś zastanawiam sie ale chyba sie zapisze umowe mam wlasnie przed soba. Przewertowalam te strony. XCo prawda, pewnie moje zamowienia malutkie beda, no i bede musiala placic caly cas te 10 zl za przesylke, ale chociaz dla siebie bede miala taniej kosmetyki no i satysfakcje hehe

a co tam u was?

pojutrze tlusty cawrtek, cos szykujecie ? moze po tlustym czawrtku przytyjemy chudzinki hehe

p.s. Macie prezenty na walentynki dla TŻ? ja mam. Sama wymyslilam i jest darmowy i pomyslowy i mi sie podoba
Stary 2008-01-29, 16:52   #4230
nati360
Zakorzenienie

ojej duzo tych skutków, fak, no to nie wiem, z jednej strony kusi z drugiej chyba bałabym sie zaryzykować... no ale jak i kasiunia i karolca i Niki jak na razie nic takiego nie miały to może te skutki rzadko bardzo wystepuja... no nie wiem juz sama, ja zmykam dziewczymki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości