Niewybaczalne zachowania gości - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-16, 00:10   #4411
Calla001
Raczkowanie

Dot.: Niewybaczalne zachowania gości

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Nie ja wam ślubu udzielałam i nie ja was przed tym ślubem spowiadałam. Dla mnie kolejnosc u was była raczej niezbyt katolicka, czego nie jestem w stanie zrozumieć a slub owszem kościelny. Ale im częściej trafilam na twoje posty tym więcej rzeczy nie rozumiem.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

ja sie często spotykam z tym, że o wino i wódkę na stołach dbają ojcowie młodych
u nas o wódkę dbają ojcowie. ale o wino podobno świadkowa co więcej, nie chodzi tylko o to czy stoi na stole ale moja PM wyobrażała sobie, że będę kobietom nalewać to wino jak będą mieć puste kieliszki
Calla001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-16, 14:19   #4412
stesia
Zakorzenienie

może nie jakieś niewybaczalne zachowanie gości, ale jednak spotkałam się dwa razy z dość mocnym krytykowaniem pm i ich rodziców, i to krytykowanie według mnie nieuzasadnione.
pierwsze wesele: na weselu przewaga gości ze strony młodej, gościom ze strony młodego oczywiście się to nie podobało i było gadanie że nazapraszali gości z jej strony a jego mają gdzieś. no było więcej gości od niej bo raz że ma większą rodzinę i większość osób które odmówiło było podobno od niego. do tego gadanie bo nawet nie zaprosił żadnego znajomego a ona se koleżanki pozapraszała, no nie miał w swoich stronach żadnych znajomych których chciał zaprosić, a jak już to znajomi z którymi sie trzymał byli z jej stron, więc dla gości to i tak byli jej znajomi a nie jego.
drugie wesele: opłacane w większości przez rodziców X, goście ze strony Y byli mocno niezadowoleni z postawy tych rodziców bo nie interesowali się zbytnio czy goście z drugiej strony bawią sie dobrze. dodam że rodzice X parę razy podeszli sie coś zapytać gości od Y, a rodzice Y mieli gdzieś wszystkich gości od X, bo to przecież nie ich goście, ba nawet sami młodzi niezbyt się gośćmi interesowali a jak już to każdy bardziej swoją strona. ogólnie było widać że pm i rodzice X czuli sie jako gospodarze a rodzice Y w pełni jako goście. no jak dla mnie to że rodzice X opłacili w większości wesele wcale nie oznacza że musieli by w związku z tym podchodzić do każdego gościa

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Calla001 Pokaż wiadomość
u nas o wódkę dbają ojcowie. ale o wino podobno świadkowa co więcej, nie chodzi tylko o to czy stoi na stole ale moja PM wyobrażała sobie, że będę kobietom nalewać to wino jak będą mieć puste kieliszki
jakby ktoś pilnował mojego kieliszka i dolewał jak tylko będzie pusty to bym chyba go w pewnym momencie wyśmiała i tak mnie nieraz rozwala jak niektórzy goście nalewają innym wódkę nawet jak kogoś nie ma przy stole i nie wiadomo kiedy przyjdzie, no bo jak to tak ma pusty kieliszek stać
stesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-16, 17:26   #4413
cranberry juice
ctrl alt delete

Cytat:
Napisane przez stesia Pokaż wiadomość
jakby ktoś pilnował mojego kieliszka i dolewał jak tylko będzie pusty to bym chyba go w pewnym momencie wyśmiała i tak mnie nieraz rozwala jak niektórzy goście nalewają innym wódkę nawet jak kogoś nie ma przy stole i nie wiadomo kiedy przyjdzie, no bo jak to tak ma pusty kieliszek stać
Z wódką to się zgadzam, ale przecież normalne, że wino kelner dolewa do kieliszka. Ale akurat w przypadku świadkowej to IMHO jeszcze większa masakra, żeby z niej kelnerkę robić.
Cytat:
Napisane przez Moja_Kravica Pokaż wiadomość
a żeby nie było, że tylko offtopic robię, to dorzucę zachowanie gości, za które pewnie bym wybatożyła na miejscu PM. Kolega młodego nie ma stałej dziewczyny, ale dostaje zapro z osobą towarzyszącą. Czas potwierdzania mija, zgłaszania nazwisk towarzyszy też, a ten twardo, że może być winietka bezimienna, bo na pewno będzie z kimś, ale jeszcze nie zdecydował z kim. Na ślubie zjawia się pod rękę z byłą młodego - taką, z którą rozstanie paprało się jak zdarte kolano o chodnik. Dziewczyna się ewidentnie nie pogodziła z tym, że były przestał za nią ganiać i nieraz dała popalić młodym.
Dobrze, że tego w zeszłym tygodniu nie przeczytałam, bo mnie na maksa zirytował kuzyn, który nie podał nazwiska OT, bo nie, bo potem ciocia Teresa będzie profil niuni na fejsbuku oglądać Niunia na szczęście była obcą dla wszystkich osobą, no ale cóż - mam nadzieję, że mi nie obrobiła w Internecie, że ją tak okropnie potraktowano, na planie stołów jej nie było w ogóle, a winietke miała pustą
cranberry juice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-16, 18:25   #4414
mmagduszka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cranberry juice Pokaż wiadomość
Z wódką to się zgadzam, ale przecież normalne, że wino kelner dolewa do kieliszka. Ale akurat w przypadku świadkowej to IMHO jeszcze większa masakra, żeby z niej kelnerkę robić.
Mi ostatnio to w takim tempie dolewał ze gdybym w porę nie przestała pic to nie byłoby ze mnie co zbierać.. więc to jest zdradliwe
Stary 2016-08-17, 10:54   #4415
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
No trochę alternatywne podejście do życia mam. Składa się na nie m.in. niechęć do otaczania się bezużytecznymi rzeczami, do jakich zdecydowanie zaliczam cięte kwiaty. Tym bardziej nie zapłaciłabym za nie 500pln (najdroższy bukiet, jaki w życiu kupiłam kosztował 60pln i był piękny - może dlatego, że w kwiaciarni ani razu nie padło słowo "ślubny" )
A był ślubny? Jestem ciekawa czy oni i tak nie dają wyższych cen na sobotnie bukiety - bo z dużym prawdopodobieństwem są na ślub.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 10:56   #4416
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Calla001 Pokaż wiadomość
Brawa dla niej za wyobraznie. Mi nalewal tz lub ktorys z panow i nikomu reka od stolikowej samoobslugi nie uschla. A takiej swiadkowej uschlaby i reka i nogi jakby miala tak latac.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 11:05   #4417
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez cukierkova0 Pokaż wiadomość
Co do tematu wątku:
U nas nie było lipy, za to miesiąc temu na weselu kolegi, brat Pani Młodej uderzył przy stole własna żonę, potem faceta, który stanal w jej obronie, potem jakiegoś dziadka... Biegał jak szalony miedzy stolikami i rzucał wszystkim w tego faceta co tą żonę obronił. Kelnerki zadzwoniły na policję. Masakra. Co za ludzie. Najgorzej, że jego matka z płaczem tłumaczyła policji, ze ona na kazdym weselu jakim sa ma taki problem z nim.
Grubo. Ja słyszałam o weselu na którym jeden z gości (z żoną i dziećmi) obmacywał i zarywał do każdej innej kobiety na tym weselu, a potem z jedną z nich poszedł za salę i coś więcej tam chyba było, przynajmniej takie wrażenie odnieśli bracia jego żony jak go tam zastali, bo od razu został wyeksmitowany do rodziców.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez stesia Pokaż wiadomość

Zgadzam się. Nienawidzę takiego dolewania. Potem stoi, wietrzeje i się grzeje. Fuj. I jeszcze oczekują że jak nalane to zaraz wypijesz.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 12:54   #4418
SteveS
Zakorzenienie

Nie wyobrażam sobie, żeby na weselu kelnerzy latali i dolewali wina do kieliszków z butelek stojących na stołach. Po co?
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 15:03   #4419
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Odnośnie samych gości...

Moja koleżanka brała ślub 25 czerwca tego roku czyli wtedy kiedy Polska grała z tego co pamietam ze Szwajcaria na euro. Akurat o godzinie 17:00 zaczynał sie ślub czyli o tej , o ktorej zaczynały sie rzuty karne.
Wyobraźcie sobie ze połowa gości nie przyszła w ogole na masze, a dopiero na wesele a niewielka czesc zjawiła sie pod koniec mszy, akurat po rzutach karnych.

Było mi strasznie zal pary młodej, ktora weszła do prawie pustego kościoła.
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 16:23   #4420
Moja_Kravica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A był ślubny? Jestem ciekawa czy oni i tak nie dają wyższych cen na sobotnie bukiety - bo z dużym prawdopodobieństwem są na ślub.
nie była ślubny, ale zamawiany na sobotę i miał długo wytrzymać. był robiony na formie itp, więc nie była to wiązka przypadkowych badyli ze wstążką i w celofanie jedynie, że nie był z różyczek czy innych typowo ślubnych kwiatów, ale dla kogoś, kto lubi sezonowe kwiatki, na ślub by się nadał.

Co do zachowań gości, to nie ogarniam jeszcze po co ludzie z małymi dziećmi pchają się w kościele w środek ławek i jak najbliżej ołtarza. Zwłaszcza, kiedy dziecko jest z tych płaczliwych czy histerycznych. Na jednym ślubie para się zjawiła z 4 miesięcznym dzieckiem w wózku. Spóźnili się, dziecko się obudziło kiedy tachali w pośpiechu wózek po schodach do kościoła i z taką wyjącą syreną wbili w połowie mszy przez całą nawę do drugiej czy trzeciej ławki
Ewentualnie przychodzą z dziećmi małymi ale samobieżnymi, które latają po kościele jak chcą i dopiero, kiedy polecą za daleko albo zaczną się drzeć, matka leci na szpikach (łup łup łup łup i echo na cały kościół), żeby odciągnąć. Potem standardowo ryk, puszczenie, gonienie i tak do końca mszy. No ludzie...

Bolje da šešir nemam,
pod njime đavo drema,
sneva i izvoljeva
- đavo mi je kriv...

Moja_Kravica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 17:13   #4421
kalinolistek
Zakorzenienie

Na slubie mojej znajomej, ktory odbyl sie w tym roku, swiadkowa siedzaca w pierwszej lawce ogladala na komorce mecz Polska-Portugalia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

kalinolistek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 17:37   #4422
Moja_Kravica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kalinolistek Pokaż wiadomość
Na slubie mojej znajomej, ktory odbyl sie w tym roku, swiadkowa siedzaca w pierwszej lawce ogladala na komorce mecz Polska-Portugalia.

w sumie to jej się nie dziwię. ten mecz był piękny

a tak bardziej serio, to o takich wydarzeniach jak EURO/Mundial/Olimpiada wie się z duuuużym wyprzedzeniem, więc może młodzi powinni mieć na uwadze fakt, że ich ślub nie jest aż tak wyjątkowy w skali światowej, żeby nie móc go zaplanować przed/po rozgrywkach. Ewentualnie mogą brać poprawke na to, że ktoś w czasie ślubu/wesela będzie emocjonował się wynikami.

I piszę to jako nałogowa oglądaczka piłki nożnej i ciężkiej atletyki, a wiem, że takich jak ja jest duuuużo więcej. Nie oszukujmy się, ale ślub jest szczególnie ważny tylko dla młodych (no i może dla ich rodziców), pozostali mają swoje istotne kwestie.

Bolje da šešir nemam,
pod njime đavo drema,
sneva i izvoljeva
- đavo mi je kriv...

Stary 2016-08-17, 17:40   #4423
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Jak dla kogoś mecz czy coś takiego jest ważniejsze niż ślub bliskich osób, to znaczy że ma coś nie tak z głową.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 17:47   #4424
Devon_rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalinolistek Pokaż wiadomość

Yyy... wg mnie to buractwo.
Lekceważenie młodych i miejsca, w którym się znajdowała.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 17:57   #4425
Moja_Kravica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Jak dla kogoś mecz czy coś takiego jest ważniejsze niż ślub bliskich osób, to znaczy że ma coś nie tak z głową.
a co trzeba mieć z głową, żeby zapraszać rodzinę "setna woda po kisielu", wydawać na jedną noc zabawy kupę hajsu (często na kredy) i mieć szczere poczucie, że dla każdego ze 100 czy 200 zgromadzonych ten ślub to nie wiadomo jakie święto narodowe...

gdybym miała wybierać między ślubem jakiejś dalekiej kuzynki, która zaprosiła, bo wypada, a obejrzeniem rozgrywek w pasjonującym mnie sporcie, to wybrałabym jednak oglądanie. może nie na komórce w kościele, ale nie miałabym oporów, żeby wyjść z wesela i zobaczyć na komórce. tym bardziej, że młodzi sami najczęściej znikają żeby zrobić sobie sesję zdjęciową (którą najczęściej tylko im się chce później oglądać).

gdyby to był ślub siostry albo brata... no żadne z nich by ślubu nie planowało na czas np. Olimpiady

Bolje da šešir nemam,
pod njime đavo drema,
sneva i izvoljeva
- đavo mi je kriv...

Stary 2016-08-17, 18:05   #4426
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Zerkniecie na telefon w trakcie wesela żeby sprawdzić wynik - ok. Oglądanie meczu na weselu czy tym bardziej ślubie - chamstwo.
Jak cię osoba zaprasza na ślub, który niedajborze jest w czasie euro czy innych igrzysk, to się albo idzie i cieszy ze szczęścia młodych, albo odmawia, nie idzie i kibicuje.
Stary 2016-08-17, 18:17   #4427
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:

a tak bardziej serio, to o takich wydarzeniach jak EURO/Mundial/Olimpiada wie się z duuuużym wyprzedzeniem, więc może młodzi powinni mieć na uwadze fakt, że ich ślub nie jest aż tak wyjątkowy w skali światowej, żeby nie móc go zaplanować przed/po rozgrywkach. Ewentualnie mogą brać poprawke na to, że ktoś w czasie ślubu/wesela będzie emocjonował się wynikami.

I piszę to jako nałogowa oglądaczka piłki nożnej i ciężkiej atletyki, a wiem, że takich jak ja jest duuuużo więcej. Nie oszukujmy się, ale ślub jest szczególnie ważny tylko dla młodych (no i może dla ich rodziców), pozostali mają swoje istotne kwestie.
Ty tak serio? Młodzi mają się pytać potencjalnych gości czy w dniu, w którym planują ślub nie będzie jakiś rozgrywek? ja pier...tego to jeszcze nie widziałam.
Cytat:
Dokładnie. Jak ktoś tak bardzo chce oglądać jakiś mecz to niech nie idzie na ślub, bo w sumie po co.
Cytat:
Zerkniecie na telefon w trakcie wesela żeby sprawdzić wynik - ok. Oglądanie meczu na weselu czy tym bardziej ślubie - chamstwo.
Jak cię osoba zaprasza na ślub, który niedajborze jest w czasie euro czy innych igrzysk, to się albo idzie i cieszy ze szczęścia młodych, albo odmawia, nie idzie i kibicuje.

Buractwo level hard, kolejne poglądy, które potwierdzają, że co się nie zrobi to zawsze znajdzie się jakaś osoba, która znajdzie powód do narzekań.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 18:21   #4428
Moja_Kravica
Raczkowanie

Cytat:
no dobra, co innego wesele na 50 osób, gdzie zaproszeni to faktycznie bliskie osoby, które żywią jakieś ciepłe uczucia do młodych. młodym na gościach zależy itp (chociaż podejrzewam, że wtedy tym bardziej nikt by się nie obraził za wyjście na obejrzenie np. finałowej rundy).

inna sprawa to szopka na 100 i więcej osób, gdzie 3/4 to wypadasie, a ich rola to przyniesienie koperty i wyglądanie na zdjęciach, bo młodzi ich nie znają praktycznie.

a skoro już o chamstwie mowa, to klasyka gatunku jest wtedy, kiedy młodzi zostawiają gości na 2-3 godziny i jadą na sesję. w takim układzie nie mam żadnych skrupułów, żeby na luzie obejrzeć mecz. w końcu młodzi dosadnie okazali gdzie mają gości, więc i ja jako gość nie poczuwam się do mania ich gdzie indziej. taka rola weselnego wypadasia

Bolje da šešir nemam,
pod njime đavo drema,
sneva i izvoljeva
- đavo mi je kriv...

Stary 2016-08-17, 18:22   #4429
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

To po co idziesz na taki ślub?
Stary 2016-08-17, 18:31   #4430
Moja_Kravica
Raczkowanie

Cytat:
To po co idziesz na taki ślub?
bo chcę się spotkać z kimś z rodziny, kto na nim będzie, bo zostałam przymuszona i nie chciało mi się kręcić rodzinnej g***o burzy, bo na swój sposób bawi mnie oglądanie tej całej okołoślubnej spiny.

no powodów mam dokładnie tyle samo, co pozostali z wspomnianych ok. 150 osób. ludzie, którzy zapraszają taki tłum muszą mieć naprawdę ogromne mniemanie o sobie jeśli zdaje im się, że wszyscy są meeeega przejęci parą młodą. przejmuje się bliska rodzina i przyjaciele, o ile zostali zaproszeni (a często nie zostają, bo trzeba obskoczyć z zaproszeniami rodzinnych wypadasiów...).

na ślubach bliskich mi osób cieszę się i przejmuję, ale to są ludzie, których podobnie jak mnie szopka weselna co najwyżej bawi i nie zapraszają więcej niż rzeczywiście chcą.

Bolje da šešir nemam,
pod njime đavo drema,
sneva i izvoljeva
- đavo mi je kriv...

Stary 2016-08-17, 18:32   #4431
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

: o to już chyba szczyt tego wątku.
Stary 2016-08-17, 18:34   #4432
visionAM
Zakorzenienie

Po co idzie na ślub i wesele? Przecież to oczywiste, żeby się nsżreć i napić, przy okazji narzekając jakie to tego typu "spędy" są beznadziejne
Stary 2016-08-17, 18:43   #4433
Moja_Kravica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Po co idzie na ślub i wesele? Przecież to oczywiste, żeby się nsżreć i napić, przy okazji narzekając jakie to tego typu "spędy" są beznadziejne
przez dość ścisłą dietę niestety się nie najadam, bo klasyków menu weselnego nie mogę nawet tknąć. popić też nie popiję, bo nie lubię. ale fakt faktem, że na ogół ubawię się świetnie samą obserwacją ludzi dookoła i pozerką państwa młodych. pozostali pewnie częściej poużywają jeszcze w konsumpcji.

no i nie narzekam na nic! autentyk! im więcej zrealizowanych egzotycznych pomysłów zobaczę, tym bardziej się cieszę, a akurat egzotyki wszelkiej maści (głównie symbolicznej i estetycznej) na weselach nie brakuje.

Bolje da šešir nemam,
pod njime đavo drema,
sneva i izvoljeva
- đavo mi je kriv...

Stary 2016-08-17, 19:02   #4434
joaaa83
Rozeznanie

Zapewne podobna sytuacja była opisana w tym wątku, ale podzielę się wspomnieniami z ostatniego wesela.
Podczas pierwszego tańca, jakiś facet wyciągnął z kółka, które stworzyli wszyscy goście, wszystkie dzieci i zrobił mniejsze (ciasne) kółko wokół pary Młodej. Dzieci, jak to dzieci, nie tańczyły wokół, ale ciągnęły się za ręce ze sporą prędkością tworząc elipsę (rozciągały to koło), narzucając Młodym tor tańca. W dodatku jedna z dziewczynek miała ok. 1,5 wzrostu i fotograf strasznie się napocił przy robieniu zdjęć - kółko małe, szybkie, więc ona non stop wchodziła w kadr.

Potem ten sam gość, nazwijmy go "tatuś", poprosił orkiestrę o udostępnienie mikrofonu, po czym dał go kilkulatce, która śpiewała piosenkę Parze Młodej. Oczywiście za plecami pojawił się zaraz chórek z innych dzieci. Nie no "sweetaśne" to było, ale jakoś połowa gości wyszła się przewietrzyć.

Inny młodzieniec (7-latek) złapał muchę, mimo sugestii orkiestry, aby w konkursie uczestniczyli tylko kawalerowie, którzy sami mogą kupić alkohol, czy jakoś tak to powiedzieli. Nie wiem, gdzie byli rodzice. Zabawa odbyła się po północy.

Fotobudka - dzieci powyciągały kostiumy i biegały po całej sali. Pozowały z nieznajomymi. Ciężko było zrobić sobie zdjęcie, na którym nie wpadło by do kadru dziecko.

Ogólnie wesele było udane, ale czasem przypominało Kinder Bal. Nie wiem, czy Parze Młodej to pasowało, czy nie. Sami też mają małe dziecko. Byłam na wielu weselach z dziećmi, ale nigdzie nie czuły się tak swobodnie. Ja się dzieciom nie dziwię. Dziwię się rodzicom tych dzieci.
joaaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 19:07   #4435
visionAM
Zakorzenienie

Też się zawsze w takich sytuacjach dziwię rodzicom.
Stary 2016-08-17, 19:34   #4436
youngatheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Też się zawsze w takich sytuacjach dziwię rodzicom.
Najważniejsze, że Brajanek i Dżesika byli gwiazdami wieczoru Reszta się nie liczy
Stary 2016-08-17, 22:05   #4437
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:

Ja też lubię oglądać mistrzostwa i relacje z olimpiad, ale jak ustalalam termin ślubu, to nawet przez myśl mi nie przeszło, czy w ten sam dzień nie ma przypadkiem jakiś rozgrywek w jakiejś dyscyplinie sportowej (a dyscyplin jest masę). Toż to szok jakiś, ja taka niedostosowana... jak tak można !

Młodzi mają sprawdzać terminarze wszystkich mistrzostw we Wszystkich dyscyplinach? To chyba jakiś żart. Zwłaszcza, że moda się zmienia. Ileś tam lat temu nikt by nie przewidział, że polska piłka ręczna stanie się w Polsce popularna wśród kibiców (bo polska drużyna zacznie odnosić sukcesy).

Edytowane przez fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Czas edycji: 2016-08-17 o 22:06
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 22:13   #4438
silesianna
Zakorzenienie

Rok temu nikt by pewnie nie powiedział, że Polacy zagrają w ćwierćfinale euro więc wybieranie daty ślubu pod kątem całkowicie hipotetycznych występów naszej kadry w czymkolwiek jest conajmniej śmieszne.
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 23:40   #4439
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;64274861]Ja też lubię oglądać mistrzostwa i relacje z olimpiad, ale jak ustalalam termin ślubu, to nawet przez myśl mi nie przeszło, czy w ten sam dzień nie ma przypadkiem jakiś rozgrywek w jakiejś dyscyplinie sportowej (a dyscyplin jest masę). Toż to szok jakiś, ja taka niedostosowana... jak tak można !

Młodzi mają sprawdzać terminarze wszystkich mistrzostw we Wszystkich dyscyplinach? To chyba jakiś żart. Zwłaszcza, że moda się zmienia. Ileś tam lat temu nikt by nie przewidział, że polska piłka ręczna stanie się w Polsce popularna wśród kibiców (bo polska drużyna zacznie odnosić sukcesy).[/QUOTE]

Prosze cie, u mnie niedawno byly takie emocje w pracy, dziwne odglosy, ochy achy, nie wiedzialam co az tak pobudzilo pol firmy, ze na calym pietrze slychac. Poszlam, patrze, dziki tlum....oglądający łucznictwo takze... nigdy nie wiesz co jutro wzbudzi morze emocji haha
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-18, 08:30   #4440
Vivienne
... choć nie Westwood

A ja akurat na euro czy mistrzostwa w pilce nożnej bym nie planowala slubu. No nie, za dużo znam zapalonych kibicow. Natomiast na reszte bym zupelnie nie patrzyła.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości