|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
![]() Dzieki
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz, tylko ja mam taki dylemat- takie tytanowe sa bardzo w moim stylu, natomiast mogę szukac podobnych złotych- tyle że tez będą łączone złoto białe i zwykłe np. i tych ponoc też nie zmniejszają/ zwiększają , czyli mam wybór zerowy ??????????
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
problem polega na tym - mam ściągniętą stronę na kompa, zrobiłam poprawki wysyłam na serwer i ich nie widać
![]() żeby nie było robiłam to już wcześniej i zawsze się udawało, dziś nie chce ![]() problem nie polega na przesłaniu danych bo się przesyłają, i na serwerze są zapisane już zmienione dane, ale tych zmian po prostu nie widać na necie, kiedy oglądam zmienioną stronkę w programie na podglądzie jest ze zmianami ![]() mam na dzieję że w miarę jasno to opisałam
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałaś tytanowe obrączki na żywo? Bo jednak tytan ma inny kolor niż srebro... I jak się zdecydujesz jednak na tytan to radziłabym Ci dowiedzieć się czy masz gwarancje na kolor... Z niektórych tytanowych kolczyków kolor potrafi zejść, ale to można przewidzieć patrząc na cenę . Myślę, że tytanowe obrączki są pod tym względem pewne, ale lepiej się upewnić . Oczywiście to nie tak, że kolor może zejść gdy ma się pecha albo coś . Po prostu stosuje się różne powłoki, wiem, że niektóre są absolutnie niezniszczalne, ale są też takie niezbyt trwałe.
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem one mają kolor taki stalowy- szary jakby. Już sama nie wiem, piękne tez znalazłam na allegro, oczywiście łączone i czekam na odpowiedź, chyba prawda jest taka, że tylko zwykłe obrączki można korygowac rozmiarowo, bo żadnych połączen nie .....Wszystko do kitu
|
|
|
|
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
Jeśli nic nie pomoże skasuj wszystko (nie tylko poprawki) i wgraj już jako całość, ale moja mama uważa, że F5 powinno pomóc ![]() Cytat:
. Przez Ciebie od dłuższego czasu gryzę kuleczkę od kolczyka i patrzę jak to wygląda . Zęby sobie zniszczę . To chyba jest najlepsze podsumowanie: tytan gryzę ale ze złotem już bym tak nie zrobiła . Ja na szczęście z przyszłości nie będę mieć takiego problemu bo jestem zakochana w złotych obrączkach (już mam nawet upatrzony model), to do mnie nie podobne ![]() Powiem Wam w wielkiej tajemnicy, że wczoraj się oświadczyłam TŻ-owi...
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-29 o 15:59 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chociaż oświadczyny przyjął ? ![]() Nie gryź już tej kulki, wierzę Ci na słowo |
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem okropna i jakby mi TŻ powiedział "NIE" to bym więcej do tematu nie wróciła... a niechby on spróbował wrócić. Ze mnie to jest złośliwa flądra...
|
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli go rozjuszyłaś Dobrze, przynajmniej zmobilizuje się chłopak |
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
)Sonera: zdjęcia super ![]() Za dwa miesiące pokaże moje ![]() Dorinka: jakie ty masz dłonie? Długie, szczupłe palce? Drobne? Jeśli tak to tytan będzie po prostu (taki fason obrączek) źle wyglądać. Ja mam drobne dłonie ( ale to nie znaczy małe, bo palce długaśne strasznie) i obrączka taka jaką przedstawiasz wyglądała źle. To się bardzo nadaje dla mężczyzny, dla kobiety gorzej. Ale co dłoń to wygląda inaczej. No i ja bym się bała o ten rozmiar. Vadi: Gratulacje!!! A propos pierścionka: ja miałam 3 typy pierścionków. twój był dokladnie 2gi na mojej liście i o mały włos bym go miała. Mój jest równie minimalistyczny, cieniutki. Podobny gdyby Twój był prosty i miał mniej okrągłe.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3525 |
|
*sportaddict*
|
Madlen, identyczny?
a skąd on jest, bo Tż robi tajemnicę
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ nawet nie potraktował tego poważnie (w sumie mu się nie dziwię, wcześniej mu pokazałam moją zmienność nastroju - okres).Ogólnie chciałam żebyśmy wzieli ślub cywilny, ale TŻ stwierdził, że nie możemy razem zmieszkać więc po co brać ślub który ma nic nie zmieniać. W sumie ma racje, co nie zmienia faktu, że ja bym chciała .Ps. Ciągle mi smutno przez to co wczoraj usłyszałam
|
|
|
|
|
#3527 |
|
*sportaddict*
|
Poemi, nie martw sie, może on jest tradycjonalistą, chce to zrobic po męsku i w ten sposób metaforycznie ukręciłabyś mu jajka
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się oświadczałam w środku nocy leżąc w łóżku słowami "Hajtniesz się ze mną?" Gdybym wówczas usłyszała cos innego niż zgodę, to zwątpiłabym we wszystko... I żadne słowa nie byłyby w stanie tego naprawić... |
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest wymóg minimum 6 mm, a najlepiej z 7 conajmniej... Aha, jak kupowaliśmy pierścionek to wybrałam wyglądający najokazalej, najgrubszy, taki wyglądający na "bogato " bo inne znikały na moich długich paluchach Dlatego wiem na 100%, że żadnej cienizny nie chcę , musi byc konkret na palcu
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę HIHI zobacz 7 mm
, zastanawiam się nad nimi także ![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=301862681 |
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Ogólnie TŻ już raz usłyszał ode mnie "NIE!!!!" więc może to była ta jego urażona duma . Jakbym była w Twojej sytuacji to pewnie też by już u mnie miał przewalone
|
||
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do urlopu. u TZa tez figa z makiem zawsze. znaczy jest tydzien urlopu ale to jak szefowi pasuje. a i tak chlopaki sie z dnia na dzien dowiaduja-nawet nie mozna zaplanowac. a jak sie nie podoba to prosze sobie innej pracy szukac ciekawe czy TZ na swoj slub chociaz pare dni dostanie ![]() chociaz z drugiej strony moj TZ jest chyba jednym z niewielu ktorzy nie nawalaja (tzn. przychodza na godzine po czym ida bo sa za bardzo naj...ni zeby pracowac, pija w pracy itp), przychodzi w soboty,zostaje po godzinach. w sumie to procentuje bo i pensja w ciagu roku wzrosla do takiej jaka dostaja Ci co pracuja 10 lat lat, i premie zawsze spore.
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit: dorinko muszę dopisać! Podoba mi się ten wzór, który pokazałaś
|
||
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Inni się napili i tydzień chodzili nawaleni, ale może na tym skończę opis bo dalsza część jest dość drastyczna... I też urlop zależny od szefa (a raszej od tego co było gotowe, TŻ był zbyt potrzebny i gdy robili coś istotnego to musiał być w pracy). Przez tego szefa wstręciucha trafiliśmy na jedyny tydzień ładnej pogody w sierpniu Gdzie Twój TŻ pracuje? Bo opis tego wszystkiego baaardzo pasuje do pracy na budowie (znaczy to picie w pracy). |
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu to mają byc obrączki jak marzenie, więc jeśli to te, to bierz!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

. Tytan bardzo trudno trwale odkształcić, ja często wyginam swój kolczyk (1.6 mm średnicy, 35 mm długości) i zgina się, ale zawsze wraca do pierwotnego kształtu. Złotą obrączkę zgnieciesz i się odkształci, a tytanowa po zgnieceniu prawdopodobnie pęknie
, ale do tego to trzeba mieć chyba wielkiego pecha.

Dlatego wiem na 100%, że żadnej cienizny nie chcę , musi byc konkret na palcu