Dziwna propozycja... co Wy byscie zrobily na moim miejscu? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-29, 16:07   #1
magda_madzia
Raczkowanie

Dziwna propozycja... co Wy byscie zrobily na moim miejscu?

Przydarzylo mi sie dzis cos bardzo zaskakujacego... A mianowicie... moze zaczne od pocztku. Miesiac temu poznalam w barze chlopaka. Jest o 8 lat ode mnie starszy, ale nie wyglada na swoj wiek i dlatego tez od pierwszej chwili, kiedy go zobaczylam wchodzac do baru, odrazu mi wpadl w oko. Ma w sobie cos co bardzo mi sie podoba, ma piekny, szczery usmiech... ale nie o tym mialam mowic. Tak wiec po pewnym czasie mojego pobytu w tym barze, spytal czy on i jego kolega moga sie dosiasc do mnie i kolezanki. Okazali sie byc bardzo sympatyczni, kulturalni, weseli. Chlopak ten odwiozl mnie pozniej taksowka do domu. Podczas rozmowy okazalo sie ze pracuje za granica, ale pochodzi z mojego miasta (wlasciwie to znalam go wczesniej z widzenia, tzn wiedzialam ze istnieje). Po kilku dniach od tamtego czasu wyjechal za granice i stamstad wyslal mi smsa z pozdrowieniami, przeprosinami ze sie nie odezwal wiecej itd. Od tamtej pory bardzo czesto rozmawialismy na gadu-gadu. Odnioslam wrazenie ze to bardzo dojrzale podchodzacy do zycia, mily i kulturalny chlopak. Moze to dlatego ze to juz praktycznie mezczyzna, a nie chlopak... (26 lat). W kazdym razie przejde w koncu do sedna, bo sie rozgadalam o jego zaletach... Tak wiec podczas dzisiejszej rozmowy spytal mnie czy nie chcialabym poleciec z nim na wczasy, bo dostal w marcu urlop a nie chcialby jechac sam. Poprosil zebym sie zastanowila i wtedy powrocimy do rozmowy. Dziewczyny, co wy o tym myslicie? Bo ja nie mam zielonego pojecia co o tym myslec. Co ja mam mu powiedziec?
magda_madzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 16:32   #2
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Dziwna propozycja... co Wy byscie zrobily na moim miejscu?

Powiem krótko: W ŻYCIU nie pojechałabym na wczasy z facetem, którego znam 1-2 miesiące! Właściwe co o nim wiesz? Że ma piękny uśmiech i że jest miły? I że poważnie podchodzi do życia - tak wnioskujesz. A tak naprawdę to obcy facet, który nie wiadomo czy nie chce Cię omotać. Radzę Ci nie rób tego bo go nie znasz.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 16:35   #3
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Hmmm... Trochę dziwne, że proponuje Ci wspólny wyjazd, skoro ledwo się znacie. Gdyby to był wyjazd z jakąś grupą to troszkę coś innego (chociaż to też nieco dziwne ), ale rozumiem, że jemu chodzi tylko o Waszą dwójkę...?
Co powinnaś mu powiedzieć? Moim zdaniem powinnaś mu powiedzieć, że nie wiesz jak masz podchodzić do takiej propozycji, skoro znacie się miesiąc i widzieliście raz. Że źle byś się czuła na takim wyjeździe, niezręcznie.

Masz 18 lat, 26-letni facet chce Cię zaprosić na wspólny wyjazd... Sama spójrz na to z boku, jak to wygląda? Rozumiem, że odniosłaś wrażenie, że to miły kulturalny chłopak i że jest "w porządku", ale nie możesz mieć pewności, że tak jest naprawdę, bo zbyt słabo go znasz. Zadbaj o własne bezpieczeństwo i odmów. Ostrożność w tej sytuacji jest bardzo wskazana.

A on jako dojrzały i kulturalny mężczyzna nie powinien proponować czegoś takiego 18-latce, którą dopiero co poznał.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 16:41   #4
DSB
Raczkowanie

GG do DSB

Zbyt piękne.
Jedź, jeśli chcesz zostać klientką fundacji La Strada. God spped.
Stary 2008-01-29, 16:42   #5
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magda_madzia Pokaż wiadomość
Przydarzylo mi sie dzis cos bardzo zaskakujacego... A mianowicie... moze zaczne od pocztku. Miesiac temu poznalam w barze chlopaka. Jest o 8 lat ode mnie starszy, ale nie wyglada na swoj wiek i dlatego tez od pierwszej chwili, kiedy go zobaczylam wchodzac do baru, odrazu mi wpadl w oko. Ma w sobie cos co bardzo mi sie podoba, ma piekny, szczery usmiech...
(...)
Odnioslam wrazenie ze to bardzo dojrzale podchodzacy do zycia, mily i kulturalny chlopak. Moze to dlatego ze to juz praktycznie mezczyzna, a nie chlopak... (26 lat). W kazdym razie przejde w koncu do sedna, bo sie rozgadalam o jego zaletach... Tak wiec podczas dzisiejszej rozmowy spytal mnie czy nie chcialabym poleciec z nim na wczasy, bo dostal w marcu urlop a nie chcialby jechac sam. Poprosil zebym sie zastanowila i wtedy powrocimy do rozmowy. Dziewczyny, co wy o tym myslicie? Bo ja nie mam zielonego pojecia co o tym myslec. Co ja mam mu powiedziec?
Może się okazać, że intuicja Cię nie zawiodła i to rzeczywiście przemiły facet, z którym miło spędzisz czas (a może i przerodzi się to w stałą znajomość, a nawet związek). Może się okazać, że to seryjny zabójca, który przemiło spędzi czas z Twoimi zwłokami (czarny humor, wiem, ale cóż, Ted Bundy też był zdaniem kobiet uroczy). Może się okazać, że owszem, przemiło spędzisz czas, ale się zauroczysz, zakochasz, a jemu będzie chodziło tylko o ten jeden urlop i - że się nieco brutalnie wyrażę - darmowy seks.

Osobiście bym się nie zdecydowała na to. Tyle się czyta historii o handlarzach kobiet, handlarzach narkotyków (którzy szukają naiwnych panienek do nieświadomego przewiezienia im towaru), że jednak do obcych facetów powinno się podchodzić ze sporym dystansem. No chyba, że macie wspólnych znajomych i możesz się wiele o nim dowiedzieć z pewnego, wiarygodnego źródła. Może najpierw pojedźcie gdzieś blisko, pociągiem? Zobaczysz wtedy kim on jest, jak się będzie zachowywał.

A gdzie ma być ten urlop?

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
(...)
A on jako dojrzały i kulturalny mężczyzna nie powinien proponować czegoś takiego 18-latce, którą dopiero co poznał.
Dokładnie. Sama zresztą piszesz, że to dla Ciebie zaskakująca znajomość i propozycja. Może sama podświadomie czujesz, że to zbyt piękne, aby było prawdziwe.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 16:42   #6
karolinkamalinka
Zadomowienie

Napisałaś,że jest o osiem lat straszy, czyli Ty masz dopiero 18 lat. Osiem lat to duża różnica w tym przedziale wiekowym i myślę, że kolega powinien znaleźć sobie nieco straszą towarzyszkę wczasowych uciech. Uważam,że choć to może być faktycznie "miły i kulturalny" chłopak to chodzi mu w dużej mierze o seks (przedtem się nie odzywał, a teraz napisał bo wczasy...), a podczas wyjazdu byłoby pewnie dużo okazji i mniej hamulców niż na co dzień. Pomijając już kwestię wieku oraz jego intencji to po prostu NIE ZNASZ GO zupełnie, a w takiej sytuacji zdrowy rozsądek nakazuje zrezygnować z tej propozycji.
karolinkamalinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 16:51   #7
poziomka21
Zadomowienie

Aż ciśnie mi się na usta pytanie, z jakiego miasta jesteś... Miałam identyczną sytuację. Po miesiącu znajomości proponował mi wyjazd z nim za granicę. Coprawda można uznać, ze już nawet byliśmy razem, ale propozycja wyjazdu pojawiła się ejszcze przed naszym byciem ze sobą. Efekt - skończyło się po 6 miesiącach, bo z nim nie pojechałam.

Vitor de Lima Barreto
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 16:52   #8
Rena
Zakorzenienie

Na Twoim miejscu - w koncu tak brzmi pytanie - zaproponowalabym, zeby zamiast wczasow przyjechal na urlop do Waszego miasta i ze mozecie sie codziennie umawiac.

Przy okazji dowiesz sie czy bardziej mu zalezy na wczasach czy na Twoim towarzystwie, a tak praktycznie nic nie ryzykujesz.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 17:15   #9
Maripossa
Zakorzenienie

Magda_Madzia: Na WCZASY na pewno bym sie nie zgodzila bez przesady... Ale moze rzeczywiscie ty zaproponuj mu to, co Rena juz napisala: "wczasy" u was w miescie

Powiedz szczerze: czy jak ci to zaproponowal, nie przebiegla Ci OD RAZU mysl: To cos podejzanego! ? ja tak mialam po przeczytaniu twojego postu...
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 17:17   #10
magda_madzia
Raczkowanie

Oczywiscie jak zawsze macie racje . Teraz, kiedy juz ochlonelam, zdaje sobie sprawe z tego ze nasza znajomosc jest bardzo krotka i ze tak powiem malo intensywna. Moze jadac z nim bawilabym sie swietnie, on zachowal by sie wporzadku wobec mnie i nie zalowalabym tego wyjazdu. Handlarzem narkotykow ani kobiet napewno nie jest, bo chlopak jest z mojego miasta i mamy spwolnych znajomych, stad pewnosc co do tych informacji. Ale mogloby sie okazac ze wcale nie jest w kazdej sytuacji tak mily i kulturalny i moglabym zalowac tego wyjzadu. Oczywiscie zaproponuje mu zeby czesc urolu spedzil tutaj, co pozwoliloby nam sie lepiej poznac. Powiedzcie mi tylko teraz jak grzecznie i rownie kulturalnie mu odmowic, tzn. nie chce napisac czegos w stylu ze boje sie ze wywiezie mnie na ukraine czy cos, nie chce wyjsc na histeryczke. Chce aby wiedzial ze jest wg mnie godny zaufania, ale... no wlasnie, ale co?
Stary 2008-01-29, 17:27   #11
sue.
BAN stały

GG do sue.

Powiedz mu po prostu jak jest. Nie znacie się długo, wolisz aby on do Ciebie przyjechał, a taka propozycja po dosyć krótkiej znajomości jest dziwna.

Powiedz mi jeszcze.. Czy jest dla Ciebie godny zaufania? Aby zdobyć zaufanie pracuje się długo, a nie poprzez rozmowy na gg przez miesiąc, czy dwa..
sue. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 17:29   #12
paula78
Zakorzenienie

Ja takze mam znajomego ktory jest milym ,fajnym chlopakiem ,mieszkamy w tym samymi miescie ,mamy wspolnych znajomych i pewnego nia wyladowal w pierdlu za handel narkotykami -ktos wiedzial ?ja nie. wiec tego typu argumenty do mnie nie trafiaja.

Po pierwsze co na to twoi rodzice?
kto zaplaci za wyjazd?

po drugie odmowic normalnie ,powiedziec o obawach itp ,jesli mu zalezy to pojdzie na reke i zmieni plany.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 17:30   #13
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Moim zdaniem powinnaś napisać mu wprost, o co chodzi. Że za krótko go znasz, aby wyjeżdżać z nim gdziekolwiek. I tyle. Jeśli to taki rozsądny, kulturalny chłopak, to na pewno zrozumie

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 17:32   #14
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Oczywiscie jak zawsze macie racje . Teraz, kiedy juz ochlonelam, zdaje sobie sprawe z tego ze nasza znajomosc jest bardzo krotka i ze tak powiem malo intensywna. Moze jadac z nim bawilabym sie swietnie, on zachowal by sie wporzadku wobec mnie i nie zalowalabym tego wyjazdu. Handlarzem narkotykow ani kobiet napewno nie jest, bo chlopak jest z mojego miasta i mamy spwolnych znajomych, stad pewnosc co do tych informacji. Ale mogloby sie okazac ze wcale nie jest w kazdej sytuacji tak mily i kulturalny i moglabym zalowac tego wyjzadu. Oczywiscie zaproponuje mu zeby czesc urolu spedzil tutaj, co pozwoliloby nam sie lepiej poznac. Powiedzcie mi tylko teraz jak grzecznie i rownie kulturalnie mu odmowic, tzn. nie chce napisac czegos w stylu ze boje sie ze wywiezie mnie na ukraine czy cos, nie chce wyjsc na histeryczke. Chce aby wiedzial ze jest wg mnie godny zaufania, ale... no wlasnie, ale co?
Napisz, że dziękujesz, ale nie masz w zwyczaju wyjeżdżać na urlop ze świeżo poznanym mężczyzną. Poza tym masz dopiero 18 lat i musisz się liczyć ze zdaniem rodziców/rodzica (bo nie wierzę, że tak chętnie Cię puszczą z domu z 26-latkiem). Poza tym nie chcesz przyspieszać tej znajomości i wolisz go poznawać stopniowo. Tym bardziej, że do tej pory kontakt nie był zbyt częsty i intensywny, więc zaproszenie na wczasy uważasz za zbyt pospieszny ruch z jego strony. Zapytaj go przy okazji czego się spodziewał po tym zaproszeniu, skoro do tej pory nie próbował rozwijać Waszej znajomości na zwyczajnym gruncie?

Nie sil się też na podlizywanie się mu, bo facet sam postawił Cię w nieco niezręcznej sytuacji i sam na siebie ściąga podejrzenia, że chodzi mu głównie o seks (skoro do tej pory nie próbował zacieśniać Waszych więzi a nagle chce jechać na wspólne wczasy).
Stary 2008-01-29, 17:34   #15
kasia5558
Wtajemniczenie

Ja na dzwiek slow "wczasy za granica z prawie w obcym facetem" reaguje alergicznie. Od razu przed oczami staje mi burdel do ktorego wywozone sa dziewczyny ale moze to ja jestem przewrazliwiona.

Chocby nie wiem jak szczery bylby ten usmiech i jak powazny wydawalby mi sie facet za nic bym nie pojechala

A powiedziec - normalnie. Skoro on mial taki tupet zeby cie zapraszac to musi liczyc sie z odmowa

Zgadzam sie z Doris - nawet jesli facet nie jest streczycielem to nie jestem pewna czy jego plany wobec ciebie sa szlachetne.
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 18:09   #16
szugarbejb
Zakorzenienie

Ja bym pojechała Czy to nie Ty przypadkiem założyłaś wątek, że rozstałaś się z chłopakiem i masz ochotę na ... ?
Chłopaka znasz, stręczycielem nie jest, jak nie będzie miły możesz wczasy skrócić i wrócić, a i też nie jedziecie chyba na bezludną wyspę, gdyby coś się działo zawsze możesz wezwać policję/ powiadomić obsługę hotelu itp.

Jest miły, sympatyczny, ma to "coś " jak piszesz ... Może być bardzo miło i sympatycznie. Nie musicie się znać, poznacie się w czasie wczasów.

Kto powiedział, że na randki aby sie poznać można iść tylko do parku/kina/restauracji/pubu. Nie można "iść" na randkę na wczasy ?

Zastanów się jeszcze Poproś o czas do namysłu.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 18:20   #17
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Ja bym pojechała Czy to nie Ty przypadkiem założyłaś wątek, że rozstałaś się z chłopakiem i masz ochotę na ... ?
Chłopaka znasz, stręczycielem nie jest, jak nie będzie miły możesz wczasy skrócić i wrócić, a i też nie jedziecie chyba na bezludną wyspę, gdyby coś się działo zawsze możesz wezwać policję/ powiadomić obsługę hotelu itp.
(...)
"Zna" go na tyle, że wie, że nie ma na mieście opinii bandyty, czy gwałciciela, ale to jednak trochę za mało dla 18-latki mającej jechać z 26-latkiem (któremu do tej pory średnio zależało na ich znajomości) do obcego kraju.
Stary 2008-01-29, 18:32   #18
sue.
BAN stały

GG do sue.

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość

Kto powiedział, że na randki aby sie poznać można iść tylko do parku/kina/restauracji/pubu. Nie można "iść" na randkę na wczasy ?

Nie wiem, czy taki wyjazd można nazwać 'randką'.. To nie jest jeden wieczór, wyjście na kawę czy piwo, tylko dłuższy okres czasu w obcym miejscu z mężczyzną, którego zna się z rozmów przez internet od krótkiego czasu.. To porównanie raczej nie jest trafione..
sue. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 18:50   #19
I'llFindAWay
Raczkowanie

Skoro macie wspolnych znajomych to mozesz podpytac co i jak z tym facetem.

Dziewczyny dobrze mówią. Jeśli nadal mieszkasz w rodzinnym domu to zacznij od rozmowy z rodzicami, a potem ewentualnie podejmij decyzję.

P.S. Spora ta różnica wieku między Wami.

W ciągu życia człowiek zjada przeciętnie około 5 krów, 20 świń, 29 owiec, 760 kurczaków, 46 indyków, 18 kaczek,7 królików i około 1000 ryb.

"I like work. It fascinates me. I can sit and look at it for hours "

I'llFindAWay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 18:52   #20
ONCIA86
Zadomowienie

Cos mi sie wydaje, ze zalezy mu nie na tobie jako osobie, a raczej towarze, za ktory dostanie dobra kase za granica...
Przemysl to..
a tak poza tym to znasz jego rodzine, przyjaciówl, znajomych??? Czy wiesz o nim tyko to, co SAM ci powiedział lub wyrecytował z pamieci????
Strzezonego Pan Bóg strzeze..- uwazaj na siebie..
Stary 2008-01-29, 18:56   #21
motylek1007
Zakorzenienie

w żadnym razie bym nie pojechala.....przez neta mozna sobie wyobrazic ze to ksiąze....nie znam go, malo o nim wiesz.
ja bym odmówila i zobaczyla co dalej, czy utrzymie kontakt, czy to sie jakos dziwnie urwie...

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 18:58   #22
Atka87
Zadomowienie

Myślę, że facet nie ma złych intencji ale... Mimo wszystko moim zdaniem - nie jedź. Może kiedyś, jak się lepiej poznacie i będziesz trochę starsza.

A swoją drogą - co na to Twoi rodzice? Puściliby Cię?

Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 19:00   #23
motylek1007
Zakorzenienie

autorka wątku jest chyba pełnoletnia, wiec rodzice tak naparwde nie maja nic do powiedzenia

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-29, 19:04   #24
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
autorka wątku jest chyba pełnoletnia, wiec rodzice tak naparwde nie maja nic do powiedzenia
Oj mają, mają. Jeśli mieszka z nimi, nadal się uczy (więc ją utrzymują) to mają wiele do powiedzenia (już pomijając fakt, że zapewne chcą dla córki jak najlepiej i chcą jej bezpieczeństwa).
Stary 2008-01-29, 19:27   #25
magda_madzia
Raczkowanie

ONCIA86-> nie przesadzasz troche sprowadzajac wszystkie takowe propozycje do jednego? Tego najgorszego? Mysle ze nie o to chodzi... raczej odebralam to jako mily gest z jego strony, choc faktycznie macie racje- zbyt krotko go znam zeby decydowac sie na wspolny wyjazd.

Swoja droga szkoda, bo chcialabym go lepiej poznac i jestem pewna ze spedzilabym z nim mily urlop, ale faktycznie lepiej dmuchac na zimne i poznac sie tu, w miescie.

Co do rodzicow, to u mnie w domu panuje zasada, ze skoro jestem dorosla, to sama decyduje o swoim zyciu i nikt nie moze mi niczego zabronic. Mama moze jedynie probowac wplynac na moja decyzje i pewnie by z tej mozliwosci skorzystala. Ale jak sobie pomysle co by przezywala przez okres mojego pobytu tam.... brrrr biedna

Dzieki Wam wszystkim za rady. A tak apropo, to co myslicie o roznicy wieku 8 lat? Pytam z czystej ciekawosci, tak "na przyszlosc".
Stary 2008-01-29, 19:33   #26
Atka87
Zadomowienie

Teoretycznie nie mają

ale od teorii do praktyki często daleko.

A co do różnicy 8 lat... Różnie z tym bywa. Wiadomo, wszystko zależy od konkretnych osób. Znam parę o różnicy wieku 6 lat, są razem już prawie 4 lata i bardzo dobrze się dogadują

Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 19:44   #27
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Dzieki Wam wszystkim za rady. A tak apropo, to co myslicie o roznicy wieku 8 lat? Pytam z czystej ciekawosci, tak "na przyszlosc".
dla mnie to zaden problem

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-29, 19:59   #28
Wiwianna
Zadomowienie

Ileż to razy w warszawskich kawiarniach, basenie czy zwyczajnie ulicy "mili chłopcy" proponują kawę a później wyjazd... Raz jeden ledwo zdołałam uciec! Stanowcze "nie" nie wystarczyło... Mada, uważaj!

Cytat:
Napisane przez ONCIA86 Pokaż wiadomość
Cos mi sie wydaje, ze zalezy mu nie na tobie jako osobie, a raczej towarze, za ktory dostanie dobra kase za granica...
Przemysl to..
a tak poza tym to znasz jego rodzine, przyjaciówl, znajomych??? Czy wiesz o nim tyko to, co SAM ci powiedział lub wyrecytował z pamieci????
Strzezonego Pan Bóg strzeze..- uwazaj na siebie..
Oncia, masz rację - to właśnie tak wygląda...
Stary 2008-01-29, 20:38   #29
Laurany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
"Zna" go na tyle, że wie, że nie ma na mieście opinii bandyty, czy gwałciciela, ale to jednak trochę za mało dla 18-latki mającej jechać z 26-latkiem (któremu do tej pory średnio zależało na ich znajomości) do obcego kraju.
w 100% popieram
Laurany jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 20:41   #30
natee
Zakorzenienie

bałabym sie, jestem na NIE.

natee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości