![]() |
#1261 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017
Jestem "za" klubem
![]() Ale ja sie fatalnie czuje, co zjem to zwracam. Na obiad zjadlam tylko odrobine ziemniakow, masakra
#1262 |
Wtajemniczenie
|
Hej 😊 malo pisze, ale wszystko czytam 😁 uwazam ze klub to swietny pomysl!
Gratuluje wszystkich wizyt i serduszek i czekam z niecierpliwością, czy beda te blizniaki u nas czy nie 😉 Pati, dobrze, ze wychodzisz juz - oszczedzaj sie i wszystko bedzie dobrze 😙 Ja od niedzieli czuje sie troche lepiej, tzn. nie jak słonica i mniej mnie mdlosci mecza. Wspolczuje tym, ktore dopadly wymioty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam
![]() ![]() ![]() Co do klubu to super pomysł ale jest pytanie ... czy wszystkie będą w klubie ? bo niestety w poprzednim wątku o ciąży ( chyba byłam za młoda dla dziewczyn ) i mnie nie przyjęli dlatego sie pytam ... Każda matka inaczej wychowuje swoje dziecko i wie co dla dziecka jest najlepsze ![]() Ja ide od wtorku na pół etatu do pracy na cały etat bedzie mi za ciężko zawsze coś ... ![]()
#1264 |
Zadomowienie
|
Każdy ma swoje metody wychowawcze i to normalne, że nie każdy takie same. Myślę, że dobrze poznać różne punkty widzenia.
![]() U mnie też samopoczucie fatalne, widzę zależność, że im później tym gorzej się czuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że klub powinien być założony jak zaczniemy druga część.
1. Musimy weryfikować kto będzie w klubie a na to za krótko się znamy 2. Trzeba będzie ustalić zasady - typu chcesz być w klubie to załóż swój wątek i wklej zdjęcie bo klub to wg mnie to w jakims sensie zaufanie a tak to jest forum otwarte żeby być anonimowym Chyba więcej nie mam do dodania ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- U mnie dzisiaj odpukać ok. Chyba musze jeść regularnie i w małych ilościach i wtedy mnie nie mdli. W sumie to nie ma co chwalić dnia ... ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Wtajemniczenie
|
Jestem za klubem ale też chyba bym jeszcze chwilę poczekala
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
A propo jedzenia po szpitalu... Taka uczta
![]() Dziewczyny dziękuję Wam kochane za każde cudowne i pełne ciepła słowo ![]() ![]()
#1269 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wszystkim pozytywnych wizyt!!! Ja już się nie mogę doczekać mojej, do środy już niedaleko... Czasami mam myśli, że co będzie jeśli okaże się, że jest coś nie tak? Swoje przeżyłam i boję się powtórki... Jak na razie to nawet staram się jakoś nie przywiązywać do tej ciąży bo boję się, że się rozczaruję ;(. Myślę, że moja psychika potrzebuje już potwierdzenia, że jest wszystko w porządku. Raz myślę, że na pewno jest wszystko ok, a za chwilę martwię się bo przecież ostatnio nie miałam żadnych objawów, że dziecko się nie rozwija od 3 tygodni... Jednym słowem zaczynam świrować ;(
PatiPee- bardzo się cieszę, że najgorsze za Wami i że już wychodzicie do domu! Oby już taka sytuacja się nie powtórzyła na forum ![]() A co do klubu to się nie wypowiadam bo ja nie wiem co to jest, na jakiej zasadzie to działa itp . Nigdy nie miałam przyjemności należeć do klubu ;p
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4.11.2015 (9/12) ![]() 5.12.2019 (12/14) Edytowane przez ecia91 Czas edycji: 2016-08-18 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
odważna jesteś i bardzo silna, podziwiam ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o mój stosunek do klubu to jestem jak najbardziej za, wiem, że to tajemne zgrupowanie i tylko tyle. Do jednego kiedyś należałam ale nie wchodziłem tam bo nie ogarnęłam o co kaman tam ![]()
![]() |
#1271 |
Rozeznanie
|
ja nigdy do klubu nie należałam więc nawet nie wiem o co kaman
![]()
![]() |
#1272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny czytam Was, ale zacznę się udzielać więcej jak dowiem się, że wszystko OK. Na razie jakoś tak boję się rozczarowań... Trzymam kciuki za wszystkie z Was ![]()
![]() |
#1273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Jeśli chodzi o klub to też nigdy do żadnego nie należałam, więc nie wiem dokładnie co i jak, ale jestem za ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Klub to taki osobny jakby wątek, ale to o czym się tam pisze widzą tylko członkowie klubu ![]() ![]()
![]() |
#1275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
Ja mam ogromne dawki progesteronu a mdłości nie mam, a to progesteron powoduje mdłości głównie. Wszystko jest ok ;* ciesz się, że dobrze znosisz ciążę ![]()
![]() |
#1276 |
Wtajemniczenie
|
malwiska- dobra każda musi założyć jakiś wątek ... wytłumaczysz z tym o co kaman
![]() ![]() ![]() Sorrki za pytanka ale chce wiedzieć ![]() ![]() ![]() Pati- dziekuje ![]() ![]() NAROBIŁAŚ MI OCHOTY NA PIZZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! ZABIJE CIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ![]() ![]() Ja dopiero wrociłam z grzybobrania sie uchodziłam ... dwie godzinki pod górke i z górki aż kregosłup mnie boli ![]()
#1277 |
Zakorzenienie
|
Menia założyć watek o swojej nazwie i jak bedziesz cjciala dodać jakies info to w swoim watku. Jak byłam w klubie to nie zakładało sie wątków osobno a np "zdjecia" "pogawędki" itp takie tematyczne watki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Menia - ogólnie to nie chce narzucać ale tak chyba jest najlepiej
Jest KLUB i w tym klubie możesz zakładać sobie wątki tak jak na forum - my mamy taki wątek "Mamusie kwietniowe" a w klubie możesz założyć pare takich wątków np. -każda z osobna ma swój wątek gdzie pisze o sobie - my możemy tam wejśc i rozmawiać -może być też osobny wątek dotyczący np -wyprawki (rozmowy o wyprawkach) -wątek recenzyjny gdzie osoby które już coś mają i mogą to zrecenzować - np wózek, laktator, łóżeczko, witaminy itp -wątek gdzie wklejamy swoje zdjęcia z usg no różne mogą być tematy tych wątków, ale ogólnie to chodzi o to żeby to było ładnie porozdzielane. Jak ktoś napisze coś w danym wątku to on wędruje na samą górę listy i tak powstaje lista Oczywiście może być jeden i to będzie wyglądało tak jak u nas na tym obecnym forum ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- ogólnie jak będzie np 10 klubowiczek to każda by miała swój wątek, ze swoją nazwą ja bym miała "MALWISKA" - to jest fajne jak chcesz sobie na szybko przypomnieć kto jest kim i łatwiej później powiązać jakieś sprawy z daną osobą i dodatkowo mogą być inne wątki albo tak jak napisała Raduska, Ja jestem w pewnym klubie od 2013 i u nas na początku były takie wątki osób, a później jak się każda dobrze poznała to zakładałyśmy wątki tematyczne |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
Pati super, że wychodzicie! Teraz będzie juz tylko lepiej :-*
Apropos dyskusji uważam, że po to jest wątek żeby każdy wyraził swoją opinię czy pogląd. Jeśli tylko nie ma wzajemnego obrażania się, to na tym właśnie polega dialog wykształconych ludzi. Nie ma obrażania się za to, że ktoś ma inny pogląd, to normalne. Ja również jestem za klubem ale wolalabym żeby powstał później. Poznamy się lepiej. Ciężko jest pokazywać swoją prywatność komuś kogo się nie zna. Ja nie wrzucam do internetu publicznie swoich zdjęć a do klubu owszem i chciałabym być pewna, że nie zostaną jakoś źle wykorzystane. Ja wciąż nie mam mdłości, ale od dwóch trzech dni jest mi cały czas niedobrze. Nowe nazywam tego mdłościami bo w porównaniu do poprzedniej ciąży to po prostu nic. Może coś się jeszcze większego z tego wykroi. Jestem dziś padnięta, bo cały dzień, tzn od 14 przyjmowałam gości, bo mam dziś urodziny. A wcześniej byłam u fryzjera się farbnąć. W poprzedniej ciąży nie robiłam tego w pierwszym trymestrze bo jakoś tak się bałam a teraz nie wiem... Zależy mi oczywiście nas dziecku ale jakoś tak światopogląd mi się zmienił. Nie wiem czy dobrze zrobiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Mycha 100lat!
![]() Jesli farba bez amoniaku była to dlacZego nie ![]() Ja dzis tez padnieta bo sie nie zdrzemnęłam w ciagu dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() dwie kreski zobaczyłam dwa dni temu, dziś gin stwierdził "lekko rozpulchnioną macicę" i zalecił wszystkie badania, usg 26.08, termin mi wyliczyło na 17.04.2017 Trochę jeszcze chyba w to wszystko nie wierzę, bo ciąża nie była planowana :P z mężem ostatnio trochę popłynęliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Ja też dziś bardo senna. . Byłam w Ikei na małych zakupach i pierwszy raz zerknelam na dział dziecięcy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Dziewczyny a jakie łóżeczko planujecie? Tradycyjne czy turystyczne? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1284 | ||
Zakorzenienie
|
Mycha sto lat sto lat! dużo dużo zdrowka dla waszego Dwupaczka i spełnienia marzeń
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dodatkowo chce kupić kosz Mojżesza do salonu, z racji tego, że nie będę biegać co chwila góra dół, tylko jak dziecko będzie spało w dzień to w koszu Mojżesza a w nocy w łóżeczku. Taki mam plan ![]()
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Ja mam do spania normalne a na wyjazdu turystyczne. W turystycznym lozeczku moim zdaniem materac nie nadaje sie dla małego kregoslupa.
My do normalnego łozeczka mamy materac. Firmy hevea medica lateksowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Witam nowa ciężarówkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Wtajemniczenie
|
1471547163464.jpg PATI JA TEZ MAM !!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1287 |
Wtajemniczenie
|
Chyba zdjęcia mi nie wrzucilo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1288 |
Zakorzenienie
|
Prosze prosze jak dziewczynki sobie dogadzają
![]() A ja mam swieze cieplutkie słodkie bułki z malinami/bananami i czekolada ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Wtajemniczenie
|
Pati mi narobiła ochoty a mąż wrócił głodny z pracy bo dziś tylko rosół zrobiłam nie miałam zbytnio czasu i sie pytałam czy chce pizze a on oczywiście z chęcią
![]() ![]() Się najadłam że szok ... jeszcze kupiłam tymbarka w polskim sklepie ![]()
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.