|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kompletujecie już garderobę na jesień?
Witajcie,
czy myslicie już na poważnie o nadchodzącej jesieni ? Czy już poczyniłyście jakieś zakupy na jesień (foteczki mile widziane) ? Co 'musicie'/chcecie/planujecie kupić ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kompletujecie już garderobę na jesień?
Wreszcie odpowiem jako pierwsza
![]() Ja chyba mam z tym jakiś problem, bo jak tylko zbliża się jakaś pora roku np.jesień i jest kilka dni chłodniejszych, to ja już gorączkowo biegam po sklepach w poszukiwaniu sweterków, spodni czy nawet jakiś płaszczy. Ostatnio tez już pojechałam na zakupy jesienne i kupiłam kilka sweterków i spodnie. Nie są one specjalnie ciepłe, ale na początki jesieni jak znalazł Teraz zaczynam myśleć o jakimś płaszczyku, bądź marynarce skurzanej-ostatnio widziałam śliczny żakiecik z zielonej skóry w Orsay za ok 290zł i zastanawiam się, czy się na niego skusić-kolor piękny, ale w zasadzie nie będzie mi do niczego pasował. Za butami jesze nie chodze, ale jak wpadnie mi tylko coś w oko, to pewnie będę się zastanawiać nad zakupem
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Mimo, że jeszcze lato jeszcze się nie skończyło na dobre, ja już latam po sklepach
![]() Ostatnio na tę porę zakupiłam sobie dwie pary jeansów. Mam zamiar kupić jeszcze butki i jakieś fajniutkie bluzy, ale nic ciekawego u mnie w mieście nie ma...Pozostaje tylko wyjechać gdzieś dalej
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to szukam jakiejs fajnej kurteczki lesiennej lub chociazby plaszczyka
ale narazie nic ciekawego nie widzialam
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1.Adidasy,bo wiem,że w japonkach nie wytrzymam do połowy października
2.Wizażowa bluzeczka 3.sweterek w kolorze landrynkowego różu W planach mam jakieś kozaczki jesienne lub też mokasynki,ale niestety mam chudą stopę,a to co oni produkują jest 2 razy za szerokie dla mnie,ale znając życie jak będą na szerokość dobre to pewnie podbicie będzie wysokie,a ja mam niskie
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
no ja bym musiał pochodzć ale jak na razie siedze w domu na wioscei nie chce mi sie wracać do wrocka tylko po zakupy a znając moją "miłość" do tej czynności zrobie to na ostatnią chwilę
z dwie pary spodni bo ostatnio ciągle kupowałam spódnice a jesienią pogoda bywa rożna a i planuje sobie kupić coś eleganckiego, jakiś kostiumik albo cos w tym stylu bo wszystkie moje "eleganckie" ciuchu są w różu albo zieleni i potrzebuje czegoś spokojnijszego w planach mam też płaszczyk ale pewnie skończy się na szyciu bo nie znajdę takiego jak chce |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam jedną czekoladowo-bakłażanową
bluzkę i jeden sztruksowy ciemnobrązowy żakiet, mam już wybrane kozaki zamszowe tylko coś mnie powtrzymuje przed ich zakupem (chyba to słoneczko za oknem )Jakoś się nie mogę przełamać i kupować swetry i płaszcze w sierpniu...
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ja potrzeb mam wieeele
ale budżet ograniczony i wszystkie moje zakupy bedą musiały być dokładnie przemyślane (co potrzebniejsze) i w pełni zaplanowane.Sporo różnych ciuchów, buty, torebke, mam z zeszłego roku, więc będę się starała tych rzeczy nie kupować. Tak samo nie kupuję w tym sezonie "okryć wierzchnich" - niestety no chyba że się w czymś zakocham na śmierć i życie i wówczas z czgoś innego będę musiała zrezygnować. Załączam fotkę mojego pierwszego zakupu na jesień - swetrożakiet . Następne w kolejce są ciepłe spodnie, najchętniej z kantem.A w ogóle to ja na drutach umiem robić, włóczki w domu mam sporo, więc buszuję po stronce victoria secret i kombinuję co by tu podejrzeć i sobie udziergać z tych włóczek które mam. Może uda mi się tanim kosztem wyglądać w miarę dobrze tej jesieni. Ach, gdybym jeszce umiała szyć, byłabym najszczęśliwsza w świecie. |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz pare rzeczy kupilam, pare mam w planach
![]() Kupilam: -sweterek sliczny -spodnie czarne z kieszonkami tu i owdzie ![]() Dopiero kupie: -spodniczke w kratke&do tego grube czarne i szare rajstopy -buty sportowe (moze converse tym razem) -plaszczyk
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
ja planuje kupić spodnie w kantke i kurteczke wiosenno-jesienną , chciałabym taką w kolorze khaki lub ciemna zieleń - widziałam jedną śliczna była - połączenie materiału i ssztruksu - ze stójką - ale nie wiem czy jeszcze jest
póki co kupiłam 3 sweterki - jasny z golfem zapinany, zielony w głeboki serek i jeszcze jeden golfik (kosztowały mnie niewiele)
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam w środę na pierwszych jesiennych zakupach
Kupiłam trochę bluzeczek z długim rękawem, brązową bluzę, bardzo jasno różowy sweterek, a dzisiaj dorwałam eskimoski ) i torebkę
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ja poowolutku zbliżam sie do jesieni , ale na wakacjach można kupić duzo rzeczy ciepłych na jesień w sklepach bo sa na nie promocje w taki sposób zaopatrzyłam sie juz w pare par spodni i duzo sweterków. Jednak nie wiem czy na tym poprzestanę, na szczescie nie musze kupować niczego szczególnego na wiosne kupiłam kurtke jesienna a butów mam multum jednak obawaim sie zimy gdy musze kupić kurtke i buty a moje finanse poprostu leża
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Lolka102, gdzie kupilas ten swetro-zakiet?? ;-) fajny jest
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiłam na allegro - są jeszcze inne kolorki - jasny naturalny, oliwka i chyba brąz. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja kupiłam już jesienne buty na przełomie lipca i sierpnia =P no ale ja sie w nich po prostu zakochałam
kupiłam tez brązowy sztruksowy trencz i mam zamiar zmusić mamusię kochaną żeby uszyła mi sztruksowa spódniće w stylu etno(oczywiście brązową) no i jeansy muszę sobie przyduzawe kupić no i pasek do nich i to chyba tyle jak na razie, ale ciągle myśle =P
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
mała księżniczka
|
a ja wczoraj sprawiłam sobie sliczne jeansy, takie szersze ( nie dzwony), szare biodrówki...(z przeceny), i bluzeczke ( ciemny granat) w łódkę....
a cały czas poluję na płaszczyk z kapturkiem( zadnego nie widziałam)...i buty converse... wczoraj widziałam parkę za 219 i sie w nich zakochałam, ale z kasa krucho i troszkę beda musiały poczekać...
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
bylam dzisiaj na zakupach - kupiłam śliczny dopasowany brązowy żakiecik + spódniczka za kolano
no i letnią sukienke - skusiła mnie przecena z 160zł na 50zł![]() musze jeszcze poszukać brązowych butów bo żadne mi nie pasują do nowego żakietu. a oto mój zakup jesienny
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2005-08-28 o 13:29 |
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
A mnie się własnie udało sprzedać dwie pary starych butów na allegro więc sobie fundnęłam wczoraj nowe, w kolorze gorzkiej czekolady. Są bardzo wygone i już je lubię. Mam nadzieją, że mi się nie rozklapią (do tej pory z tego powodu unikałam takiego właśnie fasonu.)
. |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Kavala cudne te Twoje nowe buty!! właśnie dziś takich szukałam i przymierzałam kilka podobnych w Ryłko ale trochę za drogie były prawie 200zł
ja uwielbiam okrągłe noski bo są bardzo wygodne i stopa zgrabnie wygląda nigdy nie kupie butów do szpica bo mam szeroką stopie i bardzo się w takich mecze. Kavala czy to tajemnica po ile kupiłaś swoje butki i jakim sklepie..są naprawdę śliczne- takich szukam, no i kolorek by mi spasował do dzisjeszych zakupów
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Kavala dzisiaj chciałam kupić dokładnie takie same
, ale zrezygnowałam bo szukam czegoś na płaskim obcasie do biegania po szkole.
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Kavala, rewelacyjne te butki !!!!
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
ja tak troche z innej beki - chcialabym sie Was poradzic...
myslicie ze mozna polaczyc taki kolor jak ponizej z ciemnym czekoladowym brazem??....czekam na Wasze opinie |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam już dwie bluzy, a w planach mam jeszcze buty (jakieś na koturnie albo płaskie, ale za kostkę, bo mam tylko stare glany i kozaki, a potrzebuję czegoś pomiędzy) i parę sweterków, może jakiś żakiet. Ale chyba jeszcze poczekam z tymi zakupami, teraz jest zbyt mały wybór.
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Kavala Czas edycji: 2005-10-13 o 14:00 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ann angle moim zdaniem będzie pasować
ciemny czekoladowy pasuje do wielu pastelowych kolorków
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
dzieki
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Kodeina, fajny ten twój żakiecik, pasowałby jak ulał do moich butów.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
ja już zacieram ręce na zakupy...
1. jeansy, jakieś klasyczne ale dobrej firmy no i obniżone kieszonki mile widziane 2. buty, jeszcze nie wiem jakie... coś wygodnego, ale nie sportowe bo jeszcze conversy "zdzieram" 3. płaszczyk, ale to mama mi o nim mówi więc czemu nie ![]() 4. bluzka lub sweterek, najlepiej coś w serek, klasyczne to są plany, czekam aż będę już na studiach więc pod koniec września powinny się wypełnić
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego tak wypyytywałam o nie. Do żakietu jest jeszcze spódniczka za kolano lekko rozkloszowana
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Kodeina gdzie kupiłaś ten żakiecik i za ile? Dokładnie taki potrzebuje do mojej ślubnej kreacji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale narazie nic ciekawego nie widzialam
bluzkę i jeden sztruksowy ciemnobrązowy żakiet, mam już wybrane kozaki zamszowe tylko coś mnie powtrzymuje przed ich zakupem (chyba to słoneczko za oknem

i to chyba tyle jak na razie, ale ciągle myśle =P