|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXXVII
Cytat:
![]() [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6433375 1]Wy to potraficie człowieka pocieszyć. Jak nie seks, to rada, że starej babie to już to tylko w oko grabie ![]() A ja jeszcze jestem całkiem do rzeczy, tylko....przez te oczy, te oczy zielone... A to szacunek.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() a jaki to zapach, taki mój? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXXVII
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6433375 1]Wy to potraficie człowieka pocieszyć.
Jak nie seks, to rada, że starej babie to już to tylko w oko grabie ![]() A ja jeszcze jestem całkiem do rzeczy, tylko....przez te oczy, te oczy zielone... A to szacunek.[/QUOTE] ![]() ![]() Poza tym i sex i zabiegi mamy w zasięgu, że tak powiem, więc źle nie będzie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Mhm, lord chanel, promo man i ekipa
![]()
#515 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
Kurczę, właśnie mama mi też mówiła, że sam botox może nie wystarczyć, ona miała botox + kwas. No nic, najpierw i tak się zamierzałam do tej pani dr wybrać na ogólną konsultację, żeby wiedzieć co jeszcze mogę sobie na twarzy naprawić
![]() Zapisz
#517 |
Kazar Lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Shoe addict :)
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6433375 1]Wy to potraficie człowieka pocieszyć.
Jak nie seks, to rada, że starej babie to już to tylko w oko grabie ![]() A ja jeszcze jestem całkiem do rzeczy, tylko....przez te oczy, te oczy zielone... [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Szanelowa Madżesti
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6433423 6]No przecież
![]() ![]() Ha! Racja! Też starszych znam! Miśka jest starsza, bo z kwietnia! ![]() ![]() ![]() Misiunia żartuję oczywiście, daleko mi do Ciebie! ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- A ja zamawiałam podręczniki dla młodego na empiku, to sobie perfumy dorzuciłam. Skoro tak mało książek kupuję, bo resztę w szkole dostanie to trzeba było to uczcić prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
co najlepiej zaznaczyć na karcie zwrotu z S? Skorzystanie z prawa zwrotu, czy jestem rozczarowana? Oni zawsze przyjmują zwroty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
ewentualnie dorzucę coś od siebie, ze pachnie jak kamfora czy cóś toto migreny nie jest w stanie zrobić, bo delikatne jest ale jakieś podobne do pereł, a w perłach czuję kamforę O.o ! Anoli sklerozy na starość nie masz, pogratulować ![]() robię obiad, jednocześnie sprzatam i piore i prasuję wrrr dzis do mnie bez kija nie podchodz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Konto usunięte
|
Anoli, Ty łobuzie
![]() ![]() Bardzo dobrze, mamie też się coś należy w zwiazku z poczatkiem szkoły ![]() Biedne dzieciaki, wakacje im się kończa. Pamiętam, że poczatek sierpnia już był przygnębiajacy, bo zwiastował nadchodzace zakupy wyprawki do szkoły, czyli koniec wakacji. Nienawidziłam budy ![]() Ja mam teraz na oku z perfum Teazurra Guerlaina i ten waniliowy ulep Taniec Ważki czy jak to tam idzie. Oui-Non de Kookai z ebaya dzisiaj mi przywiezie kurier. Umieram z niecierpliwości. |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mnie dziś młody ciągnie do kina, na jak zostać kotem. Totalnie mi się nie chce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki- szminkomaniaczki potrzebna pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
Nie żuję. A jak żuję to bardzo krótko, bo właśnie zauważyłam, że nie jest to dobre przy takim "schorzeniu" :/ Ja na razie przesunęłam to na potem, ale wiem, że w końcu trzeba będzie się za to zabrać.
#529 | |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6433506 1]Anoli, Ty łobuzie
![]() ![]() Bardzo dobrze, mamie też się coś należy w zwiazku z poczatkiem szkoły ![]() Biedne dzieciaki, wakacje im się kończa. Pamiętam, że poczatek sierpnia już był przygnębiajacy, bo zwiastował nadchodzace zakupy wyprawki do szkoły, czyli koniec wakacji. Nienawidziłam budy ![]() Ja mam teraz na oku z perfum Teazurra Guerlaina i ten waniliowy ulep Taniec Ważki czy jak to tam idzie. Oui-Non de Kookai z ebaya dzisiaj mi przywiezie kurier. Umieram z niecierpliwości.[/QUOTE] Lubię adrenalinę ![]() Mój jeszcze chyba nie przeżywa września. Póki co żyje olimpiadą ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Niestety zdjęć nie widzę, nie pomogę. Zostaw do wieczora to looknę |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Szanelowa Madżesti
|
Trochę mi przypomina aksamitną z Sephory nr 13 marvelous mauve
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Kazar Lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
Dostałam ostatnio z S. próbkę tego http://www.fragrantica.pl/perfumy/At...ent-30046.html podoba mi się bardzo
![]()
![]() |
#534 |
Szanelowa Madżesti
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Konto usunięte
|
Czy jak mój kocur ma osiem miesięcy to już pora go wykastrować ? Jeszcze nie posikuje, ale jajka mu się powiększaja i jest mega agresywny - rzuca sie na nas - na głowę skacze, na nogi, wbija pazurki do krwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Kazar Lady
|
Anoli a propos perfum znasz ange ou demon le secret wode toaletową?
tak mi sie skojarzyło, że edp Ci sie kończy a edt jest prześliczna |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6433573 6]Czy jak mój kocur ma osiem miesięcy to już pora go wykastrować ? Jeszcze nie posikuje, ale jajka mu się powiększaja i jest mega agresywny - rzuca sie na nas - na głowę skacze, na nogi, wbija pazurki do krwi.[/QUOTE]
Nawet młodsze się kastruje, im wcześniej tym lepiej.
#539 |
Kazar Lady
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6433573 6]Czy jak mój kocur ma osiem miesięcy to już pora go wykastrować ? Jeszcze nie posikuje, ale jajka mu się powiększaja i jest mega agresywny - rzuca sie na nas - na głowę skacze, na nogi, wbija pazurki do krwi.[/QUOTE]
nie każdy kocur znaczy w domu, 8 miesięcy to świat i ludzie, moje były wcześniej ciachane |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6433506 1]Anoli, Ty łobuzie
![]() ![]() Bardzo dobrze, mamie też się coś należy w zwiazku z poczatkiem szkoły ![]() Biedne dzieciaki, wakacje im się kończa. Pamiętam, że poczatek sierpnia już był przygnębiajacy, bo zwiastował nadchodzace zakupy wyprawki do szkoły, czyli koniec wakacji. Nienawidziłam budy ![]() Ja mam teraz na oku z perfum Teazurra Guerlaina i ten waniliowy ulep Taniec Ważki czy jak to tam idzie. Oui-Non de Kookai z ebaya dzisiaj mi przywiezie kurier. Umieram z niecierpliwości.[/QUOTE] Tańcząca Ważka ulepkiem? Dla mnie to słodziak ale bardzo lekki, taki właśnie tańczący, podskakujący, delikatny ![]() W ogóle coraz bardziej zaczyna mi się podobać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.