![]() |
#4711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Ta daaaaam !Prawie 17 tydzien a ja przytulona do kibla.Slodko...cos mi sie wydaje ze fasolkeł nie lubi czerwonej kapustki bo wczoraj byla na obiad i jak tylko zjadlam to zaczely sie męczarnie.Rzyglam to rzyglam no Trudno...gołąbków i tak dzis nie odpuszcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Rozeznanie
|
Ale naszkrobalyscoe w te dwie godziny, woow !
Donkaa wlosy ekstra =-P Ja farbuje zwykla farba. Wszyscy wojen rodziinie farbowali w coazy i nic zlego sie nie stalo ![]() Wrocilamm dp domu naa dwie godzinki obiad ugotowwac i zaaraz z powrotem do pracy Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#4713 |
Rozeznanie
|
Witam się w 17+2 ;-)
Wróciliśmy kilka dni temu z urlopu i teraz staram się ogarnąć dom, forum i samą siebie;-) Wczoraj byłam na wizycie. Wszystko ok ![]() ![]() Ciągle czekam na ruchy. Kilka dni temu wydawało mi się, że coś poczułam...ale to było tak delikatne, że nie mam pewności.... ![]() Widzę, że nieźle się rozkręciłyście. Mowa o wózkach, ciuszkach... My nie mamy nic ![]() Na wakacjach kupiliśmy tylko kilka książek dla dzieci: baśnie, bajki na dobranoc, wierszyki.... ![]() Pozdrawiam wszystkie mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
Amalte ja właśnie w 17 poczułam! Trzymam kciuki
![]() Już po wizycie. Wszystko ok! Bardzo się cieszę! ![]() Wysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam dziś krew i morfologię i też jest ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4718 |
Rozeznanie
|
Ja np jak bylam w 1ciazy to po porodzie zmienilo sie moje wyobrazenie o dziecku:p rzeczywistośc okazala sie inaczej moj maly okazal sie typowym hnb wiec od poczatku bylo i jest nadal ciezko a ma juz 13miesiecy.. tak wiec niektore mamy w 1ciazy nie dziwie sie ze sie boja itd.. ja jakos bardzo sie nie balam no ale wyobrazenia okazaly sie inne niz rzeczywistosc:p mam tylko nadzieje ze corcia nie bedzie hnb i bedzie jakas rownowaga:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Wtajemniczenie
|
Agnes_K mam rzut beretem do Stratford
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#4721 |
Zakorzenienie
|
Kładę się na wznak, na boku prawym, na lewym, nogi proste lub zgięte. Dotykam brzucha, głaszczę, pukam, mówię do niego. I nic, zero reakcji Bąbla. Echh.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Właśnie jestem już prawie4 tygodnie po usg i trochę się martwię...
#4724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Donka a to ja po drugiej stronie akurat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My wózek Tutek Grander Play Eco albo nowy model Tutka Inspire, ale na żywo ten muszę zobaczyć ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Rozeznanie
|
NiEBiE u mnie też ruchów na razie brak. No i zdecydowanie wracam do diety, czułam się paskudnie po pierogach, tak samo czułam się źle gdy zjadłam więcej śliwek niż tablice przewidują.
Agnes_K tak, u mnie lekarz poleciła aspargin. Ale ja miałam też inne objawy, więc może dlatego nie dostałam samego magnezu? Jak byłam na wizycie to mnie męczyły skurcze łydek i często robiło mi się słabo. Nadal robi mi się słabo ale skurcze mam już rzadziej. Tż nakręcił się na szukanie wózków. Przegląda internety i ciągle nawija tylko o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak u Was z zyciem sexualnym? Faktycznie czujecie wszystko lepiej, przyjemniej itp?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#4728 |
Rozeznanie
|
donka u mnie jest częściej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak poza tym to cześć wszystkim ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4730 |
Rozeznanie
|
U mnie jest jakaś totalna kicha... wcalle nie czuje takiej przyjemności jak wcześniej to było... kiedys mogłam całymi nocami szalec a teraz? Byle do konca..czy ja jestem inna? ;-)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#4731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mniejsza ochota, przyjemnosci o wiele mniej, czuje ucisk w podbrzuszu jak TZ jest na gorze, czuje sie w srodku taka... rozpulchniona? Wrazliwa? O fajerwerkach na koniec tez moge zapomniec.... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za pocieszenie
![]() Czekam z wielką niecierpliwością na wizytę we wtorek. Jeśli chodzi o przytulanie, to wcale nie jest jakoś lepiej, ani nie mam na to większej ochoty. Teraz od tygodnia nic, bo mam te bóle brzucha i czekam aż ginekolog powie, że wszystko jest dobrze i że można. Przyznam jednak, iż nie mam z tą abstynencją problemu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4733 |
@}-,-'-
|
U nas jest tak, że ja w ogóle mogłabym zrezygnować seksu na rzecz przytulania
![]() Chyba czuje jakieś ruchy, albo mam omamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję!
![]() Ja dziś 17t0d i witam się w 5 miesiącu mocnym i bolesnym kłuciem w obu jajnikach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4735 |
Raczkowanie
|
Hej!
Ale ostatnio macie tempo pisania! Brawo! ![]() Jeśli chodzi o seks - moje odczucia są przyjemniejsze, ale co z tego jak częstotliwość spadła na łeb na szyję przez moje zmęczenie.. Jeśli chodzi o wózki - u mnie - bebetto torino lub murano. Ja dziś mam 19t4d ruchy poczułam w 19t1d, ale są bardzo delikatne i rzadkie.. Miłej soboty ![]() Sent from my SM-G531F using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chupa dziś Twój wielki dzień? Jeśli nie pomyliłam to wszystkiego naj!!!! ![]() ![]() Ja juz w drodze na wesele. Włosy średnio mi wyszły. Makijaż ok ale na tej cerze to i tak mi się nie podoba nic. Miłego weekendu dziewuszki! ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4737 |
Wtajemniczenie
|
Milego wesela
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#4738 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Witam się w 20 tc, wczoraj miałam połówkowe - maluch uroczo ziewał ![]() ![]() Czytam Was na bieżąco, niestety nie mam jak nadrobić, więc odniosę się zbiorczo ![]() Z książek o tematyce dziecięcej - "Księga dziecka Searsów" - obszerne kompendium, które nie raz ratowało mi tyłek. Nie polecam artykułów w sieci poświęconym umiejętnościom dziecka, bo można złapać doła, że maluch źle się rozwija (a wg pediatrów wszystko w normie). To nie tylko moje odczucia. Książka zawiera kilka podrozdziałów o rodzicielstwie bliskości - same ocenicie, czy ten model wychowania Wam odpowiada (Searsowie polecają współspanie i noszenie w chuście, a nie każdego to przekonuje). Pozycją niemal obowiązkową jest "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy" Karpa. Teoria czwartego trymestru i proste patenty na uspokajanie malucha - czyta się szybko, łatwo i przyjemnie. Kolejna - "Po prostu piersią" - dla dziewczyn nakierowanych na kp. Sporo konkretnej i rzetelnej wiedzy. niestety wsparcie laktacyjne w wielu szpitalach jest fikcją, a położne które obwołują się specjalistkami od laktacji, dają takie rady, że idzie się załamać. "Nie płacz maleństwo" C. Didierjean-Jouveau - czyta się szybko, sporo madrych rad w temacie dziecięcego płaczu. O Heidi Murkoff się nie wypowiem, bo niestety nie miałam okazji tego przeglądnąć. Nie do końca polecę zachwalaną Tracy Hogg, bo jej rady w wielu aspektach są kontrowersyjne (laktacja, sposoby na nocne pobudki). Szkoła rodzenia - zdecydowanie warto się zainteresować tym tematem, bo te bezpłatne niestety mogą być oblegane i będzie problem z uczestnictwem. Uważam, ze warto, żeby panowie brali udział, nawet w części dotyczącej porodu. Sporo dowiedzą się, kiedy np. jechać do szpitala, jak pomóc przy skurczach - mój TŻ bardzo pomagał podczas porodu. Kangurowanie dla tatusiów - to też ważna sprawa. Jeśli faceci chcą się wymigać, to zabierzcie ich chociaż na zajęcia o pielęgnacji noworodka - jest o prawidłowym noszeniu na rękach, kąpieli. Kiedy urodzi się maluszek, to na początku przychodzi przerażenie, ze ta istotka jest bardzo krucha i człowiek boi się nawet przewinąć ![]() Farbowanie włosów - ja farbuję, ale mam dobrze dobraną farbę z minimum chemii. Ważne, żeby pomieszczenie było wentylowane. Cytat:
Ja też mam nadzieję, że drugie będzie low needem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Chyba muszę się szykować do szpitala... ;(
#4740 |
Zadomowienie
|
Co sie dzieje?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.