|
|
#2551 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II
Ja wózek kupie też do 2 tys. U mnie w mieście nie widziałam nawet droższego. Średnia cena to 1500 zł. Na początku jak pisalyscie o wózkach po 2-4 tys to się trochę przestraszylam
Ale pochodzilam po sklepach i się trochę uspokoilam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz jade pobrać krew ![]() Nie spij Królewna, ciesz sie ze mecz obejrzałas
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choćby nie wiem jak mnie kusiło postanowiłam nie wydawać na wózek więcej po prostu ![]() W jednym sklepie u mnie sprzedają wózki powystawowe za niezłą cenę - może to jest opcja też? Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-08-20 o 10:09 |
|
|
|
|
#2555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję! Nie mówił, ale w poniedziałek mam wizytę u mojego lekarza i będę go męczyć
![]() Dziękuję! Cytat:
![]() Cytat:
U nas zmiana była po pół roku. Był fajny ale ciężki, nieporęczny, dziecko coraz cięższe więc w sumie razem sporo ważyło. Kupiliśmy lekką spacerówkę, nie typowy parasol bo ich nie lubię. To była ulga dla kręgosłupa mimo że na parterze mieszkam. W domu też nie taka zawalidroga. Ale pewnie nie każdy zmieni szybko na lekką spacerówkę, od wielu czynników to zależy.Dziękuję! Cytat:
Cytat:
Robię gołąbki, już żałuję że się na to porwałam
|
|
#2556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
04.11.2015 cp (8tc) Aniołek Czekamy na Ciebie skarbie: TP14.02.2017 40/40 Edytowane przez MalgosiakMk Czas edycji: 2016-08-20 o 10:27 |
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia ![]() ale zjadłabym ![]() Ja zrobię gołąbki, ale bez zawijania. Tez pyszne , a szybciej się robi
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-08-20 o 10:53 |
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytam "Dziecko bez kosztów" i powoli weryfikuje wyprawkowe zakupy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Ja robię ciasto marchewkowe
|
|
#2561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
git ![]() Ale warto też iść do hm czy C&a pomierzyc jak rozmiarówka i wtedy na ślepo brać ![]() Cytat:
![]() My w drodze do moich rodziców wieczorem parapetowka u znajpmych )
|
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny umieram dziś... Już wczoraj mnie bralo. Straszny ból gardła, katar. Akurat jesteśmy u rodziców 200km od domu i nie mam możliwości iść do lekarza. Dzwoniłam do swojego gina- kazal kupic paracetamol, wit c i tantum verde do ssania. Pomaga rzeczywiście ale na chwilę. Dodam, ze domowe sposoby czyli, czosnek, mleko, maslo, miod też nic nie zdzialaly... Dziś obudziłam się i dodatkowo bol zachodzi do uszu... Jutro wracamy do Poznania. W poniedziałek obowiązkowo wizyta u lekarza...
A we wtorek mamy zaplanowany wyjazd do Krakowa na kilka dni... Obym się wykurowala 😖 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agniecha leż w wyrku w cieple i się oszczędzaj. Domowe sposoby zaczynają działać po ok. 3 dniach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się listą ![]() Ciasto marchewkowe ![]() My też dziś jedziemy do moich rodziców, nie ma to jak weekend na wsi
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2568 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Polecasz? Może też bym się skusiła ![]() Cytat:
Teraz chodzę z H&M 36 i w sumie mogłyby być mniejsze, bo z tyłka mi spadają, drugie też są H&M 40 i nawet nie są złe, jeszcze założę zimą rajstopy i będą git Trzecie są z Mama Licious, też ciut za duże, ale nie wiszą jakoś w kroku. Także z tymi rozmiarami może być loteria.Cytat:
Jeżeli nie masz 38 stopni, to nie ma co iść do lekarza, bo za wiele Ci nie przepisze. Ja leczę się serią Prenalenu - syrop, spray na katar i tabletki na gardło. Trochę pomagają, ale wiadomo, silnego działania nie mają...
|
|||||
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Hm dziwne z rozmiarami... Ja mierzylam z hm 38 zwykle i boyfriendy też wzielam 38.. Ciekawe
) będę musiała jeszcze jakieś jedne wziąć...
|
#2570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To nie tak że byłam niezadowolona, bardzo ten wózek lubiłam. Praktyczniejsza w naszym przypadku okazała się lekka spacerówka. Zajmowała mniej miejsca w domu i aucie, łatwiej było ją zabrać na spacer. Tak na prawdę niewiele osób znam, które wożą do końca w wózkach 2 w 1, a szkoda bo to na pewno taniej. Oby Wam udało się taki wózek kupić.
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba Baby Design Lupo, ale musze jeszcze o nim poczytać
![]() W ogole juz Wam mialam pisac o tej książce, ale takie mnie wymioty wzięły, że nawet moim kapciom się dostalo... W życiu tak często nie wymiotowalam od bolu głowy ![]() Jesli chodzi o "Dziecko bez kosztów" to jestem w połowie i już mam różne przemyslenia na temat konsumpcjonizmu. Wstrzymam kilka wydatkow do porodu, kilka zakupow pewnie tez w ogole odpadnie Z tym, ze ja też mam ograniczony budżet wyprawkowy i szukam pomocy w ogarnieciu, co jest niezbedne a co nie ![]() W kolejce do poczytania czeka tez "Księga rodzicielstwa bliskosci". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego szukałam na olx i znalazłam za 35 zł. Dla mnie jest różnica dać 100zł za spodnie, a 35 zł.Kupię jeszcze legginsy ocieplane ciążowe za 18 zł na allegro fajne widziałam i z głowy będę miała. Mam też od koleżanki pożyczone jedne jeansy. Cytat:
Cytat:
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ja właśnie tak zrobiłam sprawdziłam co na mnie pasuje i znalazłam na olx
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co spodnie to inaczej mogą wychodzić rozmiarowo. Te są z H&M MAMA i nawet takiego sklepu tu nie mam blisko nigdzie. A są super zadbane , zgrabne, niedrogie. Zaryzykuję. A babka miała już dużo chętnych na te spodnie,więc musiałam się szybko decydować. Przeglądałam dużo ogłoszeń ze spodniami i wszystkie jakieś takie szerokie są, wielkie.
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Takie zamówiłam
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś oglądałam na yt nudziare pl i ona pokazuje pokoik i co kupiła dziecku, tak mi się rzucił wózek w oczy,nawet fajny i niedrogi http://www.bobowozki.com.pl/anex/m/i...FaEW0wodFRcLzw, fajne mebelki tez ma
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja normalnie noszę eleganckie 38 i tak też mamy wypadają ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Na tel nie widzę ale jak okazja to okazja.. Jak dużo chętnych to jak będą średnie to wiesz ze się sprzedadzą
|
|
#2579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|
#2580 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chyba femibion 2 będę brała, bo ma bogatszy skład. Nie wiem czy odżywiam się idealnie, a ryb na pewno nie jem wystarcząjaco także będę brała. Dziewczyny mam pytanie o te genetyczne jeszcze. To ryzyko podstawowe i skorygowane to jest po pappie czy jak? na usg sprawdza kość nosową, przezierność. i wtedy wylicza też jakieś ryzyko? i skorygowane jest po pappie? czy po usg żadnego nie wylicza? troszkę nie ogarniam tego, a chcę być przygotowana. i pytanie drugie - usg robię, a potem jeśli chcę mam na drugi dzień się stawić na pappe. jak ten wynik wygląda, tam już jest interpretacja czy dopiero po powrocie do lekarza mi zinterpretuje ten wynik?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Ale pochodzilam po sklepach i się trochę uspokoilam

ja mam przez ginekologa przepisany urosept 3 razy dziennie 1 drażetka, no i żurawinę dodaje codziennie do owsianki
Czy na leukocyty też ten żurawit można brać, wie ktoś? Bo mam w domu jakby co
I ile się nasłuchaliśmy, że skończymy i tak z parasolką i zamiast gondoli, to częściej do stelaża będzie doczepiony fotelik