![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Może ktoś mi wytłumaczy co ze mną nie tak?
Cytat:
właśnie o to chodzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Skoro wolałaby inne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Na 2 stronie nawet napisał "O to chodzi, że lubi ten zapach podobał się jej i jeszcze nigdy go nie miała".
Pewnie byli w perfumerii kiedyś, psiknęła się i jej się po prostu podobał. Autor nie czyta w myślach swojej partnerce, chciał jej zrobić niespodziankę, to chyba nie będzie się pytał jaki by wolała ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Ty chyba masz jakieś uprzedzenia do mężczyzn ogółem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To niech ją nie traktuje jak jakąś bliżej nieokreśloną kobietę, tylko tak jak sobie ona tego życzy. A potrzeby wyraziła jasno i wyraźnie - prezentu nie chciała. Drugie kulą w płot, nie mam uprzedzeń do żadnej z płci. W przeciwieństwie do niektórych osób w tym wątku (na przykład takich krytykujących kobiety jako ogół), ja wypowiadam się jedynie na temat danego zachowania. Płeć mnie nie interesuje. Edytowane przez 201701121406 Czas edycji: 2016-08-20 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie kupił ze wspólnych pieniędzy to raz. Nie oczekiwał w zamian żadnego prezentu dwa. No naprawdę zbrodnia, powinna rzucić tego łajdaka. Chyba sobie sprawy nie zdajesz ile jest kobiet, które mówią, że nic nie chcą a po cichu jednak liczą, że partner się wykaże i coś kupi. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Kto skrytykował kobiety ogólnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przeczytaj posty gidran. Na tapatalku nie będę cytować, za dużo roboty by z tym było. Ty natomiast również pięknie uogólniasz mówiąc, że kobiety mówiąc coś oczekują zgoła czego innego. I kto tu ocenia przez pryzmat płci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
BAN stały
|
Ludzie nie pozwalający sobie na traktowanie reprezentowane przez autora w innych wątkach tak reagują. Adekwatnie.
Cytat:
Higirl to troll, wypiera się tego co pisała przed chwilą i próbuje każdego sprowokować. Może to następne wcielenie Malarskiej. Polecam dodać do ignorów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Ty mnie rozbrajasz co raz bardziej xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Widocznie na tyle dużo (według ciebie) by uznać to za regułę, która z dużym prawdopodobieństwem dotyczy partnerki autora. Wciąż uogólnianie. Wskazywanie braku logiki odbieraniem wszystkiego jako atak? Ciekawe. Bo widzisz, sama moje słowa odbierasz jako atak (mimo iż nigdzie nie odniosłam się do czyjejkolwiek płci), gdyż autor jest mężczyzną. Dodatkowo kompletnie ignorujesz przytyki skierowane w stronę kobiet. Bądź konsekwentna jak juz wysuwasz takie argumenty. Stewardesa, chyba masz rację. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Za takie przytyki to ban powinien lecieć xD Ja bardzo szanuję kobiety, które znają swoją wartość i mają jednocześnie dystans. W twoim towarzystwie to powinno się chyba kobiety czcić za sam fakt, że są kobietami. Jednocześnie wypowiadając się pogardliwie w co 2 wątku "bo misiaczek tak chciał" i inne takie pełne wyższości stwierdzenia kierowane w stronę mężczyzn. To jest dla mnie w ogóle kosmos, bo walka o równouprawnienie przestała nią być, gdy w oczach niektórych kobiet to faceci są tymi gorszymi. Chyba nie zrozumiałaś, logiczna koleżanko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Konto usunięte
|
Łoooooł, może weź przystopuj trochę? Niezłe przegięcie takie słowa wciskać innym w usta. To ty tak tę dziewczynę nazwałaś, może się zastanów dlaczego?
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-08-20 o 21:39 Powód: Słownictwo w cytacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Ja sie zastanawiam gdzie jest moderacja... nie bede sie odnosil do cytowanej wypowiedzi... szkoda sie znizac do takiego poziomu. Jak widac na forum sa rowni i rowniejsi... domniemuje ze osoba piszaca takie slowa i w ten sposob musi miec spore problemy w kontaktach interpersonalnych, napisze raz jeszcze przeraza mnie taki tok myslenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||
Konto usunięte
|
Moderacja najpewniej jest tam gdzie pojawiają się zgłoszenia postów.
Cytat:
I dlatego odniosłeś się do niej aż dwukrotnie? Cytat:
Dzięki za troskę, ale moje kontakty interpersonalne mają się świetnie. Może zastanów się nad swoimi, skoro zakładasz już któryś z kolei wątek o nieporozumieniach w związku? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | ||||
BAN stały
|
jak da mnie to oboje przesadziliście
Cytat:
Cytat:
no naprawdę nie dotrzymaleś umowy a ona jak śmie się nie cieszyc ![]() Cytat:
![]() Jak miało jej nie być np. glupio, Cytat:
zluzuj. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
To po co napisałeś, ze nie będziesz się do niej odnosił, skoro to zrobiłeś zaraz po tym komunikacie, jak i parę postów wcześniej? Zanik pamięci? To możesz również zastosować do siebie. Cytat:
No widzisz. Masz zdanie na temat moich kontaktów z innymi po jednym poście, a jednocześnie dziwisz się, że dziewczyny oceniły cię po tamtych, dość obszernych wątkach? To o czymś świadczy. Podpowiadam: brak komunikacji w związku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga sprawa, że facet, który kupuje perfumy to... cóż, nie byłby materiał dla mnie, może dziewczyna autora myśli to samo. Też byłabym rozczarowana butelką perfum i powiedziałabym to.
![]() |
![]() |
#169 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
O, przypomniałam sobie, że w sumie się nie wypowiedziałam!
Byłabym zirytowana takim nietrzymaniem umowy. Ale na pewno podziękowałabym za prezent, mówiąc, że źle się z tym czuję, żeby więcej partner tego nie robił. Oboje zachowaliście się źle i tyle. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Bo nudni faceci mnie nie interesują. Jak dla mnie perfumy to pójście na łatwiznę. Wolę prezent za dychę, którego nie mogę pójść i sobie sama kupić.
![]() |
#171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale mówisz tylko w kontekście siebie, nie? Bo tak to niekoniecznie pójście na łatwiznę, z pewnością są kobiety, które życzą sobie takich prezentów. Powiedziałabym raczej, ze pójście na łatwiznę to kupowanie prezentów bez zastanowienia się czy są w guście danej osoby (abstrahując od sytuacji autora). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akceptuję kupne prezenty, ale stosuję zasadę, że nie daję prezentów, które ktoś sobie i tak sam kupi, tak zwanych praktycznych. Jednocześnie wiem, że są ludzie, którzy lubią dostać/dać portfel. Tak sobie gdybam, co mogło prowadzić do tak ostrej reakcji dziewczyny.
![]() |
![]() |
#174 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() Z perfumami jest tak, że się nudzą. Albo przetestowane w sklepie, po dojściu do domu zamieniają się w śmierdziela. Nawet te drogie. Sama kiedyś miałam tak z którymś zapachem, że po spryskaniu nadgarstka zaciągnęłam się z lubością zapachem, a po dotarciu do domu szorowałam rękę zmywakiem, żeby nie dostać migreny od jakiejś nuty, która ujawniła się po czasie. Kupiłam zimą wodę, której w tej chwili nie trawię. A chodziłam koło niej miesiąc, testowałam , wąchałam... Nie wiem, może jak nadciągną mrozy... Perfumy, to nie jest bezpieczny prezent. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Autorze drogi, czy wiesz co oznacza słowo ejakulat?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Umawialiście się na coś, więc dziewczyna miała prawo być niezadowolona, bo nie dotrzymałeś obietnicy. Z jakiego powodu ustaliliście, że nie robicie sobie prezentów? Dlaczego postanowiłeś jednak kupić? Ja na jej miejscu poczułabym się trochę zakłopotana, że nic nie mam pomimo, że zgodnie z umową nie powinnam nic mieć. Niemniej jednak dla mnie jej reakcja jest mocno przesadzona. Ja zwyczajnie powiedziałbym, że teraz mi głupio, że nic nie mam i zapytałabym, dlaczego nie wywiązałeś się z umowy. Co do krytyki wyboru perfum to już w ogóle jakaś masakra. Ja finalnie podziękowałbym za prezent i zwyczajnie się cieszyła. Z resztą nawet gdybyście się umawiali, że robicie te prezenty to nie wyobrażam sobie jak można tak marudzić. Prezent to prezent. Wiadomo, że ofiarodawca się stara i chce żeby prezent był jak najlepszy. Nawet gdybym dostała coś co mi się nie podoba to bym nie komentowała. Także w tej sytuacji wg mnie też zachowała się jak pofochowana księżniczka.
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
PO CO wywlekasz jakies pojedyncze słowa z innych wątków? Jak chcesz go uświadamiać w znaczeniu słów, chyba mozesz napisać priv. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.