|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Cytat:
![]() ale zaraz lookam |
|
|
|
|
#4322 |
|
Konto usunięte
|
jade dzis do mojego TŻ - jego imienikni... ehh jak slysze te komentarze tescia przyszlego to mnie nosi :/ On niby zartuje ale nie wiadomo cy wolno sie smiac czy nie :/ niezrecznie. [starsy jego tata jest; ma ok 75lat]
Bedziemy tylko ja, TŻ i tesciu [reszta w Bieszczadach] nienawide takich sytuacji : ![]() bylam rano u tż i wylam caly czas boje sie ze jestem w ciazy to znaczy okres powinnam dostac w piatek zeszly, a okresu nie maale mi zawse sie spoznial, nigdy regularnie nie mialam - okresy 34-42dni to norma byla dzis 33dzien jest i okresu nadal nie ma, od ok 3dni mam plamienia, ale to doslownie kropelki sa... i nie wiem co jest grane bo jesce tak nie mialam raczej. Przepraszam ze pisze o tym w tym watku, ale nie moge tego nikomu powiedziec, tym bardiej rodicom; nie mam sie wiec komu wyzalic jest mi strasznie cieko bo nie wiem co myslecdodam, ze nie doszlo do stosuknu, jedynie petting, ale ja sie zawsze schizuje ze on przypadniem sie dotknal i przeniosl cos do mnie na palcu czy cos.. . przepraszam ale musialam wyrucic z siebie ten problem bo juz nie moge go dluzej trymac; chodze podenerwowana, spie po 5 godzin bo zasnac nie moge, czesto placze przepraszam was za zalosny post
|
|
|
|
#4323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może ja już za stara jestem Dziękuję w imieniu Juleczki Cytat:
![]() Twarda bądź się nie daj
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
PRZEPRASZAM POKICHAŁAM FAKTY
To tżta bolało :http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232128 ![]() A to już boski text: W szkole tez tak na lekcjach mowisz: prosie pani, cio tio źnaci??. A jak idziesz do ginekologa: cioś tak mnie cioś boliii, ale cio tio? chiba pochewusia moja ![]() ![]()
|
#4325 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha nie martw się nic
Ja miałam już setki razy takie schizy. Tym bardziej że masz nieregularny okres. Ale w Twoim wieku już powinnaś go uregulować. Byłaś u ginka? Ja mam co 30 dni nawet o tej samej godzinie ! Szok.Oj viruś bardzo prosto się pisze
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
kacha
Jeśli nie doszło do stosunku, a do tego okres Ci się zawsze spóźnia, to bądź spokojna, zapewniam Cię, że dostaniesz okres. Jeśli nawet do 42 dni, a dzisiaj jest 33, to spokojnie...Swoją drogą mogłabyś iść do ginekologa po jakieś tabletki na wyregulowanie miesiączki I nie przepraszaj, "jesteśmy tu, żeby pomagać"
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz tam konto? Jeśli nie, to zakładaj ![]() Strzelać nie będziemy ![]() Mimo wszystko, chyba wolę nie umieć
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Virka bardzo dobry wybór
Nie ma się czym chwalić że się tego typu ustrojstwo potrafi ![]() Zmykam się ubrać bo od rana siedze z Wami w szlafroku a jest 1 godzina A za chwile jade z Martunią odebrać sukienkę i kupić JEJ krawat i koszulę :P Miłego Kuryszny ![]() Kacha spokojnie
|
#4330 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje za odp diewczyny. Naprawde od poniedzialku mam schizy wciaz ![]() gdzies czytalam ze ok 12-13dnia od zaplodnienia wystepuje drobne plamienie i to mnie dobilo jeszce bardiej
|
||
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaa dziewczyny maja rację, a jesli bardzo sie obawiasz to dla uspokojenia sie mozna zrobic test
nic sie nie martw, nam tu mozesz wszystko pisać ![]() byli nie mogę... normlanie siedze i sie śmieję a mam do mne, że nienormalna jestem virus teraz juz mam normalny ja sie tak łatwo nie poddaję
|
|
|
|
#4332 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
mam tam konto Cytat:
Ale diekuje za komplement za ladna sie nie uwazam bo mam niska samoocene ale lepsa a niska niz za wysoka samoocena ![]()
|
|||
|
|
|
#4333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłych zakupów Tylko ładny krawat dla NIEJ wybierz ![]() Cytat:
Cytat:
Natuś pięknie Ci dziękuję za piękny komentarz )
|
|
#4334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na test chyba za predko jeszcze . Sama niewiem ., Boje sie znac odpowiedz. POzatym one sie myla. Ginekolog odpada bo chodze do tego co mama. Rozmawialam t na temat co by bylo gdybysmy wpadli. Wiem ze mnie nie zostawi, ale sytuacja bylaby tragiczna, i finansowa i z moja szkola, jego studiami :/ chce byc nim do konca zycia, to wiem, ale nie tak wczesnie miec rodzine itd. Poatym nie moglabym chyba zniesc tych spojrzen i gadania ze /"zlapalam, go na dziecko" jestem bardzo wrazliwa osoba
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Rozeznanie
|
kachaaa nie martw sie czasami tak jest a ja kiedyś miałam tak ze przez 2 miesiące nie miałam okresu i dopiero miałam schizy:P
jakby co możesz zrobić sobie zawsze test i będziesz pewna Buziaczki i głowa do góry
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co
szczera prawda ja zaraz musze zmykac po siostrzeńca do szkoły
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
To poproszę namiary na PW
![]() To dobrze trzeba być twardym a nie miĘTkim ![]() Wiecie co zrobiłam, PRZEZ WAS.... ![]() PRZYPALIŁAM MAKARON
|
#4338 | |
|
Konto usunięte
|
mam nadzieje
Cytat:
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sama raz mialam takiego schiza, bo po powrocie z wyjazdu, naszego pierwszego WSPÓLNEGO tak bolała mnie w nocy brzuch, że wylądowałam w szpitalu... nie wiedzieli co mi jest, myslalam ze mam okres, bo mailaam lekkie krawienie, na co gin w szpuitalu stwierdzil, ze zadnego okresu nie widzi... rano jak wrocilam ze szpitala to tez mialam schizy i pojechalismy z tzem do apteki i zrobilismy test, tzn on wszytsko robil bo ja nie bylam w stanie.... ale wszystko dobrze sie skonczylo, dostalam pozniej okres, pmaietaj tez ze stres opoznia miesiaczke nie martw się kochana dzis w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajśc... tymbardzioej, ze piszes ze nie doszlo do stosunku... wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ale Wy pędzicie z postami, na moment odeszłam od kompa i teraz pół godziny nadrabiania, a co przeczytam to kolejne 15 postów się pojawia i tak w kółko
virka ja już nie wspomnę ile razy przez wizaz przyplaiłam coś Kasia nie masz sie czego obawiać, skoro nie doszło do współżycia, to na pewno nie jesteś w ciąży zadzwoniłam dzisdo koordynatorki avon, ma do mnie przyjechać po południu z umową , zdecydowałam się jednak, a Ty już umowę podpisałaś??? Acha, dziękuję za linka do fotki, super wyglądasz
|
|
#4343 |
|
Raczkowanie
|
Kachaaa chyba jeszcze ja nie dostałam Twoich fotek. Mogę prosić?
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to nie przez Was, przez Was Ale tylko troszkę sie przypalił, zdążyłam w ostatniej chwili i nadaje się do jedzenia
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha ja też chcę namiarki Twoje na nk
|
|
#4346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mam straszne wyrzuty sumienia Pędź lepiej na autobus Cytat:
Powiem Ci, że bardzo mnie pocieszyłaś, bo już myślałam, że coś ze mną nie tak
|
|
#4347 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chyba kupie test ale na razie krucho z kasa a to ok 20 zl pewnie wyslalam ![]() Cytat:
dzieki ja umowe wypelnilam i dzis wysle. Co ma byc to bedzie; moze sobie dam rade. Tylko teraz ferie to ciezko troche. A sie boje jak otworze wiaz dzis ok23.00 [bo wtedy od t wroce] to bedie tyle stron ze szkoda slow ![]() dzia
|
||
|
|
|
#4348 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha test kosztuje ok 8 zł
A poza tym skoro w 12-13 tygodniu występuje plamienie to do pettingu musiało by dojść 12-13 tyg temu czyli jakieś 4 miechy a to chyba było ostatnio WIęc się nie martw ![]() Virka ty się śmiej. Ja raz potrafiłam wodę z garnka wygotować jak na wizażu siedziałam <lol2> Dobra zmykam bo Martulina już jedzie papa ![]() Tak w ogóle to do końca tyg. obstawiam będziemy mieć III cześć Drobnych ciałem
|
#4350 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nieee, 12-13dni po aplodnieniu tak tam pisalo e jest drobne krwawienie a z III cesci tez sie ciesze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

Szał Pał

Ja miałam już setki razy takie schizy. Tym bardziej że masz nieregularny okres. Ale w Twoim wieku już powinnaś go uregulować. Byłaś u ginka? Ja mam co 30 dni nawet o tej samej godzinie ! Szok.

rano jak wrocilam ze szpitala to tez mialam schizy i pojechalismy z tzem do apteki i zrobilismy test, tzn on wszytsko robil bo ja nie bylam w stanie.... ale wszystko dobrze sie skonczylo, dostalam pozniej okres, pmaietaj tez ze stres opoznia miesiaczke