|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 :)
Ana*** witaj
![]() Zottel super decyzja ![]() SiaS gratuluje zmiany stanu cywilnego Życzę dużo zdrowia i doczekania się na córeczkę Strobiluska te bazie kotki zamiast bukietu to mnie rozwaliły ![]() Madzialenka12344321 widzę, że ostro załatwiacie fajnie, że kościół też masz zaklepanyMAGiALENA jak cenowo to wygląda? jaga_2001 przykro mi z powodu brata, to straszne. Dobrze, że nic mu się nie stało nie wiem co powiedzieć... dobrze, że ktoś się pojawił w poręDziewczyny rozglądam się za fotografem i kamerzystą. Możecie obejrzeć tą stronkę http://videoartfilm.pl/ i powiedzieć jak wam się podoba? |
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Podczytuję Was tu i troszke zazdroszcze tym co mają już tyle pozałatwiane. Martwi mnie to, że sala jest podzielona przez 3 filary na dwie części. Jedna do tańca, a druga wiadomo . Nie byłam nigdy na weselu, w takiej sali, więc nie wiem jak to się ma w praktyce. Salę mamy już zamówioną, umowę podpisaną, z zaliczką -300zł.Dzisiaj jedziemy po jakieś kasety do komarzysty i zespołu, gdyż nie jesteśmy jeszcze zdecydowani na nic konkretnego. Straszne z tym zamieszanie. Każdemu podoba się coś innego.Dopisek: Zapomniałam dodać, że niestety nie mogę tutaj nazbyt często pisać, gdyż mam sporo zajęć. Jestem tegoroczną maturzystką . W TYM Wspaniałym Dniu będzie mi brakowało pięciu miesięcy do ukończenia 21 lat. Więc będę dosyć młodą Panną Młodą (masło maślane )
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2008-01-30 o 14:38 Powód: Dopisek. |
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
to miłe, choć nie zdziwiłabym się gdybyście jednak zapomniały
![]() Obiecuję częściej zaglądac SiaS gratulacje ślubu i córeczki Jago co za historia ![]() dużo zdrowia dla brata
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
DZiekuje dziewczyny za wsparcie, nawet nie wiecie, jakie to jest dla mnie w tym momencie wazne.
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
baja_86, zdjęcia mi się bardzo podobają
.Jeśli chodzi o filmy, to ten pierwszy mnie nie zachwyca. Nie lubię takich sztucznych scen. Za to ten filmik z sesji plenerowej jest całkiem fajny |
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
to są ceny na ten rok:
- fotograf: 950 zł (droższa opcja) - kamerzysta: 1200 zł (tańsza opcja). pan powiedział, że ceny mogą pójśc w górę, ale nie za wiele. jakby coś to piszcie na PW, to dam namiary. ![]() jaga_2001 głowa do góry! wszystko będzie dobrze! trzymajcie się!
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych zdjęć z opuszczonymi portkami to mi też nie podobają się, ale reszta jest fajna. faktycznie ten film jest sztuczny ciut, wygrane to wszystko, my tak nie potrafimy.Ten gość kręcił moją studniówkę Muszę powiedzieć, że fajne ma pomysły więc jesteśmy zainteresowani nim. No i do tego ceny ma rozsądne, napisałam do niego ile bierze orientacyjnie i za kamerowanie 800 zł, a za fotografowanie 500 zł- za 150 zdjęć, które zrobi i ok 40 wybranych zdjęć w dużym albumie
|
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcia? są ogólno dostępne...?
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
kliknij na link który podałam to zobaczysz Przejrzyj galerie i znajdziesz. To są zdjęcia z jajem
|
|
|
|
#3790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie będzie problemu...z tego, co sobie przypominam to kobieta powiedziała, że w każdej chwili możemy podpisać umowę, więc powinno być ok. Jeszcze pytanie jak macie rozwiązaną sprawę z liczbą gości??? Bo nam powiedziała, że jak w umowie wpiszemy jakaś liczbę to za tyle osób będziemy musieli zapłacić, nawet jak nie przyjdą Z ceną to już sama wczoraj na to wpadłam, że jak nie wie jaka będzie za rok to powiem, żeby wpisała cenę z tego roku i dopisek, że cena może wzrosnąć o 10%....
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim dziewczynkom, które życzyły mi powodzenia na dzisiejszym egzaminie
zdałam co prawda tylko na 3,5 ale zawsze teraz już mogę na dobre zająć się przygotowaniami do ślubu ;P Również życzę wszystkim, którzy mają jeszcze jakieś egzaminki, powodzenia ![]() Jaguś przykro mi strasznie, że coś takiego stało się Twojemu braciszkowi. Mam nadzieje ze szybko się z tego pozbiera to straszne ze tacy bandyci chodza po ulicach... wrrr
|
|
|
|
#3792 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3793 |
|
Zadomowienie
|
Kurde jaga duzo zdrowia dla braciszka...no niestety tak to jest,bandyctwo sie szerzy okropnie
![]() Sias miło,że do nas zajzałas
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane wrociłam było cudownie zaraz dodam z 2 fotki
|
|
#3796 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie!!Nie nadążam za Wami
![]() Miałam wielkie trudnoście przez ostatnie dni dostać się na forum...niedostępy wizaż i zapomniałam hasła ![]() Ale jestem więc pochwale się....w sobote byliśmy z rodzicami TŻta i moją mamą zamówić sale!Oni widzieli ją poraz pierwszy ale spodobała się i stwierdzili że jeśli chcemy ją zamówić to oni nie mają nic na przeciw!cieszy mnie to ogromnie! Nasza data to :06.06.2009 Spisaliśmy umowe,daliśmy 700zł zaliczki! w sobote pojedziemy tam znów zobaczyć jak gotują i wszystko szykują, polecone przez właścicieli sali kucharki!jeśli wszystko będzie oki,spodoba się mojej mamie-a ta się zna bo już robiła 2 wesela-to je zamówimy! teraz trzeba się rozejrzeć za jakimś zespołem, a w tej kwestii jestem bardzo wybredna, mam wrażliwy słuch-sama kiedyś śpiewałam w chórkach!
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
A ja własnie wróciłam od zepsołu
![]() podpisalismy dokładna umowę ze dniem, miejsce slubu oraz cena itp ![]() jestem taka zadowolona bo to naprawde super zespół. jak juz mowiłam maja 4 facetów i wokalistke jeszcze a instrumenty to perkusję, klawisze, gitare elektryczna i saksofon (nowosc u nich) a i wiecie co powiedziel: ze oni sa niepijący i aby nawet alkoholu im na stolik nie stawiac wiec super przynajmniej mi sie zepsoł nie napije
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
o to super!Masz już godzine ślubu!ja będę chciała o 16 ślub!
część fotek będziemy robili tuż przy sali,bo tam jest ładny widok, staw, altanka,ma być zrobiony wodospad-więc myśle że nie bedzie ciemno! Pozdrawiam |
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
mika_am jeszcze nie byłam u księdza. nie mam kiedy, ale myślę, że mnie wyśmieje (że tak wcześnie). on jest raczej konserwatywny.
![]() w sumie, to nie wiem na którą byśmy chcieli.:/ |
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
obiecane fotki z wyjazdu
http://photos80.nasza-klasa.pl/dev12...0098032147.jpg ja i przyszły mąż na Kamie i Meganie ![]() http://photos66.nasza-klasa.pl/dev10...0098046346.jpg
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2008-02-04 o 06:17 |
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia a mogę zapytać ile sobie życzy ten Twój zespół za 1 dniowe wesele?? Bo właśnie jesteśmy na etapie szukania zespołu ale normalnie ceny zwalają mnie z nóg! pytalismy kilku zespołów ile biorą i przeciętnie 3000-3500 zl za jeden dzien!! moim zdaniem to lekka przesada ;P jeszcze orkiestrze tez trzeba zaplacic za jedzonki itd i wyjdzie na to, że sama orkiestra będzie nas kosztować z 4000 zl, wiem, że dobra orkiestra to podstawa udanego wesela, ale bedziemy musieli znalezc cos tanszego chyba, bo nie wyrobimy finansowo
|
|
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz, jak wiadomo, ze mniej wexmie zespoł z samymy np. klawiszami. ale ja juz chcialam taki profesjonalny z całym sprzetem i aby była wokalistka i wokalista. a wczoraj oglądalismy z TZ płytę z wesela na którym grali i bylo super, swietne mają głosy i potrafia publike poderwac
|
|
|
|
|
#3804 |
|
Rozeznanie
|
matko strippi Ty zupełnie inaczej wyglądasz na avatarze i na tych fotach 2 zupełnie różne osoby ale focia w avatarze suuuper
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi, fajne zdjęcia, ten króliczek najlepszy:P Takie samo ubranko chciałabym na wieczór panieński, myślałam, żeby tak ubrać wszystkie koleżanki, ale to chyba byłby nie mały wydatek
|
|
|
|
#3806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do tego jest staniczek i majteczki z ogonkiem
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-30 o 22:49 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3807 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu no to widzę, że ceny u Ciebie porównywalne
też bym chciała, żeby mieli jakieś instrumenty i żeby był też wokal żeński zobaczymy co nam się uda znaleźć jak nic tańszego nie znajdziemy to trzeba będzie zbankrutować na zespół wesele jest w końcu tylko raz w życiu (przynajmniej ja nie zakładam innej opcji także musi być wspaniałe ![]() Strippi zazdroszcze wyjazdu i tych koników
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak zespoł jest najwazniejszy na weselu. dlatego warto dac te 3000 na dobry zespół
|
|
|
|
#3810 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wpadłam na świetną stronkę z figurkami na tort, niektóre są genialne, takie śmieszne. Szkoda, że to nie na polskiej stronie, bo chyba u nas takich nie ma:P
http://www.weddingmountain.com/c-228...aspx?pagenum=1 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

nie wiem co powiedzieć... dobrze, że ktoś się pojawił w porę
. Nie byłam nigdy na weselu, w takiej sali, więc nie wiem jak to się ma w praktyce. Salę mamy już zamówioną, umowę podpisaną, z zaliczką -300zł.
Straszne z tym zamieszanie. Każdemu podoba się coś innego.

Mam nadzieję, że nie będzie problemu...z tego, co sobie przypominam to kobieta powiedziała, że w każdej chwili możemy podpisać umowę, więc powinno być ok.
Z ceną to już sama wczoraj na to wpadłam, że jak nie wie jaka będzie za rok to powiem, żeby wpisała cenę z tego roku i dopisek, że cena może wzrosnąć o 10%....