Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-30, 14:58   #3691
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Dla mnie pomysł Sanetki też trochę odpada.
Państwo młodzi w końcu, wolalabym troszkę bardziej "z klasą.."
Sami pożyczamy auto od rodziny, bo innej możliwości nie ma.
No ja tez tak myslę. Pozatym w autokarze ze wszystkimi moze sie sukienka pobrudzic, pognieść.
Ja nie jestem fanka wypozyczania jakis super zjawiskowych fur. My mielismy pozyczanego czarnego mercedesa. Bez zadnych ozdób, bo nie toleruję, jednak autokarem ze wszystkimi bym nie pojechała.

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość

haniu musze to napisać, wyglądałas zjawiskowo - tak świeżo i promiennie, w ogóle pasujecie do siebie idealnie i bije od was pozytywna energia
ale przecież można inwigilować nie będąc dopisanym do znajomych? nie wiem co jej tak zależy

Dorinko nie wiem co Ci doradzic bo zupełnie nie znam się na tym. Nas tez jubiler pytał jakie zloto chcemy...a my na to "no jak to jakie!!normalne" nie wiedziałam ze jest tyle odmian
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 15:07   #3692
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
dziewczyny, przepraszam z góry za moją upierdliwość ale ....znowu potrzebuję Waszej pomocy

dzwonię do tego mojego jubilera i znowu zgłupiałam- tzn. powiedział mi, że te obrączki są koloru- polskiego złota ?????? I zgłupiałam, pytam co to znaczy, jeśli mam np. pierścionek z Aparu i kolor jest piękny dla mnie- to jaki ja mam kolor ? On, że Apart ma włoski ? Ale tylko Apart, bo większość firm - typu jakiś zwykły jubiler to ma polski kolor złota ???????

Pytam na koniec, czy na specjalne zamowienie zrobi mi ten model z włoskiego, mówi że tak i w tej samej cenie, tylko muszę się określić jasno

P.s HIHI zdecydowałam się na te co Tobie też się podobały, zależy mi na czasie bo jak zamówię do końca stycznia to mam rabat 150 zł.
Dorinko nie wiem czy dobrze kojarzę, wle wg mnie chodzi o kolor złota.. Polskie złoto na jesniejszy odcień, włoskie jest bardziej zółte, jesli można tak powiedzieć..
Inną sprawa jest jakość, włoskie złoto jest uznane w świecie, wyroby i samo złoto sa na wysokim poziomie..
Ale teraz powstaje pytanie, czy chodzi tylko o kolor? Czy na prawdę bedzie to włoskie złoto.. nie sadze
Zadzwoń do jakiegokolwiek jubilera i spytaj o to czym sie charakteryzuje polskie czym włoskie złoto, sprawdz.

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 15:27   #3693
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Dorinko nie wiem czy dobrze kojarzę, wle wg mnie chodzi o kolor złota.. Polskie złoto na jesniejszy odcień, włoskie jest bardziej zółte, jesli można tak powiedzieć..
Inną sprawa jest jakość, włoskie złoto jest uznane w świecie, wyroby i samo złoto sa na wysokim poziomie..
Ale teraz powstaje pytanie, czy chodzi tylko o kolor? Czy na prawdę bedzie to włoskie złoto.. nie sadze
Zadzwoń do jakiegokolwiek jubilera i spytaj o to czym sie charakteryzuje polskie czym włoskie złoto, sprawdz.

Dzięki Ci dobra kobieto , już dzwonię ....
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 15:54   #3694
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Ci dobra kobieto , już dzwonię ....
Napisz co i jak bo sama jestem ciekawa..

Stary 2008-01-30, 15:58   #3695
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też, pierwszy raz się z czymś takim spotykam, a myślałam, że dużo wiem na ten temat
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 16:07   #3696
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Ja też, pierwszy raz się z czymś takim spotykam, a myślałam, że dużo wiem na ten temat
Oj dziewczyny, a mnie to wcale nie dziwi, mam taką właściwość że kazdy temat, który zaczynam drązyć zaczyna się komplikować na maksa i zaczynam miec dylematy, których inni nie mieli

A więc niełatwo było dowiedziec się czegokolwiek....Sklepy internetowe to w ogóle z wielkim fochem odpowiadają na pytania o kolor złota, jak użyłam porównania do złota Apartu to w ogóle laska się tak zbulwersowała, że ich porównują że zgłupiałam Mówi, jak mam Pani opisać kolor złota przez telefon ? A ja do niej, a jak mam kupić przez internet skoro nie wiem jaki kolor ma złoto ? Ona, że normalne

Ale jeden jubiler z Chmielnej chyba coś rozjaśnił, tzn. jego pracownik. Kolor złota zależy od użytego stopu i w naszym polskim złocie mozna uzyskać kolor włoskiego złota, mimo ze ono jest nadal polskie Tak wyczułam jakby tego strictle włoskiego to w ogóle nie mieli, to o którym pisała Kulbit

Oto zdjęcie od tego mojego jubilera, obrączki robione na włoskie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PARIS%208mm%201000zl%2016i24.jpg (39,6 KB, 15 załadowań)
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 16:12   #3697
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Przyszykowałam właśnie zdjęcia do wywołania, mam ich az 400!!! No i chce to zrobić w miare tanszym kosztem.

Dziewczyny czy któras z was wywoływała zdjęcia w Rossmanie??
Jakie sa od nich zdjecia?? Bylyście zadowolone?? Czy poprawiaja tam oswietlenie, czerwone oczy itp.... Czy wysyłąliście je przez internet czy zanosiłyście osobiście??

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 16:14   #3698
Poemi
Zakorzenienie

Trochę się przyjrzałam kogo ma ta kobieta w znajomych na naszej klasie i jestem przerażona . Niebawem prawdopodobnie dostanę zaproszenie od innej znajomej mamy . Spotkałam ją gdy jechałam z TŻ-em nad morze i byłam zmuszona z nią chwilę pogadać... Ona też tam jechała... Gdy wróciłam to się okazało, że z miejsca zadzwoniła do mojej mamy i jej powiedziała, że jechałam z chłopakiem i że nie spotkała nas na miejscu, pewnie cały czas w pokoju siedzieliśmy . Mama jej powiedziała, że jechaliśmy ze znajomymi na co ona, że nie, bo byliśmy sami, na co mama, że znajomi jechali z innego miasta (co po części było prawdą, znajomi jechali z innego miasta i widzieliśmy się z nimi dopiero w dzień naszego wyjazdu, w każdym razie mama znała całą prawdę) . Babol wredny
Stary 2008-01-30, 16:18   #3699
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz rav ja akurat uważam, że idealny makijaż jest wtedy, kiedy go nie widać I nie każdemu jest dobrze w ostrzejszym makijażu, np. mi nie Próbowałam, malowali mnie najlepsi wizażyści np. z Heleny Rubinstein i cóż....klapa. Najlepiej wyglądam w delikatnym, prawie niewidocznym makijażu , czyli takim jak na codzień
Mam dosyć ostre rysy twarzy więc mocniejszy makijaż jeszcze to podkreśla i robi się tak jakoś "wulgarnie " , w kazdym razie na pewno nie sprawię sobię mocnego makijażu na swój ślub. Kiecka będzie "mocna ", mam nadzieję że taką znajdę, więc makijaż delikatny i uczesanie jakieś proste.
Cytat:
Nie dziewczyny u mnie tak nie będzie, uwierzcie mi że jak będę wyglądała jak niepomalowana to będzie najlepiej.
Ja się nie narzucam z mocnym makijażem. To że makijaż widać nie oznacza, że on jest mocny . Dobrze wykonany makijaż to taki, który podkreśla urodę kobiety - podkład który wyrówna koloryt skóry, twarz wymodelowana różem odpowiednim do karnacji/okazji/stoju, cienie (nawet jeśli miałyby byc cielesno-beżowe) które nadają oku kształt - przydałoby się więc użyć przynajmniej ze 3 odcienie cienia w tej powiedzmy tonacji beżowej, wymodelowane brwi, ładnie pomalowane (nie posklejane) rzęsy, jakiś rozświetlacz i w końcu pomadka + utrwalacz. I jeśli to jest zrobione, to widać, że tą twarzą zaopiekował się ktoś, kto się zna na rzeczy. I to jest widoczny maijaż. A sam tusz + błyszczyk - no cóż. To jest wersja dla leniwych na codzień .

Cytat:
HIHI ja też przeżywam fascynację bladością własnie ale zastanawiam się czy na ślub też się zrobić na bladolicą ? Przynajmniej wyrózniłabym się, już widzę ten sznur dziewczyn po solarce to aż mi słabo
U mnie na ślubie w sierpniu większość była blada. Była jedna osoba z widocznym solarium i... nie prezentowała sie apetycznie .

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
Jutro moj Mąż jedzie do Polski i jakoś tak mi smutno bo teraz jesteśmy caly czas razem!!Najśmieszniejsze jest to, że jedzie tylko na 3 dni!!2 nocki!!!
Mój też ostatnio przyszedł z wiadomością "Za kilka tygodni lece do Włoch.... ale może zabiorę cie ze sobą".

Cytat:
Nie musiałam, ale doszłam do wniosku, że mieć ją w znajomych to mniejsze zło . Na bierząco będzie informować moją mamę na temat moich znajomych/zdjęć i bóg wie co jeszcze, ale moja mama i tak wchodzi na mój profil (a przynajmniej ma taką możliwość) więc wszystko jedno... Gdybym nie przyjęła zaproszenia to kobitka by truła mojej mamie do skutku . W sumie znam ją od dziecka itd...
A ja nie rozumiem o co całe zamieszanie? Ja nie umieszczam na portalu publicznym zdjęć, których mogłabym się wstydzić. Gdzie do szkoły chodziłam też jakoś mi nie wstyd. Więc czego niby strasznego miałby sie ktoś o mnie dowiedzieć. A skoro jest to portal socjalny - zapraszam wszystkich, których znam. Ciotka nie ciotka - ja nie odbieram tego jako atak na mnie, tym bardziej jeśli znamy się rzeczywiście, to ta osoba ma jak najbardziej prawo wysłać do mnie zaproszenie. O co mam się złościć i sobie jakies teorie dorabiać?

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Po prostu nie kumam ludzi, którzy nie mają własnego zycia i próbuja na siłe życ zyciem innych.

Fajna ta babka
A co ona zrobiła gorszego od tego co zrobili pozostali twoi znajomi - że wysłała ci zaproszenie. To przecież każdemu swojemu znajomemu mogłabyś zarzucić, że próbuje żyć życiem innych. ja nie rozumiem.
Stary 2008-01-30, 16:33   #3700
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość

A ja nie rozumiem o co całe zamieszanie? Ja nie umieszczam na portalu publicznym zdjęć, których mogłabym się wstydzić. Gdzie do szkoły chodziłam też jakoś mi nie wstyd. Więc czego niby strasznego miałby sie ktoś o mnie dowiedzieć. A skoro jest to portal socjalny - zapraszam wszystkich, których znam. Ciotka nie ciotka - ja nie odbieram tego jako atak na mnie, tym bardziej jeśli znamy się rzeczywiście, to ta osoba ma jak najbardziej prawo wysłać do mnie zaproszenie. O co mam się złościć i sobie jakies teorie dorabiać?
Ja też tam nie mam nic czego się wstydzę, ale jednak wolałabym ominąć tą kobietę... W jej oczach mój wyjazd nad morze (o którym wiedziała moja mama, praktycznie zna wszystkie szczegóły, widziała zdjęcia itp.) to była jakaś potajemna wyprawa w trakce której nie wychodziliśmy z łóżka i pierwsza rzecz jaką zrobiła to telefon do mojej mamy ze skargą

Właśnie powiedziałam mamie kto mnie zaprosił i kogo tam jeszcze znalazłam i moja wspaniała rodziciela jest w ciężkim szoku .
Stary 2008-01-30, 16:50   #3701
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
A w ogóle to z racji tego, że się wyprowadzam z kotami, a nie chcę, żeby moja mama rozpaczała (baardzo źle znosi moją wyprowadzkę) i siedziała sama jak moja siostra wybędzie do szkoły, a tata do pracy, umówiłam się jutro na adopcję Lolka/Loli (jeszcze nie wiadomo, bo to podwórkowa sierotka paromiesięczna) i jutro się umawiam z babką, bierzemy kotka do weta na szczepienia & co. a potem do mamy

małe zdjęcie, ale zawsze: http://img170.imageshack.us/my.php?image=kot3rg1.jpg
Super pomysł No i najważniejsze, że kotek będzie miał dom

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
a mi sie ten pomysl spodobal jak wlasnie nas busem wozili. byl zespol a jak by i mlodzi jechali to w ogole ekstra.

zreszta samochod to ostatnia rzecz na jakiej nam zalezy i tak pewnie pojedziemy naszym starym wysluzonym punto albo wolkswagenem
Mi się ten pomysł nie podoba, jak większości My też nie będziemy wypożyczać samochodu, tylko pewnie siostry i jej Tż samochodem pojedziemy, oni świadkami będą Naszym chyba raczej nie, bo jednak jak innym pojedziemy to jakoś inaczej, a nie tak jak na codzień

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 17:28   #3702
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie narzucam z mocnym makijażem. To że makijaż widać nie oznacza, że on jest mocny . Dobrze wykonany makijaż to taki, który podkreśla urodę kobiety - podkład który wyrówna koloryt skóry, twarz wymodelowana różem odpowiednim do karnacji/okazji/stoju, cienie (nawet jeśli miałyby byc cielesno-beżowe) które nadają oku kształt - przydałoby się więc użyć przynajmniej ze 3 odcienie cienia w tej powiedzmy tonacji beżowej, wymodelowane brwi, ładnie pomalowane (nie posklejane) rzęsy, jakiś rozświetlacz i w końcu pomadka + utrwalacz. I jeśli to jest zrobione, to widać, że tą twarzą zaopiekował się ktoś, kto się zna na rzeczy. I to jest widoczny maijaż. A sam tusz + błyszczyk - no cóż. To jest wersja dla leniwych na codzień .
To fakt. Mi wizazystka nalozyła na twarz mnostwo rzeczy. Samych cieni było kilka odcieni brązy, zielenie, róze, złoto. Róz tez w kilku odcieniach nie mowiąc już o podkladzie bo ten to normalnie na kazda częś twarzy miał inny odcień. Jak mi robiła próbny troszke się bałam ze jak spojrze w lustro będę malowaną lalą...a tu niespodzianka...ujrzałam w odbiciu mało widoczny piekny makijaż
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 18:20   #3703
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Już miałam Wam odpisać na kilka spraw ale.. nie mam siły. Opadły mi siły po tym co wymyślił właśnie mój Luby

Już z nim nawet o tym przez tel. gadałam i smsa potem wysyłałam. ale jeszcze raz z nim chyba pogadam -głowę mu po susze..

później wytłumaczę

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 18:28   #3704
kaska87
Zakorzenienie

witam ja jestem wykończona jeszcze tylko tydzień i mam nadzieje koniec

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 18:34   #3705
Poemi
Zakorzenienie

Wróciłam ze szpitala...

Mam do Was pytanie... Zadawałam je już znajomym i nikt mi nie odpowiedział, nawet TŻ . Wszyscy mówią, że mam ich nie wkurzać . Ale ja na serio nie wiem... Powiedzcie mi, czy Wy też macie 3 tygodnie ferii?
Stary 2008-01-30, 18:48   #3706
kaska87
Zakorzenienie

Poemi ja też

Stary 2008-01-30, 18:49   #3707
rav12345
Wtajemniczenie

A ja sobie przypomniałam że zapomniałam. . Wkleić zdjęcia makijaży w miarę niewidocznych.

Ferie - to zależy jak wypadły ci egzaminy - jeśli wszystkie były w miarę szybko i skumulowane, dzięki temu ferie sie przedłużają. Każda szkoła ma też różnie. Ja na przykład miałam 3 semestry w roku, więc i przerwy pomiędzy nimi krótsze. Max to 2 tygodnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 004_primary.jpg (23,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Artdeco-Nude-Look-twarz2.jpg (87,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ist2_2566803_natural_beauty.jpg (24,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kate_front_large.jpg (16,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lato07ud2.jpg (41,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ist2_2674255_elegant_bride.jpg (86,9 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-01-30, 18:53   #3708
kaska87
Zakorzenienie

ten co jest tylko pół twarzy(to 5 ) jest sliczny tylko ja sama nie będe umiała sie tak pomalować

Stary 2008-01-30, 18:58   #3709
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Poemi ja też
Cytat:
A ja sobie przypomniałam że zapomniałam. . Wkleić zdjęcia makijaży w miarę niewidocznych.

Ferie - to zależy jak wypadły ci egzaminy - jeśli wszystkie były w miarę szybko i skumulowane, dzięki temu ferie sie przedłużają. Każda szkoła ma też różnie. Ja na przykład miałam 3 semestry w roku, więc i przerwy pomiędzy nimi krótsze. Max to 2 tygodnie.
No, nareszcie ktoś mi odpowiedział i nie chciał mnie zadźgać długopisem . Ja mam niby w trakcie jeden egzamin, ale jakoś niezbyt się przejmuję tym . Bardzo mnie to dziwiło bo byłam przekonana, że jest tydzień sesji i tydzień ferii, ale w tej chwili jednak sobie uświadomiłam, że były chyba 2 tygodnie sesji i tydzień ferii więc się zgadza
Stary 2008-01-30, 19:01   #3710
natali86
Zakorzenienie

ja jestem zakochana w tym makijazu

a te obraczki tez sa moimi faworytkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki.jpg (46,7 KB, 30 załadowań)

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Stary 2008-01-30, 19:18   #3711
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
ja jestem zakochana w tym makijazu

a te obraczki tez sa moimi faworytkami
dla mnie też ta 5-tka jest ślicznym makijażem!!

Dziewczyny pomóżcie jak sie wielocytuje na tym forum?bo już sobie zapomniałam naciskam te plusiki ale coś mi nie wychodzi

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-01-30 o 22:49 Powód: post pod postem
SoNeRa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 19:25   #3712
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Oj dziewczyny, a mnie to wcale nie dziwi, mam taką właściwość że kazdy temat, który zaczynam drązyć zaczyna się komplikować na maksa i zaczynam miec dylematy, których inni nie mieli

A więc niełatwo było dowiedziec się czegokolwiek....Sklepy internetowe to w ogóle z wielkim fochem odpowiadają na pytania o kolor złota, jak użyłam porównania do złota Apartu to w ogóle laska się tak zbulwersowała, że ich porównują że zgłupiałam Mówi, jak mam Pani opisać kolor złota przez telefon ? A ja do niej, a jak mam kupić przez internet skoro nie wiem jaki kolor ma złoto ? Ona, że normalne

Ale jeden jubiler z Chmielnej chyba coś rozjaśnił, tzn. jego pracownik. Kolor złota zależy od użytego stopu i w naszym polskim złocie mozna uzyskać kolor włoskiego złota, mimo ze ono jest nadal polskie Tak wyczułam jakby tego strictle włoskiego to w ogóle nie mieli, to o którym pisała Kulbit

Oto zdjęcie od tego mojego jubilera, obrączki robione na włoskie
Czyli jednak dobrze kojarzyłam, ze tzw polskie złoto ma barwe jasniejszą spokojnieszą, włoskie jest bardziej intensywne, a rosyjskie np to w ogóle pomarańczowe niemalże;D Choć tak na prawdę.. to przy dzisiejszej technice, pewnie można zabarwienie uzyskać różne.. Tak sobie myślę

Widzisz Dorinko i ja dlatego nie chciałabym zamawiać obrączek przez internet.. Ja musiałam zmierzyć, poczuć na palcu, zobaczyć kolor, fakturę.. Nie wiem, może bym trafiła z takim kupnem, ale mam duże wątpliwości.

Stary 2008-01-30, 19:26   #3713
natali86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie jak sie wielocytuje na tym forum?bo już sobie zapomniałam naciskam te plusiki ale coś mi nie wychodzi
naciskasz te plusiki, to znaczy ze zaznaczasz te wiadomości które chcesz zacytowac, a pózniej klikasz na Odpowiedz tą po lewej stronie okna nie tą co masz obok plusika
Na pewno sobie przypomnisz

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

Stary 2008-01-30, 20:09   #3714
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
Super pomysł No i najważniejsze, że kotek będzie miał dom
dzięki mi źle robi wchodzenie na fora tupu miau.pl, serce mi się kraja i jak bym mogła przygarnęłabym wszystkie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Już miałam Wam odpisać na kilka spraw ale.. nie mam siły. Opadły mi siły po tym co wymyślił właśnie mój Luby

Już z nim nawet o tym przez tel. gadałam i smsa potem wysyłałam. ale jeszcze raz z nim chyba pogadam -głowę mu po susze..

później wytłumaczę
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 21:13   #3715
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja juz happy hehe
Dzis juz podpisalismy umowe z zespołem.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 21:22   #3716
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja juz happy hehe
Dzis juz podpisalismy umowe z zespołem.
Wow, idziecie jak burza
Stary 2008-01-30, 21:35   #3717
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, idziecie jak burza
oj tak mamy juz kosciół, zespoł a jutro umowa z salą i zostanie nam tylko fotograf i kamerzysta ale jeszcze nie rozglądalismy za nimi.
powiem ci ze u nas jest strasznie z terminami. bom z TZ chcielismy na 25 lipca ale caly liepic jest juz zajety a sierpniu mieli akurat nasz termin (2 z kolei jaki chcielismy) no i mamy slub 1.08.2009

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 21:41   #3718
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oj tak mamy juz kosciół, zespoł a jutro umowa z salą i zostanie nam tylko fotograf i kamerzysta ale jeszcze nie rozglądalismy za nimi.
powiem ci ze u nas jest strasznie z terminami. bom z TZ chcielismy na 25 lipca ale caly liepic jest juz zajety a sierpniu mieli akurat nasz termin (2 z kolei jaki chcielismy) no i mamy slub 1.08.2009
Kurczę, te terminy są okropne, ja będę miała z tym fatalnie (oczywiście martwię się na zapas) bo moja mam nie uznaje tak wczesnego rezerwowania . Mam nadzieję, że jak dojdzie co do czego i mamuś pozna realia to zmieni zdanie i nie będzie stwarzać problemów
Stary 2008-01-30, 22:04   #3719
rav12345
Wtajemniczenie

A ja lepie pączuszki na jutro . To moje pierwsze pączki, mam więc nadzieję że wyjdą . Ciekawe czy mi wyjdą. Przy okazji będzie niespodzianka dla mężunia, bo na pewno nie wie że jutro tłuściutki czwarteczek.
Stary 2008-01-30, 22:14   #3720
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
A ja lepie pączuszki na jutro . To moje pierwsze pączki, mam więc nadzieję że wyjdą . Ciekawe czy mi wyjdą. Przy okazji będzie niespodzianka dla mężunia, bo na pewno nie wie że jutro tłuściutki czwarteczek.
A ja mam na jutro następujący plan - pierwszy raz w życiu ani jednego pączka!!! Zdam relację czy się udało Trzymajcie kciuki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości