|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#2402 |
|
Zadomowienie
|
Przyłączam się do pytania
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- http://www.biedronka.pl/pl/rabat-25zl z regulaminu -Promocja 25zł zniżki: Z zakupów uprawniających do wzięcia udziału w Akcji Promocyjnej wyłączone są napoje alkoholowe, wyroby tytoniowe oraz produkty do początkowe żywienia. |
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do pracowników Biedronki
Mam gazetkę w której jest info, że pieluchy dada do 28.08 są w promocyjnej cenie 26,99 (regularna 29,99) i że jeżeli kupi się 2 paczki, to cena za paczkę jest wtedy 24,99. Dodatkowo w weekend dostałam bon, na którym jest informacja, ze jeśli w dniach 22-28.08 kupi się produkty dada za minimum 50zł, otrzymuje się rabat w wysokości 10zł. No i teraz tak sobie wymyśliłam: kupuję 2 paczki pieluch dada. Powinnam zapłacić za nie 24,99x2 czyli 49,98. (promocja z gazetki) Do 50zł mi brakuje 2 grosze, to dobieram jeszcze chusteczki nawilżane dada za 4,49. Robi się z tego 54,47, czyli przekraczam 50zł, odejmuje się 10zł (promocja z wydruku kasowego) i za całość płacę 44,47. Czy u Was tak to w sklepach działa? |
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orientujecie się po ile są pieluchy Dada, ale z tej poprzedniej wersji? One też wchodzą do tej promocji ze zniżka 10zł? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie pieluch- myślę,że to zadziała, bo ja wczoraj w L. kupiłam pieluszki po 19.99 za paczkę, czyli kupiłam 2x 19.99= 39.98zł TANIO JAK NIGDY
- A BIEDRONKA ODPOWIEDZIAŁA tą promocją,że -10 zł i wychodzi na to samo. A jak wiadomo, zazwyczaj po 25zł za opakowanie wychodziły średnio w promocji czytam regulaminy promocyjne, wydałam wczoraj w L. 127zł, z czego 80 zł to alkohol i Pani kasjerka dała bon na 20zł- więc myślę,że te bony to pic na wodę OBY TYLKO PRZYJŚĆ I WYDAĆ KASĘ U NICH A NIE W BIEDRONCE
Edytowane przez Iwona 25 Czas edycji: 2016-08-23 o 08:56 |
|
|
|
#2407 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosztują 29,99zł za paczkę czy ta poprzednia wersja jest lepsza? na prezent kupuję, nie jestem na bieżąco No więc właśnie w sklepie nie wyszło do zapłaty 44,47, tylko ok.49zł. Czyli tak jakby 10zł się odjęło, ale pieluchy nie były po 25, tylko po 27. Kierownik sklepu (mlodziutka dziewczyna) kompletnie nie była zorientowana w promocjach. Mówiła że może te 10zł to jest bon na kolejne zakupy. no nie jest, bo ten bon jest bez kodu kreskowego. |
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
jak kiedys byla jakas promocja przy wydaniu 50 zl jednorazowo to mialam problem i ani razu sie nie zalapalam a co mowic 200... jestem w biedrze codziennie i sa to raczej drobne zakupy
|
#2413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedawno był jakiś bon za zakupy za 99zł - mielismy 90 pare, chciałam coś dobrac, ale babka powiedziała, ze mamy piwo to trzeba jeszcze odliczyc Zapisz ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Zapisz ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- aa ja w A w ogole nie kupuje ani w pozostałych marketach bo mam nie po drodze
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś już kupowała Dady na 50zł?
Chciałam wziąć husteczki żeby dobić do 50 ale znalazłam takie coś (czytajcie komentarze pod spodem): https://www.pepper.pl/promocje/10-z-...iedronka-25678 Czyli husteczki są niby gratis (o czym nie ma nic nigdzie) i nadal brakuje do 50zł .. może gdyby wziąć coś innego jeszcze to by wyszło w końcu? Ktoś coś o tym wie?
|
#2415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2416 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() No i na wino mogłabym wydać i 3 razy tyle, ale co z tego, skoro wino się nie liczy
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dlatego mi nie wyszło ze wzięłam chusteczki zamiast soku? choć w ostatnim komentarzu ktoś pisze że wyszło 2x pieluchy + chusteczki nie ma idę dziś do innej biedronki, zaopatrzona w gazetkę i kupon, zobaczę jak tam to wyjdze ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- w biedronce robię zakupy co tydzień i wydaje różnie 80-150zl, najczęściej ok.120 zakupy dla 4osobowej rodziny (bez pieluch, alkoholu i włoskich serów )
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
no to jadę obczaic te dady, spróbuję wziąć i chusteczki w gratisie i coś jeszcze do 50 zł i dam znać co wyszło
..
|
#2420 |
|
Zadomowienie
|
Szorty lub spodnie od piżamy - dokładnie z tej oferty przecenione z ok. 18 zł (jak pamiętam) na 9 zł, koszulki pewnie też po tyle wchodzą. Fajna bawełna, polecam.
Gazetka od 25.08 - link na rabatach: słone przekąski i chipsy, produkty dla dzieci (Nestle i Hipp), wszystkie parówki. Ech... liczyłam na herbaty, bo się kończą zapasy ![]() Wygodnie i praktycznie od 25.08 - link - zapowiedź akcji ze zbieraniem punktów, o której już ktoś tu wcześniej pisał. Edytowane przez ttts Czas edycji: 2016-08-23 o 14:37 |
|
|
|
#2421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Promocja na UFO, wreszcie Będzie można się objeść ![]() Fajna promocja na makarony, zrobi się zapas. Ciekawe jak będzie się zbierało te punkty
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Kocia i psia mama :)
|
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2424 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam woka. Ma ktoś? Jest ok? Dołączona jest książeczka z przepisami- przepisy te same co w folderze azja. mogli sobie to darować.
Jak pracowałam w biedrze to na święta był bon na 350zł do wykorzystania w całości bo inaczej się nie dało. I weźcie zróbcie za tyle zakupy dla dwóch osób. Wydawało się dużo, a wcale wiele nie kupiliśmy, trochę alkoholu, chemii i poszło. Gdyby byłą sama spożywka to byśmy się z tym nie zabrali Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2016-08-23 o 15:13 |
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam podobne zdanie. Tam mi się ceny wydają najniższe i też tam zrobimy zakupy za 200 zł na 2 os. Co nigdy w L lub B nam się nie udało na taką kwotę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez kasia2209 Czas edycji: 2016-08-23 o 15:44 |
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Dostanę w B makaron do cannelloni? Pamiętam że przy akcji włoskiej był ale czy w stałym asorymencie jest to nie pamiętam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja się wypowiem też na temat Auch.
Otóż w Białymstoku to był super sklep jakieś 7 lat wstecz. Obecnie, co druga,albo i co 1,5 osoby to Białorusini. Ceny wywindował sklep na maksa, jakość produktów strasznie kiepska. Z racji tego,że blisko mieszkaliśmy, bywaliśmy prawie codziennie, teraz okajonalnie. Po prostu żal. Owoce-warzywa to już tragedia- ciągle się łudzę, że znajdę tam normalne owoce, niestety często są słabej jakości, wręcz gniją i porastają pleśnią na hali! Sanepid powinien się za to zabrać wręcz. Strasznie to przykre Biedronka i L. mają najlepsze świeże produkty PS. Tak Auchan wjeżdża w zad Białorusinom,że nawet rzeczy elektryczno-techniczne sprzedają pod nich! np. przedłużacze i coś tam jeszcze musiałam zwracać! Edytowane przez Iwona 25 Czas edycji: 2016-08-23 o 16:00 |
|
|
|
#2430 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dobrze zrozumiałam tamten post, to naklejkę się dostaje za wydane 40 zł, a jak jest tam warzywo to dwie naklejki. Wychodziłoby na to, że trzeba zrobić zakupy na 1200 zł (licząc, że się te warzywa kupuje). Maskotki fajne, ale jeśli będzie to miało taką formę, to słaba ta oferta.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

Fakt mamy całe składy jedzenia "na pózniej"- w słoikach itp. jakieś egzotyczne rzeczy

Nasz ślub 16.08.2014

..