|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
![]() Hymm..wrażenia z paczki: * dla mnie nasyzjnik Chunky - cudny - solidny, nie jest w stylu bazarkowym..ciemny fiolet,regulacja- może być dłuższy albo krótszy - duże kule Podoba mi się - jak za 14,90 to udany zakup![]() Jogurty Naturals .. czereśniowy( w ogóle nie pachnie jak cała seria- pachnie delikatniej i tak bardziej budyniowo ) przyszedł w zwykłym opakowaniu a jeżynowy już w tym właściwym...W końcu pierwszy raz zamówiłam tak zachwalany krem do stóp z kofeiną heh zobaczymy co z niego bezie
|
|
#4562 |
|
Konto usunięte
|
jezynowy mi przychodzi raz w takim raz takim...;/
|
|
|
|
#4563 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszę o pomoc...jeśli któraś może to niech napisze kod na próbki Cynthia by flower...please
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki zapachu Flower by CR- 32078
|
|
|
|
#4565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
maleńkie przeoczenie
|
|
|
#4566 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/item303353421_elegancka.html#photo
http://allegro.pl/item302863147__sup...on_.html#photo Torebka Beatrice real....jakoś nie jestem przekonana ![]() A ten tonik solutions gratisowy to z 21.04.2007.. musza porozdawać starsze partie ..
|
#4567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4568 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny dziś jest tłusty czwartek oto POĄCZEK DLA WAS
http://www.paczekdlaciebie.pl/240433 SMACZNEGO
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz takiego calego zjadlam
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba dziś takiego nie zjem bo mi ząb rośnie ten niby "mądrości" i mnie bolii
buu.. a ja tam uwielbiam pączki![]() Ja z katalogu 02 tym razem nic nie zamówiłam dla siebie, jedynie rodzinka coś chciała;] mimo, że nic dla mnie nie będzie to nie mogę się doczekać aż pójdę do swojej konsultantki po paczuszkę ale to dopiero jakoś we wtorek..
|
#4571 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś składam zamówienie z k02. czekamtylko na jedną klientkę
ale udało mi się dobić do 600zł chociaż zebrałam tylko zamówienia z pracy chciałam sobie odpuścić ten katalog ale nie dało rady
|
|
|
|
#4572 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj złożyłam zamówienie z katalogu 2 i w brakach mam roziskrzony cień do powiek w kulce CT Gold, ten z oferty do wyczerpania zapasów
(a tak go chciałam). Z oferty netto Wink przychodzi
|
|
|
|
#4573 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Dostalam wczoraj paczuche o dziwo w srode doznalam szoku. Zawsze w piatki przychodzily ewentulanie w czwartek a tu teraz sroda :O Dla siebie wzielam mozaike - rzeczywiscie rewelacyjna !!!!! Cienie złociscie polyskujace kolor deep purple - rowniez bardzo udany zakup, dobrze mi w tym kolorku ![]() pumeks - nie uzywalam jeszcze ale bardzo mi sie podoba nowy zel i płyn truskawkowy do kapieli - rowniez zapach sliczny. myjka do twarzy = rowniez nie udalo mi sie jej jeszcze przetestowac ale bardzo mieciutka szczoteczka, wiec mam nadzieje ze bede z niej zadowolona. pomadka ochronna do ust ta z osteniej strony - kolorek taki jak na rysunku, na ustach ladnie wyglada ale nie wiem czy bedzie mi sluzyla jesli chodzi o nawilzanie (niestety moim ustom pomaga tylko bardzo tlusty kremik) Jesli chodzi o nowe perfumki to ich zapach mnie drazni, nie przypadly mi do gustu bynajmniej narazie. W razie jakis pytan piszcie. Pozdrawiam
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczynki, dostałam dzisiaj paczkę i...
- konturówka czarna wysuwana - hmm, trochę sie zawiodłam, myślałam, że będzie bardziej czarna, a ona jest taka jakaś trochę.. blada. Ale nie jest zła. Zobaczę jeszcze później, bo teraz tak tylko na próbę się maznęłam. - błyszczyk Diamond Dust - fajny. Bardzo delikatniutki, bezbarwny błyszczyk z drobinkami. Drobinki niezbyt widać, ale myślę, że to kwestia światła w pokoju - na słońcu na pewno dużo bardziej są widoczne te drobinki - kredka "Miękkość kaszmiru" Soft Green - aaa! To w ogóle nie jest taki kolor jak w katalogu! Przyznam szczerze, że sugerowałam się tym kolorem na "powiece" na str 15, chociaż wiem przecież że one są komputerowe.. ale w zasadzie ten na kredce wydawał mi sie podobny.. taka jasna trawkowa zieleń.. Nic z tych rzeczy. Kredka jest zgniłozielona. Bardzo zgniła nawet Stonowany kolor. Teraz jak patrzę na zdjęcie tej kredki w katalogu to w zasadzie dostrzegam tam trochę tej "zgniłości", ale tylko trochę. W ogóle to podoba mi sie ten kolor, lubię takie rożne zgnilaki Ale akurat teraz spodziewałam się czegoś całkiem innego.. No cóż, zwrotu robić na pewno nie będę, bo kolor jest ładny. Tylko zupełnie nie taki jak w katalogu, więc ostrzegam Was, jakby któraś się chciała katalogiem sugerować.
|
#4575 |
|
Rozeznanie
|
Przejrzałam właśnie fakturę i nadal brak braków. Jedynie balsamy z jojobem zaczynaja przychodzić jako alternatywne i krem odżywczy do rąk.
Mam pytnie do naszych drogich prognozujacych: czy może któraś z Was próbowała już nowego pogrubiającego tuszu??? Strasznie jestem ciekawa,bo czekam na tą premierę z niecierpliwością! A może już któraś avonka miała błyszczyk powiększający do ust? Ciekawa jestem kolorków i jak w praktyce wychodzi ten efekt "powiększenia". Byłam już pare razy w COKu i nie ma ich tam narazie do obejrzenia
|
|
#4576 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś w łódzkim COKu...
Wąchałam te szminki walentynkowe z CT. Naprawdę śmierdzą (pachną?) tak jak katalogowa strona.... Nie zniosłabym czegoś takiego na ustach... masakra ![]() Za to dostałam w COKu te roziskrzone cienie w kulce:P Na pewno mieli zielone i złote i jeszcze jakieś ![]() A zaraz idę wypróbować błyszczyk, ten z ostatniej strony
|
|
#4577 |
|
Raczkowanie
|
W brakach roziskrzony cień do powiek z CT Gold ze stron wyprzedazowych w katalogu
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Nutka85, wypróbowałaś już ten błyszczyk
podziel się wrażeniami, bo bardzo jestem ciekawa. Ja czekam na niego, jako dzień E dostawę z pierwszego terminu mam dopiero we wtorek
|
|
|
|
#4579 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Rozeznanie
|
Witam po długiej nieobecności!
ja na swoją paczuszkę czekan nadal, dostanę ją dopiero w sobote. Katalog w sumie mnie nie zachwycił ale w ostatniej chwili zamówiłam kilka rzeczy dla siebie. m.in szczoteczkę do twarzy, błyszczyk + tusz z demo, żel nowy senses , płyn truskawkowy. Opisze wrażenia.
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hi hi
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
te cienie w kulce to produkcja zakończona ? bo bym sobie nimi zamówienie podbiła
![]() dostałam paczkę dzisiaj dla siebie brałam Wink, krem moisture 24 i przysłali mi odcień NUde podkładu Perfect Wear, bo wymieniałam szaliczek męski jest bardzo ładny, postaram sie za chwilkę wrzucić fotki. woda Flower By CR jak dla mnie śmierdzi, nie preferuje takich zapachów. nowe senses - romanticc kiss bardzo ładnie pachną, ale spring sensations podobają mi się duuużo bardziej
|
#4584 |
|
Rozeznanie
|
zamówiłam błyszczyk powiększający usta w odcieniu Plumping Pearl - ma pędzelek, jest bezbarwny z dużą ilością delikatnych srebrnych drobinek (ładnie moim zdaniem podkreśla naturalny kolor ust)
mrowienie utrzymywało się u mnie ok. 15 minut, powiększenia nie zauważyłam, dla mnie ma taki dziwny (chemiczny) posmak, zapach taki mentolowy, nie za mocny (trochę ostry)
|
|
|
|
#4585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie,fajnie
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam
ZESTAW AGELESS RESULTS |
|
|
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Aktualne braki z katalogu 2: Szminka z musem 29587 str 47 cien do powiek green i gold z wyprzedaży Zestaw ageless results P.S.Czy wiecie cos może o katalogu 5/2008 |
|
|
|
#4588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wypróbowałam ![]() Szczerze mówiąc, to nie zauważyłam tego efektu stopniowego zaróżowienia (zaróżawiania?).... Taki sobie bezbarwny błyszczyk. Ma dość gęstą konsystencję, bardzo ładny zapach - mi przypomina zapach mini wibrujących błyszczyków (czy jakoś tak) z CT. Taki troszkę melonkowy...Sama nie wiem jak to określić. Taki sam zapach miały właśnie te błyszczyki z CT, teraz są różowy i bezbarwny z brokatem, a kiedyś nie miały brokatu - ten błyszczyk ma właśnie taki zapach jak ten bez brokatu (nie wiem jak pachną brokatowe, bo nie miałam). Testowałam go w domu, ze związanymi włosami - ale podejrzewam, że troszkę jednak będą się do niego włosy kleić...
|
|
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
Chcialabym poznac wasza opinie nt. wody Flower Cynthii Rowley, bo jak dotad znalazlam same ogolniki w tylu" fuj", "smierdzi" Moglybyscie troszke wiecej napisac?
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

zobaczymy co z niego bezie 

Wiec chyba nie mam na co liczyc, ze mi przyjdzie
maleńkie przeoczenie