|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
a ja mam faze czekolodawą
ojoj a jak jeszcze z orzechami to padam ze szczęscia
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maseł, śmietany its nie jadam, ale ja mam skłonności do obsesyjnej kontroli jakości jedzenia w ogóle ![]() Pociesz się, że nie jesteś w tym sama - ja z moim rozregulowanym organizmem jestem w stanie 2 ciągu 2 tygodni nadrobić to, co zrzucałam 4 miesiące Na całe szczęscie obecnie dużo lepiej sie kontroluję niż np. 7 lat temu... edit: poprawka - byłam w stanie
|
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:
Nie to, żebym obrzydzała ale dobrze wiedzieć ![]() Ja na jednego się skuszę, ale na jednego tylko ![]() Poza tym dziewczyny nie nadążam....tyle się dzieje w moim życiu, normalnie SZOK - wczoraj znaleźliśmy mieszkanie, które chcemy kupić i kolejne sprawy się nawarstwiają ![]() Normalnie wczoraj sobie powiedzieliśmy, że jeżeli w tym jednym roku nam się to wszystko uda zrealizowac to naprawdę będzie przełomowy rok. W każdym razie mam o czym myśleć.....
|
|
|
|
#3755 | |
|
*sportaddict*
|
![]() kurde, podzielę się z Wami fragmentem opowieści o lokatorach z mieszkania, do którego się wprowadzam to byli kiedyś moi dobrzy znajomi, przestali nimi być, kiedy dostali 4-miesięczny (!!!) okres wypowiedzenia. O ich akcjach z tego okresu, ściemach i gówniarstwie nawet nie chce mi się pisac (jeden z najbardziej lajtowych przykładów: ponieważ byli wielce urażeni, nie przekazywali moim rodzicom przez parę m-cy rachunków i poczty ) no i mieli czas do 31.01 (tak naprawdę do końca grudnia, ale to kolejna historia) i dzisiaj tam jedziemy z Tż zobaczyc co się dzieje, bo od tygodnia nie odbierają tel od nas ani mojego ojca (ten chłopak w ogóle wyłączył kom!), domowego tel także, więc może się już wyprowadzili. zmienimy przy okazji choć jeden zamek i jeśli nie zabrali wszystkiego, to niech się teraz oni martwią, zebyśmy my odebrali tel. No żenada, mówię Wam. I jeszcze są o tyle głupi, że nie załatwili przepisania na nas tel i netu, wiec beda sami za niego płacić do końca umowy ![]() Brak słów. ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba więc trzymac za was kciuki cały rok a na pewno wszsytko sie uda!!!
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
mam do was pytanko: czy znacie sie na aparatach cyfrowych?? Moi rodzice (dotąd przeciewnicy cyfrowek) wczoraj powiedzieli, ze chca sobie kupic cyfrówkę
wybrali model ale kazali mi poszukac opinii na jego temat(to nie musi byc jakis prefesjonalny aparat - do tej pory mieli mój aparat ktory dostalam na komunie od babci ) Ten co sobie wybrali to Sony T2 |
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3759 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze aparaty sa z kodaka łątwe w obsłudze ja miałąm nikona TZ mama ma sony i sa problemy a kodaka ma TZ i jest super
a ja właśnie cierpię bo @ atakujen
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to zalezy od modelu??
|
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak proszę o wzmożone kciuki, zwłaszcza na "walkę " z bankiem odnośnie kredytu ![]() No ale zobaczymy, na razie umawiamy drugie spotkanie w tym mieszkaniu, pod kątem kupna- czyli teraz szczegółowo będziemy oceniać to mieszkanko, i pod kątem adaptacji dla nas i pod kątem remontu- bo takowy musimy przeprowadzić na pewno
|
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym z tego co miwiadomo to 1 aparat wyprodukował kodak więc są najlepsi hahaDorinko a ile pokojowe mieszkanko poszukujecie? ja poszukuje kawalerki lub 2 pokoi na przyszły rok blisko centrum wrocka ehh
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6499 no ale ja jestem wymagająca w kwestii zdjęć i sprzętu ![]() jeżeli Twoi rodzice nie pasjonują się fotografią a jedynie potrzebują czegoś do utrwalania wspomnień, małego to będzie oki, i jakie fajne kolorki ![]() jeżeli chodzi o aparaty kodak to w ogólę nie brałabym ich pod uwagę :/
|
|
|
#3768 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale masz rację, coś na dnie mózgu na zawsze wykrzywia lustro ![]() vadus to brzmi jak po łacinie |
||
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Vadi ![]() Trzymam kciuki za przeprowadzkę... jak ja bym chciała się wprowadzać do mojego , naszego mieszkania. Takiego tylko naszego... Gdzie mogłabym pomalować ściany, wstawić wszystkie urocze ozdoby... ostatnio przeczytałam książkę o chromoterapii, czyli leczenie kolorem. Zawsze wierzyłam, że kolor wpływa na nasze samopoczucie, a teraz tym bardziej. Nawet to, że z czasem zmieniamy upodobania co do kolorów ozacza jakieś zmiany w naszej psychice, naszym życiu. No i po przeczytaniu tej książki wiem juz jak pomaluję/wytapetuję przyszłe mieszkanie. Na razie też pomyslałam (pod wpływem książki) , ze kolorystyka na slubie będzie różowo-czerwona z dodatkami zieleni. ![]() Wszystko aby lepiej sie czuć... Zjadłam jednego pączka, z budyniem...
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolorki masz racje sliczne ![]() ma tez opcje "usmiech" czyli nie zrobi zdjęcia, jak nikt sie nie bedzie usmiechał"
|
|
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj mam dobry humorek bo tak sobie pomyślałąm, że w przyszłm roku(jak wszystko dobrze pójdzie) będę już z moim TZ-ikiem mieszkać
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: No to nie będę więcej mówić vaduś ![]() P.S. gold kolory barrrrdzo wpływają na samopoczucie. Wiem to po naszym przemalownym mieszkanku
|
|
|
|
|
#3773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W każdym razie w temacie, to u mnie też słabo idzie, pomimo diety, ćwiczeń itp. Niby ciało się zmienia ale liczyłam na bardziej spektakularny efekt ![]() My szukamy takiego docelowego, to ma 73 m2 i 4 pokoje, więc SUPER . Chcemy by był pokój dla synka, naszego przyszłego dziecka , sypialnia , salon - oczywiście kuchnia osobno.
|
||
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu tak jak napisała Zuza wszsytko zalezy od potrzeb. Ten aparat to raczej kobieca cyfrówka do torebki
Ale w testach ma dobre opinie, tak więc jesli nie zalezy ci na rozwijaniu sie w fotografii, ale utrwalaniu chwili, jak najbardziej warto
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
my sie napalilismy na aparat. i rozmyslamy nad tymi fuji s9600, panasonic dmc-fz50 lub fz 18 albo sony h9.
bo ten nasz canon to na codzienne pstrykanie i srednio foty robi a chcemy cos lepszego na wyjazdy. w ogole to sie cieszymy ze wyszlo jak wyszlo. TZ co minute nowe pomysly ma jak kase wydac: a to aparat, telewizor, wyjazd w maju...
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3777 |
|
*sportaddict*
|
Gold - dzieki
![]() Hihuś ( ) - to mnie nie pocieszyłaś ![]() Dorinko - pamiętaj o przestojach, zawsze się zdarzają, a po nich waga znów leci
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co? te ćwiczenia co wysłałyście na boczki to chyba są na uda
bo mi tam chyba ubyło a ćwiczę chyba tydzień ale biodra tak mnie bolą, że nie wiem ale ja robię ok 5 serii dziennie
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

ojoj a jak jeszcze z orzechami to padam ze szczęscia

to byli kiedyś moi dobrzy znajomi, przestali nimi być, kiedy dostali 4-miesięczny (!!!) okres wypowiedzenia. O ich akcjach z tego okresu, ściemach i gówniarstwie nawet nie chce mi się pisac (jeden z najbardziej lajtowych przykładów: ponieważ byli wielce urażeni, nie przekazywali moim rodzicom przez parę m-cy rachunków i poczty