![]() |
#421 |
Okrutna, podła i zła
|
Dot.: MASSIMO DUTTI cz.XI
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Niestety, to jest to o czym pisałam, wygrzebałam z zeszłego roku jeden kaszmir z Dutti i jakość ta sama, co obecnie... kupuję bo podobają mi się kroje i kolory, ale Dutti chyba wykorzystuje do produkcji gorszej jakości zanieczyszczone kaszmiry, bo innego wytłumaczenia na to nie mam. Mój kaszmir z Zary za 379zł jest miękki, jak nowy pluszak dla noworodka, przy takiej cenie w MD kaszmiry powinny być bardziej miękkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Okrutna, podła i zła
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;64492021]U mnie wszystkie paki z sieciówek DPD wozi[/QUOTE]
Niop, nawet Mango rozwozi DPD |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Mnie się tyle rzeczy z nowej kolekcji podoba
![]() ![]() Na razie zdołałam sie powstrzymać i nic nie kupiłam ale nie wiem ile wytrzymam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Cytat:
Na nowa kolekcję MD patrzę póki co chłodnym okiem i nic nie kupuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Wtajemniczenie
|
Byłam...widziałam...nk jest boska
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- DPD dostarcza md i zare w czasie wyprzedaży jest mi wstyd przed kurierem z mojego rejonu Pewnie myśli że jestem oblakana ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Co do trencza Widziałam go Nie odbiega zbytnio od tego z zeszłego roku Z jednym wyjatkiem Klamry ma plastikowe Moj ma złote metalowe Zaznaczam że gdybym nie widziała swoich Nie zwrocilabym na to chyba uwagi Choć wg mnie są takie se ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- 2 pary butów - złoty zegarek - kurtkę skórzaną na promocji, którą jedna z Was już tu pokazywała - biały sweter z golfem - szary sweter z wiązaniem na dole. Idę się leczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Okrutna, podła i zła
|
Oddałam sweter i wzięłam marynarkę malinową MD ze special price
![]() Mierzyłam skórę ze SP- jest super i chciałam wziąć ale srebrne dodatki mnie zniechęciły. Mierzyłam też szary wiązany sweter i wyleczyłam się z niego. Mam w tej chwili dosyć duży biust bo karmię jeszcze moje 1 roczne MALEŃSTWO i on razem z wiazaniem robią "wielki brzuch" - mówiąc krótko- odstające cycki + odstające wiązanie powodują, że materiał między nimi też odstaje. Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2016-08-23 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Rozeznanie
|
dziewczyny poradźcie..wzięłam tą skórę ze SP. Leży super, w porównaniu do innej którą mierzyłam z NK (takiej bardziej karmelowej, ale postarzanej). Mam jednak wątpliwości co do koloru ..chyba wolałabym jednak żeby był bardziej wielbłądzi, no z drugiej strony jest oryginalny. Tyle że nie wiem czy będzie pasował na jesień? Do szarego swetra, brązowych butów? Muszę poprzymierzać.
Bo kolor na stronie jest przekłamany, pani w sklepie sama powiedziała że jest taki łososiowy? Jak była na % taka beżowa kurteczka to wybrzydzałam, że za żółta, choć mniej kosztowała. A teraz mnie takie parcie wzięło i nie wiem co zrobić Ania Unikalna, chyba Cię widziałam przed chwilą w galerii katowickiej? To byłaś Ty? ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
Szary sweter oraz sukienka, którą wcześniej kupiłaś też mi się podobają. Ale raczej będę czekać na % XS kurtki z promo już zniknęło. Jak tu żyć jak małe rozmiary znikają pierwsze i mało ich na % Edytowane przez mlenka_85 Czas edycji: 2016-08-24 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też z oporami kupiłam na wyprzy niebieską skórkę, bo wcześniej uznawałam jedynie czarne ;-), a teraz jest to moje najbardziej eksploatowane okrycie wierzchnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | ||
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
TheSweetestTaboo
oto zdjęcia, choć wydaje mi się że ciągle przekłamują kolor. Nawet na witrynie wyglądała bardziej brązowo a w zbliżeniu to rzeczywiście taki kolor nude. Granat jak dla mnie jest bardzo uniwersalny, bo pasuje prawie do wszystkiego. Ja też bym chciała dość uniwersalną kurtkę, bo na razie mam tylko jedną skórkę w kolorze czarnym - coś w stylu tej która jest teraz w NK, ze stójką (nie licząc brązowego wysłużonego już starocia ze studiów) |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety to już kolejna kolekcja skórzanych kurtek, która pewnie do zimowej % w rozmiarze XS nie przeżyje. Mam kilka skórzanych kurtek z MD które udawało mi się kupić w % w lepszych cenach bo w pierwszej lub drugiej turze obniżek a teraz kolejna % gdzie kurtek w rozmiarze XS brak. Cytat:
Kurtka super, kolor to już kwestia gustu bo mnie akurat bardziej podoba się odcień na drugim zdjęciu, wolę kolory beżowe, blade, piaskowe lub przytłumione, pastelowe a kolor camel nie jest moim kolorem ![]() Kolor granatowy nosi się już jak czarny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją wręcz ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() Brąz to wiesz zedrzesz migiem bo do wszystkiego pasuje A łososia zestaw z ubraniami... będzie pasować do brazowów, bieli, szarości...na bank... Ale już żółty, różowy, czerwony odpada... Zobacz też czy z buzia i włosami ci współgra ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Po wewnetrzych walkach samej ze sobą... Polegających na zmianie zdania biere...nie biere...biere i znowu nie biere... Tayla dziękuję raz jeszcze za welne ![]() Tak! Jestem słabym człowiekiem i muszę żyć z tym piętnem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Mlenka jeśli masz wątpliwości co do koloru to oddaj, za dużo ona kosztuje, żeby mieć choć cień wątpliwości. Ja na % kupiłam za 399 zł jasnobrązową skórę, którą tu wszystkie chwaliłyście, ale oddałam bo to nie był mój kolor, po prostu mi nie pasował. Teraz zachorowałam na bordową i tak bardzo mi się podoba, ze gotowa jestem kupić ją w regularnej cenie, ale niepokoją mnie sprzączki z boku, bo mocno odstają. Na zdjęciach tego nie widać, modelka zasłania rękami, ale kurde dziwne one, no.
A poza tym to i mnie się szary sweter bardzo podoba choć zastanawiam się czy to wiązanie nie znudzi się za jakiś czas. I wiele innych rzeczy mi się podoba. Została mi jeszcze jedna rzecz z % nad którą dumam czy zostawić- te botki. Podobają się Wam? Ma któraś? |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeju nie kuście tą skórką z sp bo ja nie powinnam już nic kupować ![]() z drugiej strony ona taka śliczna a ja nie mam jescze żadnej kurtki skórzanej bo żadna mi dotąd nie spasowała co tu robić co tu robić....ale to nadal dużo kasy..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Raczkowanie
|
Widać, że ładnie leży i kolor na drugim zdjęciu mi osobiście bardzo się podoba
![]() Jeśli czujesz, że to jest TA i nie możesz bez niej żyć, to trzeba brać. ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Rozeznanie
|
Kasiula, TheSweetestTaboo, mabuu, malwina dziękuje za opinie!
Trochę mi rzeczywiście rozjaśniłyście w głowie. Skórka leży super (niestety nie wszystkie z MD tak dobrze) - ale co popatrzę na jej kolor to w zależności od światła albo mi pasuje albo coś mi za bardzo różem zalatuje. Jeśli ma być moja to może się uchowa do % a jeśli nie to może rzucą jakiś jeszcze fajny model.`Na razie oddaje, bo nadal trochę kosztuje. Unikalna - poznałam Cię, bo kiedyś podglądałam Cię na insta. I po koszulce CK. Ja nie z Kato, ale po galeriach w różnych miastach Polski się włóczę przy okazji podróży służbowych ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Ja mam tylko czarną kurtkę skórzaną i jakoś mi zaczęło przeszkadzać że teraz to chyba najpopularniejsze okrycie wierzchnie wśród dziewczyn. Edytowane przez mlenka_85 Czas edycji: 2016-08-24 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego Pan Dutti ma takie ladne plaszcze?
![]()
#445 |
Okrutna, podła i zła
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak się zastanawiam i nie wiem czy mi będzie do czegoś pasować ale na zdjęciach taaaaaaaak mi się podoba. Które beżowe ? Mierzyłam tylko taką która była prawie żółta i mi wogóle nie podeszła, po pierwsze kolor nie fajny a po drugie jakaś taka za sztywna dla mnie. A ta jaką ma skórkę, bo coś mi się kojarzy że Iwcia pisała żę mięciutka jest ? ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- żeby się nad nami pastwić ![]() a w tym roku z nk to już przesadził i nie tylko z płaszczami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Tak zgadza się ona jest mięciutka i fajnie się układa i to jest jej wielki plus.
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Konto usunięte
|
MD ma ogólnie miękkie i lekkie skóry, dobrze się noszą
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.