|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Witajcie
Co do pączków to ja zjadłąm teraz jednago na śniadanie, a wczoraj tesciowa uraczyłą nas całym talerzem pysznych pączków włąsnorecznej roboty (jest cukiernikiem więć robi przepyszne pączki) i zjadłąm 5 pączuszków ![]() Ja tam swoją linia się nie przejmuje, ale za to Tz moją i owszem Wczoraj powiedział tesciowej że moge zjeść tylko jednego paczka co by mi nie poszło tu i ówdzie (czytaj bioderka i pupa) Też ostatnio myślimy nad zakupem aparatu, nie mamy konkretnego typu ale chcemy wydac tak koło 1000 zł, zeby juz taki nieco lepsiejszy był ![]() Choć Tz wybił mi go (jak narazie) z głowy, wstępnie ustalilismy że lepiej dołozyc już kolejny 1000 i kupić jakaś kamerę
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...w tlusty czwartek za to uwielbiam ...juz 2 zjadłam...i zamierzam dużo więcej...a wagą się nie martwię bo okazało się ze znowu schudalm i mama juz podejrzewa ze chora na cos jestem![]() Cytat:
Mi tez zapowiada się rok przełomowy ( a po roku 2007 myslalam ze juz przełomy wykorzystane na najblizsze 10 lat ).Cytat:
![]() Dori trzymam mocno kciuki.....zeby negocjacje ze sprzedawca się udały, bank był przychylny i wszystko dobrze się ułozyło.
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj w środku tygodnia o tej porze tak spokojenie
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie wyc chce jak sobie o weekendzie pomysle
tak mi sie nie chce jechac. powinnam teraz z nosem w ksiazce siedziec...i jeszcze mamusia wpadla z tekstem ze spotkala znajoma . i jej coreczka sesje na same piatki zdala, bedzie miala stypendium, i jak to sobie super prace ulozyla. a ja taki darmozjad, nie chce isc do pracy i sie nauka zaslaniam bo mi tak wygodnie ![]() no dobra juz sie rozryczalam
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie też sie dziwie
pewnie wszytskie paczki zajadają i nie mają rąk do pisania
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zarabiasz, bo nie chcesz? Czy nie jestes w stanie znaleźć żadnej pracy? |
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doskonale Cie rozumieim, bo sama jeszcze niedawno czułam sie tak jak Ty.... Tez mi rodzice, a dokłądnie mama dawała do zrozumienia czasem, z jestem darmozjad, ze nic nie robię, że nie mam pracy itd, nie mówiła mi tego wprost, ale czasami dawała mi do zrozumienia ze własnie tak mysli.... A ja dodatkowo byłam przewrazliwiona na tym punkcie i kazda aluzję brałam do siebie i płakałam po katach, bo żle się z tym czułam.... Sanetko głowa do góry
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja Tobie Haniu życzę tego samego Wiesz 50 m2 to nie jest malutkie mieszkanie ![]() Cytat:
![]() Ja już powinność spełniłam, 1 pączka wchłonęłam a teraz czas na SB
|
||
|
|
|
#3789 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozatym mój mąz idzie dziś na rozmowe w sprawie pracy...niby nam bardzo nier zalezy , ale jednak zawsze to dodakowy grosz a z perspektywa spłacania 1400 zł miesięcznie raty to kazdy grosz się liczy.
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
oj to zdaj potem koniecznie relacje. Bo ja ciekawa jestem
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, to tak jak my napaliliśmy się na to wczorajsze....muszę zaraz zadzwonić do tej naszej agencji pośrednictwa i umówić sie na kolejne spotkanie- bo ja napaliłam się a Tż nie do końca- i teraz jak ja opowiadam jak to widzę, to on mówi, że myslał że mi się nie podoba i nic z tego mieszkania nie zapamiętał ![]() ![]() A jaki macie problem z tym mieszkaniem co Wam się tak podoba? Kwestia ceny, czy chcecie się upewnić ?
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie... czemu rodzice mówią nam takie rzeczy?!
Ja wczoraj całe popołudnie przeryczałam...było mi tak przykro, ciężko. Przez niego. Szczerze, to zastanawiam się jak dwoje, tak różnych ludzi może być ze sobą... Rozmawialiśmy wczoraj o tym... |
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam napisać to samo hahha
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My przeszliśmy dosłownie piekło z bankami...nie polecam banków na literkę M ....Odradzam też zaczynanie takich spraw przed wakacjami. W naszej sprawie wszystko szło żółwim tempem, przez 2 miesiące nic nie załatwili |
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
jesli bank to polecam Kredyt bank
moi rodzice teraz brali kredyt i naprawde szybko to zalatwili
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz stworzone warunki do nauki, tylko sie uczysz nie pracujesz, na prawdę mnasz czas by go poświecic na naukę.. szczerze mówiąc nie dziwię się, ze twoja mam ma pewne oczekiwania względem ciebie, w końcu mozna tak powiedziec utrzymuje córke by ta mogła spokojnie studia skończyc.. Ja ci tego zazdroszczę, niestety nie mogłam studiowac dziennie, bo nie miałam takich warunków. musiałam pracować, prowadzić dom i studiować.. Doceń dziewczyno co masz!
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
a ja studiuję dziennie, ale czasem żałuję bo nie moge znaleźć pracy
takiej żeby sobie dorobić kilka stówek
|
#3802 | |
|
Raczkowanie
|
hmmmm ja znam 3 tylko
a nie polecam dokładnie dwóch mb...i mi.... chyba juz wszyscy wiedza o które chodzi Nieprofesjonalne podejście do klienta, totalna olewka, chyba za dużo chętnych mieli i swoją wyższość pokazywali na każdym kroku, nic się nie da od nich dowiedzieć, potrzebują miliona dodatkowych papierków, nawet takich, których deweloper nie był w stanie im dać chociaż deweloper naprawdę robił wszystko, dosyłał wszystkie papiery jakie było trzeba, zmienialiśmy umowę przedwstępną bo im zapis nie odpowiadał, ale za 3 razem powiedzieliśmy nie i podziękowaliśmy my w szoku, bo nic takiego nie miało miejsca....i nie dawały nic prośby, żeby jeszcze raz sprawdzili, po 2 tygodniach proszenia sprawdzili jeszcze raz...i co? i pomylili się Ile my nerwów straciliśmy... W końcu deweloper zaproponował inny bank, który o dziwo załatwił wszystko w 2 tygodnie a oni w 2 miesiące nie potrafili Cytat:
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
A czy Sanetka się nie uczy....?
Ja ją rozumiem... jak moja mam porównuje mnie do kogoś i ,,ja" wypadam gorzej to nie działa to na mnie motywująco. Nie powinno się porównywać. Może tamta dziewczyna miała łatwe przedmioty, może jest typem kujona, który i tak za rok o tym wszystkim zapomni, a moze ściągała na egzaminie i stąd te piatki... Sanetko |
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czym się pochwalisz?
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to i tak duzo
|
||
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale weźmy pod uwagę fakt, że studiuję to, co lubię, co sprawia mi przyjemność, czego uczenie sie jest dla mnie radością... dlatego nie rezugnuję z niczego. Dostałam z egzaminu z psych.społ 4,5 edit: No koleżance studentce pokrewnego kierunku się chwalę |
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam się nie chwalę, bo na najniższy próg się załapałam, ale zawsze to jakiś grosz na konto co miesiąc wpływa Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

Wczoraj powiedział tesciowej że moge zjeść tylko jednego paczka co by mi nie poszło tu i ówdzie (czytaj bioderka i pupa) 

jejku jeszcze nie spotkałam osoby, która by nie lubiła paczków
podziwiam , ze mozesz sie oprzec tej pokusie.

, ja Tobie Haniu życzę tego samego

Ile my nerwów straciliśmy...