| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-01-29, 23:40 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | Dolci Baci

Dziewczyny - gdzie w Warszawie można "dorwać" te błyszczyki, bo chodzę za nimi dobry rok - i nigdy nie trafiłam na kosmetyki kolorowe tej marki. Poproszę podajcie jakieś adresy czy centra handlowe w których (w Warszawie   ) się w nie zaopatrujecie. Dzięki   | 
|     |   | 
|  2008-01-30, 01:06 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Dolci Baci

super pharm   - jest w prawie każdym centrum handlowym załączam zdjęcie- wprawdzie błyszczyk jest dodawany jako gartis do perfum, ale na pewno można też go kupić oddzielnie, na zdjęciu na dole wypisane są adresy centrów handlowych   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-01-30, 07:28 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

W wakacje widziałam je w Galerii Centrum w dziale drogeryjnym. Nie wiem tylko czy jeszcze są tam dostępne.

__________________ How many eyes does Lord Bloodraven have? - A thousand eyes and one. | 
|     |   | 
|  2008-01-30, 19:31 | #4 | 
				 | 

Dzięki za Wasze odpowiedzi, co prawda Super Pharm w Arkadii i Złotych Tarasach znam bardzo dobrze i nigdy ich tam nie widziałam :/ ale w takim razie popytam jeszcze raz. Amika79 byłabym wdzięczna jakbyś mi napisała które Centrum handlowe z GC, bo np. w Wola Parku (najbliżej mnie) nie było    | 
|     |   | 
|  2008-01-31, 05:52 | #5 | 
				 | 

To była GC przy Marszałkowskiej w dziale na dole, gdzie są dostępne produkty Aquolina, z tym, że wisiały obok mazideł do ust innych firm. Zwróciłam na nie uwagę, bo sama miałam na nie chrapkę. Dawno mnie tam nie było, więc nie wiem czy jeszcze je mają w asortymencie. Edycja: byłam dzisiaj przypadkiem w Śródmieściu i zajrzałam do GC. Dolci Baci są tam dostępne. Niestety na błyszczykowym wieszaku znalazłam jedynie te w tubkach i w pudełeczkach. Nie było tych, które są na załączonym zdjęciu. 
				__________________ How many eyes does Lord Bloodraven have? - A thousand eyes and one. Edytowane przez amika79 Czas edycji: 2008-01-31 o 17:34 | 
|     |   | 
|  2008-01-31, 17:33 | #6 | 
				 | 

Okej, jeszcze raz dziękuję Wam bardzo, wreszcie znalazłam xD

| 
|     |   | 
|  2008-01-31, 18:13 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

Ja mam nawet do wymiany jeden Dolci Baci...;D

| 
|     |   | 
|  2008-01-31, 18:17 | #8 | 
				 | 

__________________ How many eyes does Lord Bloodraven have? - A thousand eyes and one. | 
|     |   | 
|  2008-02-01, 15:33 | #9 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  W ub. roku były też chwilę te w sztyfcie, ale zostały wycofane. W Krakowie też są w Galerii Centrum - zarówno buteleczkowe, jak i w sztyfcie. 
				__________________ Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 | |
|     |   | 
|  2008-02-01, 21:02 | #10 | 
				 |  Dot.: Dolci Baci Otóż w GC przy Marszałkowskiej xD, gdzie mi powiedziałaś, bardzo trudno je było znaleźć, bo nie mają stoiska - ale jak się na parterze w drogerii przypatrzysz kosmetykom "naustnym"  za kasą to one były po lewej stronie - zostały jak na razie tylko te w tubkach i na palecie (ciasteczka itp.) ale są  A poza tym jest jeszcze uboższy towar jest w GC w Wola Parku - jak wchodzisz to wyraźnie widać kosmetyki po prawej stronie sklepu i Dolci Baci są bodajże dwie półki przed stoiskiem Sally Hansen. Tyle mojej wiedzy na razie   | 
|     |   | 
|  2008-02-02, 07:57 | #11 | 
				 | 

Aha, czyli kupiłaś te w tubce, bo już myślałam, że gdzieś w Warszawie są dostępne te z aplikatorem.

|     |   | 
|  2008-02-03, 22:20 | #12 | 
				 | 

Kupiłam ostatni "na patyku"   a to co zostało, to tubki i paletki. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.