Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-24, 20:01   #4951
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
ja też ciągle krew z dziąseł, ale zimne i gorące zaczęło mi dokuczać na zęby, do tego jeden zaczyna boleć. Muszę się umówić do dentysty koniecznie, ale to po weekendzie.

P.S brzuch cudny
Lepiej umow sie za wczasu, ja tak odkladalam ze zeby wkoncu same sie upomnialy o uwage

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w kioskach właśnie doszła Złota kolekcja bajek Disney
Pierwsza książeczka - Król Lew za 1,90zł

Jeśli chcecie zbierać bajeczki w ładnej kolekcji na półkę, to super sprawa
Ja właśnie pojechałam i kupiłam
Pokaz!
Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
juz sprawdzam nazwe sory.. nie dulux..
dekoral emalia akrylowa do drewna i metalu 0,5 l

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Malowalam nia lozeczko dla lalek- jest ok ale trzeba dac kilka warstw przynajmniej z biala tak mialam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 20:05   #4952
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
A zobaczysz jak w roku szkolnym zwiększy się tępo kupowania spodni Ja to byłam pod wrażeniem jak szybko dzieci wydzierają dziury na kolanach, nawet tych spodni kupionych dzień wcześniej

O, dobrze wiedzieć, bo ja zawsze mam problem z trafieniem rozmiaru rajstop dla Karoliny. Zawsze są za krótkie ale wiem, że to zależy od firmy.

O to to! Doskonale opisałaś to jak się czuję

Migdałku Świetna robota

Zamawiałam u tego samego sprzedającego i jestem bardzo zadowolona Mam od niego jeszcze dwie kiecki i wkurza mnie tylko to, że jak wysiadam z samochodu to słyszę jak mi nitki gdzieś strzelają, ale macam się naokoło i dziury nie widać

Idę dziś właśnie na hybrydę, ale bardzo późno, bo kobietka najwcześniejszą wolną godzinę miała 18:30. Jestem całkowite beztalencie jeśli chodzi o dbanie o własne pazury dlatego tym bardziej podziwiam umiejętności
Włosy malowałam w czerwcu, bo już od kilku lat mocno siwieję
Wyrodna matka ze mnie jak nic!

O proszę, o takim sposobie nie słyszałam. Dobrze wiedzieć

U ciebie gołąbki, a u mnie (jak to ja nazywam) kotleto-gołąbki
Ostatnio mam albo szybkie obiady, albo takie które wystarczają mi na kilka dni. W ramach nie przemęczania się
Jutro mamy z dziećmi ochotę na tortillę.

U ciebie zawsze oryginalne pomysły, więc pozwolę sobie skopiować przepis

Folinka, młoda wypatrzyła o takie foremki. Miałaś? bo jak szajs, to mam pretekst by jej wybić z głowy.
A wracając jeszcze do żłobka, to teraz odnoście podania się nie dowiadywałam, pisałam o tym co było za czasów moich maluchów, ale z opowieści koleżanek wiem o kolejnej rewelacji, a mianowicie - podania dzieci których choćby jeden z rodziców nie pracuje spychane są na sam koniec, czyli krótko mówiąc odpadają Cudownie prawda? Więc jeśli trafi mi się praca za te ok 1,5 - 2 lata o żłobku mogę sobie pomarzyć. Tak samo do przedszkola - podania przyjmowane są tylko w określonych miesiącach na tej samej zasadzie weryfikacji.
Dodatkowo w tym roku weszło, że nawet do szkoły dziecko nie musi być przyjęte w swoim okręgu byleby szkoła znajdowała się w promieniu 3 km. Jeszcze dziecko mi się nie urodziło, a już stres wprowadzają. Dobrze, że chociaż starsza dwójka załapała się na szkołę, która mi najbardziej odpowiadała.
Och, zazdroszczę ci tych prac w ogrodzie. Ja na swój patrzę tylko przez okno, ewentualnie wieczorkiem, jak już słońce nie świeci wyjdę sobie z książką na taras. Ale nawet o kwiaty w tym roku nie mogłam zadbać tak jak bym chciała.

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Zapomniałam!
Papaya, piękna Ty w tym awatarze
o losie, nawet mnie nie strasz z tą szkołą bo mnie już wyprawki przedszkolne dobijają a spodnie w zeszłym roku to ze 4 pary załatwił dziurami na kolanach spodnie jak nówki tylko dziura na kolanie

ja we wtorek idę pierwszy raz na hybrydę jakoś wcześniej szkoda mi kasy było a teraz mężu na imieninki sprezentował mi bon na takie pazurki to akurat przed weselem wykorzystam
a włosy malowałam w zeszłym tygodniu też wyrodna matka ze mnie hahaha
co do przepisów to ja czasem lubię sobie poeksperymentować jak wychodzi coś dobre to wracam do tego

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 20:07   #4953
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CAR0LKA Pokaż wiadomość
Dzieki
Zapewne sie we wrzesniu zlamie i wroce do malowania bo w sumie od nastu lat mam nonstop pomalowane - albo zwyklym lakierem albo hybrydy. Uwielbiam lakiery, mam prawie pelnego Helmersa z Ikei, kupilam sobie lampe led 48W i bez pomalowanych czuje sie jak zaniedbany zul

Swietny patent, szkoda ze nie mam miejsca w zamrazarce

Strasznie lubie takie wytrawne wypieki, niech mi w koncu naprawia ten piekarnik

Folinka - jak zawsze mnostwo przydatnych informacji

Zabralam sie dzis troche za siebie i zrobilam rafaello (bo to bez pieczenia) i fasolke po bretonsku z fasoli z puszki - polecam bo uzywajac takiej robi sie to danie w 20-30minut
wypróbuj bo na prawdę smaczne ja nawet któregoś roku na wigilię zrobiłam (oczywiście w wersji bez pasztetu)
Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Ja to już nic nie mówię, bo przez luteinę i jeszcze jedno paskudztwo (Pimafucin) u mnie wkładki idą non stop, po kilka dziennie

Ależ się wkurzyłam
Mąż miał zjechać w piątek do domu, a nadal buja się we Francji.
Sam już nie wytrzymał i zadzwonił z zapytaniem ile czasu to jeszcze będzie trwało, to skur.....y powiedzieli, że do 1 września zdąży wrócić

noż wściekła jestem niemiłosiernie!!!!!!!!!!! !!!!!!! To ma się im tłumaczyć z każdego dnia co i kiedy ma do załatwienia? 30 sierpnia mój młody znowu ma lekarza poza naszym miastem.
Ależ ciśnienie mi podnieśli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
nie nerwój się bo ci nie wolno... może uda mu się wcześniej wrócić

Cytat:
Niestety... Producenci wkładek zarobią parę groszy więcej dzięki nam

Mi stwierdzono, że najwyżej mogę kilka małych łyczków, bo to zaburza wynik końcowy, bo się rozrzedza glukozę...

Ja to słyszałam, że jak się zetnie włosy to się "skraca" dziecku rozum i może być głupie...

Dziewczyny po 23-24 tygodniu. Czy pobolewa was podbrzusze?
Czy kłuje was brzuch? Np w jednym punkcie?
oj tak, ja jestem w końcówce 25 tygodnia a od kilku dni to stać mi nawet ciężko... kłuje, pobolewa, ciągnie ale to wszystko normalne. jest coś co mnie niepokoi ale o tym na dole postu napiszę...

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Ja mialam leczo a moja mama klopsy i mialam trudne sprawy co zjesc

Ten pasztet mnie intryguje

Jedyny sposob to wkladki.

heh dlaczego?D ja go dodałam pierwszy raz ale tylko dlatego, że mu się termin kończył a kupiłam go do pyzów z tym, że nie miałam weny robić;D i wyszło pyszne, nawet nie musiałam dodatkowo doprawiać wystarczyła odrobina soli i pieprzu do smażenia cebulki z pieczarkami

Cytat:
Napisane przez kaziowa Pokaż wiadomość
Mam dziś pod opieką 5letnia chrzesnice i właśnie wymyslilam zabawę ze jestem w wiezieniu, leże na kanapie ona jest policjantem i przynosi mi jedzenie , picie i przekąski. Obie mamy frajde ������

ale to sobie sprytnie wymyśliłaś
Cytat:
Oficjalnie dopisana

O właśnie!

Nie ma co... Ten mój facet to ma takt jak głaz spadający z Mount Everest... Przyjechał do domu i mi opowiedział, że żona kolegi poroniła... Potem bardzo zdziwiony i z pretensją pytał dlaczego ja płaczę

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Dobra laseczki, robie tego slynnego drozdzowca!
Pozniej podjadajac go was poczytam ��
da znać jak poszło chociaż jestem pewna, że wyjdzie idealne

♥37/40♥
Stary 2016-08-24, 20:08   #4954
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
o losie, nawet mnie nie strasz z tą szkołą bo mnie już wyprawki przedszkolne dobijają a spodnie w zeszłym roku to ze 4 pary załatwił dziurami na kolanach spodnie jak nówki tylko dziura na kolanie

ja we wtorek idę pierwszy raz na hybrydę jakoś wcześniej szkoda mi kasy było a teraz mężu na imieninki sprezentował mi bon na takie pazurki to akurat przed weselem wykorzystam
a włosy malowałam w zeszłym tygodniu też wyrodna matka ze mnie hahaha
co do przepisów to ja czasem lubię sobie poeksperymentować jak wychodzi coś dobre to wracam do tego
super prezent od męża ! podpowiedziany ? ja bym musiała na pedi się umówić ale poczekam jeszcze i umówie się na poczatek września za to do fryzjera się dziś chciałam zapisać i nie odbierali telefonu albo zajęte... chcę tylko podciąć ehs ;P
Stary 2016-08-24, 20:10   #4955
motylek85
Zakorzenienie

kurcze, wiecie co, zauważyłam, że w pępku robi mi się jakiś guzek. Widać go głównie jak stoję lub siedzę, na leżąco "znika"... czyżby to była przepuklina pępkowa??? tylko od czego? przecież staram się nic nie dźwigać :mysli: jeszcze pomyślałam, że za dużo krzyczę i to od tego tak się mogło porobić, bo jakaś taka nerwowa ostatnio chodzę, że szok biedne te moje dzieci wyrzuty sumienia dopiero po fakcie no ale nie umiem opanować emocji... nie raz jak krzyknę to aż mnie brzuch zaboli gupiaaaa jaaaa

♥37/40♥
Stary 2016-08-24, 20:12   #4956
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość

już sobie googluje dzięki daj znać jak pomalujesz chociaż znając mnie to rano kupie farbę i pomaluję przed Tobą
ja musze lekko lakier zedrzec i od razu chce malowac bo pogoda jest

Cytat:
Kamisha a bedziesz malowała kołyskę czy łóżeczko? zastanawiam się ile puszek trzeba na kołyskę
lozeczko ja mam 2 po 0,5 l
tata moj mowi ze za duzo i spokojnie 0.5 starczy

Cytat:

Malowalam nia lozeczko dla lalek- jest ok ale trzeba dac kilka warstw przynajmniej z biala tak mialam

no ja chce malowac dwa razy

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

tż sie uparl ze na bank za malo i kupilam dwie.. tata jaki stolarz mowi ze styknie jedna

kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 20:22   #4957
xjustyniaaax
Zakorzenienie

No to na kołyskę 1 starczy pewnie dziekuję

Motylku nie wiem co to może być... mi się pępek schował wygląda jakbym to nie miała..
Stary 2016-08-24, 20:25   #4958
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej umow sie za wczasu, ja tak odkladalam ze zeby wkoncu same sie upomnialy o uwage
no wiem, wiem

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
kurcze, wiecie co, zauważyłam, że w pępku robi mi się jakiś guzek. Widać go głównie jak stoję lub siedzę, na leżąco "znika"... czyżby to była przepuklina pępkowa??? tylko od czego? przecież staram się nic nie dźwigać :mysli: jeszcze pomyślałam, że za dużo krzyczę i to od tego tak się mogło porobić, bo jakaś taka nerwowa ostatnio chodzę, że szok biedne te moje dzieci wyrzuty sumienia dopiero po fakcie no ale nie umiem opanować emocji... nie raz jak krzyknę to aż mnie brzuch zaboli gupiaaaa jaaaa
kiedy masz wizytę? trzeba by to z ginem skonsultować

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 20:26   #4959
_music_girl
Raczkowanie

Och dziewczyny, nie wiem co ze mną się dzieje. Moja głowa szwankuje??
W piątek na wizycie polówkowej mój gin umówił mnie na konsultacje do szpitala do ordynatora i jestem pewna że mówił o godzinie 16.00. Okazało się z e miałam być o 8.00 !! Jak mogłam pomylić godziny?? Albo się przeslyszec mimo to czekałam ponad 3 g. ale miał kilka cesarek i nie doczekałam się... dopiero wróciłam, ledwie żyje, a brzuch mi się stawia ze hej! Nie mam kondycji zupełnie.
Jestem zła na sytuację a cała rodzina zła na mnie

Edytowane przez _music_girl
Czas edycji: 2016-08-24 o 20:36
_music_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 20:30   #4960
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:
Pokaz!
http://www.zlotakolekcjabajek.pl/
Nie chcę rozpakowywać na razie książeczki z folii i szczerze nawet fotki mi się nie chce robić... Leniwiec taki..
Stary 2016-08-24, 20:30   #4961
itstoolatex3
Zakorzenienie

dziewczyny a czujecie jak się Wam dzidzia w brzuchu przekręca? Bo mały wariuje i mi się brzuch przekrzywia w jedną stronę, wychodzi taka górka i czuje tam coś twardego jakby główkę, czy ja zwariowałam?

Stary 2016-08-24, 20:32   #4962
CAR0LKA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _music_girl Pokaż wiadomość
Och dziewczyny, nie wiem co ze mną się dzieje. Moja głowa szwankuje??
W piątek na wizycie polówkowej mój gin zaprosił mnie na konsultacje do szpitala do ordynatora i jestem pewna że mówił o godzinie 16.00. Okazało się z e miałam być o 8.00 !! Jak mogłam pomylić godziny?? Albo się przeslyszec mimo to czekałam ponad 3 g. ale miał kilka cesarek i nie doczekałam się... dopiero wróciłam, ledwie żyje, a brzuch mi się stawia ze hej! Nie mam kondycji zupełnie.
Jestem zła na sytuację a cała rodzina zła na mnie
kalafior ciazowy

ja na kazdej wizycie siedze i notatki robie w telefonie mimo ze lekarz mi i tak wszystko drukuje

Nastraszylyscie mnie tym zelazem i zebami - od tygodnia lykam jakas konska dawke zelaza, mam nadzieje ze mi to zebow nie popsuje bo juz je mialam do stanu bdb doprowadzone ;/
Stary 2016-08-24, 20:34   #4963
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CAR0LKA Pokaż wiadomość
Nastraszylyscie mnie tym zelazem i zebami - od tygodnia lykam jakas konska dawke zelaza, mam nadzieje ze mi to zebow nie popsuje bo juz je mialam do stanu bdb doprowadzone ;/

masz jakieś skutki uboczne od tego żelaza? Bo ja przyznam szczerze, że odkąd biorę żelazo żołądek mnie pobolewa a ja jelita burczą

Stary 2016-08-24, 20:41   #4964
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
No to na kołyskę 1 starczy pewnie dziekuję

Motylku nie wiem co to może być... mi się pępek schował wygląda jakbym to nie miała..
jak pomaluje dam znac

Stary 2016-08-24, 20:43   #4965
_music_girl
Raczkowanie

Cytat:
Mam dziś pod opieką 5letnia chrzesnice i właśnie wymyslilam zabawę ze jestem w wiezieniu, leże na kanapie ona jest policjantem i przynosi mi jedzenie , picie i przekąski. Obie mamy frajde 😁😁😁

Jazzowa, szacun pożyczam pomysł
Stary 2016-08-24, 20:56   #4966
LuckySparkle
Zadomowienie

Szalejecie z tym tempem!!! Nie bylo.mnie tu dobre kilka godzin a tu nagle tyle nadrabiania. Spedzilam z mezem popołudnie. Pojechalismy pierwszy raz do polskiej stolowki i zjedlam pyszny obiad z dwoch dan. W koncu pierwszy raz w zyciu zjadlam krupnik! Moj maz sie zastanawia gdzie ja soe uchowalam przez te 27 lat, ze takich zup nie znam!

Cytat:
ja dopiero teraz zakupilam wkladki..
wczesniej problemu nie bylo ale nosz czuje sie jakbym miala mokro...

wkladki kk schodzą w tempie ekspresowym.pd kiedy skonczylam 3 miesiac. Leci ze mnie niesamowicie i biegam je zmieniac co godzine😶

Cytat:
Niestety... Producenci wkładek zarobią parę groszy więcej dzięki nam

Mi stwierdzono, że najwyżej mogę kilka małych łyczków, bo to zaburza wynik końcowy, bo się rozrzedza glukozę...

Ja to słyszałam, że jak się zetnie włosy to się "skraca" dziecku rozum i może być głupie...

Dziewczyny po 23-24 tygodniu. Czy pobolewa was podbrzusze?
Czy kłuje was brzuch? Np w jednym punkcie?

mnie ciągnie. Czuje czasem raki bol jam podczas owulacji czulam... w okolicach jajnikow ale to czesto jak nie tak wstane albo podniose sie szybciej z krzesla.

Cytat:
Bylam dzis u dentysty bo rozbolal mnie zab i troche dziaslo spuchlo ten zab juz mial kanalowke a to chyba juz jego 5 leczenie, ciagle cos sie z nim dzieje :/
Poza tym mam wymieniona plombe w jedynce i jeszcze w drugiej czeka mnie wymiana.
Dzis jestem o 250 zl ubozsza chlip chlip - niech mnie ktos ojjojczy

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

A co do przepisow moze wrzuccie je do klubu naszego tam sie nie zgubia i bedzie latwo znalezx

ja zeby mam zdrowe od kiedy leczy ki je tz taty znajoma. Dba o nasze zeby niesamowicie. Widzimy ja raz w roku ale.zawsze wracam od niej z Polski z wyleczonymi zabkami.

Cytat:
Kuzynka ma takie rajtki dla syna gdzie na kolanach przyczepia się tak frote jak przy płaskich mopach i jak jej młody raczkuje po podłodze to poleruje parkiet

Tz juz by od razu zamawial takie cuda jakby.je zobaczył!

Cytat:
Mam dziś pod opieką 5letnia chrzesnice i właśnie wymyslilam zabawę ze jestem w wiezieniu, leże na kanapie ona jest policjantem i przynosi mi jedzenie , picie i przekąski. Obie mamy frajde 😁😁😁

hahah! Dobra zabawa

Cytat:
Oficjalnie dopisana

O właśnie!

Nie ma co... Ten mój facet to ma takt jak głaz spadający z Mount Everest... Przyjechał do domu i mi opowiedział, że żona kolegi poroniła... Potem bardzo zdziwiony i z pretensją pytał dlaczego ja płaczę

Teraz to ciężko nam sie przyjmuje takie wiadomości. Czasem lepiej ciężarnym takich zdazen nie odpowiadać.

Cytat:
ja zauważyłam, że odkąd zaczęłam brać to żelazo w tabletkach, to moje zęby zrobiły się słabiutkie

ja biore od poczatku ciazy i nie widze akurat zadnej roznicy w zabkach.

Cytat:
dziewczyny a czujecie jak się Wam dzidzia w brzuchu przekręca? Bo mały wariuje i mi się brzuch przekrzywia w jedną stronę, wychodzi taka górka i czuje tam coś twardego jakby główkę, czy ja zwariowałam?
Moja znajoma czula od 26 tygodnia. Ja jeszcze nie czuje zeby sie przekrecala. Choć poczulam ostatnio mocniejsze kopniecie gdzies wewnatrz brzucha. Tak jakby kopala gdzies w strone moich pleców... nie wiem jak to mozlowe bo wczesniej kopala w przod brzucha.

Nadrobilam! Glowa mi peka, czuje jakby za chwile miala mi peknac. Albo pojde szybko.spac albo bede musiala lykac paracetamol.
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 21:04   #4967
kamisha
Zakorzenienie

LuckySparkle - ze mnie dopiero teraz.. masakra..

Stary 2016-08-24, 21:07   #4968
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
ja czuję ! czasem ewindentnie się gdzieś wybija

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
jak pomaluje dam znac

dzięki !
Stary 2016-08-24, 21:16   #4969
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki !
licze na to ze tata mi pomoze zedrzec lakier

Stary 2016-08-24, 21:16   #4970
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Jak przekreca to moze nie ale te wypychania juz zostana z Toba do porodu

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
Szalejecie z tym tempem!!! Nie bylo.mnie tu dobre kilka godzin a tu nagle tyle nadrabiania. Spedzilam z mezem popołudnie. Pojechalismy pierwszy raz do polskiej stolowki i zjedlam pyszny obiad z dwoch dan. W koncu pierwszy raz w zyciu zjadlam krupnik! Moj maz sie zastanawia gdzie ja soe uchowalam przez te 27 lat, ze takich zup nie znam!

wkladki kk schodzą w tempie ekspresowym.pd kiedy skonczylam 3 miesiac. Leci ze mnie niesamowicie i biegam je zmieniac co godzine😶

mnie ciągnie. Czuje czasem raki bol jam podczas owulacji czulam... w okolicach jajnikow ale to czesto jak nie tak wstane albo podniose sie szybciej z krzesla.

ja zeby mam zdrowe od kiedy leczy ki je tz taty znajoma. Dba o nasze zeby niesamowicie. Widzimy ja raz w roku ale.zawsze wracam od niej z Polski z wyleczonymi zabkami.

Tz juz by od razu zamawial takie cuda jakby.je zobaczył!

hahah! Dobra zabawa

Teraz to ciężko nam sie przyjmuje takie wiadomości. Czasem lepiej ciężarnym takich zdazen nie odpowiadać.

Moja znajoma czula od 26 tygodnia. Ja jeszcze nie czuje zeby sie przekrecala. Choć poczulam ostatnio mocniejsze kopniecie gdzies wewnatrz brzucha. Tak jakby kopala gdzies w strone moich pleców... nie wiem jak to mozlowe bo wczesniej kopala w przod brzucha.

Nadrobilam! Glowa mi peka, czuje jakby za chwile miala mi peknac. Albo pojde szybko.spac albo bede musiala lykac paracetamol.
Wspolczuje bolu glowy. U mnie przynajmniej dwa razy w tygodniu migreny i nie cierpie tego

Stary 2016-08-24, 21:23   #4971
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość

też nieraz czuje takie lekkie puknięcia jakby w środku bez dotykania brzucha

Cytat:
ja czuję ! czasem ewindentnie się gdzieś wybija
Cytat:
Jak przekreca to moze nie ale te wypychania juz zostana z Toba do porodu
niech się wypycha ile chce, jeżeli to normalne

Stary 2016-08-24, 21:24   #4972
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Jeszcze mają miejsce to fikacją
Stary 2016-08-24, 21:27   #4973
iwona335
Zakorzenienie

Potem juz maja ciasno i nie tak latwo sie przekrecic

Stary 2016-08-24, 21:31   #4974
Velvet Wave
Rozeznanie

Cytat:
http://www.zlotakolekcjabajek.pl/
Nie chcę rozpakowywać na razie książeczki z folii i szczerze nawet fotki mi się nie chce robić... Leniwiec taki..
Podoba mi się Sama uwielbiam bajki Disney Zastanawiam się nad prenumeratą bo ja to zapomnę tego szukać w kioskach co tydzień

Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 21:32   #4975
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Potem juz maja ciasno i nie tak latwo sie przekrecic

dokładnie
Stary 2016-08-24, 21:34   #4976
kamisha
Zakorzenienie

ja tez uwielbiam bajki Disneya

nawet mam Króla Lwa na dvd..

Stary 2016-08-24, 21:35   #4977
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez uwielbiam bajki Disneya

nawet mam Króla Lwa na dvd..

ja dawno nie miałam z nimi do czynienia trzeba się ogarnąć haha
Stary 2016-08-24, 21:39   #4978
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
ja dawno nie miałam z nimi do czynienia trzeba się ogarnąć haha
ostatnio z bajek kupilam Minionki i Kraine Lodu

jak znajde jakas fajna ksiazke z bajkami to kupie

aaa i mamy plyte z piosenkami dla.dzieci

Stary 2016-08-24, 21:41   #4979
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio z bajek kupilam Minionki i Kraine Lodu

jak znajde jakas fajna ksiazke z bajkami to kupie

aaa i mamy plyte z piosenkami dla.dzieci

ale to na dvd ?
Kraine lodu zaczęłam oglądać jak była kiedyś w tv ale chyba nie dotrwałam do końca :p ale podobno fajna
Stary 2016-08-24, 21:42   #4980
LuckySparkle
Zadomowienie

Ja dalam zlecenie mojej siostrze. Bedzie regularnie kupował te bajki

Tz zrobił mi jedzonko do pracy wiec ja.wzielam szybki prysznic i dzis jak nigdy przed 20.30 bylam w lozku
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości