Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze mamy'' - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-25, 10:04   #4771
desire87
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

c.d.
bucki to już takie na małe chodzące dziecko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0730.jpg (103,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0729.jpg (75,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0728.jpg (69,2 KB, 9 załadowań)
desire87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 10:05   #4772
paulinika
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
z 5-10-15 strasznie podoba mi się ten czerwony pajac z reniferem na święta ale obiecałam sobie, że nie kupuję już ciuszków i tego się trzymam

nudzi mi się dzis więc wrzucam foto kilku moich ciuszków

rozm 56
Swietne ciuszki. A ten sweterek wyglada na taki cieplusi i do przytulania
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 10:07   #4773
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
Nie wiem skąd bierze się takie dziwne podejście. Mnie ostatnio odwiedzają ludzie, których sto lat nie widziałam i słyszę teksty typu "no! pierwszy raz widzę cię grubą"
Wypadałoby wypalić "wiem wiem, trochę przytyłam i wszyscy myślą że w ciąży jestem! "
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 10:08   #4774
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Moja Lila r. 80 miała na pierwsze urodziny, pamiętam jak dziś
Dzięki!

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Córka rozm. 80 zaczęła nosić tez tak koło roczku. Pewnie na lato wypadnie między 68 a 74.
Dziękuję

desire87 śliczne!

Edytowane przez aleksandramaj
Czas edycji: 2016-08-25 o 10:10
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 10:09   #4775
desire87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Swietne ciuszki. A ten sweterek wyglada na taki cieplusi i do przytulania
dziękuję taki jest
Stary 2016-08-25, 10:16   #4776
KoniKa4
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem skąd bierze się takie dziwne podejście. Mnie ostatnio odwiedzają ludzie, których sto lat nie widziałam i słyszę teksty typu "no! pierwszy raz widzę cię grubą"
co za tekst??? jaka kultura osobista

Cytat:
c.d.
super ciuszki, a butki rozwalają system - urocze
KoniKa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 10:26   #4777
doooti
Zadomowienie

Cytat:
z 5-10-15 strasznie podoba mi się ten czerwony pajac z reniferem na święta ale obiecałam sobie, że nie kupuję już ciuszków i tego się trzymam

rozm 56

Desire, mam tego pajacyka z reniferem, kupiłam w lipcu i jest bardzo mięciutki i polecam
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 10:28   #4778
EmRzet
Rozeznanie

Cytat:
Wypadałoby wypalić "wiem wiem, trochę przytyłam i wszyscy myślą że w ciąży jestem! "
Mam do tego bardzo duży dystans, zresztą nie wiedzieć czemu, najczęściej mówią to.. grubasy
EmRzet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 10:32   #4779
desire87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Desire, mam tego pajacyka z reniferem, kupiłam w lipcu i jest bardzo mięciutki i polecam
nie kuś! :P
Stary 2016-08-25, 10:39   #4780
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
c.d.
Fajowe buciki
Stary 2016-08-25, 10:39   #4781
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
nie kuś! :P
Bierz bierz, jedna rzecz nie zrobi różnicy, masz nasze błogosławienstwo
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-25, 10:46   #4782
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
A ja się wkurzyłam trochę na kuzynkę. Tzn może przesadzam, ale mimo wszystko otóż nalega wręcz na mój przyjazd do rodzinnego miasta. To jest niby 150km, ale po prostu mi się nie chce. Ciągle normalnie pracuję, w weekendy i po pracy jeździmy po castoramach, ikeach, robimy remont albo szukamy rzeczy dla dziecka i naprawdę nie ma chwili na odpoczynek i błogi relaks. Pierwszy wolny weekend zapowiada mi się w październiku, czyli w 36tc no i naprawdę ostatnią rzeczą o jakiej marzę to zostać rodzinną atrakcją, bo jak to tak że mnie z brzuszkiem nie zobaczy. Wtf, z tego co się orientuję to długość trasy jest taka sama w obie strony i jak bardzo pragnie mnie "obczaić" to sama może ruszyć zadek. Dla moich rodziców jakoś to nie jest problem i rozumieją, że już mi się nie chce. Za to kuzynka zapowiedziała, że gdyby zaszła w drugą ciążę to po 1 usg idzie na L4 (ot tak, nie to że ma ciężką pracę), w pierwszej ciąży też ciagle na zwolnieniu i wg niej w końcówce najwiecej energii, więc przecież będę mieć siłę na podróż :/ a ja nawet nie mam siły tłumaczyć....

Sent from my iPhone
co za człowiek sie nie tłumacz, jak tak chce to niech sama ruszy dupsko

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
hej!
magda17x fajne ciuszki. Patrząc na moją córkę, to nie mam pojęcia jaki rozmiar kupować na przyszłe lato dla synka.
Wg większości sklepów powinna nosić rozmiar na 2-3 latka, ale są one kuse i częściej kupować muszę o rozmiar większy.

Często chodzicie do toalety. Zauważam, że w drugiej ciąży też częściej mam parcie na pęcherz, ale daję radę wyjść na kilka godzin i skorzystać tylko raz z toalety.

U mnie podobno mają przyjść upały i już widzę jak zacznę puchnąć.
szacun, dla mnie wyczynem jest pojechac do biedry, wypad na max godzinę, a po pół juz myślę żeby wrocic do domu i sie zastanawiam czy dojadę

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Bylam dzis u diabetologa. Tetno mialam 0 zepsul sie na mnie aparat

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
wow zepsuł się- jasne, przyznaj się że jakiegoś małego wampirka masz w sobie

Cytat:

rozm 56
Cytat:
c.d.
koszula i te bluzy

Cytat:

sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 11:00   #4783
domek_z_piernika
Zadomowienie

A ja nie widzę na telefonie fotek, a na laptopie nie mogę wejść teraz na wizaż

Sent from my iPhone
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 11:06   #4784
MajWija
Wtajemniczenie

Bierzecie aspargin?
Jeżeli tak to ile razy dziennie?
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 11:10   #4785
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
Niektórzy to mają wyczucie i za grosz kultury. Beznadziejny tekst.

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Bierzecie aspargin?
Ja biorę 2 razy dziennie po 1 tabletce, a oprócz niego jeszcze 1 tabletkę Mg+B6.
Lekarz proponował mi co prawda 2 x 2 tabl. asparginu, ale na razie nie chcę przeginać z potasem.
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-25, 11:14   #4786
domek_z_piernika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Bierzecie aspargin?

Ja biorę 2x2

Sent from my iPhone
Stary 2016-08-25, 11:19   #4787
fiii
Rozeznanie

Cytat:

rozm 56
swietne ja tez mialam juz nie kupowac ale w soboete wybieram sie do lidla i procz tego planuje jakies dresy kupic

Cytat:
uwielbiam te teskty o grubosci albo o prztylas :/ kurcze na porodówkę się niedlugo wybieram a nie na fashion show czy red carpet

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

ide sie szykowac na wizytę niby na 16 ale sie ogolic musze wykapac wlosy ladnie ulozyc itd a z tym sie zejdzie jakies 2 h gdzie sa te czasy gdzie w 30 min to ogarnialam ;p
i kciuki za reszte wizytujacych dziewczyn dziś
fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 11:28   #4788
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Bylam dzis u diabetologa. Tetno mialam 0 zepsul sie na mnie aparat

Hahaha, dobrze że jeszcze dychasz i masz siłę na pisanie na wizażu

Domek nie przejmuj się, chce to niech sama do Ciebie przyjedzie.

A ja właśnie wyprasowałam niewielką część ciuszków i się roztapiam. Dobrze, że jeszcze wiatrak nie wyprowadził się do piwnicy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 11:38   #4789
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny, macie uplawy/wydzieline? nawet nie wiem co to? zoltej barwy, bezwonne, sporo tego.
powiem o tym gince w piatek na wizycie ale moze to teraz normalne?
Ja mam taką jak opisujesz , najwięcej z rana ze mnie wypływa 😕

Cytat:
a w ogóle dowiedziałam się, że babka na szkole rodzenia mówiła żeby kupić pieluchy 1 i 3 a 2 w ogóle nie kupować. Ktoś słyszał coś podobnego ;>
Ja nie słyszałam, ale pamiętam że córce bardzo krótko kupowalismy 2. 1 były dość długo bo była chudziutkim wcześniakiem, a potem praktycznie przeskoczyła w 3 bo 2 były już lekko ciasne. 2 mieliśmy dosłownie z 2-3 paczki.

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Nie no.... Mnie już tak pachwina nawala ze ledwo ide.
Jezu ja dziś to samo, w markecie cała na wózku musiałam się opierać bo kuśtykałam strasznie. Spojenie też mi się co chwilę odzywa😦

Cytat:
Dokładnie. Zadzwoniłam do centrali dać pochwałę. Takie gesty trzeba szanować i chwalić.
I dobrze zrobiłaś 😊 należało mu się 😉

Cytat:
Bosz, mezydlo oglada jakis horror a ja nie wiem co ze soba zrobic bo tego badziewia napewno ogladac nie bede, brrr. Boje sie horrorow.
A wy ogladacie horrory? nie mowie ze w ciazy, tak w ogole-lubicie czy niekoniecznie? ;-)

Ja się boję strasznie nawet jak reklamę zobaczę horroru to potem umyć się boję normalnie 😉

Cytat:
A ja się wkurzyłam trochę na kuzynkę.
A daj spokój też by mi się nie chciało. W ogóle zrobiłam się leniwa ale jazda samochodem też w ciąży nie jest najprzyjemniejsza😕

Tak w ogóle to dzień dobry! 😊
dzięki za kciuki za córcię, okazało się że nic jej nie jest tylko sam katar, wczoraj po południu podwórko chciała roznieść więc dziś jest już w przedszkolu.
Ja właśnie wypiłam kawę, zjadłam cynamonkę i pobaraszkowałam z mężem i zaraz idę ogarniać szafę dzieci. A po południu zebranie organizacyjne w przedszkolu 😏

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 11:40   #4790
Anettt87
Zadomowienie

U mnie też słońce daje czadu, na balkonie pranie schnie błyskawicznie ale w mieszkaniu jest mi bardzo konfortowo. Chociaż właśnie spojrzałam na termometr pokojowy - 26 stopni a ja w ogóle tego nie czuję

Mam pytanie, jakie pieluszki kupić na początek, same jedynki czy i dwójkę mieć na wszelki wypadek?
Stary 2016-08-25, 11:46   #4791
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
U mnie też słońce daje czadu, na balkonie pranie schnie błyskawicznie ale w mieszkaniu jest mi bardzo konfortowo. Chociaż właśnie spojrzałam na termometr pokojowy - 26 stopni a ja w ogóle tego nie czuję

Mam pytanie, jakie pieluszki kupić na początek, same jedynki czy i dwójkę mieć na wszelki wypadek?
Ja póki co mam 1 paczkę 1, dokupię jeszcze z jedną. I chyba 2 też wezmę, w sumie te rozmiary się zazębiają. Położna na SR mówiła, żeby za dużo nie kupować tych maleńkich, dzieciątko szybko rośnie i może się okazać że zostanie zapas dla kolejnego dziecka :-P zawsze można dokupić.

Stary 2016-08-25, 11:51   #4792
Anettt87
Zadomowienie

A ile taki maluch zużywa pieluszek na dobę, z ciekawości?
Stary 2016-08-25, 11:57   #4793
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Bo wyjeżdżam bez Tż

Pstryczku nie widzę fotek jak zawsze ;-)

Siedzimy na plaży ale wszystko mnie wkurza dookoła
O to współczuję, ja nie wiem czy poza szpitalem się kiedykolwiek zdecyduję...
Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
No własnie bardzo mnie to zdziwiło.
Poczytam sobie może jakieś rady w internecie. Może Wam coś lekarze konkretnie radzili?
Z tego co ja wiem, to ma być podczas mierzenia 10 ruchów na godzinę.

Cytat:
Ja czasami się skusiłam na coś slodkiego, ale ogólnie to nie jem bardzo dużo, nie podjadam w nocy a tu 3 kg W lipcy przyznaję szalałam i po pracy zjadałam np. całą czeko albo paczkę jakichś wafelków na raz.
Mż, lepiej żreć i ruszyć się trochę?

A propos swetra, to ja poluję na taki długi nie przez głowę, ale też nie zapinany, ale strasznie dlugie one są, aż do kolan. Chciałabym, żeby tylko gruby zadek mi zasłaniał
Ja kardiganów mam całą szafę
Cytat:
Jak tu dietę trzymać na tym wątku kulinarnym

paulinika super zakupy
O dokładnie, dobra nazwa wątku

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
Ja mam wyznaczany kolejny termin podczas wizyty. A na pierwszą czekałam chyba 3 tygodnie.

Ja też wyznaczam sobie co wizytę, a tak to jakieś 2-3 tygodnie czekam.

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
Wiecie co, od kilku dni leze jak jakis nierob rano mam powera i ogarniam lazienke, pranie i mieszkanie a pozniej jak zalegne na kanapie to az mi wstyd niby bym poszla na spacer, ale nawet jak wczoraj poszlam do sklepiku- wyszlam na 15 min- to juz mialam pelny pecherz i lecialam do domu. W zwiazku z tym na spacer srednio mam ochotę i juz nie wiem co ze sobą zrobic NIe lubie takiego stanu...
Ja mam na odwrót. Rano jestem nie do życia, za to godzina 16 albo noc najlepiej i mogłabym duuużo robić.
Cytat:
dziewczyny, macie uplawy/wydzieline? nawet nie wiem co to? zoltej barwy, bezwonne, sporo tego.
powiem o tym gince w piatek na wizycie ale moze to teraz normalne?
Taak, mam, ale ja zawsze miałam dużo śluzu i upławy nawet bez ciąży. Noszę wkładki bez folii i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez nich.
Cytat:
Mam to samo. Nie wiem jak to przeżyję. Od wielu lat używam tylko tamponow.

Idę robić kawę z bitą śmietaną. Mrożoną plus ciasto. Ktoś chętny?
Ja od lat tampon plus gruba podpaska z Belli, więc można powiedzieć, że duża zmiana dla mnie to nie będzie, tylko szkoda że tamponów nie wolno używać.

Jestem dziwoląg, bo kawa mrożona dla mnie najlepsza jest bez dodatków. Czasem lubię z bitą śmietaną ale wolę po prostu zalać mlekiem i taka jest moja ulubiona.

Cytat:
Napisane przez KoniKa4 Pokaż wiadomość
bardzo ci ładnie, a taka wysoka jesteś że spokojnie na płaskich bytach możesz iść i będzie wygodnie

mi też teraz waga zdecydowanie szybciej do góry idzie z tym że imprezy rodzinne miałam więc sporo słodkości pojadłam i usprawiedliwienia dla mnie nie ma. A brzuch z dnia na dzień większy więc ten wzrost wagi chyba nie do końca od nas zależny

Też w takich swetrach typu kardigan gustuje teraz - na ciąże jak znalazł i ładnie się w nich wygląda

też mam strategię kupowania ubrań w sh w ciąży - szkoda mi wydawać na nowe bo nie wiem jak to potem będzie na mnie wyglądać, no i w końcu mam czas żeby swobodnie poszperać

taka pomoc w zakupach - bezcenne będzie super starsza siostra

odkąd jestem w ciąży nie mam suchych dni a ostatnio coraz gorzej

ja spojenia na szczęście nie czułam tzn nie bolało z przodu tylko kręgosłup w części lędźwiowej i lewy pośladek. Dochodziło do tego że praktycznie chodzić nie mogłam, a wstawanie czy obracanie się na łóżku to był koszmarny ból. Nawet przy kichaniu czułam ból w pośladku. Lekarz rozłożył ręce i kazał przeczekać, na SR radzili jogę dla ciężarnych uratowała mnie Fiii. Odkąd mam plastry to ból jak ręką odjął i praktycznie żadnych dolegliwości bólowych nie mam.
Fii jestem twoją dozgonną dłużniczką

kupiłam wózek używany ale w idealnym stanie, ale bez torby bo poprzednia właścicielka nadal używa i sobie zostawiła. Też na jakąś poluję, ale chcę taką żeby samodzielnie też funkcjonowała
Jakie to plastry?
Cytat:
pokaaaaaaaaaa!

już po wizycie - wszystko w porządalu! Syn waży 1350 g
Super!!
Cytat:
a w ogóle dowiedziałam się, że babka na szkole rodzenia mówiła żeby kupić pieluchy 1 i 3 a 2 w ogóle nie kupować. Ktoś słyszał coś podobnego ;>
Dziwne. Waga wagą, ale może jeden cisnąć a drugi spadać, obcierać. Dwójka dzieci o jednakowej wadze może inaczej wyglądać.

Cytat:
My dwojek używaliśmy dosyć długo. Oznaczenia na paczkach swoją droga, "budowa" pampka swoją, a pupa dziecka to kolejna sprawa pupa pupie nierówna choćby i kg się zgadzały

Każdy robi jak uważa, ale ja wolę po kolei jednak rozmiar zwiększać niż taki uskok robic

Dokładnie!

Cytat:
Jeśli chodzi o wagę, to podejrzewam, że na.podstawie dotychczasowych usg, przyrostu wagi itd można to jakoś oszacować, ale nie wiem, więc się jie będę mądrzyła
A z tym 36 tygodniem, to nie wiem. Będę monitorować ruchy a jak.coś mnie zaniepokoi, to na ip i już

Ty w Wwie będziesz rodziła? Można wiedzieć gdzie?
Ja chcę w Wawie

Cytat:
Baletnica-brawo! I kciuki za obrot!

Bosz, mezydlo oglada jakis horror a ja nie wiem co ze soba zrobic bo tego badziewia napewno ogladac nie bede, brrr. Boje sie horrorow.
A wy ogladacie horrory? nie mowie ze w ciazy, tak w ogole-lubicie czy niekoniecznie? ;-)

Ja uwielbiam, mąż też. Oglądamy chętniej niż komedie romantyczne!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-08-25, 12:05   #4794
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
O to współczuję, ja nie wiem czy poza szpitalem się kiedykolwiek zdecyduję...

Z tego co ja wiem, to ma być podczas mierzenia 10 ruchów na godzinę.

Ja kardiganów mam całą szafę

O dokładnie, dobra nazwa wątku

Ja też wyznaczam sobie co wizytę, a tak to jakieś 2-3 tygodnie czekam.

Ja mam na odwrót. Rano jestem nie do życia, za to godzina 16 albo noc najlepiej i mogłabym duuużo robić.

Taak, mam, ale ja zawsze miałam dużo śluzu i upławy nawet bez ciąży. Noszę wkładki bez folii i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez nich.

Ja od lat tampon plus gruba podpaska z Belli, więc można powiedzieć, że duża zmiana dla mnie to nie będzie, tylko szkoda że tamponów nie wolno używać.

Jestem dziwoląg, bo kawa mrożona dla mnie najlepsza jest bez dodatków. Czasem lubię z bitą śmietaną ale wolę po prostu zalać mlekiem i taka jest moja ulubiona.

Jakie to plastry?

Super!!

Dziwne. Waga wagą, ale może jeden cisnąć a drugi spadać, obcierać. Dwójka dzieci o jednakowej wadze może inaczej wyglądać.

Dokładnie!

Ja chcę w Wawie

Ja uwielbiam, mąż też. Oglądamy chętniej niż komedie romantyczne!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Tu nie ma co decydować, życie decyduje za nas ;-)

Nie mogę nadrobić Was dzisiaj... Humor jakoś taki do niczego :-/ no i siedzę w biurze

Mam pytanie czy zmienialyscie witaminy w III trymestrze?
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 12:40   #4795
domek_z_piernika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Tu nie ma co decydować, życie decyduje za nas ;-)

Nie mogę nadrobić Was dzisiaj... Humor jakoś taki do niczego :-/ no i siedzę w biurze

Mam pytanie czy zmienialyscie witaminy w III trymestrze?

Widocznie taki dzień, będzie lepiej

Witamin nie zmieniałam, cały czas biorę pregna plus.

I zamówiłam wózek + fotelik stanęło na Baby design Husky kolor szaro-czarny. Jedno co to na razie nie jest dostępny u producenta, ma być niby we wrześniu, ale tez nie wiadomo kiedy dokładnie.
Stary 2016-08-25, 12:44   #4796
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Widocznie taki dzień, będzie lepiej

Witamin nie zmieniałam, cały czas biorę pregna plus.

I zamówiłam wózek + fotelik stanęło na Baby design Husky kolor szaro-czarny. Jedno co to na razie nie jest dostępny u producenta, ma być niby we wrześniu, ale tez nie wiadomo kiedy dokładnie.
Gratulacje! Kolejny krok do przodu

Stary 2016-08-25, 12:46   #4797
Betameta
Raczkowanie

A propos filmów, jakie lekkie, przyjemne filmy polecacie? Nie wiem, co ostatnio się pojawiało, bo byłam zapracowana. Obejrzałam Zanim się pojawiłeś, ale niespecjalnie mi się podobało.
Betameta jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-08-25, 12:48   #4798
KarolinaNL
Zadomowienie

My już po wizycie. Jasper jest dużym chłopcem i waży już 1840g! Polozna stwierdziła,że urodzi się większy od starszego brata ( mają dane z poprzedniej ciąży bo to ta sama praktyka) i ze raczej donoszę do 40 tyg. I co mnie najbardziej zdziwiło to to ze przytylam az 300g przez 3tyg z czego 2tyg bylam w Polsce. Sprzęt ten sam co zawsze, ale może się zepsuł??

KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 12:54   #4799
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
My już po wizycie. Jasper jest dużym chłopcem i waży już 1840g! Polozna stwierdziła,że urodzi się większy od starszego brata ( mają dane z poprzedniej ciąży bo to ta sama praktyka) i ze raczej donoszę do 40 tyg. I co mnie najbardziej zdziwiło to to ze przytylam az 300g przez 3tyg z czego 2tyg bylam w Polsce. Sprzęt ten sam co zawsze, ale może się zepsuł??]
Wow! !! No to byczek z niego😉 i dobrze, facet nie może być mały 😉

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 12:57   #4800
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
My już po wizycie. Jasper jest dużym chłopcem i waży już 1840g! Polozna stwierdziła,że urodzi się większy od starszego brata ( mają dane z poprzedniej ciąży bo to ta sama praktyka) i ze raczej donoszę do 40 tyg. I co mnie najbardziej zdziwiło to to ze przytylam az 300g przez 3tyg z czego 2tyg bylam w Polsce. Sprzęt ten sam co zawsze, ale może się zepsuł??

O wow, ale już duży! Gratulacje 😄

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości