Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-31, 15:23   #4471
Karo1988
Przyczajenie

Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem

Mmm... jak tu milutko Dzieki
Mam na imie Karolina, mam 19 lat (13. pazdziernika skoncze 20) i mieszkam we Wroclawiu. Studiuje zarzadzanie na Politechnice. To tyle o moim zyciu zawodowym...
Teraz cos ciekawszego - hmm... co by tu napisac
Dla kumpli zawsze bylam "Mala" albo "Malutka", ale lubie to okreslenie, bo jest slodziutkie Chociaz ja wcale taka slodka nie jestem:P Potrafie pokazac pazurki i robie to praktycznie codziennie:P Nie pozwalam soba rzadzic i sama decyduje o sobie i swoim zyciu!!
Uwielbiam tanczyc, spiewac i dobrze sie bawic, najlepiej przy czarnych rytmach
Zawsze duzo mowie i czesto sie usmiecham A jak jestem w dobrym towarzystwie, to praktycznie caly czas
Uwielbiam zakupy!!! To moj sposob na wszystko I kosmetyki!!! Uzywanie, kupowanie, sprawdzanie, dobieranie - wszystko, co tylko mozna z nimi lub nimi zrobic
I kino Bollywoodzkie Szkoda, ze w prawdziwym zyciu nie jest tak jak tam:/ Idealne kobiety, idealni mezczyzni, prawdziwa milosc... Chociaz moge sobie poogladac
Co moge jeszcze o sobie powiedziec??
Mam kota!!! A wlasciwie kotke. Przeslodka, puszysta, sliczna i czesto pokazujaca pazurki Sugar Zalaczam jej zdjecie. Czy nie jest wyjatkowa??
Nooo to sie rozpisalam
Jak macie jakies pytania, to pytac od razu!! A ja bede sie zadomawiac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Groźna Sugar.jpg (116,6 KB, 4 załadowań)
Karo1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 15:49   #4472
byliczka
Zakorzenienie

Standardowe pytania to waga wzrost, wiek i stan cywilny Wiec wiek już mamy to teraz reszta
Stary 2008-01-31, 16:01   #4473
Karo1988
Przyczajenie

Waga - 55kg, ale do wakacji bedzie mniej Wzrost 163cm (chociaz wszystkim mowie, ze 165cm) I oczywiscie panna Do tego singielka
Stary 2008-01-31, 16:01   #4474
anitka12345
BAN stały

nikuś
tak mnie właśnie boli jak zjem coś smażonego,lbo ostrego ... czsami czuje pieczenie w żóładku,a czasmi mam tak jak tutaj ostatniO pisałam że boli mnie żółądek i czuje się tak jak bym miała zaraz wymiotować
jejku przeraziłam się strasznie tym co teraz napisałaś że to takie grozne jest ...
ja pewnie bym tak samo zachowywała się jak Twoja koleżanka nie dałabym sobie zrobić tego badania ... ;]
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 16:02   #4475
anitka12345
BAN stały

Karo
witamy ;*
chyba nie nie jesteś aż taka drobniutka ;]
waga prawidłowa do wzrostu może jakieś foteczki wgrasz ?
a dlaczego chesz schudnąć?
chciałabym ważyć tyle cO ty
przepraszam za post pod postem ;]
Stary 2008-01-31, 16:08   #4476
Nikita-v
Zadomowienie

anitka to nie jest aż takie straszne, sama choruje na wrzody od 4 lat i jakoś daje radę, na początek spróbuj brać Ranigast powinno pomóc, to lek bez recepty właśnie polecany przy wrzodach. Do tego lekkostrawna dieta, mało kawy, mało smażonego, mało surowych owoców ( chyba ze banany) i lekko czerstwe pieczywo.
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 16:10   #4477
byliczka
Zakorzenienie

Karola w takim razie jesteś jedyna która chce schudnąć. Bo my tutaj wszystkie walczymy o dodatkowe kilogramy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 16:11   #4478
anitka12345
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nikita-v Pokaż wiadomość
anitka to nie jest aż takie straszne, sama choruje na wrzody od 4 lat i jakoś daje radę, na początek spróbuj brać Ranigast powinno pomóc, to lek bez recepty właśnie polecany przy wrzodach. Do tego lekkostrawna dieta, mało kawy, mało smażonego, mało surowych owoców ( chyba ze banany) i lekko czerstwe pieczywo.

ja kocham jeść smażone wogóle to zle się odżywiam,pije mało wody,ostatniO dużo kawy,bo a nockach w pracy bym usnęła ...
ale chyba czas to zmienić,dziekuje za pomoc lece za chwilke po ten ranigast ...
Stary 2008-01-31, 16:14   #4479
Nikita-v
Zadomowienie

kawa to twój wróg... ja kochałam kawe.. sypaną mniam piłam dużo 7-8 kubków dziennie.. wiem zabójstwo
teraz pije 2-3 rozpuszczalne, resztę dopycham zbożówkami, to tylko namiastka ale zdrowa dla żołądka.
Jesli musisz pic kawe, zawsze z mlekiem, ono troche neutralizuje jej zgubne skutki..
a z tym smażonym przystopuj z nim narazie a potem powoli do niego wracaj.. ja tez jadam smażonego kurczaczka i mase np pizzy i nic mi nie jest..
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 16:23   #4480
Karo1988
Przyczajenie

To ja wam oddam te moje kilka Serio:P Bo ja chce schudnac tylko kilka... Mam drobna budowe, nosze rozmiar 36,czasami nawet 34, wiec ogolnie to jest ok, ale zalezy mi na wyszczupleniu nog:/
Zdjecia dolacze za jakis czas, bo planuje jakas fajna sesje z moja mlodsza siostra, to sie wam pochwale
Wtedy same mnie zobaczycie i ocenicie...
Stary 2008-01-31, 16:35   #4481
byliczka
Zakorzenienie

Skoro jesteś szczupła i masz rozmiar 34/36 to nie licz na to że wyszczuplą ci się nogi, tylko schudniesz cała i wtedy to będzie problem.

Boże jak można się odchudzać ! Ja chce te twoje kilka kilogramów !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 17:34   #4482
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
hmmm no wiem... ale jesli bedie negatywny to chyba moge uwierzyc.. tak mysle. kurcze sama juz nie wiem co myslc
mojej kuzynce 2 razy wyszedł negatywny a w ciąży była, no ale nie bój się, może akurat trafiła na felerne testy, ja daję sobie rękę uciąć, że nie jesteś w ciąży .kiedy planujesz zrobić ten test???

Cytat:
Napisane przez Karo1988 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny Czy moglabym do was dolaczyc?? Drobna cialem to jestem na pewno... Czy wielka duchem?? Nad tym pracuje
Cytat:
Waga - 55kg, ale do wakacji bedzie mniej Wzrost 163cm (chociaz wszystkim mowie, ze 165cm) I oczywiscie panna Do tego singielka
witaj serdecznie!!
55 kg i 153 to masz idealną wagę i na pewno nie jesteś chuda/bardzo szczupła jak my tutaj . My tu mamy problem jak przytyć, a nie jeszcze schudnąć

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
nikuś
tak mnie właśnie boli jak zjem coś smażonego,lbo ostrego ... czsami czuje pieczenie w żóładku,a czasmi mam tak jak tutaj ostatniO pisałam że boli mnie żółądek i czuje się tak jak bym miała zaraz wymiotować
jejku przeraziłam się strasznie tym co teraz napisałaś że to takie grozne jest ...
ja pewnie bym tak samo zachowywała się jak Twoja koleżanka nie dałabym sobie zrobić tego badania ... ;]
kurcze, to rzeczywiście podobne te objawy do wrzodów, trochę o tym wiem bo tak jak pisałam wcześniej - rodzice mieli wrzody, dwóch dziadków, koleżanka i teraz kumpel, tak więc trochę się napatrzyłam, nasłuchałam, no ale nie chcę Cię straszyć, najlepiej idź do lekarza, bo być może że te objawy, to wcale nie wrzody, trzymam kciuki
Stary 2008-01-31, 17:38   #4483
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Mi tak samo!

Kacha
pytałaś o koszulę i krawat Martusi Więc koszule ma w kolorze takim blada lilla a krawat fioletowy
to slicznie liczę na jakies zdjecia was imprey by zobaczyc ta chudzinke martunie

Cytat:
Czesc dziewczyny Czy moglabym do was dolaczyc?? Drobna cialem to jestem na pewno... Czy wielka duchem?? Nad tym pracuje
powitać, powitać

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
mojej kuzynce 2 razy wyszedł negatywny a w ciąży była, no ale nie bój się, może akurat trafiła na felerne testy, ja daję sobie rękę uciąć, że nie jesteś w ciąży .kiedy planujesz zrobić ten test???
jutro kupie; tzn tż mi kupi <zaoferowal sie sam, wiec nalegac nie bede hehe >
w sobote rano chce zrobic
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 17:44   #4484
Karo1988
Przyczajenie

Och... bo ja mam poludniowe pochodzenie i mam taka budowe jak wszystkie Latynoski - w miare duze piersi, okragla pupa i masywne uda. Piersi i pupa sa idealne ale uda hmm...:/
Tylko nie martwcie sie, ze mam zamiar sie glodzic, czy cos w tym stylu!! Po prostu chce w koncu zaczac sie zdrowo odzywiac i zapisalam sie od stycznia na aerobik Caly miesiac juz chodze i efekty w sylwetce juz widac Tylko na wadze nie bardzo...
Wiecie co, moja starsza siostra tez miala kiedys straszne problemy z waga. Byla przerazliwie chuda i chudla coraz bardziej... W koncu mama zaciagnela ja na badania (bo oczywiscie mojej siostrze na poczatku to sie bardzo podobalo, ze chudla, a potem to juz nie widziala, jak bardzo:/) i okazalo sie, ze nalozyly jej sie 2 choroby - nadczynnosc tarczycy i refluks zoladka. Dlugo sie leczyla, ale teraz juz jest ok. Tylko czasami zoladek jej sie odzywa, ale to juz rzadko. No i dalej jest szczupla, ale juz nie wychudzona, jak byla kiedys...
A wy sprawdzalyscie juz, czy powodem waszej niedowagi nie jest jakas choroba?? Wrzody zoladka tak samo powoduja szybkie chudniecie:/
Stary 2008-01-31, 17:45   #4485
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Mmm... jak tu milutko Dzieki
Mam na imie Karolina, mam 19 lat (13. pazdziernika skoncze 20) i mieszkam we Wroclawiu. Studiuje zarzadzanie na Politechnice. To tyle o moim zyciu zawodowym...
Teraz cos ciekawszego - hmm... co by tu napisac
Dla kumpli zawsze bylam "Mala" albo "Malutka", ale lubie to okreslenie, bo jest slodziutkie Chociaz ja wcale taka slodka nie jestem:P Potrafie pokazac pazurki i robie to praktycznie codziennie:P Nie pozwalam soba rzadzic i sama decyduje o sobie i swoim zyciu!!
Uwielbiam tanczyc, spiewac i dobrze sie bawic, najlepiej przy czarnych rytmach
Zawsze duzo mowie i czesto sie usmiecham A jak jestem w dobrym towarzystwie, to praktycznie caly czas
Uwielbiam zakupy!!! To moj sposob na wszystko I kosmetyki!!! Uzywanie, kupowanie, sprawdzanie, dobieranie - wszystko, co tylko mozna z nimi lub nimi zrobic
I kino Bollywoodzkie Szkoda, ze w prawdziwym zyciu nie jest tak jak tam:/ Idealne kobiety, idealni mezczyzni, prawdziwa milosc... Chociaz moge sobie poogladac
Co moge jeszcze o sobie powiedziec??
Mam kota!!! A wlasciwie kotke. Przeslodka, puszysta, sliczna i czesto pokazujaca pazurki Sugar Zalaczam jej zdjecie. Czy nie jest wyjatkowa??
Nooo to sie rozpisalam
Jak macie jakies pytania, to pytac od razu!! A ja bede sie zadomawiac
rok tylko starsza ode mnie ja 11 pazdziernika bede miec 19 milo mi
Stary 2008-01-31, 17:47   #4486
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Och... bo ja mam poludniowe pochodzenie i mam taka budowe jak wszystkie Latynoski - w miare duze piersi, okragla pupa i masywne uda. Piersi i pupa sa idealne ale uda hmm...:/
Tylko nie martwcie sie, ze mam zamiar sie glodzic, czy cos w tym stylu!! Po prostu chce w koncu zaczac sie zdrowo odzywiac i zapisalam sie od stycznia na aerobik Caly miesiac juz chodze i efekty w sylwetce juz widac Tylko na wadze nie bardzo...
Wiecie co, moja starsza siostra tez miala kiedys straszne problemy z waga. Byla przerazliwie chuda i chudla coraz bardziej... W koncu mama zaciagnela ja na badania (bo oczywiscie mojej siostrze na poczatku to sie bardzo podobalo, ze chudla, a potem to juz nie widziala, jak bardzo:/) i okazalo sie, ze nalozyly jej sie 2 choroby - nadczynnosc tarczycy i refluks zoladka. Dlugo sie leczyla, ale teraz juz jest ok. Tylko czasami zoladek jej sie odzywa, ale to juz rzadko. No i dalej jest szczupla, ale juz nie wychudzona, jak byla kiedys...
A wy sprawdzalyscie juz, czy powodem waszej niedowagi nie jest jakas choroba?? Wrzody zoladka tak samo powoduja szybkie chudniecie:/

daj mi te 5kg albo i z 10, bede ci bardzo wdzieczna
Stary 2008-01-31, 17:50   #4487
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
jutro kupie; tzn tż mi kupi <zaoferowal sie sam, wiec nalegac nie bede hehe >
w sobote rano chce zrobic
zrób jutro, co bedziesz czekać do soboty i się denerwować, mówię Ci zrób sobie jutro i będziesz miała spokój, a na pewno wyjdzie negatywny
Stary 2008-01-31, 17:51   #4488
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
zrób jutro, co bedziesz czekać do soboty i się denerwować, mówię Ci zrób sobie jutro i będziesz miała spokój, a na pewno wyjdzie negatywny
ale slyszalam podobno ze najlepiej rano robic test??
Stary 2008-01-31, 17:59   #4489
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
ale slyszalam podobno ze najlepiej rano robic test??
ja robiłam wieczorem, oba testy i się sprawdziły

Karo ja choroby chyba nie mam, wszystkie badania mi zawsze ok, wychodziły, jedynie tarczycy nigdy nie badałam, a moja mama miała problemy z tarczycą, więc może i ja też mam . Jakie to badania sie robi na tarczyce, krew pobierają czy jakoś inaczej??

Kuzynka też była zawsze taka chuda, dopiero ok. 2 lata temu odkryli, że ma problemy z tarczycą, zaczęli to leczyć i od razu przytyła i super teraz wygląda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 18:07   #4490
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
ja robiłam wieczorem, oba testy i się sprawdziły

kurcze boje sie ze jak zrobie ten test i wynik i tak wyjdxie negatywny to nie uwierze w niego :/ moglabym juz ten okres wreszcie dostac to przestalabym sie schizowac
Stary 2008-01-31, 18:12   #4491
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze boje sie ze jak zrobie ten test i wynik i tak wyjdxie negatywny to nie uwierze w niego :/ moglabym juz ten okres wreszcie dostac to przestalabym sie schizowac

nie bój się, teraz testy raczej się sprawdzają
a czy Twój tż dotknął Cię mokrą ręką w "tych" miejscach, że tak się boisz?? Pamiętasz to dokładnie jak było?? I kiedy to było zaraz po okresie czy w czasie dni płodnych??

PS. dziękuję za pw, zapisałam sobie Twój numerek
Stary 2008-01-31, 18:20   #4492
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
nie bój się, teraz testy raczej się sprawdzają
a czy Twój tż dotknął Cię mokrą ręką w "tych" miejscach, że tak się boisz?? Pamiętasz to dokładnie jak było?? I kiedy to było zaraz po okresie czy w czasie dni płodnych??

PS. dziękuję za pw, zapisałam sobie Twój numerek
okres mialam od 29grudnia do 5 stycznia, to sie stalo 19 stycznia

bylo to niby bezpiecznie, lecz boje sie czy tż czasem po tym jak doszedl czy czasami siebie, a potem mnie nie "dotknal"
on mowi ze nie ma takiej opcji raczej, ze po tym jak dojdzie to mnie juz nie dotykal ale nie wiem; boje sie. Malo to jest przypadkow dziewic w ciazy
Stary 2008-01-31, 18:26   #4493
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
okres mialam od 29grudnia do 5 stycznia, to sie stalo 19 stycznia

bylo to niby bezpiecznie, lecz boje sie czy tż czasem po tym jak doszedl czy czasami siebie, a potem mnie nie "dotknal"
on mowi ze nie ma takiej opcji raczej, ze po tym jak dojdzie to mnie juz nie dotykal ale nie wiem; boje sie. Malo to jest przypadkow dziewic w ciazy
nie jesteś w ciąży ja Ci to mówię
ZOBACZYSZ
Stary 2008-01-31, 18:31   #4494
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
nie jesteś w ciąży ja Ci to mówię
ZOBACZYSZ
przeprasszam ze ciagle o tym pisze

ale boje sie ze zaciążyłam i ze nawet negatywny test nie rozwieje mego stresu glupia jestem wiem

trzymajcie kciuki test w sobote rano zrobie zeby byc pewniejsza
Stary 2008-01-31, 20:35   #4495
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
przeprasszam ze ciagle o tym pisze

ale boje sie ze zaciążyłam i ze nawet negatywny test nie rozwieje mego stresu glupia jestem wiem

trzymajcie kciuki test w sobote rano zrobie zeby byc pewniejsza
nie masz za co przepraszać, każdy jak ma jakiś problem to chce się wyżalić, wypłakać (zapytaj virkę jak jej truję na gg jak mam jakieś zmartwienie ).

Ja Cię doskonale rozumiem, bo sama miesiąc temu przeżywałam podobną sytuację, też ubzdurałam sobie ciążę, zupełnie bezpodstawnie, takie schizy miałam, już płakałam po nocach i w ogóle kosmos taki
Stary 2008-01-31, 20:55   #4496
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Witam serdecznie Mam nadzieję, że się u nas "zadomowisz"

Cytat:
Nie masz potrzeby ważyć mniej, idealna waga, do Twojego wzrostu, ale zobaczymy po zdjęciach

Cytat:
Ja sprawdzałam, ani tarczycy, ani wrzodów nie mam. Za to spalanie mam ekspresowe

Cytat:
Jakie to badania sie robi na tarczyce, krew pobierają czy jakoś inaczej??
Dokładnie, pobierają krew
Rano na czczo

Cytat:
nie masz za co przepraszać, każdy jak ma jakiś problem to chce się wyżalić, wypłakać (zapytaj virkę jak jej truję na gg jak mam jakieś zmartwienie ).
Kłamie!! Nie truje, nie truje, tylko rozmawia

Niki nie próbuj nawet tak głupio myśleć, a co dopiero pisać

Kacha nie zadręczaj się, niepokalane poczęcie w Twoim przypadku nie jest możliwe A tak na serio, to chłopak chyba wie co mówi, zaufaj mu, ale teścik zawsze możesz sobie zrobić, dla spokojności

Edit: Ale wizaż muli....

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 21:09   #4497
byliczka
Zakorzenienie

Kacha no oczywiście że wam zaprezentuje Martusie w całej okazałości Jakże by mogło być inaczej Nie martw się na zapas co do ciąży.

Virka w takim razie moje spalanie to Inter City
Stary 2008-01-31, 21:12   #4498
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Virka w takim razie moje spalanie to Inter City

Zaraz ktoś tu wyskoczy, że jego spalanie to LOT

Stary 2008-01-31, 21:14   #4499
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Dokładnie, pobierają krew
Rano na czczo
a czy to badanie to nie jest czasem TSH (to co w ciąży robią??)

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Kłamie!! Nie truje, nie truje, tylko rozmawia

Niki nie próbuj nawet tak głupio myśleć, a co dopiero pisać
już ja tam wiem, jak oczami wywracasz jak pisze i pisze i pisze , jak nie wymyslam jakieś raki to znów wczasy itp
Stary 2008-01-31, 21:17   #4500
virka
Zakorzenienie

Cytat:
a czy to badanie to nie jest czasem TSH (to co w ciąży robią??)
Tak TSH

Cytat:
już ja tam wiem, jak oczami wywracasz jak pisze i pisze i pisze , jak nie wymyslam jakieś raki to znów wczasy itp

Takie oczy zrobiłam jak przeczytałam te głupoty
Jeszcze raz tak głupio napiszesz i ......nie wytrzymam i Ci nakopię na serio

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości