PM 2017 cz.26 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-25, 15:31   #2401
LadyArya
Amounted Princess

Dot.: PM 2017 cz.26

Hej wam

Ostatni9 troche mniej sie udzielam bo nie mam na nic czasu ale od wrzesnia postaram sie poprawic )

Jutro mija rok do slubu ! Mam wrazenie ze teraz bedzie coraz szybciej leciec :p
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 15:40   #2402
czerwiec2017
Zadomowienie

U nas dziś 9 miesięcy i 9 dni
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 15:41   #2403
VinVinara
Zakorzenienie

Heloł wróciłam z pracy, Tz wcina kopytka, a ja umieram. Padnieta dziś jestem.
Jak to mówią w mojej pracy .. czwartek to dzień świra. Więc nie przejmujcie się swoimi upierdliwymi Tzami dziś

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-08-25, 15:42   #2404
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Dajcie jej czas, pewnie chodzi na garsonkami i uczy się zakładać wałki na głowę
Każda z nas musi to kiedyś przeżyć.

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Do mojej koleżanki kiedyś podbijal chłopak, poznali się w necie, napisał, że szuka dziewczyny glupszej od siebie więcej z nim nie pisała. . Ale krótko potem nasza inna znajoma go poznała i dziś są po ślubie z dwójką dzieci pytanie czy jest ta glupsza, czy zmienił preferencje

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
A tak poza tym to mam dziś takiego nerwa ze szkoda gadać. Mój tz od rana tak mi podniósł cisnienie ze wszystkiego mi się odechciało, i przestałam się do niego odzywac bo mam dosc....
Współczuję.
Nie powinien aż tak słuchać mamy, ale wiemy, że różnie bywa. Ja sama za bardzo słucham się mamy.

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
Piję kawkę i przeglądam strony z dodatkami ślubnymi
Jakie stronki?

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 15:49   #2405
cichazabka
...

Zaraz was będę nadrabiać.. Wracam z pracy, chciałam się w centrum przesiąść na autobus a tam ZNOWU alarm bombowy na dworcu. Wróciłam na tramwaj, ale dojadę tylko do połowy trasy i pewnie będę czekać na TŻa :/

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 15:50   #2406
koolorowana
Zakorzenienie

Mam dość już tej pracy.. niech szybko zleci do 9 września.

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość

Ja tam jestem leniwa i tylko leżę .
Leń !
Cytat:
fajne te zawieszki
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 16:00   #2407
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
A to dosc długa historia, ale w skrócie mówiąc wpierdzielanie się teściowej w nasze życie..... Planujemy coś, mamusi się nie podoba coś po czym tz mi mówi żebyśmy sobie z tym dali spokój bo on będzie miał wojny w domu... Ręce mi opadły... moje zdanie się nie liczy, ważne żeby mamusia była zadowolona....

Nie wytrzymałabym
Musisz twardo postawić granice, bo inaczej im dalej tym będzie gorzej

Ja mam super teściowa. Nie wtraca sie. Mówi, ze mamy robić jak chcemy. Ewentualnie coś doradzi, ale decyzje pozostawia nam no i jest miła i zawsze robi cos slodkiego jak przychodzę
Cytat:
Dobra, aż za dobra i tym samym denerwująca nie jestem przyzwyczajona do pytań czy coś zjem albo się napije i podstawiania wszystkiego pod nos a mama TŻ niestety taka jest, nosi na górę obiady swojemu młodszemu synowi, bo on gra na kompie

Jak znowu podkabluje to zaproszę go na plotki, po co ma chodzić do TŻ, możemy razem poplocić
Zapisz
Zapisz
zaoszczędzi sobie czasu chłopak
Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość
nie zazdroszcze, my z Tż mieszkamy już razem, ale i tak jego mamusia dała pare razy po palić, na szczęście wesele sobie finansujemy sami więc nie wiele ma w tej sprawie do mówienia...
choc jak powiedziałam, że menu za tyle i tyle bo po za obiadem jeszcze pare ciepłych posiłków musi być to się oburzyła że jak kto przecież nikt nie je paru obiadów na dzień i po co wydawać pieniądze O.o chyba w jej mniemaniu najlepiej postawić paluszki i kawę i tyle

Rubbim
zazdroszcze biblioteczki <3 możesz polecić jakiś dobry kryminał?

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Mama mojego tż robi codziennie nowa zupę, tak by w lodówce stały 2-3 bo nie każdy lubi taką czy siaką, tak samo z drugim daniem... w domu 4 osoby i 3 różne obiady... a ja się później dziwie że mój facet wybredny jak codziennie mógł sobie wybierać co chce na obiad O.o

Podawanie kolacji do pokoju synom to też norma, bo rączek nie mają nie mogą sobie zrobić bo np grają na kompie. Dorosłym facetom!! Dla mnie paranoja
Zaczynam coraz bardziej doceniac moich rodzicow, którzy pogadaja pogadaja i przechodzi, i tesciowa tez
Cytat:
Najpierw napisałam, potem foty zrobiłam

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Super są
Cytat:
na dzień dzisiejszy miód

może jak zapytasz to Ona zrobi
my na wódkę raczej nic nie będziemy brać
My chyba nalewki
A butelki po prostu zawiaze wstazeczka.
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;64567021]Ja nie mam pojęcia w jakim stylu chcę udekorować salę Moja zdolność dekoracji i inspiracji lvl -1000 [/QUOTE]

Dlatego ja moją sale oddaje w rece managerki

TZ miał koszmar ślubny. Śniło mu się, ze miał na ślubie białe skarpetki i jak tylko dotarłam do ołtarza to zaczelam na niego krzyczeć
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 16:01   #2408
motylek825
Zakorzenienie

Witam po pracy, misze sie zdrzemnąć, @ wyciągnęła ze mnie resztki sił, musze naładować akumulatory.
Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
nie wiem kiedy wy sie w końcu nauczycie, żeby od razu zdjęcia wklejać
Oooo! Trzeba to wpisać w regulamin

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
Hej wam

Ostatni9 troche mniej sie udzielam bo nie mam na nic czasu ale od wrzesnia postaram sie poprawic )

Jutro mija rok do slubu ! Mam wrazenie ze teraz bedzie coraz szybciej leciec :p
Oj bedzie bedzie, czas w miejscu nie stoi

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 16:05   #2409
yoru90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

TZ miał koszmar ślubny. Śniło mu się, ze miał na ślubie białe skarpetki i jak tylko dotarłam do ołtarza to zaczelam na niego krzyczeć

Zrobiłaś mi dzień

Moja przyszła teściowa też zawsze robi coś słodkiego, na drogę czasem daje nawet słodycze i ciasto... szczególnie gdy mówię że jestem na diecie i nie jem nic słodkiego
Choć ostatnio mniej się przejmuję wagą i wcinam te jej jabłeczniki

Edytowane przez yoru90
Czas edycji: 2016-08-25 o 16:07
yoru90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 16:06   #2410
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość
Zrobiłaś mi dzień :ha haha:
Polecam się
Stary 2016-08-25, 16:08   #2411
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
I dobrze mu się śniło ja wczoraj przeglądałam pokoje, weszłam na profil jednego chłopaka, bo w tle miał zdjęcie ślubne, otwieram zdjęcie a tam... białe skarpetki miałam Wam podesłać, ale stwierdziłam, że może to być zbyt chamskie
Zapisz
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 16:12   #2412
yoru90
Zadomowienie

białe skarpetki i koszule z krótkim rękawem to najgorsze co może zrobić facet garniturowi moim zdaniem
yoru90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 16:12   #2413
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Małgosia zrób sobie kwarantanne od Tż

Oj nie,pisałam tydzień temu,że przyjechala moja mała kuzynka i na jedną noc nas rozdzieliła i to było straszne Teraz śpi z nią moja mama. Nienawidzę spać bez TŻ i teraz sobie tego w ogóle nie wyobrażam.

Edytowane przez malgosiaw123
Czas edycji: 2016-08-25 o 16:24
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 16:12   #2414
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
I dobrze mu się śniło ja wczoraj przeglądałam pokoje, weszłam na profil jednego chłopaka, bo w tle miał zdjęcie ślubne, otwieram zdjęcie a tam... białe skarpetki miałam Wam podesłać, ale stwierdziłam, że może to być zbyt chamskie
Zapisz
On mi zawsze mówi "tylko pamiętaj żebym odkleił ceny od butów"

Dobre są jeszcze czarne skarpety naciagniete do połowy łydek i spodenki tak lekko za kolano
Stary 2016-08-25, 16:14   #2415
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Yyyy! Wytrząsałam się tutaj, ponarzekałam, zrobiło mi się lepiej i jak miałam nacisnąć wyślij odpowiedź to mnie cofnęło i wszystko szlak trafił! yyyyyy, to będzie zły dzień ;(
Turystyczny?
Stary 2016-08-25, 16:16   #2416
rubbim
City of Bones

Cytat:

Stary 2016-08-25, 16:16   #2417
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Znowu w głowie siedzi mi kilka piosenek i wałkuje je na okrągło
Z tego co patrzyłam w aplikacji to mi @ wypadnie tydzień przed ślubem więc jest dobrze
Jakie piosenki?

Ja mam nieregularne,ale to zaledwie ze 3 dni w jedna i drugą stronę. I jak sobie liczyłam to też bedę świezo po okresie,więc idealnie
Stary 2016-08-25, 16:16   #2418
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Turystyczny?
Ale wtopa rzeczywiście mój błąd
Zapisz
Stary 2016-08-25, 16:18   #2419
Laura Rose
Zakorzenienie

Cześć

Celniczka nie chciała mnie wczoraj puścić Oglądała paszport, dowód i prawko i marudziła, że na każdym zdjęciu wyglądam inaczej Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło. Elektroniczna bramka na miejscu otworzyła się w 3 sekundy
Lot był do Koniec wakacji i leciało jeszcze więcej dzieci niż zwykle, mimo że zawsze jest ich mnóstwo. Chłopca przede mną matka karmiła zupą, chociaż wyglądał na co najmniej 8 lat. Świetnie się bawił. Bujał się w fotelu, aż mi się stolik otworzył. Dobrze, że nie na głowę. A cudowne dzieciaczki z tyłu łomotały w fotele. Parę razy z laską obok podskoczyłyśmy z wrażenia. Mamusia stwierdziła, że zwróciła uwagę, ale co ona może, bo to tylko dzieci O słuchawkach też rodzinka nie słyszała. O, i jeszcze jedno dziecko. Matka ciągnęła je na walizce. Sznurek działa na zasadzie smyczy dla psa, więc po zatrzymaniu dzieciak miał trochę luzu i robił sru do tyłu w nogi ludzi Matka zero reakcji, ale chociaż ojciec go ogarnął, jak zauważył.
#tanielatanie
#jaktuniekochacdzieci

Nadrobiłam, ale pamiętam tylko temat teściowej. Moja jest spoko, nie wtrąca się, bardziej pyta o zdanie mnie niż tża często.

Załączników standardowo nie widzę na telefonie

No i LEJE, a w Polsce nagle upały..
Stary 2016-08-25, 16:19   #2420
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Na całej długości ulicy wymieniają kostkę, nie lubię robotników, denerwują mnie ich gwizdy i zaczepki
Jezu miałam dzisiaj to samo!! Naprzeciwko pracy układają kostkę. Wychodzę,odpinam rower a oni do mnie,żebym nie zapinała bo jak Franek (domniemam,że to jeden z nich) by chciał to by i tak to zapięcie zębami przegryzł
A później jak wsiadłam na rower to słyszę za sobą-no Franek chciałbyś być na miejscu tego siodełka
Stary 2016-08-25, 16:21   #2421
rubbim
City of Bones

Cytat:
Oj nie,pisałam tydzień temu,że przyjechala moja mała kuzynka i na jedną noc nas rozdzieliła i to było straszne :strach-drzwi: Teraz śpi z nią moja mama. Nienawidzę spać bez TŻ i teraz sobie tego w ogóle nie wyobrażam.
I przyjeżdżają jutro po tą kuzynkę ?

Co do piosenek to:
Adam Lambert - Runnin
Jay Alvarrez & Alexis Ren - Burn Fast
LP-Lost On You
A$AP Rocky - Everyday
Skillet - I Want To Live
All Time Low - Kids In The Dark
Plus jeszcze kilka innych
Stary 2016-08-25, 16:21   #2422
marta271
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość

Współczuję.
Nie powinien aż tak słuchać mamy, ale wiemy, że różnie bywa. Ja sama za bardzo słucham się mamy.
Ty przynajmniej wiesz że tak robisz a np czasem nie powinnaś. A on uważa że jest ok a ja wymyślam i się czepiam, najlepiej by było jakbym powiedziała "dobrze kochanie zróbmy jak chce mamusia i będzie super!"

Stary 2016-08-25, 16:21   #2423
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
biedny
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 16:23   #2424
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu miałam dzisiaj to samo!! Naprzeciwko pracy układają kostkę. Wychodzę,odpinam rower a oni do mnie,żebym nie zapinała bo jak Franek (domniemam,że to jeden z nich) by chciał to by i tak to zapięcie zębami przegryzł
A później jak wsiadłam na rower to słyszę za sobą-no Franek chciałbyś być na miejscu tego siodełka
Czyli moi zdecydowanie są lepsi
Zapisz
Stary 2016-08-25, 16:23   #2425
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę wam takich tesciowych ja coraz bardziej nie znoszę tej kobiety.... chociaz mało ja zna Ale widzę jak rządzi tz i jaki ma na niego wplyw. I szczerze mówiąc ja już nie wiem co mam zrobić i jak to zmienić.... wojny, grozby, tłumaczenia ze jesteśmy dorośli ze to nasze życie.. . Nic nie odnosi efektu... chyba potrzebuje bardziej radykalnego rozwiazania.... chyba dam mu pierścionek i powiem żeby dał mamusi!

Cięzko cokolwiek radzić. Ja powiedzmy mam podobną sytuację. Tylko,że mojemu TŻ ojciec zmarł jak miał 5 lat,a matka została sama z 4 małych dzieci. Wydaje mi się,że mój TŻ teraz ma poczucie że powinien zawsze opiekować się mamą i o nią dbać,za to na jakiego człowieka go wychowała. A muszę przyznać,że naprawdę ją podziwiam,bo chciałabym z TŻ tak wychować dzieci,jak ona je wychowała sama.

Powinnaś powiedzieć TŻ co Cię wkurza,bo jednak to trochę przesada,że wszystkie pomysły mamusi forsuje.
Stary 2016-08-25, 16:24   #2426
rubbim
City of Bones

Cytat:
Mogli się trochę pohamować z takim tekstem
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Cześć

Celniczka nie chciała mnie wczoraj puścić Oglądała paszport, dowód i prawko i marudziła, że na każdym zdjęciu wyglądam inaczej Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło. Elektroniczna bramka na miejscu otworzyła się w 3 sekundy
Lot był do Koniec wakacji i leciało jeszcze więcej dzieci niż zwykle, mimo że zawsze jest ich mnóstwo. Chłopca przede mną matka karmiła zupą, chociaż wyglądał na co najmniej 8 lat. Świetnie się bawił. Bujał się w fotelu, aż mi się stolik otworzył. Dobrze, że nie na głowę. A cudowne dzieciaczki z tyłu łomotały w fotele. Parę razy z laską obok podskoczyłyśmy z wrażenia. Mamusia stwierdziła, że zwróciła uwagę, ale co ona może, bo to tylko dzieci O słuchawkach też rodzinka nie słyszała. O, i jeszcze jedno dziecko. Matka ciągnęła je na walizce. Sznurek działa na zasadzie smyczy dla psa, więc po zatrzymaniu dzieciak miał trochę luzu i robił sru do tyłu w nogi ludzi Matka zero reakcji, ale chociaż ojciec go ogarnął, jak zauważył.
#tanielatanie
#jaktuniekochacdzieci

Nadrobiłam, ale pamiętam tylko temat teściowej. Moja jest spoko, nie wtrąca się, bardziej pyta o zdanie mnie niż tża często.

Załączników standardowo nie widzę na telefonie

No i LEJE, a w Polsce nagle upały..
O matko..
Stary 2016-08-25, 16:27   #2427
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
I przyjeżdżają jutro po tą kuzynkę ?

LP-Lost On You
Tak,przyjeżdżają

Kocham to

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Zapomniałam! Asiu cudne te zawieszki I nawet sobie pomyślałam,że byłyby świetne na wódkę do mojej wizji
Jaka cena?
Stary 2016-08-25, 16:27   #2428
rubbim
City of Bones

Cytat:
Tak,przyjeżdżają

Kocham to
To odpoczniesz od niej
Też lubię tą piosenkę i ostatnio ciągle ją wałkuję
Stary 2016-08-25, 16:27   #2429
marta271
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wytrzymałabym
Musisz twardo postawić granice, bo inaczej im dalej tym będzie gorzej
Łatwo powiedzieć, ciężej zrobić...

Stary 2016-08-25, 16:28   #2430
malgosiaw123
Zakorzenienie

Papaya przepadła nam na amen-ustawila na profilowe ciążowy brzuch
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości