Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze mamy'' - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-25, 18:38   #4891
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
No i zaczyna się jazda z brzuchem ehh
Do tego Mały mi najwyraźniej gdzieś nerw uciska bo tak mnie plecy bolą, że chodzę jak emerytka to się pożaliłam
Oszczędzaj się matka!

Mam ochotę na kanapkę z jajem na twardo, ale nie mam pomysłu na dodatki. Przyszedł mi do glowy tylko szczypiorek, ale niestety nie mam. Jak żyć??

Edytowane przez aleksandramaj
Czas edycji: 2016-08-25 o 18:39
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 18:44   #4892
bluesberry
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Blue coś codziennie tak Ci to twardnienie dokucza i to wieczorami. Może to kwestia tego, że w dzień za dużo się obciążasz?

Głowa mnie boli...
No niestety, jakoś dom i dziecko trzeba ogarnąć :/

Idę się najeść tabletek i proszku i może ulży, bo dziś tak narasta i odpuszcza i to z pleców :/

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Oszczędzaj się matka!

Mam ochotę na kanapkę z jajem na twardo, ale nie mam pomysłu na dodatki. Przyszedł mi do glowy tylko szczypiorek, ale niestety nie mam. Jak żyć??
sól ew majonez :P

ile nospy dziennie mozna ??
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 18:46   #4893
Zingi
Raczkowanie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;64574291]Za mną chodzi jakieś ciasto [/QUOTE]

Annulka, zerknij tu, to moje nieustające źródło inspiracji i zaśliniania się http://www.mojewypieki.com/
Polecam muffinki z gruszkami i imbirem, jedne z moich ulubionych: http://www.mojewypieki.com/przepis/m...kami-i-imbirem

Słuchajcie, jestem po trzecich prenatalnych...(28 tc +5 dni)
Młody, licząc z nóżkami, ma 48 cm długości i waży 1.5 kg ! Pani dr robiąca usg spytała, na jaki rozmiar ciuszki kupowałam
Wszystko jest ok, super hiper w porządeczku, uff

Przy okazji polecam gorąco przychodnię Genom w Rudzie Śląskiej-świetny sprzęt, przemiła obsługa i bardzo kompetentni lekarze. I to wszystko NFZ, niesamowite

No to bodziaki i pajacyki na 50 cm to mogę spokojnie już na olx srzucać
Zingi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 18:46   #4894
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
No niestety, jakoś dom i dziecko trzeba ogarnąć :/

Idę się najeść tabletek i proszku i może ulży, bo dziś tak narasta i odpuszcza i to z pleców :/

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

sól ew majonez :P

ile nospy dziennie mozna ??
Im prościej tym lepiej

Ja niestety nie pomogę, nigdy nispy nie zażywałam.

Za to dziś kupiłam magnez, jedyne 21 euro za 30 tabletek.. jak żyć 2.

Edytowane przez aleksandramaj
Czas edycji: 2016-08-25 o 18:48
Stary 2016-08-25, 18:52   #4895
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Im prościej tym lepiej

narobiłaś smaka na tą kanapkę
Mam jeszcze pastę z tuńczyka tylko poczekam na tż, niech nam zrobi

Jesssu jak to dziecko się tam rzuca, w pierwszej ciąży kopniaki wyglądały zdecydowanie inaczej... nie obawiałam się aż tak o swoje organy wewnętrzne

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Im prościej tym lepiej

Za to dziś kupiłam magnez, jedyne 21 euro za 30 tabletek.. jak żyć 2.
Nawet mi nie mów ja jem 6 tabletek dziennie, kupuje opakowanie po 200szt a i tak szybko znika, akurat muszę jutro iść po nowe, znów zaboli na karcie
Stary 2016-08-25, 19:03   #4896
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Zingi super, że wizyta udana

Dziękuję za linki z przepisami na smakołyki
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 19:07   #4897
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Annulka, zerknij tu, to moje nieustające źródło inspiracji i zaśliniania się http://www.mojewypieki.com/
Polecam muffinki z gruszkami i imbirem, jedne z moich ulubionych: http://www.mojewypieki.com/przepis/m...kami-i-imbirem

Młody, licząc z nóżkami, ma 48 cm długości i waży 1.5 kg ! Pani dr robiąca usg spytała, na jaki rozmiar ciuszki kupowałam

Przy okazji polecam gorąco przychodnię Genom w Rudzie Śląskiej-świetny sprzęt, przemiła obsługa i bardzo kompetentni lekarze. I to wszystko NFZ, niesamowite

Już 45?? Ulalaaaaaa
Gratulacje!

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
narobiłaś smaka na tą kanapkę
Mam jeszcze pastę z tuńczyka tylko poczekam na tż, niech nam zrobi

Jesssu jak to dziecko się tam rzuca, w pierwszej ciąży kopniaki wyglądały zdecydowanie inaczej... nie obawiałam się aż tak o swoje organy wewnętrzne

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Nawet mi nie mów ja jem 6 tabletek dziennie, kupuje opakowanie po 200szt a i tak szybko znika, akurat muszę jutro iść po nowe, znów zaboli na karcie
No boli boli... chyba nawet się podliczać nie będę, bo się zapłaczę

Ciekawe, czy Twój dzieć będzie równie temperamentny jak już się pojawi na tym swiecie
Stary 2016-08-25, 19:25   #4898
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co kojarzę ze zdj z klubu to faktycznie miałaś długie !
Ja ten opitoliłam na krótko

Super!

Ja tez, ale co zrobić ? :-( święta tutaj to nie swieta. Pocieszam się jedynie ze te będą wyjątkowe, we czwórkę
Pojedziemy pewnie w lutym czyli i ja i lila nie będziemy przez ponad rok w pl :-(

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Kupiłam kukurydzę (wszystko przez Mietowke! ) i właśnie robimy popcorn

Sorry kochana ;-) dzisiaj nic nie jadłam więc smaka nie narobie ;-)

Kłótnia z Tż zaliczona ale co tam. Wyprawki dalej nie szykuje. Powiedział że zwariowalam że wszystko chce mieć na już.
No to proszę. Sam zrobi zakupy w listopadzie. Palcem nie kiwne.

Do tego Tapatalk mnie wku... Zawsze jak pojawiały się powiadomienia to wrzucał mnie tam gdzie czytałam ostatnio. A teraz mnie przerzuca do ostatniego wpisu....

Humor mam taki że bez kija nie podchodź.
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 19:30   #4899
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość

Do tego Tapatalk mnie wku... Zawsze jak pojawiały się powiadomienia to wrzucał mnie tam gdzie czytałam ostatnio. A teraz mnie przerzuca do ostatniego wpisu....

Myślałam że to tylko mi coś szwankuje

A ja zrobiłam chlebki czosnkowe z serem
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 19:34   #4900
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe, czy Twój dzieć będzie równie temperamentny jak już się pojawi na tym swiecie
a niech sobie będzie ale póki siedzi w środku to mógłby być łaskawszy dla matki

Czytałam charakterystykę imienia i powinien być dzieckiem idealnym
Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Sorry kochana ;-) dzisiaj nic nie jadłam więc smaka nie narobie ;-)

Kłótnia z Tż zaliczona ale co tam. Wyprawki dalej nie szykuje. Powiedział że zwariowalam że wszystko chce mieć na już.
No to proszę. Sam zrobi zakupy w listopadzie. Palcem nie kiwne.

ojj
Stary 2016-08-25, 19:39   #4901
mietowka25
Zakorzenienie

W smyku online minus 20% na nowości przy zakupie za min 99
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-25, 19:40   #4902
Zingi
Raczkowanie

Drogie Panie, najświeższe zestawienie z http://czytajsklad.com/
Tym razem chusteczki nawilżane: https://www.facebook.com/Czytaj-Sk%C...0930832129505/

Fajna jest też strona http://czytamyetykiety.pl/

Duuużo się stamtąd dowiedziałam, choć najczęściej włos się jeży na ilość syfu ładowanego w jedzenie i kosmetyki
Zingi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 19:59   #4903
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Brawo! Konkretne wymiary!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 20:01   #4904
MajWija
Wtajemniczenie

Jakieś kody rabatowe do h&m ktoś, coś?
Online rzecz jasna.
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 20:14   #4905
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KoniKa4 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu pytałam na forum czy któraś z Was zamierza ćwiczyć a balonikiem epino lub aniball przygotowanie do porodu. Ktoś się nad tym też zastanawiał tylko nie pamiętam która z Was???
Możliwe że ja. Dwie koleżanki polecają i ja też przymierzam się do kupna, ale dopiero po 30tc. Chcę być po kolejnej wizycie u gina i mieć potwierdzenie że wszystko tam w środku jest w porządku. To jest warunek żeby rozpocząć "ćwiczenia"

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
Załapałam doła bo właśnie dzwonił tż że mu prawko zabrali na 3 msce (przekroczenie prędkości w zabudowanym) a mieliśmy jechać autem na wakacje w przyszłym tygodniu... do tego on bardzo dużo jeździ w pracy.. na i z porodówki to się chyba sama zawiozę :/ ehhh o mandacie nawet nie wspominam
Ja pierdziu, ale pech.. Nie znam się, ale może jest jakaś możliwość odwołania?

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
Wróciłam :-D moja gwiazda waży 1410 mierzy 25 cm wszystko jest książkowe i mam nie wymyślać żadnych dolegliwości, mam rodzic zgodnie z terminem SN więc od września idę do szkoły rodzenia.
Cytat:
Gratulacje!! Wczoraj mi się wydawało że noszę podrządnego chłopa, ale w porównaniu do Was to kruszynka
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 20:37   #4906
Kasmaris
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co z:
- MOtylekwBalerinkach (2 wiadomosci)
-puffa25 (5 wiadomosci)
- Kasmaris (0)
-Cherry (0)
moze dac je do zaginionych mamus?

wow, ale waga! gratulacje!!!

lepiej to sprawdzic dla swietego spokoju ale to na pewno nic takiego

byla kolezanka - przywiozla mi 2 reklamowki ciuszkow. az sie boje otwierac
Hej Dziewczyny, melduje się, że mamy się dobrze, zarówno rodzice jak i córa, śledzę Was w miarę na bieżąco, ale rzeczywiście mało się ostatnio udzielałam, problemy osobiste i trochę się zrobiłam mało towarzyska...najważniejsz e jednak, że z Małą wszystko w porządku i to też sobie powtarzam już potwierdzone, że dziewucha, imię już zaklepane - Agatka - jak się Wam podoba? pozdrawiam Was gorąco!
Kasmaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 20:37   #4907
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
a i przed chwilą pacha mnie zaczęła boleć... myslalam ze sobie podrapałam bo podraznien po goleniu to nie mam bo 2 dni temu golilam pachy... no i mam jakiegos guzka mam nadzieje ze to tylko wezly chłonne powiekszone, no nic, jutro chyba czeka mnie umawianie do lekarza.
U mnie gdzieś w maju, czerwcu pojawiła się bardzo bolesna grudka pod pachą. Trochę mnie zaniepokoiło ale uznałam że to od hormonów albo potu. Potem pojawiła się pod drugą pachą i tak zaczęły pojawiać się i znikać takie grudki pod obydwoma pachami , czasem było ich po kilka na raz ale same potem znikały. Ograniczyłam bardzo antyperspirant i praktycznie zniknęło wszystko ale mąż mnie wygonił do internisty bo jemu też coś się porobiło 😏 tylko u niego takie czerwonawe bolesne placki pod pachami.
O mnie lekarka powiedziała że chyba to podrażnienie żeby to obserwować i najlepiej wyeliminować antyperspiranty i golenie pach (idealnie na lato &#128527. Zaczęłam używać antyperspirantu co 2-3 dni i wszystko zniknęło.
Ale u męża to wyszło coś gorszego dostał antybiotyk, oxycort w sprayu i po 3 dniach zeszło.

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
U nas się mówi na te hiszpańskie pączki "gniazdko" o ile to to o czym myślę
U mnie "oponki". Jak te na brzuchu😜

Cytat:
Wróciłam :-D moja gwiazda waży 1410 mierzy 25 cm wszystko jest książkowe i mam nie wymyślać żadnych dolegliwości, mam rodzic zgodnie z terminem SN więc od września idę do szkoły rodzenia. ]
Ooo to wielka już gwiazda! ☺

Cytat:
No i zaczyna się jazda z brzuchem ehh
Do tego Mały mi najwyraźniej gdzieś nerw uciska bo tak mnie plecy bolą, że chodzę jak emerytka to się pożaliłam
Oojj biedulko😕 wiem jak ciężko się oszczędzać przy małym dziecku...

Cytat:
Wszystko jest ok, super hiper w porządeczku, uff:
Super wieści!😃

Jeśli chodzi o Święta to ja obawiam się że mąż będzie mnie ciągnął do swoich rodziców 120 km bo pewnie urodzę pod koniec października więc dzieć będzie dość duży. Ale nie wyobrażam sobie tego. Dwa razy z rzędu robiliśmy wigilię u nas i były obie nasze rodziny , w tym roku dopiero byliśmy u teściów i wigilia była w 5 osób ale nie mam ochoty tego powtarzać. Jeszcze teściowa tak gotuje że żal i smutek a jako karmiąca matka potrzebowac będę porządnego i lekkiego jedzenia a tam ugotować coś samemu to katorga.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 20:52   #4908
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Szkoda słów, jakie niektórzy mają pomysły
Chociaż mnie i tak najbardziej rozwala brak wyrozumiałości kobiet, które już są matkami wobec obecnych ciężarówek miałam niedawno taki przypadek w swoim otoczeniu...

Kochana, trzeba być dobrej myśli! Będę trzymać kciuki za wizytę

Kciukasy!

U nas ciepłoooo czekam z niecierpliwością na wypłatę, bo koszyk na allegro znów się wypełnił ciążowo-bobasowymi produktami i trzeba by zamówić
A w przyszły tygodniu biorę się na poważnie za reorganizację w szafie, komodach i pranie ciuszków syncia nie mogę się doczekać!!!

Uwielbiam takie okazje
Ja wczoraj puściłem 1 pralkę, dzisiaj drugą i prawie cały dzień dzisiaj prasowałam. W tym upale już się topiłam. Jeszcze jutro będę prasować. Ale jaka frajda, jakie te ciuszki są malusie i pięknie pachną! 😄
Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
hahahahahaha:haha ha: mistrzu !

my wlasnie z tż juz zaczelismy sie zastanawiac co ze swietami... z maluchem około miesiecznym do kogo mamy pojechac... Moi rodzice sa sami + siora, i nie wyobrazam sobie z nimi nie spedzac swiat. U tż 10osob w jednym domu w tym jeden maluch bedzie grudniowy... Do moich mamy 5 minut autem, do tż rodziny 15min... tż mówi "ale jak to pojedziemy tylko do Twoich rodzicow, to moi sie obraza" a moi sa sami a u tż bedzie 4 dzieci... zwlaszcza ze my tylko na godzinke pojedziemy. Jakos sobie tego nie wyobrazam zeby oba domy obskoczyc jednego wieczoru tż mowi to zrobmy sobie sami wigilię pierwszą naszą w 3... a ja nie jestem sobie w stanie wyobrazic wigilii bez moich rodzicow i siostry i cholera wie jak to rozwiązać

to sie wyżaliłam...

a i przed chwilą pacha mnie zaczęła boleć... myslalam ze sobie podrapałam bo podraznien po goleniu to nie mam bo 2 dni temu golilam pachy... no i mam jakiegos guzka mam nadzieje ze to tylko wezly chłonne powiekszone, no nic, jutro chyba czeka mnie umawianie do lekarza.
My mamy rodziców w tym samym mieście, jakieś 15 km od nas. Raczej nie ma szansy, żebyśmy nie poszli do teściowej, u której jeszcze będzie babcia z demencją starczą. One obie są gorsze nic dzieci. Najchętniej w ogóle bym tam nie szła, ale tż się na to nie zgodzi 😒 U moich rodziców będą pewnie moje siostry ze swoimi chłopakami, więc będzie dużo ludzi. Ale ja uwielbiam jak jesteśmy wszyscy razem, najchętniej całe święta spędziłabym u moich rodziców 😊

ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 20:56   #4909
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasmaris Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, melduje się, że mamy się dobrze, zarówno rodzice jak i córa, śledzę Was w miarę na bieżąco, ale rzeczywiście mało się ostatnio udzielałam, problemy osobiste i trochę się zrobiłam mało towarzyska...najważniejsz e jednak, że z Małą wszystko w porządku i to też sobie powtarzam już potwierdzone, że dziewucha, imię już zaklepane - Agatka - jak się Wam podoba? pozdrawiam Was gorąco!
o, jedna mamuske wywolalam hej! super ze z mala wszystko dobrze!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-25, 20:58   #4910
bluesberry
Zakorzenienie

Niech mnie ktoś dobije.. Musze rano wcześniej wstałem i przygotować urodzinowe śniadanie dla całej grupy !

Stary 2016-08-25, 20:58   #4911
paulinika
Zakorzenienie

Bosze młoda mi zaraz pepkiem wyjdzie. Ja nie wiem jak ona to robi pępek i żebra na raz
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 20:59   #4912
Kasmaris
Raczkowanie

Pochwalę się Wam od razu wózkiem, który w tym tygodniu odebraliśmy (czekaliśmy na niego jakiś miesiąc). Z tego co pamiętam to któraś z Was zastanawiała się właśnie nad Anex Sport'em, my właśnie taki wybraliśmy, co prawda rzetelną opinię będzie można mu wystawić po jakimś czasie użytkowania, ale już mogę potwierdzić, że prezentuje się świetnie, ma rewelacyjne amortyzatory i nie możemy się doczekać pierwszego spaceru!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozek.jpg (77,0 KB, 23 załadowań)
Stary 2016-08-25, 21:02   #4913
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
My leżymy jutro może założą pessar i jak nie będzie skurczy, to nawet wyszlibyśmy przed poniedziałkiem.

Trzymam kciuki żeby Cię jak najszybciej wypuścili! Nie ma to jak w domku 😊

Stary 2016-08-25, 21:09   #4914
fiii
Rozeznanie

Cytat:
Pochwalę się Wam od razu wózkiem, który w tym tygodniu odebraliśmy (czekaliśmy na niego jakiś miesiąc). Z tego co pamiętam to któraś z Was zastanawiała się właśnie nad Anex Sport'em, my właśnie taki wybraliśmy, co prawda rzetelną opinię będzie można mu wystawić po jakimś czasie użytkowania, ale już mogę potwierdzić, że prezentuje się świetnie, ma rewelacyjne amortyzatory i nie możemy się doczekać pierwszego spaceru!
No ja się zastanawiałam ale po namyśle stwierdzam że kupuje tani wózek ale inwestuje w fotelik u mnie koszt recaro to 700 zł wózek jakieś 1500 dobrze ze moja mama sponsoruje :-D i muszę się koniecznie pochwalić prezentem od prababci no nie myślałam że 90 latka ma taki dziecięcy gust :-D 1472155737469.jpg

fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 21:09   #4915
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
piąteczka, mam taki sam

to ja ale jeszcze nie kupiłam

Załapałam doła bo właśnie dzwonił tż że mu prawko zabrali na 3 msce (przekroczenie prędkości w zabudowanym)
a mieliśmy jechać autem na wakacje w przyszłym tygodniu... do tego on bardzo dużo jeździ w pracy.. na i z porodówki to się chyba sama zawiozę :/ ehhh o mandacie nawet nie wspominam
Ojej, współczuję. Nieciekawa sytuacja. Nie wiem czy w czasie porodu będziesz w stanie prowadzić... Zawsze można skorzystać z taxi.

Stary 2016-08-25, 21:11   #4916
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej!
Imię super! Trzymam kciuki, żeby problemy się jak najszybciej rozwiązały!

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
No ja się zastanawiałam ale po namyśle stwierdzam że kupuje tani wózek ale inwestuje w fotelik u mnie koszt recaro to 700 zł wózek jakieś 1500 dobrze ze moja mama sponsoruje :-D i muszę się koniecznie pochwalić prezentem od prababci no nie myślałam że 90 latka ma taki dziecięcy gust :-D Załącznik 6609926

Kochana prababcia
Stary 2016-08-25, 21:22   #4917
Kasmaris
Raczkowanie

Cytat:
No ja się zastanawiałam ale po namyśle stwierdzam że kupuje tani wózek ale inwestuje w fotelik u mnie koszt recaro to 700 zł wózek jakieś 1500 dobrze ze moja mama sponsoruje :-D i muszę się koniecznie pochwalić prezentem od prababci no nie myślałam że 90 latka ma taki dziecięcy gust :-D Załącznik 6609926

My do tego wózka własnie dokupiliśmy jeszcze fotelik recaro - bardzo polecam, zamontowalismy na probe w aucie i wszystko z nim w porzadku a co najważniejsze słyszałam, że to teraz jeden z najbezpieczniejszych fotelików!

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Hej!
Imię super! Trzymam kciuki, żeby problemy się jak najszybciej rozwiązały!

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Kochana prababcia
Dziękuję, a prababcia ma gust, nie ma co
Stary 2016-08-25, 21:36   #4918
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Wróciłam :-D moja gwiazda waży 1410 mierzy 25 cm wszystko jest książkowe i mam nie wymyślać żadnych dolegliwości, mam rodzic zgodnie z terminem SN więc od września idę do szkoły rodzenia.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Jadę do babci na weekend i na pierogi :-D

Super, ale duża dziecinka 😄

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Z tego co kojarzę ze zdj z klubu to faktycznie miałaś długie !
Ja ten opitoliłam na krótko

A ja jestem w trakcie zapuszczania. Ostatnimi czasy miałam krótkie, ale doszłam do wniosku że nie wyrobię jak będę musiała codziennie myć i układać 😉 na razie mam mniej więcej do brody a la boba.

Stary 2016-08-25, 21:42   #4919
Betameta
Raczkowanie

Czy któraś też czuje taki nacisk pod biustem bardzo bolesny? Często wieczorem, chociaż także za dnia.
Betameta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 21:43   #4920
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
My go chcemy kupić szkoda ze zdjęcia nie widzę.... Jaki wybraliscie fotelik, ten z 3w 1 czy zupełnie inny ?
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości