|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - Część XIV
Zabko a byliscie w Bytomiu?tam sa naprawde dobre gatunkowo garnitury a tansze niz np.w Vistuli
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
A ja z innej beczki, tak jak mówiłam, robiłam upięcie w Wytwórni fryzur, trochę obawiałam się iść, bo jak czytałam, że fryzura rozpadła się komuś po 1,5 godzinie, to i mnie się udzieliło. Ale byłam zadowolona. fryzura trzymała się caluśką noc, tylko kosmyk od grzywki, którą zapuszczam się wysunął. Nie wszyscy lubią takie fryzury, ale może komuś się spodoba. No i byłoby miło, gdybyście mi doradziły czy taka mogłaby być na fryzurę ślubną czy coś byście zmieniły?
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ladne upiecie.a jaka masz suknie?do ksiezniczki jakos mi nie pasuje.predzej do takie blisko ciala albo w stylu boho.
|
|
#604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma tanie i dobre pończochy i rajstopy za przysłowiowe groszeCytat:
![]() Cytat:
i tez jak Aneta mysle, do księżniczki na pewno nie pasuje |
|||
|
|
|
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
A do ilu mozna ubrac mlodego kompleksowo w tym bytomiu? Jak Wy placiliscie?
|
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
Za garnitur to trzeba 1000-1200 zl zaplacic,koszula ze 100% bawelny to ponad 200 zl zalezy ilu skretna jest bawelna.weszlam szybko na ich strone i maja promocje.garnitur z niemal 1200 zl przeceniony jest na 499 zl ze 100% welny.wejdz sobie na bytom.com.pl moze znajdziecie cos fajnego
|
|
#607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mam długie włosy więc powinien wyjść w miarę ładny.
|
|
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to taka luźna fryzura jak najbardziej pasuje a koleżanka miała akurat takiego kłosa na bok i tez było super
|
|
|
|
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdzie kupowalyscie sukienki na poprawiny?
Czy któras z Was kupowała biżuterię z Novia Blanca? Czy one maja jakieś certyfikaty? Pytam, bo mam możliwość kupienia używanej za 180 zł / kolczyki i bransoletka / i zastanawiam się czy to dużo. Dziewczyna ma paragon, i nie wiem czy jeszcze powinna mieć jakiś dokument żeby stwierdzić oryginalność? |
|
|
|
|
#610 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
zaczęłam przeglądać forum bo zaczynam planować ślub. Nie chcemy jednak z narzeczonym wesela bo oboje nigdy nie byliśmy fanami takich imprez. Planujemy zorganizować raczej przyjęcie, czy macie może jakieś doświadczenie z takimi imprezami?
|
|
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
Ja wlasnie bede robila obiad uroczysty , mam 1.10.16
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#612 |
|
Przyczajenie
|
Uff super, że nie jestem sama
I jak to zorganizowałaś? Ja nie wiem jak sie za to zabrać.
|
|
|
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
Hmm zależy o co pytasz, na początku chcialam miec 20osob a teraz wyszlo kolo 40
tancow nie bedziemy miec bo tańczyć nie lubimy. O wiele mniej organizacji niz przy weselu ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#614 |
|
Przyczajenie
|
U nas niestety musi być ok 100 osób wiec jest mniejsze pole do popisu z miejscami. Robisz w zwykłej restauracji czy w jakimś domu weselnym? Ja też planuje bez tańców ewentualnie zeby byla mozliwosc puszczenia normalnie muzyki bez zadnego dj czy zespołu. Myślałam zeby zrobic obiad, potem tort z kawka i jeszcze jedno danie jakies ok 20 i koniec ok 22
|
|
|
|
|
#615 |
|
Raczkowanie
|
Na 100osob Ci sie nie uda, zanudzisz gości i pomyślą ze zaprosiłas tylko dla pieniedzy.Napisz na pw to Ci powiem z mojego doświadczenia.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#616 |
|
Przyczajenie
|
Ja to bym najchętniej nie robiła wcale albo na 20 osób ale niestety sie nie da ;/
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
Tez uwazam ze 100 osob to stanowczo za duzo,to juz wesele jest.ja na swoim mialam ok.95 osob.albo zredukuj liczbe gosci do najblizszej rodziny,albo zrob wesele.przeciez nie musi byc z pompa,oczepinami itp.
Kasia ja ma bizuterie z Novia Blanca i nie mam certyfikatu.mi za kolczyki i branzoletke wyszlo cos ok.300 zl takze uwazam ze warto kupic.Bizuterie kupowalam rok temu i nic sie z nia nie dzieje,kolczyki nie brudza uszu.
|
|
#618 |
|
Przyczajenie
|
Najbliżsi to wyjdzie ok 80 osób wiec mala różnica ;/
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
U mnie ostatnie przygotowania i jutro juz najostatniejsze sprawy do zalatwienia. Stres mnie łapie, po nocach nie śpię, a pierwszy taniec to był mój najgłupszy pomysł bo będę się tak stresować, że umrę;/ A swoją dorgą jeśli któraś robi słodki stół to polecam hurtownię słodyczy Anpol na rolnej
|
|
|
#621 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam kolczyki z Novia Blanca, był paragon w takiej jakby okładce. Bardzo podoba mi się mój wzór kolczyków, ale wykonanie idealne nie jest. Np. wycieka klej i perła nie do końca równo jest przuyklejona. Dziwi mnie to, jak za takie pieniądze. Aczkolwiek na zdjęciach to wszystko jest idealnie :p |
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zadomowienie
|
Ola miala takie wesele mniej niz 100 osob i z dj do 1 chyba i sobie chwalila. Rozbila chyba w wdku jak sie nie myle
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
100 ludzi to dużo, rzeczywiście, więc przydałoby się małe przyjęcie z muzyką, w sensie dj, bo osobiście uważam, że jak jest zespół to przyjęcie nabiera charakter typowego wesela. a tak to jak ludzie będą chcieli pogadać to zawsze można poprosić dj o sciszenie muzyki, puszcze czegoś delikatnego.
A co do sukienek to zawsze mi się podobały w sklepie Ette Lou. Ale pewnie cena zwala z nóg... ostatnio kupiłam sukienkę na bazarach i był ogromny wybór. I na poprawiny coś jasnego i kolorowe. Kupiłam rozkloszowaną sukienkę z materiału prawie nie mnącego się i pod spodem miała sztywniejszą siatkę dla utrzymania kształtu "dołu" sukienki za 125 zł. |
|
|
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Wreszcie jestem na komputerze a nie przez telefon (strasznie ograniczone funkcje). Wreszcie wrzucam obiecane zdjęcie mojej sukienki
jest bez koła, ale ma od dołu podszytą dodatkową warstwę, więc się nie pląta pod nogami w ogólena poprawiny miałam sukienkę w kolorze... białym ale nie jest to taka czysta biel, tiulowy dół, doszyłam teraz warstwę z niebieskiego tiulu i byłam ostatnio na weselu u znajomych ![]() co do wytwórni fryzur to miałam tam robioną fryzurę ostatnio i mi się rozlatywała zanim jeszcze doszłam do kościoła i nie polecam hotelu Kameralny bo gotują tak sobie a obsługa jest straszna (ile razy można prosić o uzupełnienie wody? i podali colę w dzbanku )Też sobie nie wyobrażam posiadówki na 100 osób... u mnie było 85 na weselu, dj, tańce, hulańce i zabawa, siedząc za stołem wszyscy by się zanudzili |
|
|
|
|
#627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to ja już nie wiem , głupieję na temat fryzjera po ostatniej mojej wizycie myślałam że jednak na tą kobietkę się zdecyduję, bo tydzień później byłam w salonie lejdis i tam była porażka, bo wsuwki mi się co trochę wysuwały (na szczęście nic się nie rozwaliło, bo ciągle je poprawiałam), no i pani niezbyt zrozumiała moją koncepcję... a w wytwórni miałaś zrobioną bardzo luźną tę fryzurę? bo powiedziałam, że nie chce mieć takich jakby potarganych bo wg mnie są one nietrwałe, a fryzjerka na to, że ona właśnie robi takie jakby luźniejsze upięcia, ale ta fryzura co zdj wkleiłam wyżej trzymała się i czułam, że wsuwki się nie wysuwają.
|
|
|
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
Moja była luzniejsza niż Twoja. A rozpadac zaczęła się szybko. Na pocieszenie dodam że nie rozwalila się całkiem. Może Twoja była solidniej zrobiona? Swoją ślubna miałam w alterego i była niezniszczalna. Gładki kok trochę wyższe upiecie, diametralnie inne podejście - według mnie bardziej dopasowane do moich cienkich włosów. Niestety nie było już terminu ostatnio i wybrałam wytwórnie. Z drugiej strony dziewczyna dobrze farbuje. Nie pamiętam już czy któraś dziewczyna miała dobrze zrobiona fryzurę w wytwórni?
|
|
|
|
|
#629 |
|
Zadomowienie
|
Aga piekna suknia.mi moja nadal sie podoba,ale jakbym miala jeszcze raz wybiersc to szukalabym czegos ze zwiewnym dolem
![]() Ttunia dzisuaj chyba Twoj wielki dzien jeslu dobrze pamietam.Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia a tancem sie przejmuj.Bedzie dobrze! Moje kolczyki z Novia Blanca sa dobrze wykonane.Nie mam im nic do zarzucenia
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Ttunia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

ma tanie i dobre pończochy i rajstopy za przysłowiowe grosze

to taka luźna fryzura jak najbardziej pasuje 

)
to ja już nie wiem , głupieję na temat fryzjera