Czy kobiety są obojętne na męskie wysportowane sylwetki? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-08-26, 21:01   #91
victorion
Rozeznanie

Dot.: Czy kobiety są obojętne na męskie wysportowane sylwetki?

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Tutaj definiujesz głupotę:jako mówienie o swoich zainteresowaniach innych niż Twoje.
Nadal kłania się czytanie ze zrozumieniem. Nie napisałam, że głupota=mówienie o swoich zainteresowaniach, tylko, że te osoby były głupie + mówiły tylko o swoich zainteresowaniach.
victorion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 00:31   #92
triss_k
Zadomowienie

Odniosę się do tematu wątku: mnie interesują. Jak facet jest ładnie zbudowany (ale nie kulturysta, to dla mnie obrzydliwe), to zawsze się pogapię bo przyjemnie popatrzeć. Nie ma to nic wspólnego z zainteresowaniem ewentualnym partnerem, bo ten zdecydowaniemusi mieć coś w głowie, nie tylko w bicku. Aczkolwiek gdy z nudów obczajam panów w metrze, to nie traktuję ich jako potencjalnych TŻ-ów, więc jeśli trafi się coś ładnego, to zawieszę oko bez względu na IQ i na tym się skończy
triss_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 07:10   #93
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez victorion Pokaż wiadomość
Nadal kłania się czytanie ze zrozumieniem.
To jak już się nauczysz, to zobaczysz że z Twojej wypowiedzi właśnie to wynika.
Cytat:
Napisane przez victorion Pokaż wiadomość
Nie napisałam, że głupota=mówienie o swoich zainteresowaniach, tylko, że te osoby były głupie + mówiły tylko o swoich zainteresowaniach.
To i tak nic nie zmienia. Nie, nazywanie kogoś głupim to nie to samo co nazywanie czarnego czarnym. Najwyraźniej sama się zorientowałaś, skoro edytowałaś post, w którym to tłumaczyłaś. Kolory nie są subiektywne, a ich nazwy są neutralne. Ani nie rozumiem na jakiej podstawie można kogoś ocenić jako głupiego, ani po co obrażać, ani tym bardziej dawać do zrozumienia, że to dotyczy jakiejś całej grupy.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 11:36   #94
beasz26
Raczkowanie

Mnie się podobają wysportowani mężczyźni. Zwracam uwagę na proporcje. Nie lubię przerosnietych i abs. To dramat 😯.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-28, 17:25   #95
ka_k
Przyczajenie

Popatrzeć można ale żeby być z takim facetem to już niekoniecznie.. Wystarczy na niekórych wysportowanych spojrzeć jak się zachowują i na jakie mniej więcej kobiety zwracają uwagę.. do tego dodając, że większość kobiet ma jakieś kompleksy to raczej nie za wiele jest chętnych. Facet jeśli uważa, że każdej można zaimponować kaloryferem czy autem to jest w błędzie. I okej jeśli facet ma około 30 to zapewne już jest bardziej poukładany i to co innego.. ale jeśli to jakiś 24 latek np to uważam, że taka znajomość byłaby na chwilę... ile kobiet tyle chyba zdań..
Stary 2016-08-28, 20:57   #96
Czarna2000
Inez

A mi tam się bardzo podobają wysportowani mężczyźni. Kręcą mnie wyraźne mięśnie, klata, kaloryferek mrrr. Ale jest to tylko kwestia atrakcyjności fizycznej i zawieszenia na kimś oka. W przypadku potencjalnego tż liczy się jego wnętrze, to co ma w głowie. Z tym, że wygląd nie jest dla mnie bez znaczenia. Fizyczna strona związku też jest dla mnie bardzo ważna. Nie związałabym się z facetem z nadwagą, nie podniecałby mnie.
Sport i dieta mogą być też po prostu pasją, w niczym nie gorszą od książek. A ludzi z pasją bardzo cenię.
Tacy skrajnie napakowani kulturyści to już dla mnie przesada, ale fajnie, że zajmują się tym co kochają.
Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-29, 09:01   #97
chabrymakiistokrotki
tak sobie tutaj siedzę :)

Ja na ulicy nie robię "obczajki", więc dobrze zbudowani ani inni faceci nie rzucają mi się w oczy. Jeśli facet jest dobrze ubrany, to zwrócę też uwagę na inne elementy jego wyglądu, ale tylko z ciekawości
Zdarza mi się, że poczuję motylki, ale dopiero jeśli przystojny facet się odezwie i okaże się bardzo inteligentny.
Ja jestem szczupła, ale mam brzuszek i fit też nie będę, bo nie uprawiam aż tyle sportu.Chodzę tylko na basen i ćwiczę dla przyjemności, nie będę wymagać więcej od drugiej połowy.
Faceci z artykułu są dla mnie przepakowani i trochę obrzydliwi.
Mój mąż jest wysoki, mocno zbudowany i silny, co widać też po mięśniach. To jest dla mnie idealna męska figura. Podoba mi się też typ Radzimira Dębskiego, więc nic związanego z siłką

pinterest: https://pl.pinterest.com/grazagrazyna/
chabrymakiistokrotki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-29, 09:32   #98
201712071518
Konto usunięte

Jeszcze pytanie czy facet ćwiczy tylko dla wyglądu czy też by być zdrowszym/silniejszym/sprawniejszym itp bo widuję gości z kaloryferkami na brzuchu i ''wyrzeźbionymi" bicepsami, którzy paru km na bieżni nie przebiegną a przy martwym ciągu urywają sobie ręce
Mój tż podnosi bardzo duże ciężary - może nie ma sylwetki modela, ale dzięki treningom nie jest kaleką po złamaniu kręgosłupa, bez wysiłku pomaga mi zakładać kilkadziesiąt kg sprzętu nurkowego na siebie i ogarnia prawie 400kg harleya łatwiej niż ja hulajnogę
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-29, 09:37   #99
pati101
Raczkowanie

To pewnie kwestia gustu- jednym kobietom się podobają wysportowane męskie ciała, innym niekoniecznie.Dla jednych kobiet wygląd faceta jest ważny a nawet bardzo ważny, dla innych nie jest zbyt istotny.
Osobiście podobają mi się ciała lekko wyrzeźbione, kafary nie są fajne wg. mnie. Ważne jest też to, czy facet jest zadbany. Nie "wymuskany", zostawiający ogon duszących perfum i sprawiający wrażenie, że spędza więcej czasu przed lustrem niż przeciętna kobieta. Po prostu schludny i czysty.
Ale to nie wygląd jest najbardziej istotny, pamiętaj Autorze.Wygląd owszem, wpływa na pierwsze wrażenie, ale to nie od niego uzależnione są dobre relacje z kobietami. Intelekt, poczucie humoru podobny system wartości- tego nie zastąpisz wysportowaną sylwetką.
pati101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-30, 10:20   #100
Shiraishi
Raczkowanie

Nie ma czegoś takiego, co lubią wszystkie kobiety. Jednym są obojętne, inne docenią, ale nie skomentują, inne głodnym wzrokiem patrzą na mały, apetyczny i jędrny zadek.
Mogę się wypowiedzieć szczegółowo tylko za siebie.

Generalnie, jeśli facet się rusza, lubi sporty (nie, nie telewizorowe) i nie ma brzucha - kapitalnie. Bardzo nie lubię nawisów inflacyjnych.
Jeśli do tego ma skłonność do rzeźby - rewelacja. Nogi na metry też mile widziane.
Zawsze miło popatrzeć.
Ale nawet jeślibym tylko szukała kogoś do niezobowiązujących zabaw (a nie do rozwojowego związku), to ciało jest tylko jedną zmienną. I to nie najważniejszą. Niech się da z człowiekiem o czymś pogadać (nie, nie o forsie, nie o pracy, nie o drogiej bryce, ani o zakupach) i niech się da z człowiekiem coś ciekawego porobić. Choćby pójść na tę siłkę, żeby razem zadbać o boski minimalistyczny zadek, brak brzucha i ładną rzeźbę. ;-)

Edytowane przez Shiraishi
Czas edycji: 2016-08-30 o 10:22
Shiraishi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-30, 17:29   #101
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Mnie nie kręcą. Podobają mi się faceci w typie: bad boys of rock'n'roll, długowłosi, nieogoleni (lub brodaci), nawet lekko niechlujni (nie mylić z brudasami). Co prawda mój kuzyn, z którym współmieszkam uważa, że to nie jest typ bad boys of rock'n'roll a raczej typ Jesus Christ ale to tylko kwestia nazwy

Kurczę, nie umiałabym być z facetem, który dba o siebie bardziej niż ja.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-31, 06:31   #102
victorion
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Mnie nie kręcą. Podobają mi się faceci w typie: bad boys of rock'n'roll, długowłosi, nieogoleni (lub brodaci), nawet lekko niechlujni (nie mylić z brudasami). Co prawda mój kuzyn, z którym współmieszkam uważa, że to nie jest typ bad boys of rock'n'roll a raczej typ Jesus Christ ale to tylko kwestia nazwy

Kurczę, nie umiałabym być z facetem, który dba o siebie bardziej niż ja.
o yeee
victorion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 07:03   #103
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Co prawda mój kuzyn, z którym współmieszkam uważa, że to nie jest typ bad boys of rock'n'roll a raczej typ Jesus Christ ale to tylko kwestia nazwy
To może takie combo, Jesus Christ Superstar?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 07:05   #104
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;64762771]To może takie combo, Jesus Christ Superstar?[/QUOTE]

No może być, może być!

Ale generalnie szukam męża w typie 76-6-6, bez zobowiązań rodzinnych. Jeśli któraś takiego zna, proszę kierować do mnie

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Stary 2016-08-31, 07:07   #105
Frezja__
Zakorzenienie

76-6-6? Rozwiń proszę

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 07:14   #106
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

76- lat
6- baniek na koncie
6- dni życia

No pasaran!
Stary 2016-08-31, 07:50   #107
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
76- lat
6- baniek na koncie
6- dni życia
Myślałam, że 76 to rocznik lub waga, ale wtedy co z dwiema 6
Takiego jak Ty przedstawiłaś też bym brała

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 09:10   #108
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Cytat:
76- lat
6- baniek na koncie
6- dni życia
To ja też takiego poproszę
Stary 2016-08-31, 18:49   #109
marta_1234
Raczkowanie

Na ciało jako na część wyglądu zwracam uwagę, jednak to dla mnie nie wszystko. Jak już wiele osób pisało wcześniej- ważne to co jest w głowie. I tu też się z tym zgodzę.
Sportowcy mnie nigdy jakoś nie interesowali. Chociaż mam znajomą z studiów szalejącą za siatkarzami, ale jako dobrymi graczami, a nie fajnymi facetami.
marta_1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 19:05   #110
Czarna2000
Inez

Ja raczej nie chciałbym mieć takiego sportowca na szeroką skalę. Te częste wyjazdy, zawody, ludzie, popularność, rozpoznawalność...
Wysportowany, zadbany, ale nie gwiazda.
Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-10, 15:32   #111
Cyklamenowa
Przyczajenie

W mojej subiektywnej opinii nie ma to absolutnie żadnego znaczenia i mówię całkiem serio

Powiem szczerze, że nawet odrobinę przerażają mnie strasznie zafiksowani na sport faceci co to widać że posiłki sobie odważają co do miligrama w trosce o swoje mięśnie

Wracam na Wizaż
Cyklamenowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości