|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Cytat:
ale widzę, że Ciebie humorek nie opuszcza, jak zawsze Nie dla mojego spokoju, tylko dla spokoju bylosława ![]() Poza tym wiesz viruś, pozory mylą
|
|
|
|
|
#4562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A sama ewentualną ciążą ( choc napewno w niej nie bede teraz) się nie martwie, bo oboje chcemy miec dzieci, tylko tak... ja lubie miec wszystko zaplanowane a nie tutaj taka wpadka... Nati uważaj w tych pociagach jak pojedziesz.. ja przez 3 lata miałam przyjemność jeździc dwa razy w miesiącu do szkoły 400 km w jedną stronę... w piatek w nocy i w niedziele w nocy... różnie z tym bywa.. zawsze jeżdziłam z żołnierzami na przepustkach... i po dwóch-trzech miesiacach, znaliśmy się wszyscy jak łyse konie ![]() choc na początku nie było mi do śmiechu i trochę się ich bałam, bo często jechali podchmieleni.. a wracali kompletnie zalani... no ale na szczęscie byli w miare grzecznii kulturalni, a do tego moja obrączka działała na nich bardzo pozytywnie
|
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś bylosław o nic takiego nie pytał No, jak Ty kochana masz o mnie takie zdanie to.... ![]() Ja taki porządny obywatel, serce na dłoni, a Ty tak, dobrze... Strzele fochem i już o!
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikitka tak właśnie dziś myslałam o tym i... bałabym sie jechac sama pociagiem i to na drugi koniec Polski. Poza tym sama w obcym mieście i nie pogub sie tu człowieku (juz mniej wiecej wiem co i jak którym autobusem z dworca itp.) a co do pociagu to tymbardziej ja taka odrobinka ( ) a fak faktem rózni ludzie są... No ale nie kraczę, bo jeszcze cos wykrakam. Zawze to dobrze mięc kogos blisko sibie z kim mozna się cieszyc sukcesem lub zalewac łzami po porażce...
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Zadomowienie
|
Nati jakie łzy, jakie łzy?
|
|
|
|
#4566 |
|
Przyczajenie
|
Nati to jak to jest, ze ty juz stalej pracy szukasz?? Ja wiode przyjemne zycie studentki
|
|
|
|
#4567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TAk ja w tym hotelu byłam w Gdyni a w jakim Hotelu masz rozmowe?
|
|
#4568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byli uważaj z tym stanikiem jak sie spocisz, ja go miałam kiedyś na weselu i po spoceniu sie wypadł mi ale na szczęście złapałam go w bluzce a niby jest na 100 użyc
|
|
#4569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praca nie stała, kontrakt na 6 m-cy. Cytat:
W Hotelu Nadmorskim w Gdynii własnie mam rozmowe, napisaąłm wyżej ale nie mam zamiaru płacic min. 800zl za nocleg. Na glowe nie upadlam, ale hotel musi byc obledny, na tsronie zreszta co nie co widac ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4570 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie moglam sie oprzec zebu nie zrobic dzis testu, ale jednak jakos mnie robienie tych rogalikow tak wc iagnelo, ze wytrzymam i zrobie test jutro z samego rana ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4571 |
|
Konto usunięte
|
dobra spadam kobietki na "Kogel-Mogel"
kocham ten film
|
|
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
która dziewczyna nie marzy o białej sukni, weselu, podróży poślubnej itp życzę żeby sie spełniło Cytat:
![]() idę oglądać z siostrą serial dokumentalny DUCHY na Discovery, podobno straaaaaszany ![]() jutro robimy imprezkę, urodziny Nikolki+ nasza rocznica, dziś przygotowania i kupa roboty, padnięta jestem
|
|
|
#4573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co było, jak było, bo nie kumam...?
Cytat:
Cytat:
![]() A kiedy Nikolka ma urodziny?
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja jestem ZAŁAMANA ;( Byliśmy na próbie na poloneza, zatańczyłam 3 razy i poprostu mi słabo było i spała spocona. Mam 38. tempreature i czuje sie koszmarnie.
Jak rano wstanę i dalej się tak bede czuła to klęska ![]() Mam śliczne tipsiki, ale wkleje wam jutro zdjęcia bo dziś już nie ma kompletnie siły ![]() Widzę że tu żywa dyskusja o moich silikonowych pociechach Niestety nie uraczę was fotkami a link z allegro macie tu:http://www.allegro.pl/item298324219_...dniowka_b.html
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
napisałam szczerą prawdę
![]() Cytat:
może uda mi się tu jutro zajrzeć do Was ![]() a urodziny Nikolka miała 30.01 (rocznica 8.02 ale łączymy 2 imprezki w 1 )byli oby do jjutra Ci przeszło ![]()
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam i muszę powiedzieć że mało tego że mi nic nie przeszło to mam pokój na poddaszu i w nocy była taka wichura że nie spałam do 5 rano ;( SUPER
Kacha mów szybko jaki wynik
|
#4577 |
|
Zadomowienie
|
Byli... mam nadzieję, ze lepiej się juz dzisiaj czujesz.. nie daj się temu przeziębieniu... wyleż w łóżku jak najdłużej mozesz, póżniej kąpiel z aromatycznymi olejkami - wybierz takie które pobudzają i di boju....zabawa napewno będzię swietna <przytul>
Kachaa.. i jak test? tak się wkręciłam w twoją sytuację ( ale ty być nie mozesz w ciazy bo jak chyba niki juz pisała, to by było niepokalane poczęscie ) ze znow mnie dzis głowa boli i mam mdłości .. ech teraz sobie wkręcam ciąże. a za tydzien jak dostane okres będziemi przykro no cóż taka kobieca dziwna natura...szkoda tylko, że zawsze na coś pieniędzy brakuje.. Niki miłego przyjęcia i nie zamęcz się tymi przygotowywaniami... najważniejsi są ludzie i dobry klimat....anizeli pełen stół smakołyków i padnięta Niki nie mogąca ze zmeczenia nawet ust otworzyc ![]() Nati aż ci zazdroszcze tego wyjazdu do gdyni.. przez 3 lata mieszkałam w Gdańsku... coś pięknego.. i załuje ze teraz tak rzadko udaje mi się tam wybrac , kocham moze, szczególnie o tej porze roku.. puste plaże, tylko woda w takim specyfycznym, srebrno-niebiesko-metalicznym odcieniu... ale się rozmarzyłam....
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na o której godzinie zaczynasz przygotowania? jesli masz dużo czasu to 3 aspirynt, ferveksy, tabciny czy co tam masz... i do łóżka jeszcze na 3 godziny porządnie się wypocić, a po tem chłodny pryszcznic....,moze postawi cie to na nogi |
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko nie wiem czy takie tabletki mi pomogą na grypę żołądkową
Żołądek mnie dalej boli i mam mdłości więc chyba zażyję poprostu aviomarin bo on zwalcza mdłości. A do fryzjera mam dopiero na 15:30 więc koło 14 pojde się już wykąpać bo mam być z umytą głową. tzn tak myśle
|
#4580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na grype żołądkową to raczej nic nie pomaga... miałam taką tydzien przed świętami..próbowałam wszytskiego: nifuroxazydu, differgan, nawet czopki Torecan... niestety wymiotowałam i miałam biegunkę przez 24 h a póżniej tak samo szybko jak przyszło, tak samo wszystko samo zniknęło.. miała to cała moja rodzina, wszyscy w pracy i ich rodzinyitp.. i wszyscy przechodzili to tak samo |
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie nie wymiotuje (jak na razie) Ale wczoraj miałam biegunkę i czuje się jak bym się nie czuła. ;*
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
biedba byli, a próbowałaś jakie stoperanu czy laremidu na tą biegunkę? moze w większej dawce pomoze....> do wieczora duzo czasu wiec nie ma ci się martwić na zapas
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
narazie mi tylko niedobrze i żołądek mnie boli. Zobacze co bedzie potem
|
#4584 |
|
Rozeznanie
|
Byli kup sobie stoperan i wez 2 tabl przed wyjsciem jakbyś miala na balu dostać biegunke albo cos..no i pij jakieś ziółka
to na pewno ze stresu
|
#4585 |
|
Zadomowienie
|
i nie denerwuje się byli za bardzo , bedzie ok
i zabawa uda się napewno świetnie
|
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
oj virus nie obrażaj się, to tylko takie żarciki
![]() Cytat:
Ale ogromnym plusem jest to, że TŻ jedzie ze mna ![]() I jak na razie to on denerwuje sie bardziej ode mnie ![]() Nikuś ja tez mam jutro imprezkę mama robi imieniny wcześniej...i u mnie też szał, pał przygotowań
|
|
|
|
|
#4587 |
|
Przyczajenie
|
Kachaaa my tu czekamy na twoj wynik!!! I sie niecierpliwimy
![]() Dziewczyny, ja juz mam dosc tej sesji:/ Nie mam juz sily sie uczyc, a jeszcze musze zdac 2 egzaminy, z czego 1 to matematyka, ktora olalam przez caly semestr, a teraz nie jestem w stanie tyle nadrobic Och... bede powtarzac ten przedmiot A ja taaaak nie chce;( Teraz do wtorku musze siedziec nad mikroekonomia, ale to mam nadzieje, pojdzie mi gladko... A przynajmniej jeszcze tak mysle...Ok, juz nie bede wam marudzic, ale to takie tam studenckie problemy:/ Ide sie uczyc, a po tej calej sesji dam wam sie lepiej poznac i bede najaktywniejsza uczestniczka forum Ze mna dobijemy do 5000 w jeden dzien
|
|
|
|
#4588 |
|
Zadomowienie
|
ha w takich momentach ciesze się, ze już skonczyłam studia
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Matko co jest z tym dobijaniem postów do 5000??
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

Nie masz wyjścia, nie opędzisz się od nas
....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dziekuję
) tzn. załatwiłam nam, mi i TZtowi a jeszcze nie wiem czy na 100% ze mną pojedzie 

.. żałujcie że tego nie widzicie