|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#362 | ||
|
Zadomowienie
|
Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
skoro i tak sa z plastiku to przeciez moga tez Kubusia cisnąć - w koncu wiadomo ze najważniejsze żeby dobrze wyglądał a nie zeby było mu wygodnie Hahaha Porzuć prace nad soba mewka , nic to nie daje ![]() ![]() ciuchy sie beda i tak mnożyć !!Cytat:
![]() a ze w stroju jestem to nie mam złudzeń ze moze to tylko tak wyglada ![]() ![]()
Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-08-27 o 12:52 |
||
|
|
|
#363 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Body i spodenki Jeden pajacyk w gości bo mam jakieś spadkowe Bluzeczke w paski ale większą bo jest prześliczna 😍 Oddaje rajtuzy Z bólem serca bo 100 bawełny i śliczne Ale ten pas jest za mały wg mnie U mnie było średnio ludzi ale tego towaru bardzo mało I szybko się rozeszły Wg mnie będzie dużo zwrotów Wtedy tez można coś ustrzelic Ja tak sobie pokupowalam ubrania lniane w czerwcu bodajże I katuje je do tej pory Jestem niczym kloszard Chodzę całe wakacje w tym lnie 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
I teraz poprawiać będzie trzeba za jakiś czas A tak by jeden ból był i jedne kg do zrzucenia 😣 Ja też maluje się w samotności Bo jestem jak żaba wtedy 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
to według teorii mojego tż nie tylko możesz, ale MUSISZ dużo jeść, bo dzidzia większa i więcej potrzebuje
|
|
#365 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas sprawdził się genialnie, ale fakt - nigdy na skład nawet nie spojrzałam.Cytat:
![]() A te 900g to od początku ciąży? ![]() Cytat:
![]() Pod tym względem to u mnie katastrofa, bo mąż woli w pogniecionym chodzić jak wziąć żelazko do ręki ![]() Cytat:
Cytat:
Taki mam beznadziejny piekarnik.Cytat:
Cytat:
No i jeszcze ten bon na 30zł przy kasie ![]() Cytat:
Kolorystyka i wzory są tak uniwersalne, że spokojnie nadają się dla chłopca jak i dla dziewczynki. Tylko chyba sweterki/bluzeczki były bardziej płciowe ![]() A ja się pochwalę Cudownie! Wszystko ma być za jakieś 3-4 tygodnie. Powiem mężowi, że i tak to wszystko będzie dopiero w październiku, a wtedy to ja przecież mogę już urodzić i kto będzie za tym latał? Wzięłam przy okazji 3 pieluszki muślinowe. Patrzyłam, że bambusowe mają po 25zł, ale jeszcze pomyślę. Pan powiedział, że przy każdych następnych zakupach mam się upominać o taki sam rabat A sobie sprawiłam koszulkę do karmienia
|
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo z Lidla od razu skoczylam na rynek z mamą A potem na wies i tak siedzę pod lipa I do was pisze niczym Jan Kochanowski 🤔 Zajmujem się prawem finansowym 🤐 Mało przyjemne dla studentow ale bardzo interesujące dla mnie 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już mu zapowiedzialam Czyje te cycki są I że jak właściciel się pojawi To jego odstawiam od piersi Inaczej nie wyrobię psychicznie Tak na dwa cycki jechać 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Z zimnym mlekiem 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
Ech, siedzę na leżaku i sie wiercę gorzej niz moje dziecko. Najbardziej lubiłam zawsze leżeć na brzuchu i czytać książkę a teraz jak? Na brzuchu to jak żółw na plecach
|
|
|
|
#370 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładny! Zbieram się stać za jakieś 4 h I jadę do Tesco bo to mój styl Motylku senk ju verii macz 😚😚😚😚😚😚😚😚😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Przydatne bardzo 👌 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Co by Karola smarować czystym olejem z migdałów Kupuje taki dla siebie w www. doz . pl Za 13 zł butelka i smaruje nim brzuch Dodaje też do oliwki pod prysznic żeby było na bogato Co myślicie o takiej oliwie zamiast kremu? A mycie w czystej wodzie lub może kropelke tego płynu z rosmana ?🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Ale gorzej ode mnie jeszcze 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
Asia masz rajty?
Co o nich myślisz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#374 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Mega szczupła a w brzuchu chłopak i dziewczyna Ja tylko z Karolem Obok niej jak orka 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Tez masz rajtuzy może ja oszalalam z tym ciasnym pasem? 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
I jak w domu rozpakowalam to się przerazilam Że Karol sxybko taki duży będzie I jak ja go urodze ?😣😣😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
||||||
|
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A pajacyk 62-68 jest tak wielki, że ja sobie nie mogę wyobrazić, że dzieci takie duże mogą być ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam w stacjonarnym
|
|
|
|
|
#377 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie najpierw idzie brzuch Potem cycki A za nami wlecze się wielka dupa Ledwo nadąża... 😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Karol będzie śmigać w miskach że hej Karolinka też by mogła 👌 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
ja nienawidze prasowac a moj tż lubi
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
kociulek z tego co moja mama widziala to byly gwiazdki i serduszka wiec stwierdzila ze nie bardzo i nie kupowala. moze masz racje na w sklepie nie bylam ..
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- kociulek - a jaki wozek ?Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wygugule po producencie bo te koty są śliczne 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Jestem na bieżąco Boże co za ulga 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strony z analizami składów kosmetyków i jedzenia, które podczytuje: http://czytamyetykiety.pl/ http://czytajsklad.com/ http://www.srokao.pl/?m=1 |
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie prasuje praktycznie
Tylko rzeczy, które już na prawdę trzeba
|
|
|
|
#386 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
podobnie jak ja ja mam na 23 grudzien. Cytat:
uuu... u mnie brzuch juz orzed cycuchami... a mam miseczke E... i to od jakiegos czasu juz wystaje za biust ![]() Cytat:
ja jestem mega przeciwnikiem sudocremu. U mnie TZ musi chodzić w koszuli i spodniach w kant do pracy... wiec nie ma lekko. Staram sie mu pracować bo wiem, ze on w tym czasie lazienke posprzata... no ale po porodzie moge nie miec sil wiec zrobię mi zapas na jakis czas, zreszta 2 tygodnie po porodzie bedzie na taciezynskim ![]() Cytat:
Bylam w tkkmax i w jeszcze jednym sklepie. Znalazlam piekna zaslonke na okno ale były na szt sprzedawane i byla jedna... a mi sa dwie potrzebne. Za chwile przeszukam neta moze online kupie. Mieli niby na stanie 6 ale faktycznie byla tylko jedna. Kupilam sliczne sliniaczki ze swietnymi napsami 2 ręczniki z kapturkami takie idealne biale dla noworodkow, znalazlam w koncu 100% bawelne i koszyki male na kosmetyki i jakoes duperelki do Lili pokoju, do ktorych musze uszyc takie materiałowe wnetrze sobie kupilam sukienke, gdzie dol to taka fajna mini a gora troszke oversize wiec pobiegam spokojnie do konca pazdziernika w tej sukieneczce. Wieszaki znalazlam taniej jak w ikei i na aliekspres bo 10sz za £1 Moj maz sie smieje, ze obecnie nic mi nie sprawia tyle radosco co usg i zakupy dla Lili
|
|||||
|
|
|
#387 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za linki 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#388 |
|
Zadomowienie
|
Zdjecia w mega malej rozdzielczosci bo dzis jakos ki nie wchodza na wizaz zdjecia robione w maksymalnej rozdzielczości... ide robic szukac zaslonek
|
|
|
|
#389 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przez te 24 godziny mozesz duzo rzeczy odkryc w internecie, dasz rade ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wyszło ci bardzo ładne, zakalca nie ma, wszystko jest tak jak byc powinno moim zdaniem Cytat:
Cytat:
mnie denerwuje czasem TŻ jak mi mowi ze mam juz nie jesc ![]() w ogóle mam podły humor bo sie pokłóciłam z moim dziadem. WRRRRRRR |
||||||
|
|
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż koszule i w sumie tyle.. Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

Mówię mu, że chyba przejdę na dietę, bo tyle już przytyłam i nie chcę wyglądać jak tocząca sisię obok niego kuleczka 

U nas sprawdził się genialnie, ale fakt - nigdy na skład nawet nie spojrzałam.

Taki mam beznadziejny piekarnik.
teraz jestem na L4, wolnego czasu więcej, więc postanowiłam się uaktywnić. Mam nadzieję, że mnie jeszcze przyjmiecie 

ale też jest ładny ten wzór, bo kolory są delikatne jak tego mojego różowego tylko błękitny