|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Louis Vuitton część III
aaa bo teraz widze wchodzi tylko na buty ponad 500 Euro
|
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Min. wartość zamówienia to 500€ - rabat 10% Zamówienie powyżej 1000€ - rabat 15%
|
#2763 |
|
Moda
|
Dziewczyny a czy któraś z Was przechodziła przez proces reklamacyjny na Luisaviaroma?
|
|
|
|
#2764 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
Oczywiscie masz racje, takze ciesze sie ze udalo mi sie tego uniknac
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Kici kici miau miau
|
Louis Vuitton część III
Siedziba jest we Francji
Ale poza tym pewnie masz racje |
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zalezy, czy transakcja jest formalnie jest zawarta z osoba prywatna czy przedsiębiorca. W przypadku większości wystawionych tam rzeczy sprzedającymi sa osoby prywatne wiec niestety ta regulacja unijna nie działa podobnie jak u nas na all, jak kupisz od prywatnej nie ma obowiązku przyjmowania zwrotu. Zreszta patrzę teraz na info na stronie VC i jest dokładnie tak napisane ![]() You bought the item from a private seller In compliance with our General Terms and Conditions, items purchased from a private seller cannot be refunded or exchanged. If you don’t like the item, you can relist the item on your account. * You bought the item from a professional seller Here’s how to return the item within 14 days from delivery, if the item still bears its seal.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakąś bransoletkę LV widziałąm na inst u agilcia, ale nie wiem czy to jest ta co szukasz
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
Musialabys np zobaczyc na pyskatyzamsz , oni dzialaja podobnie z roznica ze tam dana rzecz wysyla sie juz przy zgloszeniu do sprzedazy Edit: znalazlam, mozna zwraca do 14 dni Edytowane przez ranka Czas edycji: 2016-08-27 o 10:53 |
|
|
|
|
#2771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest opis, zdjecia i kupujesz dokladnie to, co widzisz. Jesli sie nie spodoba, VC proponuje wystawienie tej rzeczy i pobiera duzo nizsza prowizje od sprzedazy. Pisze o kupnie, od osoby prywatnej.W moim przypadku, opis nie odpowiadal stanowi faktycznemu towaru. Kupowalam rzecz w stanie bardzo dobrym (w opisie bylo - raz/dwa razy uzyta).Cena tez byla adekwatna, wcale nie jakas super okazja i bezcen przetarciami. Zdjecia byly, owszem, ale tak zrobione, ze defektow nijak nie bylo widac. Na fotkach wszystko cacy. BOK mi napisalo, ze przepraszaja, bla bla bla, ale ta konkretna rzecz musiala jakims cudem nie przejsc przez Quality Control, gdyz nie maja jej w systemie Tyle, ze metki z data i imieniem pracownika przeprowadzajacego QC byly przyczepione. I to dwie! Rozne daty, rozne imiona. Ktos rzecz kupil na VC i sprzedal. Moge tylko gdybac, iz z tych powodow, dla ktorych ja zazadalam zwrotu.Nie chce nikogo zniechecac, bynajmniej Mnie sie po prostu tak pechowo trafilo. W sumie otrzymanie towaru, jego odsylka oraz zwrot pieniedzy poszlo sprawnie i zajelo lacznie tydzien. Jak juz pisalam, taki serwis to swietny pomysl. Licze na to, ze jakosc uslug VC sie poprawi z czasem (choc ja sie raczej nie skusze). Albo nie traficie tak pechowo, jak ja
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2016-08-27 o 11:56 |
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj doczytałam na ich stronie coś takiego w zakładce "dla sprzedających" i nie bardzo rozumiem
|
|
|
|
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2774 |
|
Kici kici miau miau
|
Kiedys czytalam ze bodajze na 30 dni zawierasz z nimi umowe ale potem nie wiem czy zwracaja jesli sie nie sprzeda?
Wolalabym takie uklad jaki jest na VC - ktos kupi, Ty wysylasz pyskatemu do oceny ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Kiedys czytalam ze bodajze na 30 dni zawierasz z nimi umowe ale potem nie wiem czy zwracaja jesli sie nie sprzeda? Wolalabym takie uklad jaki jest na VC - ktos kupi, Ty wysylasz pyskatemu do oceny |
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
OO a jakie jeszcze znacie sklepy, w których mozna kupic markowe rzeczy? Najchętniej chciałabym polskie
![]() Ja znam tylko storestory i luxpreloved
|
#2777 |
|
Moda
|
Dziewczyny chętne na shopper YSL na insta na wystawikup ktoś sprzedaje shopper YSL w bardzo dobrej cenie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda ze bordowy
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor średnio praktyczny jak dla mnie ale cena dobra |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2780 |
|
Moda
|
Nioooo ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Jak ktoś lubi to czemu nie kolor na sezon jesień- zima jak najbardziej trafiony ale to trzeba go lubić
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tego shopperka ysz kiedyś tam może nabede bo jest piękny, ale teraz mam cos innego na oku 😈
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
#2783 |
|
Zaczytanie
|
Ja nie wiem po co w ogóle tu zaglądam
Ale piękny ten shopper SL ![]() Ale nie, NIE.. jeszcze parę miesięcy i Celina
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
pochwalę się jak przemyślę i rozważę wszystkie ZA i PRZECIW i dojrzeję do zakupu
|
|
|
|
#2786 |
|
Zaczytanie
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Lukardis celine
Bo ostatni zakup tez padł na celine , piękne te torebki Dziewczyny co znaczą te cyferki u Celine .. podejrzewam ze to rocznik , ![]() bo mam na końcu datę kod 6 kupiona wczoraj w Vitkacu ... czy to jest na zasadzie jak w LV ) Może ktoś kupował teraz lub w innym roku , jaki macie cyferki czy się zgadza ostatnia z rocznikiem zakupu Edytowane przez Lerra Czas edycji: 2016-09-01 o 11:25 |
|
|
|
#2788 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
![]() Celuję w Luggage miała być micro, ale skłaniam się ku nano. Moja Antigona jest wielka, kiedyś kupię Neverfulla, a małych torebek jak na lekarstwo
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
jakby co to w bestbrandshop maja celine nano za 5900 zł, nie wiem jak cenowo wyglada w Vitkacu
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nano - 8.385 zł Micro - 9.925 zł Mini - 10.589 zł
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

Niestety zdarzylo sie inaczej, niesmak pozostal 

Na szczescie bez problemu odzyskalam pieniadze (trafilam na jukejskie BOK, a z tego co wyczytalam, francuskie jest mniej przychylne klientowi
). Za wysylke zwrotna zaplacilo VC, musialam tylko kuriera zamowic po odbior. Jednak nieudany zakup i pokretne tlumaczenia BOK wystarczajaco mnie zniechecily, wiecej tam nie kupie
podobnie jak u nas na all, jak kupisz od prywatnej nie ma obowiązku przyjmowania zwrotu.