Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-01, 16:23   #4741
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Dziękuję dziewczyny
Nie bijcie, bo ja już i tak jestem spłukana i nic nie kupię w najbliższym czasie
Stary 2008-02-01, 16:28   #4742
Estella
Zakorzenienie

Isa fajny ten różyk, a błsyzczyk mam identyczny

Ja na szczęście nie mam kredytowej karty ale do Lucidity da się skombinować
Wyjeżdzam na weekend, więc nie piszcie tu za dużo, bo nie zdążę nadrobić, całusy

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 16:31   #4743
snowqueen
Zakorzenienie

Estello miłego wyjazdu, ale masz fajnie, a ja mam w poniedziałek egzamin i musze się uczyć
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 16:51   #4744
rzyrafka
Zakorzenienie

Estell- ja mam białego garniera jak dla mnie to najtreściwszy balsam jaki miałam (choć w sumie było ich mało ) gęsty, dobrze się rozsmarowuje i wchłania, nawilzenie bardzo długo sie trzyma.

Do tych liftingującyhc podkładów Rimmella sa pudry prasowane - w SP były 3 kolory
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 19:02   #4745
Jelonek
Zakorzenienie

Sis, wygląda na to, że nie będziesz musiała mnie ratować odsypką EL do czasu aż by się pojawił na Truskawie, bo udało mi się wymienić z Agą
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 21:24   #4746
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Sis, wygląda na to, że nie będziesz musiała mnie ratować odsypką EL do czasu aż by się pojawił na Truskawie, bo udało mi się wymienić z Agą
No widzisz, jaka fajna wymiana

A ten Clarins nie jest aż tak dobry??? Ja go chcę na lato kupić, bo lepiej matuje...
Stary 2008-02-01, 23:11   #4747
Hosenka*
Zakorzenienie

wpadam na chwile - mam jeszcze 2 strony do nadrobienia, ale to jzu jutro ... ups tzn dzisiaj ale później

wiecie, moim lekiem na nałóg jest TZ Dzis ledwo co go naciagłam na róż Deborah (nie było 12 wiec wziełam jasny wrzos - ciekawe czy mi bedzie pasował ). Powiedział: takie małe pudełeczko błyszczyku ( - nie powiedziałam mu co to jest) za 40 zl? i na ile ci to straczy? na 2 dni??

nieświadomy chłopak zupełnie wolałam wiec mu nie mówić o Superbalmie zapowiedział, że na żadne mazidło mi nie da ani 1zł bo mi mazidła nie są potrzebne coś czuję że bede musiała kupować w wielkiej tajemnicy przed nim (szkoda tylko że mój porfel na tym ucierpi )

Błyszczykowego zakazu dzielnie się trzymam - nie ogladam, więc mnie nie kuszą

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 23:47   #4748
pakosta
Wtajemniczenie

Niedługo dobijemy do 5 tysięcy

Chwilowo nic mnie nie kusi.

No może poza Lucidity, bo testuję odsypkę 06 i jest boska ale mam podobny problem jak Wy - czy nie będzie wkrótce za jasna?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 07:57   #4749
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
No widzisz, jaka fajna wymiana
A ten Clarins nie jest aż tak dobry??? Ja go chcę na lato kupić, bo lepiej matuje...
Nie w tym rzecz Po prostu oczekuję i matu i rozświetlenia od pudru sypkiego, zmyliły mnie nieco opinie użytkowniczek, że widzą w nim delikatne drobinki, które rozświetlają. Ja ich niestety mimo najszczerszych chęci nie dostrzegam. Jest delikatny, drobniutko zmielony, pięknie wygląda na twarzy, matuje najlepiej chyba ze wszystkich pudrów jakie miałam, ale tęskno mi za rozświetleniem jakie daje LU
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 08:12   #4750
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
wpadam na chwile - mam jeszcze 2 strony do nadrobienia, ale to jzu jutro ... ups tzn dzisiaj ale później

wiecie, moim lekiem na nałóg jest TZ Dzis ledwo co go naciagłam na róż Deborah (nie było 12 wiec wziełam jasny wrzos - ciekawe czy mi bedzie pasował ). Powiedział: takie małe pudełeczko błyszczyku ( - nie powiedziałam mu co to jest) za 40 zl? i na ile ci to straczy? na 2 dni??

nieświadomy chłopak zupełnie wolałam wiec mu nie mówić o Superbalmie zapowiedział, że na żadne mazidło mi nie da ani 1zł bo mi mazidła nie są potrzebne coś czuję że bede musiała kupować w wielkiej tajemnicy przed nim (szkoda tylko że mój porfel na tym ucierpi )

Błyszczykowego zakazu dzielnie się trzymam - nie ogladam, więc mnie nie kuszą
dobrze, że faceci rzadko kiedy orientują się w tych sprawach
Zadam niedyskretne pytnie: naciągacie swoich facetów na takie zakupy
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 08:20   #4751
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Mój się trochę orientuje w podstawowych sprawach, wie co to błyszczyk, szminka, cienie i puder No i tusz. I wie, że błyszczyków mam sporo Ale nie wykazuje zainteresowania, chyba, że mam za zadanie kupić sobie od niego w prezencie jakiś kosmetyk (tak jak ostatnio na gwiazdkę) albo jesteśmy na zakupach razem, to potem pyta co to jest co kupiłam

Nigdy mi się nie zdarzyło naciągać go na kosmetyki i nie mam zamiaru. Chyba, że sam wychodzi z inicjatywą, jak np. przed świętami, to mogę sobie wybrać, ale to co innego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-02, 08:23   #4752
Iwona 25
Zakorzenienie

Cytat:
czasami mi sie zdarza,a mąż póżniej do mnie mówi:"to juz trzeci karton?"-taki jego żarcik.
albo jak długo oglądam to mówi-"no przestan się ośmieszać,bierz coś i idziemy"....a ja właśnie nie cierpie na łapu capu kupować kosmetyków,czasami przez pół roku się kręcę koło jednej rzeczy
najczęśćiej niecierpliwi się,jak długo przebywam wśród półek kosmetycznych w sklepie,ale bywa,że sam mnie ciągnie do drogerii,jak akurat jestem na kosmetycznym odwyku"no kup coś,żeby nie było,że mąż nic Ci nie kupuje",bo kiedyś usłyszał od mego taty"to Iwona masz pieniążki na jakąś szminkę"
no i kartony moje puchną....jak mam wytłumaczyć ,że jestem na odwyku....on mi nie wierzy
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 09:42   #4753
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie jestem jego utrzymanką mogę go poprosić o zrobienie przelewu internetowego, ale przy najbliższym spotkaniu oddaję mu pieniądze. Czułabym się idiotycznie gdyby płacił za mój n-ty róż, błyszczyk czy dawał pieniądze - "od tego są" moi rodzice co najwyżej.
Choć oczywiście to tylko moje zdanie

I żeby była jasność - tak samo nie lubię gdy płaci za mnie w restauracji, barze czy kinie. Jeśli się upiera, to ja płacę następną razą lub kupuję w tym czasie popcorn i napoje w kinie. Nikogo nie oceniam
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 09:59   #4754
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Nie, nie jestem jego utrzymanką mogę go poprosić o zrobienie przelewu internetowego, ale przy najbliższym spotkaniu oddaję mu pieniądze. Czułabym się idiotycznie gdyby płacił za mój n-ty róż, błyszczyk czy dawał pieniądze - "od tego są" moi rodzice co najwyżej.
Choć oczywiście to tylko moje zdanie

I żeby była jasność - tak samo nie lubię gdy płaci za mnie w restauracji, barze czy kinie. Jeśli się upiera, to ja płacę następną razą lub kupuję w tym czasie popcorn i napoje w kinie. Nikogo nie oceniam
Mam dokładnie tak samo, jak Ty Z tym, że nawet rodziców wykluczam, bo od tego mam własną pensję.

W poniedziałek mam egzamin i jeszcze nie raczyłam zasiąść porządnie do nauki
Stary 2008-02-02, 10:06   #4755
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
nie. i nie mam zamiaru. jak chce to sam mi kupuje [patrz: ostatnio dwa superbalmy].

generalnie to jest tak, ze jak koncza nam sie podstawowe kosmetyki [mydlo, szampon, zel pod prysznic] to kupujemy je z tzw wspolnej kasy. jezeli ja sama sobie kupuje jakies kolorowe cudo to biore pieniadze ze swojego konta. tak samo jest, gdy kupuje cos jemu - tez biore ze swojego konta. on lepiej zarabia i to z jego pensji odkladamy pieniadze na czarna godzine

jezeli zas idziemy gdzies razem to tez placimy ze wspolnych pieneidzy. u nas jest tak, ze mamy wspolne konto ale tez kazde z nas ma swoje wlasne [stypendia nam przelewaja na konta osobiste a pensje na wspolne bardzo przyjemne rozwiazanie ]
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-02, 10:23   #4756
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo, jak Ty Z tym, że nawet rodziców wykluczam, bo od tego mam własną pensję.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
jezeli zas idziemy gdzies razem to tez placimy ze wspolnych pieneidzy. u nas jest tak, ze mamy wspolne konto ale tez kazde z nas ma swoje wlasne [stypendia nam przelewaja na konta osobiste a pensje na wspolne bardzo przyjemne rozwiazanie ]
Ja niestety nie zarabiam, choć chciałabym - dla własnej satysfakcji i zdobycia jakiegoś doświadczenia

Snow - też mam w poniedziałek egzamin i nic nie umiem
Stary 2008-02-02, 10:33   #4757
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Nigdy.

Cytat:
Mój się trochę orientuje w podstawowych sprawach, wie co to błyszczyk, szminka, cienie i puder No i tusz. I wie, że błyszczyków mam sporo Ale nie wykazuje zainteresowania, chyba, że mam za zadanie kupić sobie od niego w prezencie jakiś kosmetyk (tak jak ostatnio na gwiazdkę) albo jesteśmy na zakupach razem, to potem pyta co to jest co kupiłam

Nigdy mi się nie zdarzyło naciągać go na kosmetyki i nie mam zamiaru. Chyba, że sam wychodzi z inicjatywą, jak np. przed świętami, to mogę sobie wybrać, ale to co innego
Mój w kosmetykach wszelkiej maści orientuje się już świetnie. Mam kilka kosmetyków od niego, ale to tak jak napisałaś - wszystko prezenty, na różne okazje na które go naprowadziłam.
Czasem tylko jak mam zły humor albo zachwycam się nad kolejną paletką cieni, które oczywiście nie są mi potrzebne, ale za to taaakie piękne , to nie wytrzymuje i następnego dnia wraca do tego sklepu i robi mi niespodziankę. Ahh, jak łatwo mnie zadowolić. Ja to nad prezentem dla niego myślę miesiącami.

Cytat:
U nas jest tak, że za kino, jedzenie itp. raz płaci on raz ja, w zależności od tego kto akurat ma kasę albo kto szybciej wyjmie portfel.
Często jest tak, że najpierw wydajemy jedną wypłatę, a potem wyciągamy drugą i też wydajemy wspólnie.

BTW, właśnie pokazałam mu róż TBS, pozachwycałam się trochę, a jak po chwili dodałam, że w Krakowie (w Wawie jest? ) na pewno go nie kupi, to mina mu zrzedła. Pewnie ucieszył się z pomysłu na prezent na rocznicę, a tak to musi szukać dalej.
Stary 2008-02-02, 10:42   #4758
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
mój mąż w sumie własnej kasy na wydatki nie ma, wszystko mi oddaje i przelewam na wspólne konto-ja zajmuję się pieniędzmi w naszym domu. Zaś na kosmetyki biorę z własnych prywatnych dochodów- jakaś premia, zabiegi laseroterapii itp.

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Ja z sypkich pryzm Givenchy testowałam najjaśniejszy odcień dostępny w Polsce- nie wiem jak się nazywa, zapomniałam

Ale testując oba na dłoni porównawczo to pryzmy sypkie mają jakby takie drobinki, ale jest ich malutko, za to Lucidity też ma ale mniejsze drobinki, jest ich dużo więcej i dają większe rozświetlenie Jednak nie jest to żarówka ale zmiękczenie rysów, nie widać na twarzy tych drobinek.

Gdy sypkie pryzmy Givenchy nałożymy na twarz to tych drobinek nie widać ani trochę Nic a nic.
Tak samo jest z Lucidity, że na ręce widać drobinki (oczywiście w ostrym, sztucznym świetle) a na twarzy już nie.

Drobinki na pewno są, no chyba nie jestem ślepa

Dla mnie natomiast dużo lepszy jest Lucidity
Lepiej matuje, na dłużej, ładniej też rozświetla. W KWC wiele dziewczyn pisało, że pryzmy praktycznie nie matują, tak samo uważam
Jak wiadomo, ile osób tyle ocen
Sis, gdy ja testowalam sypkie pryzmy w Sephorze razem z inną wizażanką drobinki dyskretne w testerze były - testowałyśmy na dłoni i twarzy. Natomiast w opakowaniu które kupiłam (tak samo ta wizażanka) ich nie ma
Aha, obie kupiłyśmy właśnie ten najjaśniejszy odcień czyli Soft White.

Dla mnie sypkie pryzmy to magiczny puder pięknie wygładza, zmiękcza, dodaje takiej szlachetnosci rysom. I o wiele lepiej matuje niż Lu EL ale to zależy faktycznie od skóry

Edytowane przez cheer
Czas edycji: 2008-02-02 o 15:19 Powód: post pod postem
agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 10:46   #4759
agnieska
Zakorzenienie

Aga dziwne, u mnie są w tym białym kwadraciku
Stary 2008-02-02, 10:55   #4760
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Niedługo dobijemy do 5 tysięcy
A wtedy nas zamkną.Pakosta, gdzie Ty się ostatnio podziewasz?

Cytat:
Nie, nigdy. Moje kosmetyki, moje wydatki nie ma potrzeby, ani powodu, żeby on płacił za moje zachcianki.

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Dla mnie sypkie pryzmy to magiczny puder pięknie wygładza, zmiękcza, dodaje takiej szlachetnosci rysom. I o wiele lepiej matuje niż Lu EL ale to zależy faktycznie od skóry
Zamykam oczy i wcale tego nie czytam. Bo zaczynam chcieć albo Lu albo Pryzmy, a w żaden sposób nie jest to na razie możliwe. Może ktoś chce mi zrobić prezent imieninowy?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 10:57   #4761
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
wiem że dziwne tym bardziej że podczas testowania w perfumerii obie drobinki widziałyśmy. A w zakupionych egzemplarzach nie ma, może taka partia?

Stary 2008-02-02, 11:35   #4762
zizou
Zakorzenienie

ja tez udaje ze nie widze tego, co aga napisala o pryzmach
bardzo chcialam je miec, lecz kiedy chcialam kupic nie bylo najjasniejszego odcienia. teraz ma 30g klinika i on raczej nie skonczy sie w najblizszym czasie a po co mi dwa sypance?
Stary 2008-02-02, 11:47   #4763
snowqueen
Zakorzenienie

Uuumm ja chcę i pryzmy, i LU, ech A też mam Clinique sypki...

Muszę się zacząć uczyć... wygońcie mnie!
Właśnie pokroiłam sobie 2 banany, dodałam orzechy brazylijskie, nerkowce, wiórki kokosowe i liczę, że dzięki temu dostanę energii i mocy i zapamiętam materiał w jakieś 2 godzinki
Mało prawdopodobne, ale zawsze warto mieć nadzieję
Stary 2008-02-02, 11:47   #4764
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja tez udaje ze nie widze tego, co aga napisala o pryzmach
bardzo chcialam je miec, lecz kiedy chcialam kupic nie bylo najjasniejszego odcienia. teraz ma 30g klinika i on raczej nie skonczy sie w najblizszym czasie a po co mi dwa sypance?
Ziz ja mam sypkie pryzmy, sypańca Clinique i Lu EL. Oprócz tego sypki APC oraz próbki sypkich minerałów czyli więcej niż Ty

Dla mnie Softy są piękne i na pewno na stałe zagoszczą w mojej kosmetyczce (czy raczej gigantycznej toaletce)

Stary 2008-02-02, 11:56   #4765
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
To zalezy,od relacji oraz zwiazku

Moje zwiazki kiedy tylko sie uczylam i nie pracowalam opieraly sie na tym,ze wspolnie ustalalismy na co wydajemy pieniadze czasami za wyjscia/imprezy itp.placila osoba,ktora aktualnie miala gotowke.

Kiedy zaczelam pracowac i mieszkalismy razem,kasa byla wspolna,wydatki razem planowane a impulsywne/zachciankowe zakupy mialy oddzielna pule w budzecie

Obecnie jestem singielka i ....nie mam problemow z podjeciem decyzji co wazniejsze w kazdym razie sa osoby z ktorymi sie spotykam i wiem,ze to mezczyzna placi-proba dyskusji tutaj bywa zbedna.Czy jest mi z tym zle?nie,poniewaz nie sa to moje zachcianki a wspolne spedzanie czasu odbywa sie za obupolna inicjatywa
Mam kilku przyjaciol wsrod mezczyzn,ktorzy lubia sprawiac mi roznego rodzaju prezenty-ale to relacja przyjacielska bo od czasu do czasu robimy sobie niespodzianki

Jedynym mezczyzna,ktorego lubie naciagac i zdarza mi sie to czasami robic swiadomie jest moj Tato.Zreszta oboje lubimy wspolne zakupy i On jedyny rozumie moja pasje do swiata perfum
Stary 2008-02-02, 12:05   #4766
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie naciągam, TŻ jest biedny jak mysz kościelna Ale myślę, że jakby był - nazwijmy to - bogaty, to czasem bym mu marudziła
Cytat:

Cytat:

Snow - też mam w poniedziałek egzamin i nic nie umiem
A ja miałam mieć i dziś się okazało, że zdałam zerówkę Pierwszy sukces w tej sesji, już miałam czarne myśli...
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Mój w kosmetykach wszelkiej maści orientuje się już świetnie. Mam kilka kosmetyków od niego, ale to tak jak napisałaś - wszystko prezenty, na różne okazje na które go naprowadziłam.
Mój się w ogóle nie zna na kosmetykach, i ma zakaz kupowania ich mi - po prostu podejrzewam, że ie trafiłby, a ja mam tak, że nietrafione prezenty powodują u mnie zażenowanie i jakby przykrość

Cytat:
Sis, gdy ja testowalam sypkie pryzmy w Sephorze razem z inną wizażanką drobinki dyskretne w testerze były - testowałyśmy na dłoni i twarzy. Natomiast w opakowaniu które kupiłam (tak samo ta wizażanka) ich nie ma

Aguś ja jestem nieodmiennie zachwycona Twoją odsypką
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A wtedy nas zamkną.Pakosta, gdzie Ty się ostatnio podziewasz?
Ice Mam tak masakryczną sesję, że nie wyrabiam po prostu. Pracuję teraz na etat, i gdyby nie ta sesja to bym wieczorkiem z Wami siedziała, ale sesja .... Chcodze spać o 4, wstaje o 8 i jakoś daję radę, tylko na Wizaż czasu brak (wiem, rzucę szkołę i pracę, wszytko dla wizażu )
Cytat:
Ziz ja mam sypkie pryzmy, sypańca Clinique i Lu EL. Oprócz tego sypki APC oraz próbki sypkich minerałów czyli więcej niż Ty

Dla mnie Softy są piękne i na pewno na stałe zagoszczą w mojej kosmetyczce (czy raczej gigantycznej toaletce)
Mnie się marzy jakiś sypaniec na wiosne...
La Praire
Kanebo
CK

No i pragnę poniuchać nową Escadę

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 12:05   #4767
isa666
Zakorzenienie

Ja tak jak Hexxana zwykle naciągam tatę na zakupy Ale zwykle to jest tak, że np. będąc w markecie mówię: o patrz nowy szampon/plyn/żel itp. a nam się właśnie kończy więc kupmy nowy I kupujemy, choć nieraz się okazuje, ze w łazience jeszcze pół butli płynu, 5 żeli i kilka szamponów niewykończonych stoi
Stary 2008-02-02, 12:08   #4768
snowqueen
Zakorzenienie

pakosto gratulacje Ja mam szansę na jeden sukces w tej sesji, bo mam jeden egzamin ze wszystkich przedmiotów i mam nadzieję, że nie okaże się jedyną porażką Jeszcze nigdy nie miałam poprawki i mieć nie zamierzam

Obyś po sesji znalazła w końcu trochę czasu i odpoczęła przede wszystkim, bo codziennie 4 godziny snu przy intensywnym trybie życia to jednak zbyt mało...

Powodzenia na dalszych egzaminach, będę trzymała kciuki
Stary 2008-02-02, 13:07   #4769
zizou
Zakorzenienie

Cytat:

ech. babcia sie mnie ostatnio pytala, czy czegos nie chce moze powiem, ze chce?
wybijcie mi z glowy sypkie pzymy. prosze

jedynymi osobami, ktore naciagam absolutnie swiadomie i bez zazenowania sa moi dziadkowie oni zrobia dla jedynej wnuczki wszystko, stac ich na to, to co mam nie korzystac
Stary 2008-02-02, 14:04   #4770
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używałam właśnie taki puder z testera, na dłoni były te drobiny, na twarzy ani jednej.

Cytat:

Pryzmy są na pewno super pudrem- tak samo jak Lucidity, który u mnie po prostu lepiej matuje i dłużej się trzyma, bardziej rozświetla.
Ale przyznam szczerze, że pryzmy na pewno znajdą się w mojej kosmetyczce, jak tylko wpadnie mi jakiś fajny odcień (chciałabym te pastelowe, no ewentualnie kupię te Soft White jak nie znajdę)- będę używać zimą gdy skóra mi się nie przetłuszcza.

Cytat:
Cytat:
wiem że dziwne tym bardziej że podczas testowania w perfumerii obie drobinki widziałyśmy. A w zakupionych egzemplarzach nie ma, może taka partia?
Taka partia

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Nie w tym rzecz Po prostu oczekuję i matu i rozświetlenia od pudru sypkiego, zmyliły mnie nieco opinie użytkowniczek, że widzą w nim delikatne drobinki, które rozświetlają. Ja ich niestety mimo najszczerszych chęci nie dostrzegam. Jest delikatny, drobniutko zmielony, pięknie wygląda na twarzy, matuje najlepiej chyba ze wszystkich pudrów jakie miałam, ale tęskno mi za rozświetleniem jakie daje LU
Ja na te drobinki w Clarins właśnie o mało się skusiłam
Ale i tak go kupię- na lato, bo wtedy drobinek aż tak bardzo nie potrzebuję a za to chcę większego matu

Jeżeli chodzi o moje zakupy kosmetyczne to płacę sama za nie.
Nie proszę o to TZ.
Jednak zawsze od czasu do czasu chce zrobić mi przyjemność, przyznam że jest to bardzo miłe i wtedy prosi bym sobie coś wybrała co chcę dostać, tak bez okazji.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości