|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Barwy szczęścia- serial TVP2
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
To samo wczoraj pomyślałam. Stefan nie jest dawno z Oksaną, Maria nie żyje, Marta nie jest z Robertem, Jeleniów nie ma od dawna, Kasia ma Ksawerego, Iwona nie jest z Alkiem, Sary i Jasia nie ma. To tak na szybko co mi się przypomniało jeśli chodzi o czołówkę.
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam o powtórce, widzialam kawalek nowego i tak pomyslalam, ze taki wyrok sądu bedzie i dziecko bedzie roslo i dwa domy ech
poczytalam co bedzie, kurde Oliwka i Kajtek beda na tapecie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Też liczyłam na nową czołówkę.
|
|
|
|
#2945 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Może domyśla się że czas na zmianę czołówki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie raz temat czołówki był poruszany na forum i bez skutku.
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Osz kurcze gdyby nie to ,że weszłam tu z przyzwyczajenia nie miałabym pojęcia,że już są nowe barwy
![]() Zaraz wejdę i sprawdzę na ipli czy są już dodane jeśli tak to kij tam z myciem okien za które zaraz miałam się brać-robimy seans z barwami ![]() Buu sprawdziłam iple,nie ma,gdzie mogę obejrzeć obie powtórki bo rozumiem,że w poniedziałek i wczoraj leciały? Wczorajszy to dzisiaj przed premierowym a ten poniedziałkowy? Wiem,ze jest w weekend rano (przynajmniej kiedyś tak było) ale chodzi mi o coś tak na szybko,że już teraz będę mogła obejrzeć.
Niereformowalna, zmienna, niestabilna, W nerwach łatwopalna, chwilę potem zimna Momentalna przemiana totalna, w chwilę inna Chwilę normalna, za chwilę niekompatybilna Edytowane przez Kala713 Czas edycji: 2016-08-24 o 17:27 |
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
na vod.tvp.pl http://vod.tvp.pl/26393475/odc-1477
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Noo tak zapomniałam,dziękuje.
Póki co obejrzałam odcinek z wczoraj na tvp2 -Sabina mi przyciemnione włosy,nie podoba mi się jak wygląda. Denerwuje mnie też wątek z Kajtkiem
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie dodała sobie lat tym ciemnym kolorem.
|
#2951 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Oj coś czuje że Marek z Nina będą jednak
no i ta ciąża.... jeny xD co za beznadziejny wątek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie moge juz ogladac tego serialu
no nic, nagrywam i jak znajde chwile to sobie obejrze
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie te jej ciemne włosy pasują teraz do dramatycznej sytuacji w jakiej się znalazła. Dobrze podkreslają smutek.
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Kajtek strzelił gola
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Kajtek to ogólnie jest udany.. jak nie dopalacze to ciąża. Serio w gimnazjum jest takie parcie na seks?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie,strasznie staro wygląda.
Właśnie zamierzam nadrobić zaległości bo nie oglądałam w czwartek i wczoraj (o ile w ogóle w piątek jest bo nie sprawdziłam nawet) Widzę,że nic nie piszecie to chyba nudy były. Ten wątek z Kajtkiem to mi gra na nerwy jakoś nie mogę sobie tego chłopca wyobrazić uprawiającego sex,bleee aż mi odrzuca i czuje się jak pedofilka myśląc o tym
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka opowiadała mi,że miała w klasie chłopaczka lat 11, który wypracowanie na KAŻDY temat pisał...o seksie. Dla przykładu "W pustyni i w puszczy" opisywał jak Staś chciał nakryć Nel Jak wypracowanie na temat, co myślisz o prawdziwości twierdzenia,że korzenie pracy są gorzkie, ale owoce słodkie, to pisał o tym,że w sumie to się zgadza,bo jak sobie czasem trzepie i boli go ręka to nawet jak czasem nie strzeli to jest mu dobrze Powiedział też kiedyś, że pałę to ona mu może postawić Wezwała ojca do szkoły-poskutkowało tym,że tatuś był dumny z synka, powiedział,że jego krew, bo też taki był, jak był młody i że to w sumie wina dyrektora,że w szkole uczą młode nauczycielki, to jak Ci biedni chłopcy mają się skupić na nauce. Także tego. Generalnie cały czas tylko ten temat funkcjonuje na przerwach. Kto z kim chodzi, kiedy "zamoczy", a nie mieć dziewczyny, czy chłopaka to wg nich straszny obciach
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2959 |
|
Dolce vita
|
Obejrzałam ze 3 nowe odcinki i już czuję, że będzie mało ambitnie. Mnie śmieszy ta "pomoc" Basi uchodźcom. A ksiądz mi się w ogóle nie podoba, wygląda na łasego na kasę
![]() ![]() Kajtek w sytuacji łóżkowej z tą piękną dziewczyną jest niewyobrażalnie niemożliwe do przyjęcia dla mnie
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to tylko o tyle nie pasuje, że po prostu dla mnie takie osoby są jednak dużo za młode na seks, bo kiedy ja byłam w ich wieku, to jednak nie było takiego parcia na inicjację seksualną, inaczej się czas spędzało.
Natomiast nie uważam,że Kajtek jest za brzydki dla Oliwki. Generalnie chłopcy w tym wieku wyglądają mało atrakcyjnie, czesto są niżsi i bardziej dziecinni także z wyglądu od dziewczyn. Po korytarzach szkolnych własnie takie parki się snują- dziewczyny wyższe o głowę lub dwie od chłopaka, mające już jednak jakieś kształty i takie wyrostki jak właśnie Kajtek, albo jeszcze drobniejsi i dziecinni Czasem to aż komicznie trochę wygląda Poza tym podejście że ktoś jest za brzydki do ładnej/przystojnego mnie dziwi, mało to takich par na ulicy? |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszę Was, w następnym tyg okaże się, że Oliwka jednak nie jest w ciąży.
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
super bo sobie tego totalnie nie wyobrażam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle te barwy jakoś mi nie leżą po wakacjach
![]() Takie jakieś głupie te wątki ![]() Tutaj ten Kajtek i jego sex,tutaj Baśka ze swoją pomocą,tu Łukasz ,któremu już wygrażają ,takie to nudne jakoś wszystko ![]() Coś Natalii i Magdy nie pokazują. Pamiętacie Julkę? Wyjechała do Włoch z Pawłem (bratem Magdy i Natalii) mieszkała kiedyś w kamienicy koło mojej pracy,bardzo grzeczna i sympatyczna dziewczyna.
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo problem jest realny, telewizja z misją i byłam ciekawa jak rozwiążą tą sytuację. Czy urodzi i jak to wpłynie na jej życie, na życie rodziców obojga, czy urodzi i odda do adopcji, czy jednak aborcja. I co? Testy kłamią? Super przykład dla młodzieży |
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
tez nie uwazam, ze Kajtek za brzydki , co to w ogole jakas parada koni
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2016-08-29 o 09:50 |
||
|
|
|
#2968 |
|
Dolce vita
|
Chcialabym sprostowac swoja wypowiedź. Nie mam na celu nikogo urazic i absolutnie nie mam nic do ludzi i ich urody. Nawiazalam tylko do kwestii serialowej i ewentualnej inicjacji właśnie.
|
|
|
|
#2969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam,że jakoś pozytywnie się to rozwinie, a oni po prostu znikneli z serialu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem z frakcji, że Kajetan nie pasuje do Oliwki. Nie wiem czemu skracają tak piękne imię do Kajtka
![]() Nastolatki, a czasem też trochę starsi zwykle tworzą pary na zasadzie podobnej atrakcyjności. Brzydki z wyjątkowo atrakcyjną dziewczyną (i w sumie w drugą stronę też) to raczej wyjątek niż reguła Takie życie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

06.12.2020
23.07.2022

no nic, nagrywam i jak znajde chwile to sobie obejrze