|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aquolina, Vichy, L'oreal, Oriflame, Puma i inne :) ZAPRASZAM!
odpisalam w swoim watku
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
A może coś u mnie za:
++ Truskawkowy błyszczyk do ust w okrągłym pudełeczku Inglot - ubytek koło 20% ++ Smacker - Bubble Yum (lotta luv) - GRAPE, nowy, maźnięty delikatnie na dłoni >> Oriflame - Malarski róż na policzki, odcień Feeling Rosy, użyty 2 razy w niewielkiej ilości - Clinique - Supermoisture makeup teint hydratation maximum - ivory |
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za orzech do kapieli z Lavea?
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się @Puma mild deodorant natural spray męskie 75 ml nowe, ale to byłoby za dużo
Poza tym: półprzeźroczysty róż z milionem świecących drobinek - bardzo fajny! ostwarty z 3 ms temu zostało jakieś 20 % także dorzucę do wymiankiJeszcze mam dwie końcoweczki odżywek essence - jesli ktos bedzie chcial - piszcie dorzuce jako gratis na wypróbowanie Płyn do płukania jamy ustnej Sensodyna pojemność promocyjna 30 ml buteleczka Nuxe Creme Freiche - creme energizante hidrataction 24 h 3x2ml Nuxe Reve de miel ultra comfortable face cream 2 x 2ml - La Roche Authelios GEL-CREAM Autobronzant hydratant samoopalacz nawilżający 4ml saszetka - Boss Femme - 2ml nowa z atomizerkiem i kartonikiem - Hugo Boss męski szary 2ml z atomizerkiem i kartonikiem Wymieniłam wszystko, co mi się podoba |
|
|
|
#127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszę napisz jak ksztaltuje sie cenowo ten plyn do kapieli i jak intensywny ma zapach
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płyn ma dość intensywny zapach, jak na mój gust, ale nie na tyle intensywny, żeby bolała od niego głowa ![]() Nowy płyn kosztuje 19.90zł |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
>> Lavea - dwufazowy, pieniący płyn do kąpieli - orzech grecki. Pierwotna pojemność chyba 200 ml, ale jeszcze sprawdzę
![]() http://www.lavea.pl/aromatherapy.htm -Bioderma znajdziesz co s za to: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post6467613 |
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niestety nic - akurat maseczek w tej chwili mam nadmiar i skrupulatnie je zużywam ![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
słoniku a moze roz z iskrzacymi drobinkami takimi maciupkimi?? mam z wymiany pozdzierana jest naklejka jak tasme odrywalam ale jest wazny slicznie pachnie?
![]() opakowanie z takim jakby sitkiem ??przepraszam ze marudze :P i moglabym odlac ci jakis zapaszek z mojej kolekcji
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakaś konkretna firma, żebym mogła o nim poczytać? Jaka pojemność? I czy byłaby możliwość zamieszczenia fotki?
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Roz ma zdarta ta nalepke w 75 %
bo zabezpieczony byl tasma by sie nie rozsypal i nie orworzyl ale ma czerwone opakowanie i na przykrywce ma zloty znaczek sfotografowalam go ;]edit : nie chce zaladowac mi fotek poczekamy chwilke i za chwile sprobuje znow |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=1483781
tutaj on jest ten po prawej w czerwonym, ja nie moge dodac fotek nie wiem czemu
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zerknij czy u mnie cos znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230356 |
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się: - Bioderma Sebium - plyn micelarny - 10 ml. - Biotherm Fitness - balsam do ciala - saszetka 15 ml. - plyn do demakijazu oczu Lancome Bifacil 30 ml. - nieuzywany - lakier do paznokci Sally Hansen Diamond Strength Baguette Beige (polprzejrzysty beż) - ubytek ok. 5% - ewentualnie ale nie chciałabym oddawać peelingu biodermy
|
|
|
|
|
#139 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesował by mnie filtr avene oraz dwie probki, hugo i escada, czekam narazie na odpowiedz sasetki co do toniku
![]() EDIT: Ten zapach o który pytałaś nazywa sie "Be delicious"
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
przypominam sie
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie zalezalo glownie na peelingu, wiec - wobec deklaracji - wycofam oferte, przepraszam za "zawracanie glowy" |
|
|
|
|
#142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#143 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dziekuje słoniku za cierpliwosc
Jak tylko sasteka bedzie online to ja bede maltretowac o odpowiedz, dodatkowo chcialam Ci podsunąć Glam Shine 403 Magnetic Rose Glow delikatny mega iskrzący róż (brakuje 1cm od góry)
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
++ Versace Bright Crystal - próbka, raz użyta w minimalnej ilości ++ Smacker - Bubble Yum (lotta luv) - GRAPE, nowy, maźnięty delikatnie na dłoni i próbke Jessici Simpson ? ![]() |
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-musująca tableta do kąpieli Rose (do zestawu balsam i żel pod prysznic); -żel pod prysznic Rose , Bath & Shower cream (do zestawu balsam i musująca tableta do kąpieli); i balsam - ewentualnie (nie wiem, jak kształtują się cenowo) - Fa, shower cream, Natural & soft; NOWY, Rose & Almond Milk, cudny zapach; -Amor Amor Cacharel; Oraz próbki Balsamu Luksja; |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
wszystko co mnie u Ciebie interesowalo juz wymienione
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że dużo rzeczy sobie u mnie wypatrzyłaś
Ale ja na dwie próbki i błyszczyk to jednak troszkę za malutko, więc może masz coś do zaproponowania po za wątkiem? Chętnie z mojej wish listy ( w wątku w pierwszym poście) pozdrawiam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Jak tylko sasteka bedzie online to ja bede maltretowac o odpowiedz, dodatkowo chcialam Ci podsunąć Glam Shine 403 Magnetic Rose Glow delikatny mega iskrzący róż (brakuje 1cm od góry)