Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-29, 14:02   #601
papaPapaya
Zakorzenienie

Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Moze nie trzeba bedzie znieczulenia

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
U mnie nawet jak nie trzeba to trzeba zebym nie zeszla na zawal

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 14:29   #602
iwona335
Zakorzenienie

Piszecie o chrzcie- ja planuje zrobic w lutym, w sumie jak najszybciej, dla mnie to wazne wydarzenie duchowe i nie podchodze do tego jak cos do odbebnienia czy zaspokajania czyis potrzeb.

Kto mi upiecze drozdzowca???

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
U mnie nawet jak nie trzeba to trzeba zebym nie zeszla na zawal
Posluchaj sobie piosenki "mam te moc" z bajki kraina lodu, cyc do przodu, glowa do gory, chwila strachu i za niedlugo po krzyku

Edytowane przez iwona335
Czas edycji: 2016-08-29 o 14:28
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 14:42   #603
aska8999
Rozeznanie

Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016

My bedziemy chrzcic w lutym prawdopodobmie. W styczniu jak dojde do siebie pojrziemy do ksiedza. I zaprosimy raczej tylko chrzestnych. Nie robiny zadbej ikprezy. Za duzo mamy wydatkow.

Edytowane przez aska8999
Czas edycji: 2016-08-29 o 14:47
aska8999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 14:46   #604
pestka_11
Raczkowanie

cześć po weekendzie
właśnie zjadłam obiad i zasiadłam przed kompa
kurde przeczytałam ten wpis kruszynki i troche mnie to zmuliło, zaraz zaczęłam wsłuchiwać się w moją małą, na szczęście szybko się poruszyła
no i poczyniłam zakupy dla bejbika, w pepco kupiłam ocieplany pajacyk i kapturek do kąpieli, na necie otulacz, szumisia i inne gadżety także postęp jest

Cytat:
o ja, wspolcuzje a nie ma nigdzie indziej podobnych? moze na allegro? tam jest wszystko

może ładnie nóżki rozłoży i sie ujawni

masakra!

my chcemy chrzcić na wielkanoc
my też chyba na Wielkanoc będziemy chrzcić
pestka_11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 14:56   #605
marlen1366
Rozeznanie

Cytat:
Piszecie o chrzcie- ja planuje zrobic w lutym, w sumie jak najszybciej, dla mnie to wazne wydarzenie duchowe i nie podchodze do tego jak cos do odbebnienia czy zaspokajania czyis potrzeb.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Posluchaj sobie piosenki "mam te moc" z bajki kraina lodu, cyc do przodu, glowa do gory, chwila strachu i za niedlugo po krzyku

Dla mnie też to ważne wydarzenie, ale nie zamierzam poźniej miesiąc dziecka leczyć jeśli w kościele się przeziębi, bo msza jest przy chrzcie, a kościół duży i zawsze w nim zimno.
marlen1366 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 15:09   #606
iza251
Zakorzenienie

Cd ślubnych rocznic My w ten piątek 2 września obchodzimy 10 rocznicę a imprezę rodzinną robimy w sobotę, 3 września ( dodatkowo mam wtedy imieniny) właśnie siedzę i obmyślam menu na imprezę a będzie ok 15 osób

Prawdopodobnie też będziemy chrzcić w lutym lub marcu,ponieważ w maju mamy komunię starszej córki i musimy gościom zrobić jakąś przerwę
Stary 2016-08-29, 15:19   #607
CAR0LKA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muffinowe_love Pokaż wiadomość
To tym bardziej Cię nie rozumiem. Skoro chce umyć i zrobi to dokładnie to w czym problem?
Pamiętajcie, że jak będziecie wyręczać faceta, bo zrobicie to szybciej/lepiej to się borok może zniechęcić i tyle z jego pomocy zostanie
Bo on sie przy tym myciu denerwuje bo przetrze i dalej nie jest idealnie. Jak ja myje to ich potem nie oglada pod kazdym katem i nie sprawdza czy dobrze umyte a jak on to robi to chce perfekcji Normalnie mamy ustalony staly podzial obowiazkow, np on odkurza a ja scieram kurze i mopuje. Chce zeby umyl te okna ale juz wiem ze to bedzie dla niego nerwowa sobota

Zabralismy sie za usuwanie rzeczy z przyszlego pokoju dzieciecego i juz czuje sie przybita balaganem - nie jestem na pewno super czysciochem (daleko od tego) ale wnerwia mnie ten stan kiedy rzeczy nie maja swojego miejsca i leza tam gdzie sie udalo je przejsciowo upchnac. Maz nie ma teraz jak wziac urlopu plus mamy pare wydarzen rodzinnych w weekendy wiec ten remont to u nas troche potrwa
Stary 2016-08-29, 15:42   #608
ewelinuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Cd ślubnych rocznic My w ten piątek 2 września obchodzimy 10 rocznicę a imprezę rodzinną robimy w sobotę, 3 września ( dodatkowo mam wtedy imieniny) właśnie siedzę i obmyślam menu na imprezę a będzie ok 15 osób

Prawdopodobnie też będziemy chrzcić w lutym lub marcu,ponieważ w maju mamy komunię starszej córki i musimy gościom zrobić jakąś przerwę
O to czekam na podpowiedzi
ewelinuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 15:47   #609
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
też miałam ten strach ale trafiłam na super dentystę i leczyłam u niego zęby bez znieczulenia jedynie kanałowe na znieczuleniu ale to chyba normalne;D dasz radę

dobić nieeee ale trochę podtuczyć bo mnie dziś moja waga rozczarowała i mam plan co byście wszystkie utytły sasasasa
co do monitora to mam takie samo zdanie już tu któraś pisała, że najbardziej przydatny jest w przypadku wcześniaków ale nie przymusowy ja jestem wcześniakiem i a kiedyś nie było takich cudów i nic mi nie jest

już tu się nie raz pisałam o moim wyborze bo chyba jako jedyna poleciałam bardziej na wygląd niż funkcjonalność no i spełniłam marzenie hehe niżej foty z ogłoszenia gdzie był wystawiony

Jeśli chodzi o malowanie ścian to wykluczone i to nawet nie ze względu na zapach farb a na podnoszenie rąk do góry. Nie wolno! no no no

No to jeśli tż kocha 3 bita to ten też mu się spodoba a tobie jeszcze bardziej bo jest chyba mniej skomplikowany
Cytat:
no właśnie z tą wagą to chyba nie jest tak idealnie ale ja nie będę musiała go wnosić po piętrach więc dla mnie to nie problem

eee tam, ty to taka chudzinka, że takie przysmaki możesz wciągać
no ten zestaw wyszedł mnie około 180zł taniej niż tamten (różnica cenowa wózka + przesyłka), za którym beczałam 3w1. Będę się rozglądała za fotelikami ale na pewno używanymi w bdb stanie ostatnio rzucił mi się w oczy firmy Kiddy drogie pieruńsko ale chyba dorównują maxi cosi jeśli chodzi o bezpieczeństwo jak bym trafiła na taki w okazyjnej cenie to pewnie się skuszę
Cudny wózek !!! My wlasnie zamowilismy ten fotelik Kiddy u nas bowy 650 zl w sklepie a w internetach 800.. Wzielismy czarny z szarym ale chyba zmienie na ten z zebrą ;p mozna go rozlozyc na plasko np w sklepie na bank mowisz o tym
Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
mam nadzieje bo jak nie to niech mnie od razu na nastepna wizyte zapisze bo dłużej czekac nie bede
kochana trzymam mocno kciuki !!!!
Stary 2016-08-29, 15:48   #610
papaPapaya
Zakorzenienie

PRZEZYLAM!
I na dodatek bez znieczulenia, taka ze mnie dzielna kobietka

13.12.2016 Julian
Stary 2016-08-29, 16:07   #611
muffinowe_love
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CAR0LKA Pokaż wiadomość
Bo on sie przy tym myciu denerwuje bo przetrze i dalej nie jest idealnie. Jak ja myje to ich potem nie oglada pod kazdym katem i nie sprawdza czy dobrze umyte a jak on to robi to chce perfekcji Normalnie mamy ustalony staly podzial obowiazkow, np on odkurza a ja scieram kurze i mopuje. Chce zeby umyl te okna ale juz wiem ze to bedzie dla niego nerwowa sobota
Wiem co znaczy miec tż perfekcjonistę... niestety. Ale jepsze trochę jego nerwów, niż miałabyś zrobić sobie i dzidzi szkodę

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Cudny wózek !!! My wlasnie zamowilismy ten fotelik Kiddy u nas bowy 650 zl w sklepie a w internetach 800.. Wzielismy czarny z szarym ale chyba zmienie na ten z zebrą ;p mozna go rozlozyc na plasko np w sklepie na bank mowisz o tym
Pierwszy raz słyszę o tym foteliku, a też chcieliśmy zamówić taki rozkładany na płasko. Musze się temu przyjrzeć, bo na razie zastanawialiśmy się nad Cybex Cloud.

Znacie jeszcze jakieś modele rozkładane na płasko?

Cytat:
PRZEZYLAM!
muffinowe_love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 16:11   #612
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:

Zabralismy sie za usuwanie rzeczy z przyszlego pokoju dzieciecego i juz czuje sie przybita balaganem - nie jestem na pewno super czysciochem (daleko od tego) ale wnerwia mnie ten stan kiedy rzeczy nie maja swojego miejsca i leza tam gdzie sie udalo je przejsciowo upchnac. Maz nie ma teraz jak wziac urlopu plus mamy pare wydarzen rodzinnych w weekendy wiec ten remont to u nas troche potrwa
Wiem co to znaczy. My mamy 3 sypialnie. Jedna wspólna i jedna moja jedna tz... ja tam mialam szafę z ciuchami zimowymi, komody z rzeczami do decoupage bo dawniej się w to bawiłam. Tz w swojej miał silownie i szafę z ciuchami... teraz wszystko jest w mojej a jego jest przerabiana na pokoik dla Liliany. Tz robi tylko w weekendy więc trwa to już od miesiąca. Z tego co mówi to w przyszłym tygodniu już będzie się brał za podłogę. Zostanie pomalowania ścian i podłogi i można powoli przenosić rzeczy i zapelniać szafę Liliany.
Wzielam się dziś za moją szafę... prawie połowa ciuszkow mi odpadła. Ide przejrzeć w koncu ciuszki dla Lili i sprawdzić czy faktycznie mam wszystko poza czapeczkami bawełnianymi po kapieli.

Dzis dokupilam 3 body na długi rękaw i 3 pieluszki muślinowe. W koncu dziś siebie ubrałam. Bylam w hm po jeansy ale sorry... nie ma £29 za spodnie, które ponosze około 3.5 miesiąca. Kupilam sobie w primarku leginsy sportowe z mega dużym pasem-udealne i 2 pary butów do pracy bo coś mnie ostatnio wszystkie buty gniota.
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 16:15   #613
monika0185
Zakorzenienie

A my jeszcze mamy jedno imię, które nam się podoba Roksanka

Mam wyniki krzywej:
77/127,6/113,18
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 16:26   #614
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
słyszałam od znajomych własie, że Kiddy to firma dorównująca Maxi Cosi
ja sie ciesze, że dostalismy w spadku bezwypadkowe nosidełko Maxi Cosi. Zaoszczedziłam na tym grube miliony

Ej no kurde, dzieckiem niby już nie jest, tylko dorosłą kobietą w ciąży a mam ochote sie popłakać na myśl o dentyście. Cały dzień mam spocone ręce
Na szczęście mój dentysta to chyba gej i zawsze nosi takie zabawne skarpetki. Jak na nie patrze to troche stresu mi mija

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

dzisiaj nie bede sie udzielać w sprawie jedzenia, bo jest mi niedobrze ze stresu

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

ale u mnie w rodzinie jest jedno mistrzowskie danie na takie właśnie zjazdy rodzinne - pyzy na parze z pieczenia i sosem
no właśnie ja nie mam od kogo dostać fotelika a bardzo ułatwiłoby to sprawę ale to nic, może znajdę coś w fajnej cenie i oczywiście w bdb stanie
nooooo i już pewnie po strachu bo pewnie bólu to tam nie było

ejjjj ale mi smaka na takie danie narobiłaś

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
Pyzy... nigdy ich nie robilam... musze sie przemoc.

My chcemy ochrzcic Liliane ale nie wiem czy w Pl u mnie w parafii ksiądz się nie przyczepi, ze mamy ślub cywilny. Ewentualnie ochrzcze w angielskim kościele, bo ten ksiądz z mojej parafii polskie w UK nie udziela chrztu jeśli rodzice nie mają ślubu kościelnego. Paranoja!!!
w pl ogólnie robią z tego problem ale dla mnie najgorszym szczytem chamstwa jest w tym przypadku nie fakt, że nie chcą udzielić dziecku chrztu a to, że niektórzy księża za łapówkę są w stanie to zrobić czyli, że co, chrzest jako sakrament można odmówić (i to dziecku bo przecież) ale jak się posmaruje to i przekonania się zmieni? no paranoja

Cytat:
mi gołąbki z weekendu zostały takze to zjemy
a ja dziś na obiadek też mam gołąbki

Cytat:
Napisane przez marlen1366 Pokaż wiadomość
https://www.google.pl/search?q=meble...f2K9dzhm1mM%3A
W grafikach jeszcze są, a na stronie nie
Będę szukać dalej.
My małą chcemy ochrzcić w marcu lub kwietniu. Teściowa pewnie będzie się rzucać, bo jej córka chrzciła miesięczne dziecko. "Bo jak ochrzczone to tak jakoś pewniej i bezpieczniej":hahaha :
Kamisha, udanej wizyty
śliczne te mebelki ale wydaje mi się, że nie powinno być problemu znaleźć podobne jedynie kwestia ceny bo tutaj mogą być duże różnice w zależności od firmy i materiału.

Cytat:
15.15, ale pewnie bedzie obsowa 15 min.

obstawiam chlopaka

sprobuje wypic i moze jakiegos batoba ale zjadlam niedawno hehe

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
ty też już po usg pewnie więc szybciutko nam tu z relacją

Cytat:

to ja mam pomysł, zleć mu te mycie i wyjdź z domu na cały dzień najlepiej hahaha
a remoncik na spokonie, macie jeszcze czas żeby tylko tobie do głowy nie przyszło tam samej coś cięższegorobić

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 16:27   #615
itstoolatex3
Zakorzenienie

Ja w szpitalu 😢 leze pod kroplowka i dostalam sterydy na rozwój płuc. Trzymajcie za nas kciuki kochane 😢

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 16:32   #616
CAR0LKA
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie ja nie mam od kogo dostać fotelika a bardzo ułatwiłoby to sprawę ale to nic, może znajdę coś w fajnej cenie i oczywiście w bdb stanie
nooooo i już pewnie po strachu bo pewnie bólu to tam nie było

ejjjj ale mi smaka na takie danie narobiłaś

w pl ogólnie robią z tego problem ale dla mnie najgorszym szczytem chamstwa jest w tym przypadku nie fakt, że nie chcą udzielić dziecku chrztu a to, że niektórzy księża za łapówkę są w stanie to zrobić czyli, że co, chrzest jako sakrament można odmówić (i to dziecku bo przecież) ale jak się posmaruje to i przekonania się zmieni? no paranoja

a ja dziś na obiadek też mam gołąbki

śliczne te mebelki ale wydaje mi się, że nie powinno być problemu znaleźć podobne jedynie kwestia ceny bo tutaj mogą być duże różnice w zależności od firmy i materiału.

ty też już po usg pewnie więc szybciutko nam tu z relacją

to ja mam pomysł, zleć mu te mycie i wyjdź z domu na cały dzień najlepiej hahaha
a remoncik na spokonie, macie jeszcze czas żeby tylko tobie do głowy nie przyszło tam samej coś cięższegorobić
Spokojnie, jak teraz "sprzatamy" ten pokoj to ja siedze na krzeselku i tylko mowie co gdzie spakowac, co wyrzucic itp - az mi sie smiac z siebie chce bo to takie jakies "paniusiowate" - ale trza sie oszczedzac Maz wlasnie na mnie krzyczy jak cos probuje robic wiec korzystam, tylko ze nie chce zeby on sie zajechal. Na szczescie nie mam zadnych sensacji od zapachow wiec spokojnie moge gotowac, tylko go musze wolac do doprawiania bo w ciazy wszystko jest dla mnie za slone (nigdy duzo nie solilam, ale teraz to bym najchetniej wogole tej przyprawy nie uzywala). Co dziwne ostre rzeczy mi dalej dobrze wchodza wiec czasami potrafie przesadzic z przyprawami bo jakos teraz slabiej ta ostrosc czuje
Stary 2016-08-29, 16:33   #617
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
JA! polowe blachy zabieram sobie a polowe moge ci dac
Cytat:
Dzis dokupilam 3 body na długi rękaw i 3 pieluszki muślinowe. W koncu dziś siebie ubrałam. Bylam w hm po jeansy ale sorry... nie ma £29 za spodnie, które ponosze około 3.5 miesiąca. Kupilam sobie w primarku leginsy sportowe z mega dużym pasem-udealne i 2 pary butów do pracy bo coś mnie ostatnio wszystkie buty gniota.
ceny ciuchow ciazowych to istna masakra w porownaniu do czasu noszenia ich...
dlatego ja kupilam tylko jedna pare dlugich ciazowych i krotkich ciazowych i to na dodatek uzywane a po domu chodze w wyciagnietym dresie, ktory bylby na mnie dobry nawet przy piecioraczkach
Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość

Mam wyniki krzywej:
77/127,6/113,18
mi sie tak srednio podoba Roksana
ale jak dasz tak na imie córce to na pewno bedzie do niej pasowało - już był tutaj watek krytykowania imion, a pozniej niewyobrazania sobie innego imienia dla dziecka
Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Ja w szpitalu 😢 leze pod kroplowka i dostalam sterydy na rozwój płuc. Trzymajcie za nas kciuki kochane 😢

CO SIE STALO???????

13.12.2016 Julian
Stary 2016-08-29, 16:35   #618
mewkaa
Zadomowienie

Dziewczyny
Szybko z trasy
Zerknijcie sobie czy nie ma u was pod biedra namiotów wyprzedazowych
U mnie są
Kupiłam sobie fajne koszule i staniki do karmienia za grosze
Bo 9.99 za szt.
Miła bawełna i estetyka na wysokim poziomie

Itso...słońce ty nasze
Co się stało? 😐

mewkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 16:40   #619
kamisha
Zakorzenienie

co do chrztu mysle ze u nas tez w lutym

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:

o matko co sie stalo?!

kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 16:42   #620
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki
Stary 2016-08-29, 16:42   #621
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Ist co jest ????

Trzymamy mocno !!!!!
Stary 2016-08-29, 16:43   #622
kamisha
Zakorzenienie

Melduje iz bedzie synek !
chyba ze cos innego sie przypaletalo miedzy nozki

600 g wazy
raczki, nozki, zoladek wszystko cacy

lozysko tez idealnie

takze mozna mnie pokolorowac na niebiesko
imie tez wybrane Aleksander

Stary 2016-08-29, 16:46   #623
papaPapaya
Zakorzenienie

kamisha - przeczucie nie zawiodlo, super!

13.12.2016 Julian
Stary 2016-08-29, 16:48   #624
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
no własnie, cenowo one drogo stoją ale będę polować i tak, właśnie o tym mówiłam świetny jest

Cytat:
PRZEZYLAM!

Cytat:
Napisane przez muffinowe_love Pokaż wiadomość
Wiem co znaczy miec tż perfekcjonistę... niestety. Ale jepsze trochę jego nerwów, niż miałabyś zrobić sobie i dzidzi szkodę

Pierwszy raz słyszę o tym foteliku, a też chcieliśmy zamówić taki rozkładany na płasko. Musze się temu przyjrzeć, bo na razie zastanawialiśmy się nad Cybex Cloud.

Znacie jeszcze jakieś modele rozkładane na płasko?

a ja właśnie tylko cybex i kiddy a czy jeszcze jakieś są to nie wiem

Cytat:
Wiem co to znaczy. My mamy 3 sypialnie. Jedna wspólna i jedna moja jedna tz... ja tam mialam szafę z ciuchami zimowymi, komody z rzeczami do decoupage bo dawniej się w to bawiłam. Tz w swojej miał silownie i szafę z ciuchami... teraz wszystko jest w mojej a jego jest przerabiana na pokoik dla Liliany. Tz robi tylko w weekendy więc trwa to już od miesiąca. Z tego co mówi to w przyszłym tygodniu już będzie się brał za podłogę. Zostanie pomalowania ścian i podłogi i można powoli przenosić rzeczy i zapelniać szafę Liliany.
Wzielam się dziś za moją szafę... prawie połowa ciuszkow mi odpadła. Ide przejrzeć w koncu ciuszki dla Lili i sprawdzić czy faktycznie mam wszystko poza czapeczkami bawełnianymi po kapieli.

no to już bliżej jak dalej do końca remontu
hmmm a buty gniotą może przez to, że puchną ci stopy? patrzyłaś? mi jak nigdy nie puchły w ciąży tak teraz codziennie są opuchnięte i w ogóle najwygodniej mi w sandałkach albo japonkach bo szpilki albo baleriny to tylko na chwilę

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość

Mam wyniki krzywej:
77/127,6/113,18
Roksanka ładnie
a wyniki chyba ok

Justynia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kiddy_biala_rama_2.jpg (57,2 KB, 10 załadowań)

♥37/40♥

Edytowane przez motylek85
Czas edycji: 2016-08-29 o 16:50
Stary 2016-08-29, 16:48   #625
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
kamisha - przeczucie nie zawiodlo, super!
oj nie
mam nadzieje ze nic sie tam innego nie pokazalo ale moim zdaniem widac

Stary 2016-08-29, 16:48   #626
Velvet Wave
Rozeznanie

kamisha Gratuluje

itstoolatex3 A co się dzieje ?!
Trzymamy kciuki

Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 16:49   #627
kamisha
Zakorzenienie

velvet - dziekuje

Stary 2016-08-29, 16:53   #628
papaPapaya
Zakorzenienie

its trzymam kciuki...

13.12.2016 Julian
Stary 2016-08-29, 16:56   #629
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:

O matko!!! co się dzieje??? mam nadzieję, że wszystko się uspokoi i te sterydy to tylko tak zapobiegawczo daj proszę znać a w międzyczasie zaciskam mocno kciuki za was

Cytat:
Spokojnie, jak teraz "sprzatamy" ten pokoj to ja siedze na krzeselku i tylko mowie co gdzie spakowac, co wyrzucic itp - az mi sie smiac z siebie chce bo to takie jakies "paniusiowate" - ale trza sie oszczedzac Maz wlasnie na mnie krzyczy jak cos probuje robic wiec korzystam, tylko ze nie chce zeby on sie zajechal. Na szczescie nie mam zadnych sensacji od zapachow wiec spokojnie moge gotowac, tylko go musze wolac do doprawiania bo w ciazy wszystko jest dla mnie za slone (nigdy duzo nie solilam, ale teraz to bym najchetniej wogole tej przyprawy nie uzywala). Co dziwne ostre rzeczy mi dalej dobrze wchodza wiec czasami potrafie przesadzic z przyprawami bo jakos teraz slabiej ta ostrosc czuje
to super fajny ten twój mąż dobre ma podejście

Cytat:
Melduje iz bedzie synek !
chyba ze cos innego sie przypaletalo miedzy nozki

600 g wazy
raczki, nozki, zoladek wszystko cacy

lozysko tez idealnie

takze mozna mnie pokolorowac na niebiesko
imie tez wybrane Aleksander

super! gratuluję synka!!!!!! imię piękne ale ty się jeszcze zastanów bo ten mój Olek to ciort jeden nieposłuszny

♥37/40♥
Stary 2016-08-29, 16:59   #630
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:

super! gratuluję synka!!!!!! imię piękne ale ty się jeszcze zastanów bo ten mój Olek to ciort jeden nieposłuszny
mowisz?
ale imie piekne wybrane juz dawno

dzwonie do siostry a ona oo to maly diabel bedzie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości