![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klan cz. III.
Miłosz jest jedynym dzieckiem króla drobiarzy, więc już ten fakt świadczy jakie kokosy mają rodzice.
Eh, z jednej strony chcą być samodzielni i na swoim a z drugiej mają wszystko na tacy. Ale kto bogatemu zabroni. Ot, zwykła, przeciętna polska rodzina ![]()
#4982 |
Raczkowanie
|
Tak sobie myślę, że bardzo dobrze, że Kasia i Maciek zaprotestowali. Już Graża myślała, że dadzą się wyrolować jako altruiści, ale nie
![]() A ciułać na wkład własny i płacić raty to nie łaska? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
Nie wypada by syn króla drobiarzy wynajmował
![]() ![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wyskoczył mi na youtube pierwszy odcinek klanu i z ciekawości obejrzałam. I muszę przyznać, że wcale nie dziwię się, że ludziom się ten serial spodobał. To zupełnie inna produkcja niż ta, którą serwują teraz. To byli normalni ludzie, zupełnie nie kryształowi, z problemami. Ela nadąsana, podkreślono, że ciągle zażywa leki, Paweł i Krystyna mieli spięcie o to, że za późno wrócił, a wybierają się na imieniny Marii. Pan doktor wypalił z tekstem, że nie musi zarabiać pieniądze, bo nie utrzymaliby się z pensji żony. Potem oczywiście przeprosił. Olka przemądrzała, Agnieszka zbuntowana. Rysiek i Grażyna przeżywają fakt, że nie mogą mieć dzieci, Monika ma o coś żal do rodziców, jej ojciec potraktował ją obcesowo. Potem Maria wypala z tekstem, że chciałaby zostawić aptekę córce, Pawłowi się to nie spodobało. To nie są sztuczne manekiny, które widujemy teraz, ale żywi ludzie. Może to wszystko odrobinę przerysowane, ale na pewno nie mdłe ani śmieszne. Zdziwiło mnie, że serial na początku nie był taki grzeczny i ugłaskany.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz mamy papkę z misją, jak już ktoś wcześniej napisał - stylizowaną na Modę na Sukces. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
|
No właśnie też widziałam ten odcinek. O co chodziło Monice? Ona próbowała popełnić samobójstwo? I co było w tym zeszycie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Coś mi się kołacze w głowie, że Monika została zgwałcona przez grupę pijanych licealistów/młodych mężczyzn. Chyba była rozprawa i ci dostali jakieś wyroki, albo mi się wydaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Wtajemniczenie
|
To było w pierwszych odcinkach, ale nie gwalcil jej właśnie mąż albo znajomy?
#4990 |
Zakorzenienie
|
Może był to znajomy. Coś mi kołacze w głowie, że było tam jeszcze kilku jego kumpli, którzy mu "kibicowali".
|
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Konto usunięte
|
Monika została zgwałcona, kiedy była nastolatką. Pamiętam, że zrobił to niejaki Rudzik, którego później próbowała zabić. Później Monika chodziła do Rafalskiego na terapię. Pisała pamiętnik, z którego Władysław wyrwał kartki z opisem jej przeżyć, ona chciała je odzyskać, bo tak naprawdę nie pamiętała chyba co tak dokładnie się stało. Szantażowała Jerzego i kazała mu szukać tych kartek w pokoju ojca.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
To dziwne zachowanie rodziców, że utrudniali jej uporanie się z tą traumą.
Swoją drogą tyle tragedii w tej rodzinie, zaginął Michał, zaginęła Beata, Michał miał wypadek, umiera Krystyna, Jasio potrzebuje przeszczepów, Małgosia w sekcie. No jakaś masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Konto usunięte
|
Już po finałowym odcinku sezonu, a tu taka cisza
![]() Pawła organizm bronił się przed ślubem jak mógł ![]() Będzie szkoda jak zdejmą tego gniota po wakacjach. Oglądałam dla śmiechu i z przyzwyczajenia. Tyle lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Jak to? Ściągają go po wakacjach??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
Jak szefem TVP został Kurski to pojawiły się plotki, że Klan i MjM zostaną zdjęte z anteny, bo nowy prezes nie lubi seriali. O Klanie była mowa, że w czerwcu zostanie wyemitowany ostatni odcinek a po protestach była mowa o końcu roku. Sama już nie wiem czy we wrześniu zobaczymy Klan.
Ostatniego odcinka nie obejrzałam. Jakoś nie miałam ochoty. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
O tej plotce to słyszałam, ale niestety o ściągnięciu tuż po wakacjach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chodziło mi o to, że byłoby mi żal GDYBY zdjęli go we wrześniu z anteny. A nie, że na pewno to zrobią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6162843 6]Spokojnie, nie chciałam siać paniki
![]() Chodziło mi o to, że byłoby mi żal GDYBY zdjęli go we wrześniu z anteny. A nie, że na pewno to zrobią.[/QUOTE] A mi nie byłoby żal, za to dziwnie. Przyzwyczaiłam się, że jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6162843 6]Spokojnie, nie chciałam siać paniki
![]() Chodziło mi o to, że byłoby mi żal GDYBY zdjęli go we wrześniu z anteny. A nie, że na pewno to zrobią.[/QUOTE] Aaa no to okej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 |
Zadomowienie
|
Tesknie za Klanem ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Konto usunięte
|
Wiecie, że Klan po wakacjach będzie jednak dalej emitowny ?
![]() K- u- r- w -i -z- j- a zmusiła producentów do obniżenia gaży aktorom i wywalili zbyt drogiego Olbrychskiego. Także gniot jednak wraca ![]() Były plany żeby zamiast Klanu stworzyć drogi, 'ambitny' serial na miarę Wspaniałego Stulecia, ale po tym jak się okazało, że nie będzie można ludziom doliczyć abonamentu RTV do rachunku za prąd, pomysł upadł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6369557 1]Wiecie, że Klan po wakacjach będzie jednak dalej emitowny ?
![]() K- u- r- w -i -z- j- a zmusiła producentów do obniżenia gaży aktorom i wywalili zbyt drogiego Olbrychskiego. Także gniot jednak wraca ![]() Były plany żeby zamiast Klanu stworzyć drogi, 'ambitny' serial na miarę Wspaniałego Stulecia, ale po tym jak się okazało, że nie będzie można ludziom doliczyć abonamentu RTV do rachunku za prąd, pomysł upadł ![]() to ja już wolę Klan niż jakieś Wspaniałe Stulecie a 'la Kurski ![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zakorzenienie
|
Mi się obiło o oczy, że Kurski został zwolniony.
Wybór między Klanem a Wspaniałym Stuleciem w wersji polskiej wg widzimisię Kurskiego - ciężki wybór (mała wartość ) to jesdnak wygrywa Klan. |
![]() ![]() |
![]() |
#5005 |
Raczkowanie
|
Wiecie, że będą nowe odcinki w nowej ramówce? Dziwię się szczerze mówiąc, że jeszcze im się to opłaca kręcić
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Konto usunięte
|
Ruszył nowy sezon
![]() Na vod odcinki są płatne. To tak zostanie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Wtajemniczenie
|
One są aktywne po emisji danego odcinka. Można już jeden obejrzeć nawet.
#5008 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5009 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Bardzo zabawny psikus z tym cukierkiem
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#5010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.