|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII
Ten paseczek to tylko sznurek, sukienka ma dwie maleńkie szlufki i są dość nisko ale sznurek i tak układa się nad brzuchem. Na zdjęciu z boku widać ze idzie po skosie ten sznureczek. A źle ten tył się układa ?
|
|
|
|
#542 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#544 |
|
Konto usunięte
|
Helenka ma właśnie czkawke
Tż się uśmiał bo pierwszy raz czuł takie rytmiczne stuknięcia
|
|
|
|
#545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz mu przeszkadza, że leżę z nogą zgiętą i ma mniej miejsca, no ale na lewym boku z prostymi nogami mi nie będzie wygodnie. Musimy dojść do jakiegoś kompromisu, chociaż póki co to słaba ze mnie negocjatorka i za szybko ulegam urokowi dziecka Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz, to chyba zmeczenie. |
|
|
|
|
#547 |
|
Zadomowienie
|
O kurczę, ale wczoraj naprodukowalyscie! Życzę wszystkim, aby dzisiaj był lepszy dzień
![]() Sent from my iPhone |
|
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! 😊
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj właśnie nasza 2 rocznica jest
I Wikusia skończyłaby dzisiaj 13 miesięcy... Ehh jak sobie przypomnę naszą pierwszą rocznicę ślubu, dokładnie miesiąc po śmierci Wiki... Ciężko nam się było cieszyć. Mam nadzieję, że mimo tego, że tż dzisiaj w pracy, nigdzie nie wychodzimy ani nic nie robimy, będzie to trochę lepszy dzień. Ale przede wszystkim muszę się dzisiaj wyspać, więc wracamy z Juniorem do łóżka ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😃
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Panna Izabela dużo szczęścia! Wstałam i czuje się jak na kacu :-/ Do tego jestem cała pogryziona przez komara :-( |
|
|
|
#552 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;64716921]Helenka ma właśnie czkawke Tż się uśmiał bo pierwszy raz czuł takie rytmiczne stuknięcia [/QUOTE]mój jak pierwszy raz mu pokazałam to się przestraszył i chciał jechać na IP później prosił mnie żebym spróbowała zjeść łyżkę cukru i pomogła młodemu bo on na pewno się męczy...
|
||
|
|
|
#553 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to wracaj i spac szczesliwej rocznicy!mój tż ma dziś urodzinki a że też jesteśmy spłukani to zrobie mu pyszną obiado kolację- sushi, ale się ucieszy ! |
||
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Panna Izabela, wszystkiego dobrego!
Sent from my iPhone |
|
|
|
#555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry dziewczyny
Hosenka gratuluję wizyty! ![]() Fiii co tam się dzieje? Proszę nie straszyć ![]() Listopadowa barzo ładna sukienka i faktycznie do skrócenia koniecznie Śmieszna sytuacja z tymi herbatnikami ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#556 |
|
Rozeznanie
|
Hej wczoraj mała mi się wcale nie chciała ruszać a wieczorem brzuch mi się zrobił twardy jak skala i wystarczyła się pojechałam na IP w trakcie ktg olcia zaczęła kopać mega i do rana nie przestała. Ale strachu się najadlam :-( czekam teraz na mojego lekarza czy idę do domu czy zostaje
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Wam bardzo za życzenia! Ja też się nastawiam na jakąś kolację, prawdopodobnie będzie to po prostu spaghetti, ale oboje z mężem bardzo lubimy i będzie pasować do kolacji przy świecach. Później jakiś deser i film, obejrzymy też nasze wesele Nici ze spania, synek mnie podnosi. Jejku jak ja uwielbiam jak on się tak wypycha na różne strony, nawet jak to boli to to uwielbiam, te kopniaki i jak mu wystają różne części ciała (choć niestety nie wiem co gdzie ma, szkoda, przy Wiki wiedziałam), jak się przekręca... Aż mam łzy w oczach jak on to robi Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#558 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie sukienka super, tył obowiązkowo do skrócenia - nie będzie to nic trudnego więc jeśli ktoś ma jakieś pojęcie jak to na pewno sobie poradzi, grunt to dobrze wymierzyć bo trzeba będzie skrócić po skosie więc pewnie po ciąży trzeba będzie jeszcze skrócić z przodu (czyli wyrównać). Ja bym się jeszcze zastanowiła nad przeniesieniem szlufek kilka centymetrów wyżej - wtedy pod biustem byłby symetryczny/delikatny skos. Ale całokształt bardzo fajnie, jakieś kolczyki, bransoletka i będzie ekstra. Cytat:
dobrze że lekarz nad malcem czuwa Cytat:
|
|||
|
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
HOSENKA 6 tyg wow ! Tosz to zleci jak z bata Cytat:
Tomograf komputerowy Cytat:
ja mam wszędzie te wtyczki do prądu, rajd czy jak to się tam zwie i wszędzie leżą zwłoki komarów Siedzę na tej paskudnej glukozie i u gina. Niestety nie nacieszylam się za bardzo bo dostałam nie syropek a zwykła glukozę z wodą. Trudno, damy rade Czekam teraz na pobranie. Z Małym wszystko ok, odwrócił się głową w dół Leosiek waży ponad kg i zasłanial się rączkami U mnie wsio ok, wszystko pozamykane. Ktg tez ok. Po 9 próbach pobrania pielęgniarka zrezygnowała i zawołała lekarza. Ten po 3 wkłóciach w nadgarstki dał radę ! tak ze do glukozy gratis 15 plasterkow i wyglądam jak narkoman amator No nic, zbieram się i jadę do domu, w końcu coś zjesc! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z czkawką Leonka
Moj mąż stwierdził, że to chyba serduszko tak Maluchowi puka a nie czkawka Listopadowaa, no rady za bardzo na to nie ma... jedynie poleżec na lewym boku podobno jest dobrze. Sukienka bardzo ładna
|
|
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Blue, super że wszystko w porządku
Ale narkoman amator mnie rozwalił ![]() Sent from my iPhone ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Wszystkie piszecie o czkawce, w książce tez czytałam. A ja nic takiego nie czuję... Czy jest możliwe że Jagódka nie ma czkawki? czy po prostu się nie znam? Sent from my iPhone |
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nieźle czasami nasze Malce nam strachu dodają. A ja dzisiaj idę do leeekaaaarzaaa i podejrzę bejbi Moje bejbi też ma czkawkę biedactwo.. Ale czytałam że czkawka noworodka nie jest tak męcząca dla niego jak dla dorosłych ![]() PannaIzabella - wszystkiego najlepszego! nic tylko kolacyjka, filmik, a dalej to już wiesz co najbardziej uszczęsliwi faceta
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn czkawki. raz czułam takie rytmiczne puknięcia może to była czkawka ale to było dawno. Może nie każde dziecko ma czkawke. Ja miałam kilka razy w życiu - może dziecko też nie ma do tego predyspozycji po mamie
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzieś, czytałam, że dziecko w brzuchu potrafi nawet kilkanaście razy dziennie mieć czkawkę tylko nie każdą odczuwamy więc może akurat Ty nie odczuwasz jeszcze bo nie są na tyle intensywne
Edytowane przez MajWija Czas edycji: 2016-08-30 o 10:50 |
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
A co do moich twardnień, mam zwiększyć dawkę magnezu do 9tabl dziennie! i nie brać rano tylko w południe, wieczorem i na noc, duuużo wody pić i cieszyć się życiem, o żadnym leżeniu na kanapie nie ma mowy
uwielbiam tego faceta ![]()
|
|
|
|
#567 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
witam się w 3 trymestrze ![]() Ależ ten czas leci. Mój synek jest ostatnio mega aktywny, stuka, puka, rozrabia i kręci się, nie mogę się nadziwić jaki jest już duży i jaką ma rozpiętość ciałka Wczoraj włączyłam mu Mozarta dla dzieci i chyba się spodobało, bo zaczął wariować (mi za to mniej, ale cóż... :P )A czkawkę wydaje mi się, że kilka razy czułam, takie rytmiczne podskakiwanie w jednym miejscu brzucha a też mam łożysko z przodu. Zależy pewnie, jak dziecię jest ułożone.Listopadowa - mi też się kiecka podoba ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa z tz zalatwiona, innym sposobem niż planowałam, ale nie ważne. Przed zaśnięciem zapytałam go tylko co my robimy najlepszego, po co i dlaczego. Stwierdził, że on jest obojętny bo ja taka jestem, ja powiedziałam to samo i dodałam że zamiast teraz wywlekać co komu w kim przeszkadza zapomnijmy i zachowujmy się normalnie
i sru, po problemie
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#570 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam na tylnej i czkawki tez nie czuje chyba ze nie wiem ze to czkawka:d
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

ja akurat kupuję będąc w markecie
Tż się uśmiał bo pierwszy raz czuł takie rytmiczne stuknięcia

Teraz mu przeszkadza, że leżę z nogą zgiętą i ma mniej miejsca, no ale na lewym boku z prostymi nogami mi nie będzie wygodnie. Musimy dojść do jakiegoś kompromisu, chociaż póki co to słaba ze mnie negocjatorka i za szybko ulegam urokowi dziecka
wybacz, to chyba zmeczenie. 

Ja też się nastawiam na jakąś kolację, prawdopodobnie będzie to po prostu spaghetti, ale oboje z mężem bardzo lubimy i będzie pasować do kolacji przy świecach. Później jakiś deser i film, obejrzymy też nasze wesele 

czy po prostu się nie znam?