![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tekst hip hop ?!
technika techniką. K44, pfk to klasyka gatunku i Ci ktorzy teraz rzekomo przewyzszaja ich technika, wychowali sie na tych rymach
![]() ![]() Moj dobry kolega ma kapitalny glos, swietnie sie go slucha, aaale ja nadal uwazam, ze nigdy nie bedzie nawet porownywalnie dobry. Autorce poleca Łona - Artysto drogi ku przestrodze, chociaz tekst jest lepszy od poprzednego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w ogóle nie uważam Sokoła za jakiś autorytet w tej dziedzinie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niestety jest jak jest a na pewno ominęło nas wiele bardzo dobrych utworów.Śmiem twierdzić,że tych najlepszych Cytat:
Zna się na tym co robi i robi to dobrze. A poza tym jak widzę Jokę-poprawiony mam humor od razu-to tak na marginesie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
EMPI.. rzeczywiście. Ja nie slucham Verby więc nie znam ich tekstów ale racja... mniej wiecej o to chodzi.
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Coś w stylu podlotu z podstawówki np.Verba,18L. Nie słucham takiej muzyki ( hh tak ,ale nie wyżej wymieniony przeze mnie ). Słabe, ale dobre na początek . Też kiedyś pisałam i nagrywałam ,dobrze mi to wychodziło , ale trzeba jakoś z głową a nie byle jaki rym i ciągłe powtórzenia. Ćwicz.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.