![]() |
#1051 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Przyczajenie
|
Ja też mam chalety i pięty się nie zadeptały.
Mam jeszcze pytanie. Moje bronte okazały się po rozchodzeniu troszeczkę za duże. Czy stingery powinnam kupić o rozmiar mniejsze? Czytałam, że w nich futerko mniej się ubija. |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Konto usunięte
|
ja mam bronte hi sand i chciała bym kupić CHALET brown. Na allegro i deezee są ale nie takie jak bym chciała tzn. spód jest "prążkowany",a nie ma wytłoczonego loga EMU i na pięcie jest jakby wybite logo , a poszukuję z hmm przyszywanym :P
czy wszystkie chalet mają prążkowany spód i wbite logo na ? [wymagająca jestem niee? hihi] znacie jakies skepy @ które oferują butki takie jakie poszukuje... nie chciała bym poprostu trafić na podróbe ![]() http://www.allegro.pl/item301895388_...promocja_.html bronte http://www.allegro.pl/item305170950_...iar_35_36.html chalet sprzedawany przez deezee |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Przyczajenie
|
wydaje mi się, że wszystkie chalet mają prążki. moje też
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Konto usunięte
|
i jeszcze jedno pytanko :P : chcę kupić takie dla mamy (47 lat) bo też jej się podobają
![]() a wogóle to "zwerbowałyscie" kiedykolwiek kogos do kupienia EMU? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
Ja dla mamy bym wzięła czekoladke, bo moja mama lubi się ponosić w brązach
![]() ![]()
#1058 |
Rozeznanie
|
Żałuję, że nie zajrzałam do tego wątku przed zakupem u toto11 na allegro
![]() Kupiłam buty, bo potrzebuję na zmianę w górach - wylicytowałam za 50 zeta (tylko dzięki temu użytkownik nie ma na głowie bicza z allegro). Oczywiście dostałam nie to co trzeba ( na szczęście czekałam tylko 2 tygodnie od wpłaty). Zamówiłam ciemnobrązowe Sharki, a mam orzechowe Stingery. Na szczęście rozmiar dobry :P Oczywiście sprzedający twierdzi, że nie posiada już mojego modelu. Naprawdę nie polecam tego użytkownika - daremny kontakt, nie wywiązuje się ze sprzedaży. Koniec końców ten model też mi się podoba - są ciepłe i mają ładny kolorek, tylko podeszwa jest inna niż chciałam (Sharki mają porządniejszą). Zdjęcie w załączniku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Raczkowanie
|
A ja od dwóch tygodni jestem posiadaczką takich emu...
http://deezee.pl/shop,show,487 i przyznaję że na początku kiepsko mi się w nich chodziło...teraz przyznaję że nie ma wygodniejszych butów ![]() Na wiosnę chciałabym sobie zakupić ten model http://deezee.pl/shop,show,570 ale cienko z rozmiarami potrzebuję 36 ![]()
#1060 |
Konto usunięte
|
ja własnie potrzebuje Low brązowe lub czarne, bądź Chalet brązowe lub czarne... Które lepsze kupić - low czy chalet? Ma ktos Chalet? Podobno źle się w nich chodzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A u deezee rozmiary zaczynają od 35/36 i takich właśnie mi potrzeba ale niestety wyprzedane...
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
a czym się różnią podróbki emu od oryginałów.?
bo dzisiaj widziałam emu ze skechers'a. w sumie skechers to pożądna firma, ale ich nie kupiłam, bo nie wiem jak by było z jakością. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Konto usunięte
|
a jaki masz kolorek?
ja jestem już zdecydowana do kupna chalet, ale mam własnie dylemat, bo niewiem jaki kolor mi się podoba ;D waham się między chesnut, brow i black... ![]() PS. byłam dzis w Zebra i były tylko 41 olive - tak więc przymierzyłam je z ciekawosci i się troche zdziwiłam bo były tylko o rozmiar za duże. Czyli wychodzi na to że powinnam kupić 40 ![]() ![]() EDIT: na allegro u użytkownika wskrzat butki kosztują 149, a na DeeZee 99zł... u kogo lepiej kupić? Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-02-03 o 01:06 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Przyczajenie
|
MAM PYTANIE... wiem ze juz byla o tym mowa
![]() druga para czarne.... cale w soli ![]() BŁAGAM o pomoc bo nie wiem co mam zrobic juz jedne emu prawie zniszczylam jak zaczelam je meczyc preparatem do czyszczenia soli.... wygladaja gorzej niz przed moimi zabiegami...... kupic jakis szampon? umyc woda z mydlem? wsadzic do pralki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
strasznie sie wkurzyłam...bo sprzedawczyni zapewniała mnie że kolorek powróci... aż mam ochotę do nich isc i zażądać kasy a buty ![]() ![]() ![]() a te szampony np. Coccine nie mam pojęcia jak działają. Pisze szampon, ale chyba to na sucho |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Przyczajenie
|
to ja kupilam ta antysol na deezee.... i co.... i mam takie zacieki na brazowych emu (trzecia para heh) ze przestalam je nosic.....
![]() dlatego teraz tak panikuje zanim zaczne robic cos przy tych.... nie chce zniszczyc kolejnych.... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Wtajemniczenie
|
ja też kupiłam w deezee czarne ale spryskałam je jakimś "aqua stopem" z deichmanna ( za 35 zl z tego co pamietam) i chyba spisał się dobrze bo butki wyglądają w miarę ok
ps. chciałam wkleić fotke ale jakos dodawanie załączników mi nie działa |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Konto usunięte
|
prał ktos swoje beżowe emu?
tak samo jak agatagucia nie wiem co robic... Ps. Kupiłam już chalet brown ![]() CruelOrchid też nie moge załączyć fotek.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Wtajemniczenie
|
..ale namieszałam zamiast zedytować kliknełam cytuj i dodałam na nowo
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 |
Konto usunięte
|
poszukuję takiego zestawu do czyszczenia. To jest zestaw sygnowany i produkowany przez EMU i kosztuje cos koło 120- 160 (nie pamiętam za bardzo)...
ma któras z Was? gdzie go mogę kupić? na allegro nie ma... chodzi mi o podobny zestawik taki jak na fotce z góry thx za odp! Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-02-03 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Raczkowanie
|
kiedyś na deezee był
![]()
![]() |
#1076 |
Przyczajenie
|
wczoraj wyszyscilam moje czarne emu.... "prawie" nie widac tej soli.... ale nie jest tak tragicznie.... bede unikac wody to powinno byc ok.....
zaczelam czyscic bezowe.... ale jakos dziwnie to wyglada....nie skonczylam.... bo stwierdzilam ze jest gorzej niz bylo...... caly czas zastanawiam sie nad tym praniem..... moze do PRALNI CHEMICZNEJ je oddam? robil tak ktos? czy mi je tam zniszcza....? moje biedne butki........ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Przyczajenie
|
zadzwonilam na infolinie deezee pani polecala ten szampon
http://deezee.pl/shop,show,15 czy ktos czyscil nim.....? wychodze na panikare ale trudno..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
moje beżowe bronte nie są już beżowe i jestem załamana... zamawiam na allegro od DeeZee razem z szamponem kostke do czyszczenia i szczoteczke... musze wydać na same srodki czystosci 40zł (Ps. Co do AQUAstopu to polecam ten ze sklepu Zebra - jest swietny.Po aplikacji, gdy but się zbrudzi można przeczesać szczoteczką i nie ma sladu po zabrudzeniu) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Raczkowanie
|
Juz niedlugo wiosna,lato i skoncza sie problemy z brudnymi Emu....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Wtajemniczenie
|
Ja chodze w emu nawet wiosna i latem jezeli niema wielkich upalow,np. w chlodne wieczory
![]() a tak wogole to w emu super prowadzi sie samochod ![]() anet: uwazam ze to marnotrawstwo wydawac tyle pieniedzy na markowe produkty emu do czyszczenia,jest wiele dobrych firm ktore produkuja porzadne produkty do czyszczenia zamszu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.