|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Walentynki - Prezenty
www.czekoladowytelegram.pl Dla mnie bomba.
Już zamówiłam.
|
|
|
#662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#663 |
|
Przyczajenie
|
Też mam problem z prezentem... Nie mam pojęcia co zrobić. Początkowo myślałam nad breloczkami (których można podobno użyć też jako wisiorków) z naszymi zdjęciami w kształcie połówek serc. Pomysł był dobry, lecz od kilku dni czekam na odpowiedź na mojego maila, w którym zadałam kilka pytań na temat produktu i jakoś czuję, że to nie wypali, bo te informacje są dla mnie trochę zbyt ważne, by je zignorować ;/ Poza tym, jeśli chodzi o inne prezenty, to tak jak którejś z dziewczyn, misie, bokserki, perfumy itp. wg mnie trochę się już 'przejadły'. Kroniki związku, kalendarze... Zbyt krótki staż i nie mamy wspólnych zdjęć... Czekoladki są dla mnie ciekawym, ale też dość drogim jak dla mnie pomysłem ;/ Sama zresztą nie wiem... Może macie jeszcze jakieś inne oryginalne pomysły?
A tutaj łapcie 2 dość ciekawe stronki z prezentami, może komuś się przydadzą: http://www.funphoto.pl/ http://www.sklep.agaton.pl/index.php |
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież upałów nie ma, dobrze to zabezpieczają i na pewno dbają o to. też zamówiłam. dam Tżetowi dopiero 14 Madzia7777777 a ile pieniędzy chcesz przeznaczyć? |
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
po co robić prezent jeżeli nie ma się na niego pomysłu? szczególnie jeżeli chodzi o taki śmieszny dzień jak walentynki, szkoda czasu na zaprzątanie sobie głowy takimi głupstwami. naprawdę.
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ mi zawsze coś kupuje, a poza tym ja mu uwielbiam robić prezenty
|
|
|
|
#667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 |
|
|
Dot.: Walentynki... Prezent Dla Niego... ????
Czy ktoś widzi tu kształt piersi? Kurcze, ja widzę coś innego..
![]() ![]() http://www.sklep.agaton.pl/index.php...d=2751&cata=89
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej takich "piersi" TŻ-towi nie kupuj
|
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
Miałam wielki problem z walentynkowym prezentem.
![]() Wszelkie opcje wykorzystałam w poprzednich latach a nie chce kupować mu jakiegoś gadżetu, który ma się kurzyć na półce. Dlatego wymyśliłam że w Walentynki naszą sypialnię zamienię w salon masażu erotycznego i będę seksowną masażystką hyhyhy. Do tego jakieś przekąski, szampan, świeczki i mam nadzieję, że te walentynki zostaną mu na długo w pamięci
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#672 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), żadnych piersi tu nie widzę
|
|
|
#675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z Tezetem wymyslilismy, ze kupimy sobie srebrne obraczki na walentynki, pojdziemy razem do jubilera i zaplacimy na pol ![]() Wiecie ok ilu takie kosztuja? POsiedzimy u mnie napijemy sie wina i tyle prawie, jak rok temu ![]() Jeszcze myslelismy zeby z tej okazji isc na jakas kolacje albo zrobic cos wspolnie np jechac na wycieczke zamiast wydawac pieniadze na kolejne prezenty. W koncu dopiero co swieta byly
|
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
ja płaciłam za swoją 17zł a za TŻa 21
|
|
#677 |
|
Rozeznanie
|
Kasieńka i napewno sa srebrne?
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Na pewno srebro wcale nie jest drogie
|
|
#679 |
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze te czekoladki to nieglupi pomysl
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
A ja.. Chciałabym coś z odrobiną erotyzmu, ale nie wulgarnego.. Książkę w deseniu Kamasutry już mamy, poza tym coś nie wyobrażam sobie, jak pokazałby to mamie ;p ( ciekawska jest :P ) W zeszłym roku dostał ode mnie książke i bokserki.. Stringów mu nie kupie, bo jakby je ubrał na ten chudy tyłek to chyba zabiłabym go śmiechem :P zdjęć wspólnych zbyt wiele nie mamy, a jeśli jakieś się znajdzie, to zawsze któreś z nas wygląda conajmniej dziwnie
Ehh.. Ja to zawsze gadam, co mi się podoba i on ma potem pole manewru w podarkach, natomiast sam TŻ się nigdy nie chwali, co by chciał.. Do tego wróciliśmy do domów na przerwe międzysemestralną, ja tu nie mam swojego pokoju, rodziny nie wygonie, bo mama 14.02 ma urodziny, tak więc kolacja też odpada.. Klęska po prostu
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladki fajny pomysł
![]() emememsik daj znać jak je dostaniesz Moj tz ma ur w marcu wiec zastanawiam sie nad ich kupnem ale wole sie dowiedzieć wcześniej co i jak ![]()
|
|
#683 |
|
Rozeznanie
|
...wątek podsunął mi pomysł.
![]() Mój TŻ uwielbia czarno-białe zdjęcia na których są kobiety niby nago, ale z pewną dozą tajemniczości, na przykład odwrócone tyłem itp(mam nadzieje, że ktoś zrozumie W walentynki spotkamy się, jakieś kino czy coś (umówiliśmy się, że nic nie kupujemy tylko spędzamy ten czas razem)a później w domciu, po stworzeniu odpowiedniego nastroju pokażę na kompie prezentacje/sesje z takimi fotkami ze mną w roli głównej. Zawsze nalegał na takie fotki, a ja byłam nieugięta ).No ale pojawia się problem...Kto zrobi te zdjęcia?? Na fotografa i prywatną sesje mnie nie stać
|
|
#684 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może by wywołać takie jedno zdjęcie w większym formacie, wsadzic do antyramy i podarować ? Sesja ? Może jakaś koleżanka bliska, co ? ![]() p.s. Kto zrozumie? Ja Moja ciocia miała kiedyś takie obrazy, bardzo mi się podobały
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki, ja także mam ogromny problem co kupić mojemu Skarbkowi na walentynki...Prosze pomóżcie, bo nie mam pojecia Zielonego? no i oczywiście gdzie ta rzecz mozna kupić!
pozdrawiam;* |
|
|
|
|
#687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#688 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Czesc!
Ja wpadłam na taki pomysł http://www.funprint.pl/kategoria.php?id=12# brelok ze swoim zdjeciem i data od kiedy jestesmy ze soba a ta juz 8 lat Pozdro
|
|
|
|
|
#689 |
|
Gość
|
Dot.: Walentynkowe pomysly ....
ja swojemu mężczyźnie zamówiłam fotokrawat z moim zdjęciem
http://allegro.pl/item298793383_foto...tudniowka.html no i tak dla urozmaicenia fajny komplecik bielizny ale to dla odważnych http://allegro.pl/item297857012_297857012.html
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba ze masz bardzo dobra koleżankę przy której będziesz czuć sie swobodnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Już zamówiłam.

i będę seksowną masażystką hyhyhy. Do tego jakieś przekąski, szampan, świeczki i mam nadzieję, że te walentynki zostaną mu na długo w pamięci 
), żadnych piersi tu nie widzę 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)