Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-02, 23:44   #91
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Pozory często mylą, więc nie oceniaj książki po okładce

Jestem kompletnie zdemobilizowana jeśli chodzi o naukę Nie to, że tego jest aż tak strasznie dużo (bywało gorzej), ale nie chce mi się takich głupot uczyć i chyba podświadomie nie staram się nawet zapamiętać tego co czytam

Witaj Aralko

Dobranoc
W sumie nie oceniam, ale z tego co zauważyłam chyba jest mało wygadany
Mam podobnie jeśli chodzi o naukę Życzę powodzenia

Zwykle spie o tej porze, ale dzisiaj dopadają mnie jakieś bezdechy, uciski w klatce, zawroty... Piję teraz melisę i postanowiłam dzisiaj nie spać W końcu jeszcze kilkanaście dni temu obudziłabym się przed 5 rano, więc...
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 06:26   #92
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
W sumie nie oceniam, ale z tego co zauważyłam chyba jest mało wygadany
Mam podobnie jeśli chodzi o naukę Życzę powodzenia
Często ludzie w początkowej fazie znajomości są mało otwarci

Dobra... książki wołają
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 07:12   #93
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry słonka ;* Nie moge spa dłużej...obudziło mnie slonce za oknem ;-) Cos czuje ze piekna pogoda dzis bedzie.

Milka19: Nie żartuj że Ty już do książek mykasz?

Aralka: Witamy na plotkowym ^^

Mangolina: Ty to masz powodzenie. Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze. Moze poznaj lepiej tego chlopaka? I moze wcale nie jest taki nieśmiały jak ci sie wydaje? Wiesz...sprobowac zawsze mozna Najwyzej zyskasz o jednego kumpla wiecej.

Ewusia_marchew: To z tymi kolanami nieciekawa sprawa...Moja mama ma tak samo wiec wiem jak to jest. A najbardziej wkurzajace jest to ze tacy ,,specjalisci" sie wyznac nie moga...W poniedzialek nie bedzie paniki.Dzis troszke sie podedukujesz i bedzie ok. Tak czy inaczej trzymam kciuki.

tamonita: Dzieki Tamo ;* Osobiscie wolalabym sie zamienic z Toba imieniem no ale coz...Nie ja wybierałam imie tylko rodzice wiec scierpie jakos ^^. A ta saałatka to jaka była? Bo mnie osatnio tez bierze sałatkowy szał. Tydzien temu byla i teraz tez w lodówce czeka... Życze milego szukania przepisow na brukselke. Osobiscie jakbym miala to bym podala ,ale nie wypowiadam sie w tych sprawach bo nie przepadam za nia i pod zadna postacia mi nie smakuje.

Superchic(k): Nie no trenu nie bede recytowac bo nie bede was tu zanudzac a po 2 nie chce myslec o nauce od rana. Z zakupami to tez nieraz tak mam ze kompletnie NIC mi sie nie podoba...no coz...Moze nastepnym razem cos upolujesz.

Własnie uswiadomiłam sobie ze tydzien ferii za mna...za tydzien juz bedzie strach przed nastepnym dniem. I charowa 100%. Ale ten czas szybko mija...
Dzis meczyly mnie koszmary...Najpierw snil mi sie kolego ktory mi sie mega podoba,potem umieral,ja plakalam...Nie wiem czemu miewam takie sny...Byle mu sie nic nie stalo,bo mi sie nadaremno niestety nic nie sni...
Dzis do kosciola trzeba isc...Jak zwykle sie mi nie chce ale tym razem po dlugiej nie obecnosci na Mszy trzeba sie jednak wybrac.Potem polece do kumpeli porobic zdjecia na "nasza klase".

Miłej i słonecznej niedzieli ;*
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 07:36   #94
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
ech, może nie będzie tak źle jak mu się wydaje? Z tą historią to już tak jest, a zwłaszcza na prawie (z tego co słyszę od znajomych), że zawsze jest strasznie trudna i ciężko ją za pierwszym podejściem zdać, nie mówiąc już o dobrej ocenie
Mam nadzieję, że logika pójdzie mu gładko

potwierdzam wiem to z autopsji
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 07:45   #95
LoLcIa123
Zakorzenienie

Na 100% nie zaliczył,bo najpierw napisałam odpowiedzi na wszystkie pytania,potem jeszcze raz to wszystko przeczytał,stwierdził,że te odpowiedzi są w ogóle bezsensu i nie będzie z siebie robił głupka więc je skreślił,a moim zdaniem mógł zostać,zawsze jakaś nadzieja,no ale cóż .
Wybieram się do kościoła od niepamiętnych czasów,potem na korki z matmy i nauka na sprawdzian ekonomii

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 07:49   #96
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Na 100% nie zaliczył,bo najpierw napisałam odpowiedzi na wszystkie pytania,potem jeszcze raz to wszystko przeczytał,stwierdził,że te odpowiedzi są w ogóle bezsensu i nie będzie z siebie robił głupka więc je skreślił,a moim zdaniem mógł zostać,zawsze jakaś nadzieja,no ale cóż .
Wybieram się do kościoła od niepamiętnych czasów,potem na korki z matmy i nauka na sprawdzian ekonomii
Rzeczywiście, mógł zostawić te odpowiedzi... nie zaszkodziło by na pewno a może i by pomogło ale w drugim terminie na pewno świetnie sobie poradzi
Stary 2008-02-03, 08:02   #97
asienkaa87
Zadomowienie

cześć dziewczyny, postanowilam zawitać w tym wątku, dotąd udzielalam się tylko na "Ile dzisiaj zjadlam? " ale czasem fajniej jest też pogadać na inne tematy =)

Widzę że większość z was się uczy, ma egzaminy a ja już od zeszlego tygodnia mam wolne bo skończylam sesję bylo cięzko bo mialam 10 egzaminów ale wszystkie zdalam i jestem z sobie dumna ( rodzice jeszcze bardziej się zdziwili jak zobaczyli indeks :P to taka mala niespodzianka byla, bo wczesniej narzekalam że napewno wszystyko obleję)

A teraz siedze w domku i koszmarnie sie nudze, najgorsze jest takie nic nie robienie ;// chyba jednak wolalam mieć jakieś zajęcia
asienkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 08:07   #98
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Rzeczywiście, mógł zostawić te odpowiedzi... nie zaszkodziło by na pewno a może i by pomogło ale w drugim terminie na pewno świetnie sobie poradzi
Na szczęście wstęp do prawozn. zaliczył na 5,a łacinę na 3+,teraz mu została logika z której jest zielony,nie wie nawet jakie pytania mogą się pojawić, ale ma zamiar uczyć się całe 3 dni,więc może coś tam wykuje,no a historię będzie zdawał ustnie w marcu

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-02-03, 08:39   #99
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście wstęp do prawozn. zaliczył na 5,a łacinę na 3+,teraz mu została logika z której jest zielony,nie wie nawet jakie pytania mogą się pojawić, ale ma zamiar uczyć się całe 3 dni,więc może coś tam wykuje,no a historię będzie zdawał ustnie w marcu

logika nie jest taka zła a 3 dni na nią to tak w sam raz moim zdaniem ja się w zeszłym roku uczyłam aż 1 dzień czego efektem jest cztery w indeksie więc nie jest źle a co do tego przeniesienia to niech Twój Tż nie przejmuje się tak sztywno tą określoną średnią potrzebą do przeniesienia znam mnóstwo osób ode mnie z roku (studiuję prawo właśnie ) które się przeniosły z zaocznych na dzienne z niższą- tylko zasada jest taka- trzeba próbować do skutku tzn. jak się nie uda to pisać odwałania itd. sama wiem jak to wygląda, bo przenosiłam się między uczelniami, co prawda nie zmieniałam trybu studiowania ( z dziennych na dzienne), ale orientuje się jak to wygląda
Stary 2008-02-03, 09:32   #100
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Milka19: Nie żartuj że Ty już do książek mykasz?

Tak ładnie zaczęłam... ale potem coś mnie naszło i mykłam do galerii Kupiłam tą kawe bezkofeinową day&night - miałam niezły dylemat, bo droga skubana - prawie 10 zeta, więc tyle co mała ricore, a ona przynajmniej wiem, że mi smakuje No ale zobaczymy Oczywiście zaliczyłam apteke i z błagalnym wzrokiem poprosiłam o próbke najjaśniejszego podkładu vichy Farmaceut (jak to się odmienia jeśli chodzi o płeć przeciwną) szukał długo i wytrwale i ... dostałam No ale właśnie się okazało, że fakt dermablend pisze, ale to nie podkład a korektor No ale lepszy rydz niż nic

Cytat:
Napisane przez asienkaa87 Pokaż wiadomość
A teraz siedze w domku i koszmarnie sie nudze, najgorsze jest takie nic nie robienie ;// chyba jednak wolalam mieć jakieś zajęcia

A co studiujesz Wiesz mi, że chętnie bym się zaminiła - marze o tym żeby się ponudzić!!!

Cytat:
potem jeszcze raz to wszystko przeczytał,stwierdził,że te odpowiedzi są w ogóle bezsensu i nie będzie z siebie robił głupka więc je skreślił,a moim zdaniem mógł zostać,zawsze jakaś nadzieja,no ale cóż

Ja tam zawsze zostawiam te moje wypociny i czasem naprawdę aż się gotuje i mam ochote podrzeć tą kartkę, bo mi aż wstyd za siebie Mój ostatni egzamin tak wyglądał Kreatywna inwencja twórcza na dwa pytania, z których na jedno nic nie wiedziałam, bo mi jakoś ten temat umknął podczas czytania książki Ale pewnie zalicze - z doświadczenia wiem, że więkoszość wykładowców docenia kreatywność i niebanalne rozwiązania
Stary 2008-02-03, 09:42   #101
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Ja jeszcze nie studiuje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 09:47   #102
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

A ja zaraz idę na egzamin po wielkim śniadaniu
Za oknem słonko świeci i aż chce się żyć, szkoda tylko,że muszę iść do szkoły
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 09:50   #103
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie studiuje...
Na wszystko przyjdzie czas

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
A ja zaraz idę na egzamin po wielkim śniadaniu
Za oknem słonko świeci i aż chce się żyć, szkoda tylko,że muszę iść do szkoły

Powodzenia A co Ty studiujesz

Będzie dobrze
Stary 2008-02-03, 10:26   #104
tamonita
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Ale pędzicie z tym pisaniem...

Jabłuszko Ty nie wątp w swoje umiejętności bo... bo... bo... przestane trzymać te kciuki o ! Kochana nie zamienie się z Tobą na te nudzenie się bo niestety za tydzień mnie też czeka ponowne uczenie się... i powrót do szarej rzeczywistości, więc musze wykorzystać tę wolność Mam nadzieje, że mi to wybaczysz
Ewuś mam nadzieje, że mimo tego, że się nie uczyłaś, to będzie dobrze Najwazniejsze, że miło spędziłaś dzień
Aralko witaj
Mangolina i co zasnęłąś ?
Milciu w niedziele o 7 rano nad książkami ?! Biedactwo...
Baby, no to możemy się zamienić na imie Odnośnie tego snu to szczerze współczuje nie nawidze takich koszmarów Bo sie potem budze zlana potem i przerażona... Ale dobrze, że to tylko sen MIłego dnia
Asienkaa87 witaj
Irsin powodzenia

No i niedziela... Za tydzień o tej porze będe miała depresję spowodowaną szkołą Jejku jak ten czas pędzi
Ale dobra !
Koniec z pesymizmem !
Został jeszcze AŻ TYDZIEŃ ferii i trzeba się nim cieszyć o !

Jade zaraz do Babci, na dworze słońce świeci tak, że aż w szok jestem
Mam nadzieje, że będziecie miały udaną niedziele

Miłego Dnia Słonka
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 10:29   #105
asienkaa87
Zadomowienie

Studiuję ekonomię, więc nie mialam tak latwo z egzaminami -dużo matmy i tego typu przedmiotów..

Cale szczescie dzis niedziela,więc w miare wczesnie spotkam się z chlopakiem i moze gdzies pójdziemy , dziś taka ladna pogoda, świeci słońce.
A w ciągu tygodnia to się zanudzę,każdy pracuje i nie ma z kim wyjść

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 10:34   #106
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Studiuję ekonomię, więc nie mialam tak latwo z egzaminami -dużo matmy i tego typu przedmiotów..

Ja też na uczelni ekonomicznej

Tamo miłego babciowania

Jestem z siebie dumna - opracowałam już wszystkie pytania teraz tylko zostaje się tego nauczyć I porozwiązywać jakieś zdania
Stary 2008-02-03, 10:55   #107
asiek14
Zakorzenienie

dzień dobry
milka - będzie dobrze jakoś sie tego wszystkiego nauczysz mieszkasz w pobilzu galerii że tak sobie do niej skaczesz?
asieńko - witaj

ja dzisiaj zawitałam do kościoła już troche czasu nie byłam, bo albo na noc u kumpeli w sobote i nam sie rano nie chciało, albo było "1000 innych ważniejszych rzeczy"
ja też dzisiaj babciuję

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 10:59   #108
anniaa

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Tamonitko - Bardzo miłe,choć ... nie wiem dlaczego,ale chciałabym się czasem tak pokłócić,oczywiście,żeby potem się pogodzić,bo odkąd jestem z TŻ-tem,to tak naprawdę żadnej takiej poważniejszej kłótni nie było między nami,że nie odzywamy się do siebie kilka dni,bo jesteśmy pokłóceni itp,no nie wiem,jakiś taki 'grzeczny' w sumie ten nasz związek
Co ja mówię w ogóle powinnam się w sumie cieszyć,że się poważnie nie kłócimy,no ale czegoś mi brakuje chyba właśnie takiego 'pazura' no bo TŻ to nigdy nie zrobił nic co by mnie zraniło,chyba,że nieświadomie chyba sama nie wiem czego chcę

Ale namieszałam
hm ja bedąc z moim tz 21 miesiecy jeszcze nigdy sie nie pokłocilismy tak zeby sie kilka dni nie odzywac max to był 10-15 min , zawsze gdy sie pokłocimy to w tym samym czasie sie godzimy...

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 11:11   #109
asienkaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
hm ja bedąc z moim tz 21 miesiecy jeszcze nigdy sie nie pokłocilismy tak zeby sie kilka dni nie odzywac max to był 10-15 min , zawsze gdy sie pokłocimy to w tym samym czasie sie godzimy...
też tak mam z TŻ, że nigdy nie poklocilismy się tak żeby się parę dni nie odzywać. To ja zwykle jestem obrażalska i sama niechętnie wyciągam ręke na zgodę, bywalo że np. cale popoludnie się nie odzywalam a on i tak nie wytrzymywal tych parę godzin i potem wieczorem dzwonil Albo czasami jak się poklocimy w domu to wychodzi obrażony, ale zaraz potem dzwoni by porozmawiać

Dlatego mi odpowiada tak jak jest, bo gdybym miala chlopaka z takim charakterem jak ja to oboje byśmy się do siebie cale wieki nie odzywali i przez glupotę pewnie caly związek by się skończyl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 11:18   #110
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witajcie ;p Jednak zasnęłam po tej melisie

Baby14 - Wcale nie takie duże Ale nie narzekam aż tak bardzo. Właściwie to fenomen, że karłowata, brązowooka, dziewczyna bez biustu robi "kerierę"

Boże, co za los. Koleś mnie namawia, żebym jechała na lodowisko gdzieś za centrum katowic... jakieś 35min drogi w jedną stronę. Ok, ale najlepsze jest to, że mam lodowisko 2 przystanki od siebie i to piękne, wielkie. Dla niego jest tam za dużo ludzi, a po drugie jest za GKSą, a nie za Ruchem Boże...
Stary 2008-02-03, 11:22   #111
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie ;p Jednak zasnęłam po tej melisie

Baby14 - Wcale nie takie duże Ale nie narzekam aż tak bardzo. Właściwie to fenomen, że karłowata, brązowooka, dziewczyna bez biustu robi "kerierę"

Boże, co za los. Koleś mnie namawia, żebym jechała na lodowisko gdzieś za centrum katowic... jakieś 35min drogi w jedną stronę. Ok, ale najlepsze jest to, że mam lodowisko 2 przystanki od siebie i to piękne, wielkie. Dla niego jest tam za dużo ludzi, a po drugie jest za GKSą, a nie za Ruchem Boże...
Mangosia idziesz za ruchem powiadasz hehe.
Generalnie ja za nikim nie idę,więc mogę Ci to wybaczyć,bo teoretycznie powinnam iść za Gieksą

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-02-03, 11:24   #112
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mangosia idziesz za ruchem powiadasz hehe.
Generalnie ja za nikim nie idę,więc mogę Ci to wybaczyć,bo teoretycznie powinnam iść za Gieksą
Ja tez nie idę za niczym Mówię o tym półgłówku Dziwny argument, żeby nie iść akurat tam na lodowisko
Stary 2008-02-03, 11:25   #113
LoLcIa123
Zakorzenienie

Troszynkę dziwny,ale nie przejmuj się,świat nie składa sie z samych oczywistych zdarzeń

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-02-03, 11:30   #114
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Troszynkę dziwny,ale nie przejmuj się,świat nie składa sie z samych oczywistych sytuacji
Żeby tylko "troszynkę"
Skoro on nie potrafi nawet podjąć tematu przez internet, to nie wyobrażam sobie naszego spotkania Bo przecież najczęściej jest tak, że wirtualnie jest się bardziej śmiałym... Z resztą widzę, jaki on jest przybity w szkole

Coraz bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu, jaki były niedoszły jest wspaniały [Dlaczego wszystko kojarzę z nim?;p]
Stary 2008-02-03, 11:36   #115
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby tylko "troszynkę"
Skoro on nie potrafi nawet podjąć tematu przez internet, to nie wyobrażam sobie naszego spotkania Bo przecież najczęściej jest tak, że wirtualnie jest się bardziej śmiałym... Z resztą widzę, jaki on jest przybity w szkole

Coraz bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu, jaki były niedoszły jest wspaniały [Dlaczego wszystko kojarzę z nim?;p]
Ta troszynka,to taka metafora była.
Rozumiem Cię doskonale,niestety.Też ciągle wszystkich porównuje do mojego byłego nikt nie jest tak bardzo 'czarny charakterem'

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-02-03, 11:40   #116
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Ja dzisiaj pójdę na zakupy do Złotych Tarasów. Kto jest z W-wy?
Stary 2008-02-03, 11:42   #117
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Ta troszynka,to taka metafora była.
Rozumiem Cię doskonale,niestety.Też ciągle wszystkich porównuje do mojego byłego nikt nie jest tak bardzo 'czarny charakterem'
Tacy są najlepsi... Po co mi nudziarz, którego trzeba ciągle "nakręcać". Jestem dziewczyną i chcę być rozpieszczana i zabawiana [no oczywiście odwdzięczać się też... trochę.. ]
On chyba interesuje się tylko strażą pożarną... i nie był zainteresowany moją przyjaciółką, a... JEJ OJCEM I moim podobnie Mało tego... On mieszka w straży pożarnej Cokolwiek to znaczy...
Stary 2008-02-03, 11:42   #118
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Jeszcze się nie wypowiadałam w tym temacie, a więc może się przywitam =)
witaj

Cytat:

Dobra... książki wołają
aaaaa, mnie jakoś cicho wołają pewnie dlatego nie reaguję

Cytat:
szkoda że skreślił, na pewno byłoby coś dobrze... no ale nie ma co rozpamiętywać już

Cytat:
cześć dziewczyny, postanowilam zawitać w tym wątku, dotąd udzielalam się tylko na "Ile dzisiaj zjadlam? " ale czasem fajniej jest też pogadać na inne tematy =)

Widzę że większość z was się uczy, ma egzaminy a ja już od zeszlego tygodnia mam wolne bo skończylam sesję bylo cięzko bo mialam 10 egzaminów ale wszystkie zdalam i jestem z sobie dumna ( rodzice jeszcze bardziej się zdziwili jak zobaczyli indeks :P to taka mala niespodzianka byla, bo wczesniej narzekalam że napewno wszystyko obleję)

hej
gratuluję końca sesji ale jesteś zdolna

Cytat:
z łaciny tylko 3,5? mogłaś go do mnie na korki wysłać
na pewno sobie z tą logiką poradzi podobno facetom ogólnie lepiej idzie z tego przedmiotu

Cytat:

Tak ładnie zaczęłam... ale potem coś mnie naszło i mykłam do galerii

i słusznie książki nie zające, nie uciekną
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Został jeszcze AŻ TYDZIEŃ ferii i trzeba się nim cieszyć o !
O! takie podejście jest najlepsze

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ja też się nigdy nie obrażam tak żeby się nie odzywać zawsze muszę wszystko od razu wyjaśniać i najlepiej sie pogodzić

Cytat:

nie ma jak argumenty

no mam nadzieję że jednak uniknę jutrzejszej paniki zaraz pójdę się troszkę pouczyć, a resztę jutro
bo dziś jeszcze po obiedzie wracam do Katowic, później jadę do TŻ-a, jutro na zakupy spożywcze cotygodniowe
ale w sumie tylko jedną książkę mam przeczytać i to po polsku więc właściwie lajcik

a pogoda dziś naprawdę piękna

udanej niedzieli Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 11:51   #119
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Tacy są najlepsi... Po co mi nudziarz, którego trzeba ciągle "nakręcać". Jestem dziewczyną i chcę być rozpieszczana i zabawiana [no oczywiście odwdzięczać się też... trochę.. ]
On chyba interesuje się tylko strażą pożarną... i nie był zainteresowany moją przyjaciółką, a... JEJ OJCEM I moim podobnie Mało tego... On mieszka w straży pożarnej Cokolwiek to znaczy...
mangoooo
prosze cie no! bo ze śmiechu umre

edit: jade do tej babci hmmm... pierogi ruskie domowe i barszczyk czerwony
miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 12:08   #120
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
mangoooo
prosze cie no! bo ze śmiechu umre
To nie jest żart
Miłego pobytu u babci i smacznego

Założyłam profil na epie w celu "zwabienia" byłego niedoszłego... Dostałam oferty typu "sex bez zobowiązań", a on obejrzał mnie zaledwie kilka razy i nic mi z tego nie wyszło Ach, życie...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości