![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Mam podobnie jeśli chodzi o naukę ![]() ![]() Zwykle spie o tej porze, ale dzisiaj dopadają mnie jakieś bezdechy, uciski w klatce, zawroty... Piję teraz melisę i postanowiłam dzisiaj nie spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry słonka ;* Nie moge spa dłużej...obudziło mnie slonce za oknem ;-) Cos czuje ze piekna pogoda dzis bedzie.
Milka19: Nie żartuj że Ty już do książek mykasz? Aralka: Witamy na plotkowym ^^ Mangolina: Ty to masz powodzenie. Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze. Moze poznaj lepiej tego chlopaka? I moze wcale nie jest taki nieśmiały jak ci sie wydaje? Wiesz...sprobowac zawsze mozna ![]() Ewusia_marchew: To z tymi kolanami nieciekawa sprawa...Moja mama ma tak samo wiec wiem jak to jest. A najbardziej wkurzajace jest to ze tacy ,,specjalisci" sie wyznac nie moga...W poniedzialek nie bedzie paniki.Dzis troszke sie podedukujesz i bedzie ok. ![]() tamonita: Dzieki Tamo ;* Osobiscie wolalabym sie zamienic z Toba imieniem no ale coz...Nie ja wybierałam imie tylko rodzice wiec scierpie jakos ^^. A ta saałatka to jaka była? Bo mnie osatnio tez bierze sałatkowy szał. Tydzien temu byla i teraz tez w lodówce czeka... ![]() Superchic(k): Nie no trenu nie bede recytowac bo nie bede was tu zanudzac a po 2 nie chce myslec o nauce od rana. Z zakupami to tez nieraz tak mam ze kompletnie NIC mi sie nie podoba...no coz...Moze nastepnym razem cos upolujesz. Własnie uswiadomiłam sobie ze tydzien ferii za mna...za tydzien juz bedzie strach przed nastepnym dniem. I charowa 100%. Ale ten czas szybko mija... Dzis meczyly mnie koszmary...Najpierw snil mi sie kolego ktory mi sie mega podoba,potem umieral,ja plakalam...Nie wiem czemu miewam takie sny...Byle mu sie nic nie stalo,bo mi sie nadaremno niestety nic nie sni... Dzis do kosciola trzeba isc...Jak zwykle sie mi nie chce ale tym razem po dlugiej nie obecnosci na Mszy trzeba sie jednak wybrac.Potem polece do kumpeli porobic zdjecia na "nasza klase". Miłej i słonecznej niedzieli ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potwierdzam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Na 100% nie zaliczył,bo najpierw napisałam odpowiedzi na wszystkie pytania,potem jeszcze raz to wszystko przeczytał,stwierdził,że te odpowiedzi są w ogóle bezsensu i nie będzie z siebie robił głupka więc je skreślił,a moim zdaniem mógł zostać,zawsze jakaś nadzieja,no ale cóż
![]() Wybieram się do kościoła od niepamiętnych czasów,potem na korki z matmy i nauka na sprawdzian ekonomii ![]()
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny, postanowilam zawitać w tym wątku, dotąd udzielalam się tylko na "Ile dzisiaj zjadlam? " ale czasem fajniej jest też pogadać na inne tematy =)
Widzę że większość z was się uczy, ma egzaminy a ja już od zeszlego tygodnia mam wolne bo skończylam sesję ![]() A teraz siedze w domku i koszmarnie sie nudze, najgorsze jest takie nic nie robienie ;// chyba jednak wolalam mieć jakieś zajęcia |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
logika nie jest taka zła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Tak ładnie zaczęłam... ale potem coś mnie naszło i mykłam do galerii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A co studiujesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie studiuje...
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
A ja zaraz idę na egzamin po wielkim śniadaniu
![]() Za oknem słonko świeci i aż chce się żyć, szkoda tylko,że muszę iść do szkoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ale pędzicie z tym pisaniem... ![]() Jabłuszko Ty nie wątp w swoje umiejętności bo... bo... bo... przestane trzymać te kciuki o ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewuś mam nadzieje, że mimo tego, że się nie uczyłaś, to będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Aralko witaj ![]() Mangolina i co zasnęłąś ? ![]() Milciu w niedziele o 7 rano nad książkami ?! ![]() ![]() ![]() Baby, no to możemy się zamienić na imie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asienkaa87 witaj ![]() Irsin powodzenia ![]() No i niedziela... Za tydzień o tej porze będe miała depresję spowodowaną szkołą ![]() ![]() Ale dobra ! Koniec z pesymizmem ! Został jeszcze AŻ TYDZIEŃ ferii i trzeba się nim cieszyć o ! ![]() ![]() Jade zaraz do Babci, na dworze słońce świeci tak, że aż w szok jestem ![]() Mam nadzieje, że będziecie miały udaną niedziele ![]() Miłego Dnia Słonka ![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Studiuję ekonomię, więc nie mialam tak latwo z egzaminami -dużo matmy i tego typu przedmiotów..
Cale szczescie dzis niedziela,więc w miare wczesnie spotkam się z chlopakiem i moze gdzies pójdziemy , dziś taka ladna pogoda, świeci słońce. A w ciągu tygodnia to się zanudzę,każdy pracuje i nie ma z kim wyjść |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja też na uczelni ekonomicznej ![]() Tamo miłego babciowania ![]() Jestem z siebie dumna - opracowałam już wszystkie pytania teraz tylko zostaje się tego nauczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() milka - będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() asieńko - witaj ![]() ![]() ja dzisiaj zawitałam do kościoła ![]() ![]() ja też dzisiaj babciuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego mi odpowiada tak jak jest, bo gdybym miala chlopaka z takim charakterem jak ja to oboje byśmy się do siebie cale wieki nie odzywali i przez glupotę pewnie caly związek by się skończyl ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ;p Jednak zasnęłam po tej melisie
![]() Baby14 - Wcale nie takie duże ![]() ![]() Boże, co za los. Koleś mnie namawia, żebym jechała na lodowisko gdzieś za centrum katowic... jakieś 35min drogi w jedną stronę. Ok, ale najlepsze jest to, że mam lodowisko 2 przystanki od siebie i to piękne, wielkie. Dla niego jest tam za dużo ludzi, a po drugie jest za GKSą, a nie za Ruchem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Generalnie ja za nikim nie idę,więc mogę Ci to wybaczyć,bo teoretycznie powinnam iść za Gieksą ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Troszynkę dziwny,ale nie przejmuj się,świat nie składa sie z samych oczywistych zdarzeń
![]()
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro on nie potrafi nawet podjąć tematu przez internet, to nie wyobrażam sobie naszego spotkania ![]() ![]() ![]() Coraz bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu, jaki były niedoszły jest wspaniały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem Cię doskonale,niestety.Też ciągle wszystkich porównuje do mojego byłego ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj pójdę na zakupy do Złotych Tarasów. Kto jest z W-wy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On chyba interesuje się tylko strażą pożarną... i nie był zainteresowany moją przyjaciółką, a... JEJ OJCEM ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaaa, mnie jakoś cicho wołają ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję końca sesji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na pewno sobie z tą logiką poradzi ![]() ![]() i słusznie ![]() ![]() O! takie podejście jest najlepsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no mam nadzieję że jednak uniknę jutrzejszej paniki ![]() bo dziś jeszcze po obiedzie wracam do Katowic, później jadę do TŻ-a, jutro na zakupy spożywcze cotygodniowe ![]() ale w sumie tylko jedną książkę mam przeczytać i to po polsku więc właściwie lajcik ![]() a pogoda dziś naprawdę piękna ![]() udanej niedzieli Dziewczynki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prosze cie no! ![]() ![]() ![]() edit: jade do tej babci ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
To nie jest żart
![]() Miłego pobytu u babci i smacznego ![]() Założyłam profil na epie w celu "zwabienia" byłego niedoszłego... Dostałam oferty typu "sex bez zobowiązań", a on obejrzał mnie zaledwie kilka razy i nic mi z tego nie wyszło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.