|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
![]() Itso super, że się poprawiło ![]() U nas sukces - są już nowe panele w naszym salonie
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Martwi mnie brak informacji od kociulka...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybieram sie jutro na badanie tej glukozy i jakos sie boje ze nie wytrzymam tyle bez sniadania
Edytowane przez ewelinuus Czas edycji: 2016-08-30 o 22:25 |
|
|
|
|
#844 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale no Julkowi nie kupie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sliczniebwygladaja takie pompony ale kojarza mi sie tylko z kurzem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, bo juz myslalam ze jakies dziwne reakcje mam :P Chyba dzidzia miala czkawke... Czulam takie jakby regularne dziwne drgania... A czujecie czasem kopniecia albo pukniecia jakby w okolicach odbytu?
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaak, mnie Julek czesto kopie wlasnie tak od srodka na ostatnim usg sie utwierdzilam w przekonaniu ze to to. Byl odwrocony plecami do mojego brzucha i kopal mi jelitka i akurat to widzialam i czulam ![]() Tzn moze nie w okolicach odbytu, bo chyba az tak nisko nie schodzi
|
|
|
|
|
#848 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byliśmy dziś pooglądać wózki i zdecydowaliśmy, że kupimy taki który ma dobrą spacerówkę, żeby po roku nie wymieniać. Naszymi faworytami są: Joie Litertrax 4 air lub Joie Litetrax 4 PLUS Denim DORADŹCIE MI DZIEWCZYNY CZY WARTO DOPŁACAĆ 400 zł za pompowane 2 koła? lub megalekki Lekki wózek spacerowy VALCO BABY SNAP 4- tylko 6,6 kg! + do tego gondola z joie - chyba bardziej skłaniamy się do tej opcji, bo jak wrócę do pracy to maluszka zostawię pod opieką teściowej i czym lżejszy wózek tym lepiej. Poza tym ładowność ma do 20 kg, to też plus + fotelik Zestaw 2w1 0-13 kg Kiddy evo-lunafix z bazą ISOFIX Rozkładany Cytat:
![]() Cytat:
zgadnijcie Cytat:
)Cytat:
Kciuki za kociulka Cytat:
Tyle to ja miałam przed ciążą jak się obżarłam Cytat:
i pewno już długo nie przyjdzie mi na nią ochotaA co do brzuszków to ja wolałabym mieć mały i zgrabny oczywiście jedząc wszystko no i żeby dziecko zdrowe było (taki pakiet sobie wymarzyłam) no ale cóż marzenia marzeniami, a rzeczywistość swoje... no przecież sobie teraz nic nie wytnę ![]() I wątpię, żeby dziewczyny które tyją po 30 kg robiły to z przyjemnością i tylko czekały na komentarze o swoich welkich brzuchach/tyłkach... ludzie w ogóle nie mają wyczucia Jeszcze wam powiem, że byłam w sob na urodzinach u koleżanki (z która mamy ostatnio ograniczony kontakt) i 3 razy mi proponowała drinka, myślałam że się zgrywa ale ona się zarzekała że nie zauważyła, że jestem w ciąży (muszę wam zrobić foto w tej maskującej kiecce) myślała, że trochę przytyłam, a potem powiedziała że myślała że tak góra 4 miesiąc, a nie połowa 6.... więc chyba nie jest ze mną tak źle jak myślałam
|
|||||||
|
|
|
#849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam duży biust, podskoczył mi już o prawie dwa rozmiary bo już mam 75G (dojdę do Z do porodu), otoczki są bardzo duże i bardzo ciemne jak u jakiejś latynoski... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Brzuch mnie boli tak w dole i jakoś średnio się czuje... Mam nadzieje ze to normalne?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie zauwazylam na sutkach..
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#852 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
muffinowe - szal zakupow
?ja musze przejzec bo mlody siostry sie latem urodzil.. ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Muffinowe - ja na razie panuje nad soba i nic nie kupuje dopoki nie policze tego co mam ![]() Velvet - u mnie juz sie nie da ukryc brzucha, takze <zazdrosc> ![]() Ja juz zasypiam. Dzisiaj sie najadlam na noc zeby nie powtarzac sytuacji... 😒 Dobranoc ![]() Licze ze kociulek sie odezwie z pozytywnymi wiesciami
|
|
|
|
|
#855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez mam duze sutki, 3 razy wieksze niz przed ciaza i o wiele ciemniejsze. Wlasnie zanim zaszlam w ciaze nie podobalo mi sie ze mam takie make sutki jak u dziewczynki. Jak widac to wszystko sie zmienia
|
|
|
|
#857 |
|
Zadomowienie
|
Isto cieszę się że jest lepiej 🤗
A Kociulek proszony o pilny kontakt celem przekazania nam dobrych wieści 🤗 Moje sutki są ciemniejsze i większe, innych zmian nie zauważyłam Jest 4 rano, tzn 5.23 Od 4 nie śpię bo mi ktoś przez pomyłkę smsa przysłał Aż mi się chce zaśpiewać Jest super, jest super więc o co ci chodzi? 😣 Pompowane koła a piankowe Które lepsze? Przede mną zakup ale co gorsze wybór spacerówki 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#858 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja ogarniam się do przychodni na badanie..ale wstałam dzis lewą noga jeszcze rano.zerknelam na stan konta..to juz całkiem..ja nie wiem ja siedzę w domu, mąż ma pracę blisko jedzenie bierze z domu a my tyle kasy wydajemy ze ja nie wiem..nic.nie idzie odlozyc..szkoda gadac..i co miesiac jakies nieoczekiwane wydatki w granicach tysiąca..minęło juz pol roku jak przeszedl do pracy w ktorej zarabia sporo mniej jak w poprzedniej i nadal nie potrafię do tego przywyknąć..a bardziej doluje mnie to ze nic nie mozemy odlozyc co wiąże sie z tym ze czas do podjęcia decyZji o budowie tez sie wydłuŻa..oj dzis was chyba nie będę zanudzax na wizaż..bo jeszxze wam zła energię przekaże
|
|
|
|
#859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Dzien dobry wszystkim Martwi mnie brak info od kociulka
|
||
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze do was już któryś raz i ciągle mnie wyrzuca z wizażu. Dzięki wielki dziewczyny za wsparcie, to duzo daje. Dzis noc przebiegla bez niespodzianek. Dostalam druga dawke celestonu. Skurczy nie mialam od wczorajszego poludnia wiec wyblagalam wyjscie do toalety. Dzis od rana znow mi jednak brzuch twardnieje a chciala jeszcze prosic o szybki prysznic przy asyscie pielegniarki lub męża bo ta szpitalna ceraty doprowadza mnie do szału. Co 2 godziny mierzą mi ciśnienie. Normalnie mam 100/60 a teraz było 80/50 :-( Ale może to od ciągłego leżenia.
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
No nie ukrywam że dzis wchodząc na apke mialam nadzieję ze Bedzie od niej jakas wiadomośc..dobra wiadomość..a ti cisza
|
|
|
|
#862 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i cena malutka.Cytat:
Co do piesi to mam to samo. Tez mnie to zastanawia. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz dla Mlodego mam zalozony plik gdzie zapisuje sobie ile wydalam na ubranka i jakie juz kupilam - to mi z kolei pozwala panowac nad swoimi zakupami i nie kupowac teraz online wszystkiego co jest sliczne i dla niemowlaka ![]() Kociulek, dobrze, ze noc spokojna! Edytowane przez CAR0LKA Czas edycji: 2016-08-31 o 07:42 |
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze sie ze noc spokojniejsza, moze sytuacja powoli wraca do normy
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Kociulku, lez, lez wez prysznic za pomoca nawilzanych chusteczek
Bedzie dobrze
|
#866 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
Odpuść prysznic Ja tz puscilam teraz samego na żagle na tydzien I nóg nie gole...jupi! Dodoo dobrze radzi, niech Ci tz kupi i przyniesie chusteczki Dada z biedry lavenda są tanie, bardzo mokre i mozna się nimi porządnie odświeżyć Ja je zawsze biorę na łódkę i w domu zawsze też są na tzw. wypadki życiowe różne 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Kociulek super ze noc spokojnie przeszla
lez Ja już po wypiciu glukozy cytrynowej strasznie slodkie ale do przeżycia..ale mysle tylko o jedzeniu..i tylko co wypilam a Igor tak przekrecil sie w brzuszki ze mam pol brzuszka wyzej a pol nizej i zadowolony
|
|
|
|
#869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wam powiem ze duzo idzoe na lekarza, badania, owoce, jakies ciuszki dla dziecka, ubrana dla siebie bo w dresie chodzic nie bede, no i zawsze cos jeszcze wypadnie i taka lipa.. Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

) to zostaje taka maaalusieńka dziureczka, ale i tak potem znów jest kropka. Któraś takie coś zauważyła?

zgadnijcie
za kociulka bo tez będzie wszystko dobrze!!!!