|
|
#4171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
masz racje wyobrażasz sobie wiele rzeczy na siłe Zobacz TWoj Tz i ona nawet w zyciu sie nie zblizyli, a wiele par jest takich, że maja za sobą przezycia, niejednokrotnie kilka partnerów łozkowych przed soba. I tym nie zyją, nie zyja przeszłościa, tym,ze któres z nich było w innym związku. Liczy się to,co jest terazCytat:
Swiadkiem pewnie będzie moj przyjaciel od dzieciństwaCytat:
|
|||
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
MAdzia to nie ma sensu 8 miesięcy to za dużo
|
#4173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja sie boje, ze to bedzie za trudne ze nie wytrzymam tej rozląki. Dzis pół nocy nie spałam i o tym myslałam
|
||
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba nie jest dobre takie rozstawanie się przed samym ślubem u nas już też lepiej z praca niech TZ sie za czymś rozglądnie i już ważne żeby być razem a zamieszkać możecie razem po slubie wytrzymacie ten rok ale chociaż będziecie razem w polsce
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gada głupoty Poza tym wybrał by się chłopak na jakies studia, co by zaowocowało w przyszłości
|
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jak mu to wytłumaczyc?? Przeciez mozemy jechac na same wakacje, troche zarobic i wrócic. |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja qmpela, nasza z madzią rówieśniczka czeka na zaręczyny 3 lata. CHłopak jest starszy i zaczal prace juz dawno temu, ale zawsze były problemy: - bo dostał perwsza prace, potrzeba na stroje do prayc - dostał podwyzke, ale samochód trzeba kuoić - zmienił prace na lepsza- teraz trzeba zbierac pieniądze na mieszkanie i etc. |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ta rozłąka na 8 miesięcy by była chyba czyms najgorszym.
Ja nie wiem jak mam go namówic, by jechał tylko na same wakacje ze mną?? nie mam pojęcia jetsem zalamana
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez mozna jechac tam na wakacje, potem wrócic, isc na staz i podyplomówke a on na studia. poszukałby sobie lepiej płatnej pracy. Bysmy pooszczędzali mieszkając z rodzicami. a przynajmiej by zdobył jakies dowswiadczenie. Tylko jak go do tego przekonac?? nie mam zielonego pojecia
|
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4185 |
|
*sportaddict*
|
Madzia, powiedz mu, ze koniec z wyjazdami i czas przestac chodzić na latwizne, tylko wziąć się z życiem za bary. Prędzej czy później i tak musi znaleźć tu porządną pracę, bo będzie coraz trudniej - dzieci itp. i co? Też będzie w Pl i w domu gościem, bo za granicą więcej płacą? Chcesz małżeństwa na odległość? I nie daj sobie wcisnąć, że po ślubie już nie będzie jeździl, bo co za różnica - teraz, czy potem? A wydatków bedzie coraz więcej.
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z przedmówczyniami.
Absolutnie bym się nie zgodziła. Potem żadna praca w polsce nie będzie mu pasowała..bo to nie ten standard. A malżeństwo "z doskoku" sensu nie ma.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak z innej beczki bo Wy wszystkie macie w podpisie kilka pozycji a ja już drugiej nie mogę , np Madlen ma dużo Madzialenka a mi coś takiego wyskakuje
![]() "Twój podpis nie może być dłuższy niż 600 włączywszy kod BBCode formatujący tekst."
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
vadi masz rację
![]() Jejku dzis bede musiała z nim o tym pogadac wiecie nawet jakby on tam został do października (bo od października sa studia) to miesiąc bym przezyla, ale 8 miesięcy?? tylko boje sie ze on ma klapeczki na oczach i uszach i nic go nie przekona nie wiem, jakąs mam taką czujke
|
|
|
|
#4189 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
A po 2 skoro planujecie ślub, to chyba na Twoje NIE nie odpowie olewką? A jeśli odpowie (choć mam nadzieję, że nie), to by znaczyło, że Twoje zdanie ma głęboko. Poza tym wyłóż mu wszystko na spokojnie i daj mu sie z tym przespać, jeśli poważnie myśli o Waszej przyszłości, to szybka kasa nie okaże się najważniejsza. |
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
ach bo ja tak zawsze wsyztsko przezywam. zawsze chce aby bylo najlepiej dla kazdego i za duzo biore na siebie i do siebie
![]() A potem jestem jakims strzępkiem nerwów. |
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
to co nikt mi nie pomoże z tymi podpisami
|
#4193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Teraz w Polsce można fajnie zarobić jak się ma trochę szczęścia ![]() Powrócę do tematu tego dziwnego chłopaka... Dostałam na gg kilka wiadomości od niego, oczywiście miały iść do kogoś innego, a dziwnym trafem wszystko poszło do mnie (jaki to on zakochany, że ma lepsze propozycje a jest lojalny mi i nas nie opuści itp.). Chcę zrozumieć i nie potrafię.Wczoraj w nocy rozmawiałam z TŻ-em o obrączkach . Pierwszy raz tak na poważnie o tym rozmawialiśmy . Wcześniej albo rozmowa była bez wchodzenia w szczegóły, albo szybko się kończyła... Omówiliśmy wzory i ceny, TŻ zapytał czy ma kupić pierścionek w Kruku czy w Aparcie (jedyne mu znane sklepy, choć ja mu zawsze sugeruję taki fajny sklepik - wszystko podobne tylko ceny niższe) żeby potem tam kupić obrączki . W końcu mu powiedziałam, że nie chcę go zmuszać i chcę żeby to była tylko jego decyzja, a on na to, że on chce od dłuższego czasu i że w tym roku zaręczyny, a w ciągu 3 lat ślub i że to jego decyzja i on wie lepiej czy chce czy nie
|
||
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
na tyle ile znam moejgo TZ to wiem, że on też nie chciałby na tak długo się ze mną rozstawać
jak nie było go 2 miesiące to mimo, że miał sms za 12zł(!!!!!) pisał codziennie i te sms-y były takie piękne, że płakałam sobie bo nie dość, ze teśkniłam to on jesteszcze mi takie miłe rzeczy pisał niestety w te wakacje też wyjeżdza tym razem na 1,5 miesiąca niby o 2 tygodnie mniej ale jednak to i tak dużo już teraz mi się chce płakać a co dopiero jak już pojedzieedit: e chyba połączenie było za 12 zł a sms trochę tańsze :/ nie pamiętam dokładnie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-02-03 o 13:29 |
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w piekne niedzielne popołudnie
.Madziu ty nie przezyjesz tych 8 miesięcy....nie ty. Pamiętam co było w wakacje a nie było go tylko 3 miesiące. Zadręczysz się, zapłaczesz i moze się to skonczyc bardzo źle. Madlen cholera nie kombinuj Głupio zrobił to fakt ale wydaje mi się ze juz dostał nauczkę.
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę kombinować Haniu.
Samo mi przejdzie za parę dni. Dziś patrzę na to inaczej, zaczynam doceniać, że zachował się fair (kasując ją z n-k, i mówiąc wprost jak jest). Przyjedzie do mnie o 17, teraz poszedł kopać piłkę z przyjaciółmi. Zaczyna kielkować we mnie spokój.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
ja też myśle, że Madzia jest za słaba na tak długą rozłąkę, zresztą to chyba dla każdego było by ciężkie bo to dużo czasu te 8 miesięcy
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
A jak jej Tż w ogóle? Co on mówi na temat tęsknoty?
Przerażają mnie te "dojeżdżające" małżeństwa. Jak się zasmakuje tamtego życia to potem w polsce ciągle mało... Jeszcze o jedno bym się bala, ale nie napisze, po co to rozkopywac. Madzia nam kiedyś o czymś pisała.
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pamiętam jak TŻ chciał iść do szkoły strażackiej . 3 miesiące bez przepustki . 15 minut piechotą ode mnie... Niby tak blisko, a tak deleko ![]() Proszę o trzymanie kciuków jutro od 14 do 16. Egzamin z historii sztuki . To będzie masakra . Przez cały tydzień się nie uczyłam, a dzisiaj jak zaczęłam to stwierdziłam, że nic nadzwyczajnego w tym renesansie nie wymyślili i jestem zbyt pewna siebie, to się pewnie fatalnie skończy
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż też chcial iśc do szkoly strażackiej.
Przeszkodziły mu problemy zdrowotne i moja osoba. A bylby w Wawie, w koszarach.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Zobacz TWoj Tz i ona nawet w zyciu sie nie zblizyli, a wiele par jest takich, że maja za sobą przezycia, niejednokrotnie kilka partnerów łozkowych przed soba. I tym nie zyją, nie zyja przeszłościa, tym,ze któres z nich było w innym związku. Liczy się to,co jest teraz
Swiadkiem pewnie będzie moj przyjaciel od dzieciństwa

tylko boje sie ze on ma klapeczki na oczach i uszach i nic go nie przekona
(jaki to on zakochany, że ma lepsze propozycje a jest lojalny mi i nas nie opuści itp.). Chcę zrozumieć i nie potrafię.
jak nie było go 2 miesiące to mimo, że miał sms za 12zł(!!!!!) pisał codziennie
i te sms-y były takie piękne, że płakałam sobie bo nie dość, ze teśkniłam to on jesteszcze mi takie miłe rzeczy pisał niestety w te wakacje też wyjeżdza tym razem na 1,5 miesiąca niby o 2 tygodnie mniej ale jednak to i tak dużo