|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz A ktore masz dokladnie bo tych Azurow jest kilka wersji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
Tez mam jakiegos ciezkiego philipsa ale jaki to nie pamietam. W domu zobacze. W sumie srednio jestem zadowolona bo ciagle prasuje na 3 kropki gorąca bo inaczej efekt sredni. Czy to delikatne materiały czy jesnsowe spodnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Moderatorka z pazurem
|
Bona aj law ju
![]() Jak znosisz mysl o wyprowadzce corki? Ja jak sobie teraz pomysle to juz placze...na sama mysl ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Dzisiejszy dzien powinien zostac wykreslony z kalendarza |
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też uważam urlop za bardzo udany ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja mam takie
http://m.ceneo.pl/32625867;pla?se=Gb...P8HAQ#tab=spec Lekkie i ma fajnego cienkiego dzioba. Spenetruje kazda szpare ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!
Dzustam, dużo siły i zdrówka dla córci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ola0605 Czas edycji: 2016-08-31 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
Biedne Wy. Coś Wam dzień nie dopisuje
![]() Ja jako, ze jestem miesiac do tyłu, bawimy się i spędzamy idealnie czas z Gabi.Bez tego okropnego skoku. Mam wrazenie, ze duzo sie znow nauczylam, lepiej sobie radze z odkladaniem jej, mam spodoby na nią. Coraz lepiej sie znamy i tak nam ze sobą dobrze ![]() Męża za to mało co widuje. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Ja mam lekkiego philipsa, ale model musialabym sprawdzić.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-08-31 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
Mam azur 4870/02 czyli to samo co któraś z dziewczyn. To złoto-czarne
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Ja wszystko praktycznie zawsze prasuję na 3 kropki,ale to niezależnie od żelazka ![]()
Jeśli kiedyś jakiś facet złamie kobiecie skrzydła to później zostaje jej latanie na miotle Edytowane przez asiaczek Czas edycji: 2016-08-31 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co z ta Twoja praca poki co nie moga Cie zwolnic? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli dobrze liczę, to moja Majka kończy jutro 19 tygodni, czyli skok już prawie za nami. Teraz 3 tygodnie spokoju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Moderatorka z pazurem
|
Haha Mia sprawdz sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Mia mogą mogą. Skoro tamta pani zdrowa i juz chce wracac do pracy to czemu nie. Przeciez nie beda kazac jej w domu siedziec.
![]() Zelazko sprawdze Ci jak sie niuniutek uspokoi i zasnie bo poki co to szał ze sie dziwie ze jeszcze gardła nie zdarł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Wtajemniczenie
|
Dzustam wielkie kciuki daj znac.
I buziaki wszystkim ktore tego potrzebuja. Ja dzis tez odpadam, mala nie chce jesc ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Z deszczem w butach
|
Mlody nie ccial jesc jak mu sie zab przebijal. Karmilam go na spiocha. Dzis z kolei nie dal sie przystawic poza domem. Nie jadl jakies 5-6h.. ale jak go probowalam przystawic, to byl ryk nie z tej ziemi. Czy to w knajpie, czy w samochodzie, no, nie dalo rady i tyle.. ale dzis mu sie wlasnie druga jedynka przebija.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, a ile czasu może trwać to wychodzenie pierwszych zębów? Mój misiek już miesiąc kiepsko je, jak jest głodny to je ale bardzo krótko i nie wiem czy lekarz miał rację, że to od zębów
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3107 |
Zakorzenienie
|
Mia philips GC 3320 w sumie nie jest zły a moze to ja uzywac i prasowac nie potrafie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Mia sprawdze Ci pozniej model. Moja Babcia ma tez dokladnie taki sam model, a ma chore dłonie i daje rade, wiec jest lekkie. Moim zdaniem klucz w sprawnosci zelazka, czyli nie zapychajace sie dziurki parowe to woda demiralizowana, a nie kranówka.
A ja rozpocznę temat, może zapomnicie na chwile o problemach ![]() Co myślicie o czarnej sukience na wesele? Plus buty w tym samym kolorze?
![]() |
#3109 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz z mala w chuscie bujam sie na pilce |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 |
Zadomowienie
|
Uff... mój padł po godzinie marudzenia. Tym razem w przeciwieństwie do wczoraj mniej się rozwrzeszczał i trwało to krócej. Mam nadzieję że jak prześpi się chwile to mu przejdzie. Chyba skok nas dopadł na końcówce...
![]() Powoli zaczynam się zastanawiać, czy to tez nie kwestia zębów. Ostatnio dość mało przybrał na wadze. W 3 tygodnie, niecałe 300 gram. W dodatku strasznie ciężko go w dzień przystawić. Jedynie na wieczór wypija z dwóch piersi. Zaczęłam go jeszcze przystawiać na śpiocha przed północą, jak kładę się spać. Żabcia, jak zastanawiałam się nad kieckami dla siebie na wesele, to na ogół opalałam białe/kremowe, bo jest to kolor zarezerwowany dla panny młodej i nie wypada. Co do czarnych też nie chciałam, bo jest to jednak smutny kolor i kłóci mi się z wesołym wydarzeniem jakim jest ślub, natomiast jeśli się dobrze w tym czujesz to czemu nie. Może spróbuj dobrać jakieś dodatki (np. szal, marynarka do narzucenia), w innym kolorze? |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Juz raz ja mialam na sobie na weselu. Fajna z baskinka. Rozsuwana z tylu. Ciezko bedzie karmic
![]() ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-08-31 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytałaś jak u nas z odkładaniem... Wieczorem usypiam w naszym łóżku i zostawiam ją tam śpiącą. W dzień zazwyczaj udaje mi się ten myk też wykonać i w zależności od dnia, prześpi tam od kilkunastu minut nawet do dwóch godzin (ale to ostatnie to sporadyczne przypadki). Drzemki nadal nie są zbyt regularne... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
Niedawno byl temat kont i mowilam ze jestem zadow. z bzwbk no ale dzis mnie zdenerwowalo bo podawalam sms kody dla potwierdzenia transakcji a teraz jest 5 sms kodow free a od nastepnego 0,20 no mądre to???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
Z deszczem w butach
|
A patrzyłaś jej do dziubka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Wtajemniczenie
|
Witam laseczki
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za wszystkie maleństwa, które tego potrzebują. Dzustam powodzenia Kochana. Daj znać co i jak. Jak długo u Was trwają skoki?
#3116 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chyba na wszystkie wesela chodziłam w czarnych sukienkach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Dzis ma sucho, pewnie sie troszke odwodnil przez yen czas, tym bardziej, ze cieply dzien, ale tak poza tym nie zauwazylam, zeby moczyl mniej pieluszek. ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Dziewczyny, w Tesco przeceny na ciuszki dzieciece. Ja lubie ich bodziaki, kupilismy pake super slodkich w pandy za -20%, czyli 44zl za 5 szt. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Mia, jak Iga sie miewa? Mona jak piers? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Ech, drzemka nam wypadla dzisiaj glupio w samohodzie i mi teraz zasypia. Fajnie miec wieczor dla siebie, ale pytanie, o ktorej rano bedzie pobudka.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam placki z cukinii. Pytam K. Czy mu smakuja. Odpowiedź "gdyby tu dołożyć mięso mielone. ..sos pomidorowy. ..i makaron. ..i zabrać te placki, to pycha"
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.