|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Dzisiaj komplement za AA Winter Delice od młodej osóbki (23 lata). Zatem skojarzenie z sosnową kostką do WC nie u każdego występuje.
Ja - osobiście moje 125 ml (zostało już z 90) oszczędzam i bardzo lubię
|
|
|
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj zaczepila mnie dziewczyna w autobusie i zapytala ,co to za ladny zapach mam na sobie
![]() pachnialam Escada Magnetism |
|
|
|
|
#213 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Najwięcej komplementów zbieram za Insolence i za Lolitę Lempicką oraz ostatnio za Narciso Rodriguez. Ale zdarzały się też za Nu , Scent Intens oraz za SMS.
A ja sama najbardzej komplemantowałam koleżankę, która miała perfumy Tresor takie w olejku z kuleczką. Zapach był boski... Dosłownie posmarowała się delikatnie za uszami a taki warkocz się za nią szedł, że powalało. Dostała od kogoś w prezencie ....z Egiptu
|
|
|
|
|
#214 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dodam jeszcze, że są czynne do białego rana. ![]() Podczas jednaj z wizyt w takim klubie spotkałam kumpla, który kiedyś ostro do mnie startował. Po krótkim zagajeniu zapytał: - To dlatego mnie odpaliłaś? Ja na to: - To dlatego mnie podrywałeś? edit: Przepraszam, że nie bardzo na temat.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-02-02 o 03:39 |
||
|
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obłędna riposta ![]() A mnie dzisiaj kumple właśnie ciągną do takiego klubu, hm.. może dam się namówić, chociaż chęci na "śledziowanie" brak.. Żeby nie było offtopa- powtórzę się z innego wątku i napiszę, że wczoraj usłyszałam od koleżanki z pracy, że mam piękne egzotyczne perfumy (Shalimar) |
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Leżę i kwiczę Sabbath zabiłaś mnie tym!
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomnialam dodac,ze PRAWIE za kazdym razem ,gdy ide do klubu ( zawsze pachne albo Euphoria albo Magnetism) jestem komplementowana przez plec przeciwna ... przez 80% moich kolegow
![]() te zapachy musza cos w sobie miec...afrodyzjaki?
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) dodatkiem od całości . A jeśli tym dodatkiem jest Euphoria CK EDP to nie potrzeba więcej słów...
|
|
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam to samo! Z tym że Euphorię noszę stosunkowo żadko - mam kilka próbek i jedną Sephorową miniaturkę. Mam wielką słabość do Euphorii ale jeszcze nie zdecydowalam się kupić. Za to - Escada Magnetism - raj na ziemi! Nie ma takiej możliwości żeby ktoś przeszedł wobec mnie obojętnie
|
|
|
#220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() lady-dark ja mam na odwrot Magnetism nosze raz kiedys (oszczedzam ),a Euphorie czesciej...nie na codzien,ale na wieczor.niestety w uk nie mozna dostac Magnetism, kupilam w Polsce, za tydzien bede w domu,a moja mama dzwonila ,ze zaopatrzyla mnie juz w 75ml Magnetism ,wiec jestem spokojna
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że też uwielbiam magnetism! Ogólnie wszystkie Escady. Rock in Rio na lato oraz Sunset Heat.
Jestem natomiast całkowicie uzależniona od Coco Modemoiselle Chanela, bardzo lubię też Allure, ale ustąpił na rzecz powyższego. Wydaje mi się, że Coco idealnie pasuje do mojej skóry, wtapia się, czuję, że to ja. Także coco chyba już na zawsze! Rock in Rio używam latem, w upały, gorące plaże, wieczorne imprezy, zapach bardzo odprężający, imprezowy. Z tym zapachem czuję się bardzo otwarta na innych i żądna przygód ![]() Inni też lgną do mnie, także zapach chyba działa, a może całokształt. Mam też diora pure poison midnight - coś takiego, w każdym bądź razie najnowszy poison i , o ile w perfumerii zachwycił mnie, to jakoś tak niechętnie mi się go nosi. Ostatnio mam falę escadową. nie wiem, czy też tak macie, ale ja uwielbiam absolutnie wszystkie escady. myślę, że mogłabym nawet nie wąchać konkretnych nowości, a i tak byłabym zachwycona. Podobny do Rock in Rio jest z kolei Jil Sander różowy, są niemalże identyczne w odbiorze. Ale Rock jest jednak lepszy i nie wiem, o co tu chodzi, prawie identyczne, ale prawie jednak robi różnicę. Także podsumowując, na dzień wybieram to, w czym dobrze się czuję, a latem escady - jak dobrze, że co roku są nowe kolekcje!
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio miło skomplementowano mnie za Innocenta i za Flowerbomb'ke, co oznacza że czas na wiecej próbek Flowerbombki
(Innocenta mam piećdziesiątkę z balsamem )
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mi mama strzeliła komplementa za Plankton. Że ładnie pachnę.
Z ust osoby, która co dzień powtarza, że normalny człowiek ma 1-2 flakony perfum, a ja jestem chora na głowę - dość to niezwykłe.
|
|
#224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ostatanio zaopatrzylam sie w buteleczke 30 ml ,ale przeznacze chyba na wiosne albo lato musze sie przyznac,ze zawsze Escade omijalam w perfumerii szerokim lukiem, dopiero wizazanka zwrocila moja uwage na Magnetsim...gdy powachalam ...uzaleznilam sie ![]() teraz niedawno odkrylam wlasnie Rocin Rio i ..tak wlasnie zaczela sie moja przygoda z escadami :P |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Przyczajenie
|
a czy Escada Magnetism to nie jest... meski zapach ? w ktoryms temacie o najseksowneijszych zapachach dla facetow czesto sie przewijal... wiec jak to jest
upss juz wiem w czym rzecz hehe, sorki za OT
|
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() LOL meski?? nie bardzo... chociaz nie wiem ..moze i meski odpowiednik escady magnetism tez jest, nic mi o tym nie wiadomo
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Jest
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
ostatniej jesieni uzywalam Narciso Rodriguez For Her, wszyscy mowili ze pieknie pachne. do dzis znajomi mowia ze to moj zapach i kojarzy im sie tylko ze mna
|
|
|
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
Na piątkowym spotkaniu ze znajomymi znowu spodobał się Słonik. Piszę "znowu" bo zawsze jak go użyję, to zbieram komplementy
A niby taki kontrowersyjny...
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie moze nie do konca na temat bo miały być komplementy a w moim przypadku będzie anty-komplement:p ale musze się tym z Wami podzielic bo normalnie w szoku jestem...
na moje delikatne wypachnienie się (jedno psiknięcie )kenzo jungle elephant kolega z pracy rzucił o tak o : o boze, zbyszek tu rury kanalizacyjne odkręcił? mozecie sobie wyobrazic w jakim tempie to z siebie zmywałam, w zyciu juz nie uzyje mojego ukochanego słonika do pracy... a dopiero co zaczęłam go uzywac bez obaw ze wywoła komentarze bo przeciez kontrowersyjny jeju...on naprawde tak smierdzi???![]() dodam jeszcze ze ja baaardzo uważam z perfumami, a z kenzo to juz wogole z wiadomych względów
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-02-11 o 20:02 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji EDYTUJ! |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio wielką ilość komplementów zbieram za Amour (zaraziłam nim już koleżankę w pracy
), Euphorię i mojego ukochanego Aliena.
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zostałam skomplementowana przez koleżankę z pracy za Dune
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
A ja najwięcej komplementów zbierałam za Glow J.Lopez.I mimo że nigdy nie uzyłabym juz tego zapachu teraz to wtedy go lubiłam i wywoływał albo zachwyty otoczenia albo skrzywienie i porównanie do mydła
.Parę razy pochwalono mnie za Lacoste i Halloween
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj tez fajna pochwale dostalem za Koszmarke
..oczywiscie zaspalem do pracy dlaczego nie ma w mnie pracy a ja nato zaraz bede a on do mnie mowi k*** jak mozna na 10 do pracy zaspac dobra wpadlem do pracy jak burza kolega kolo mnie przechodzi i mowi teraz rozumiem dlaczego zaspales gdzies ty przebywal smierdzi od ciebie dymem i rumem spytal sie czy gdzies na ognisku nie bylem i czy nie pilem rumu a potem powiedzial teraz sie nie dziwie ze zaspales pewnie cala butelke rumu wypiles,lepiej mogles zostac w domu niz w takim stanie przychodzic do pracy pewnie jeszcze nie wytrzezwiales![]() i jeszcze mowi lepiej zeby stary sie nie dowiedzial ze smierdzi od ciebie rumem bo cie wygoni do domu a potem mu powiedzialem ze wcale nie pilem a on do mnie mowi ty kiedys pozabijasz nas tutaj tymi swoimi zapachami![]() podsumowujac wg niego Koszmarka pachnie rumem i zapachem dymu![]()
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(a jeszcze przecinki, kropli i spacje i by sie extra czytało) |
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
mi wszystkie znajome mowia ze lubie brzydkie zapachy i wszystko kwituja wykrzywieniem twarzy
ostatnio rzuciła mi taka jedna " jak ty dziwnie zawsze pachniesz..tak brzydko (i tu mina wygieta ) , nie moglabys ladnie pachniec? tak milo? " mezczyzni natomiast mowia ze pachne kobieco , ciekawie i badz tu czlowieku madrym :P
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj na imprezie zostałem skomplementowany za Dzonghka - pierwszy raz ktoś obcy ją docenił. Zazwyczaj na imprezy unikam niszowców, bo wiem że wzbudzają dużo kontrowersji. Owa nieznajoma
stwierdziła, że pachnie niezwykle głęboko wręcz metafizycznie jak niewinna modlitwa - spodobał mi sie ten komplement
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Metafizycznie jak niewinna modlitwa"... Ach! Wspaniały komplement! |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

. A jeśli tym dodatkiem jest Euphoria CK EDP to nie potrzeba więcej słów...

a dopiero co zaczęłam go uzywac bez obaw ze wywoła komentarze bo przeciez kontrowersyjny