|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II
Cytat:
![]() i w pepco fajne ciuszki też były, kilka nabyłam....ale z tym dzieciem |
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3573 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam dziś dzień
dopiero teraz spokojnie usiadłam. Z córką do dentysty, po urzędach latałam, potem zebranie w przedszkolu. Jutro córcia do przedszkola idzie i już się cieszy. Zobaczymy jak to będzie po tej 2 miesięcznej przerwie tym bardziej,że będzie miała inną Panią.Cytat:
![]() też bym chciała córkę ![]() Cytat:
ja dziś co chwilę to czułam na zebraniu w przedszkolu też myślę,że to dzidziaCytat:
Cytat:
Cytat:
My mamy po pierwszej córce Baby Design Lupo
|
|
#3574 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze nic nie mam...czekam na połówkowe aby być pewną na jaką płeć kupić
po cichu liczę na troszkę rzeczy od kuzynek, koleżanek jeszcze troszkę czasu zostało![]() łożeczko mamy po córce , materac i pościel trzeba dokupić
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
Już jestem pewna, wczoraj i dzisiaj około 18.00-19.00 synek wariowal w brzuszku ☺
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wózka to my Mutsy Igo kupujemy tylko czekam na wyprzedaż rocznika ![]() Ale chyba królują tu Bugaboo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
hmmm ja się zastanawiam nad tymi ruchami, to moja pierwsza ciąża, w pt będzie 16 tydz. od OM, a wg usg troche starsza...ale wczoraj i w pn czułam jakby puknięcia i nie sądzę, że były to jelita
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w 14+6 to moja druga ciąża. W pierwszej ciąży takie mocno wyraźne ruchy czułam w 18-19 tygJa z ubranek nie mam jeszcze nic. Teraz córka idzie do przedszkola więc w wolnym czasie zaczne chodzić po sklepach ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Dziewczyny właśnie poczułam coś więcej niż bąbelki Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zaczynam martwić to moja pierwsza ciąża - 18 tc i nic nie czuję. Jelita tylko mi szaleją
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Fantazja Hej 🌹
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-08-31 o 21:55 |
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
MartaMagda tu masz więcej info o tej wodzie. http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2321
Ja ją kupiłam w aptece, ale w niektórych marketach też chyba jest. Mi 5 litrów wystarczyło. Należy pamiętać, że przy piciu tej wody na pół h przed i po nie można spożywać surowych owoców i warzyw. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3584 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Fantazja
![]() Ja w ostatnich dniach przygotowywałam się do powrotu do pracy chyba bardziej psychicznie Jeszcze teraz kończę zajęcia na jutro ![]() Ja z wyprawki kupiłam body i spodenki w Lidlu a tak to narazie nic.Wózek, fotelik mam po synku i mnóstwo ubranek jak okaże się, że będzie córeczka to zaszaleje w różowych ubrankach, jak synek to ograniczę się do kombinezonu i śpiworka do fotelika. Ręcznik polecam z Ikea, te z Babyono są jakieś małe takie, a te z Ikei używam do dziś a synek ma 26 miesięcy. U mnie widać jak się dziecko rusza z lewej strony wczoraj synek dostał kopniaka, bo leżałam na boku a on oparty o moje nogi/brzuch oglądał książkę, aż podskoczył z wrażenia i zaczął mi podwijać bluzkę
|
|
|
|
#3585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3587 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3588 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy bardzo podobne terminy porodu Wg OM 13.02, wg USG 10.02, a w karcie mam 16.02 ![]() Cytat:
Dzisiaj zamówiłam takie bodziaki, bo tanio wychodzi za sztukę, a będą w sam raz pod pajacyki http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0146706001.htmlJa nie mogę szczoteczką dotknąć języka bo już czuję, że zaraz bym zwymiotowała ![]() Już cały?? A co masz i ile sztuk? Ja mam 4 typy: Bugaboo Cameleon, Cybex Priam, Emmaljunga Viking i Joolz Day. Zastanawiamy się teraz z mężem co wybrać, bo niestety wszystkie mają i plusy i minusy ![]() Zadowolona jesteś? Bo koleżanka planuje taki kupić ![]() Cytat:
Ale jak na połówkowym kolejny raz nie będzie chciało się mamusi pokazać, to się chyba na nie obrażę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zwłaszcza, że między nami było 4-5 lat różnicy ![]() Przypomniałam sobie, że jest u mnie w mieście taki outlet, gdzie w większości są ubrania z hm. I kupiłam sobie (już chyba ostatnie ) spodnie za 65zł Fajne, bo cieńsze od jeansów, idealne na wiosnę/jesień Były też szorty ciążowe za 20 zł, ale 34 było ciut za wąskie w nogawkach |
||||||
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem BARDZO zadowolona
![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i z nimi się łatwo można dogadać. Różnica wieku robi swoje. W szkole mam przekroj 19-50 i tu bywa różnie.
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Escorpio celuje w 10 kompletów na rozmiar. A komplet to body z krótkim/długim i pajac albo rompers. Mam tez ze 3 pary spodenek i jeden sweterek. Czapeczki, skarpetki.
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wózek jest nie do zdarcia nie straszne mu żadne zaspy czy nierówności na drodze. Można go prowadzić jedną ręką.Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żebym chociaż płeć znała Bo białe jakieś takie za białe jest A co widzę te ubranka, to wszystko skierowane na płeć - różowe lub niebieskie, kwiatuszki lub auta Cytat:
Oglądałam go w Smyku, ale dla mnie za duży jest Śmiesznie przy nim wyglądałam wg mojego męża
|
||
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam jakieś 80% rozm 56 skompletowanego nim poznałam płeć. Nie mam odczucia ze wszytsko jest niebieskie lub różowe. Zobacz Hm albo C&a. Moja wyprawka jak to moja mama mowi jest bura i smutna
tzn w odcieniach szarości, granatu, bieli i brązu. Pasuje dla obu płci. Jakby sie okazało ze to dziewczynka może bym dokupiła kilka sztuk w jakieś kwiatuszki. Ale jest synek
|
|
|
|
#3596 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym w rodzinie od 8 lat nie było noworodka to może 2 ramach ogólno rodzinnej radości będą kupować małe słodkie ciuszki Ale za to wyhaczylam dzisiaj na olx komode z Ikei z przewijakiem za uwaga!...90 zł przemaluje ją na biało i będzie pięknie a że na l4 się nudzę, to będę miała zajęcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
Wydawało mi się, ze to baby, ale nie powtórzyło się, więc może to pękające pęcherzyki w jelitach, chociaż standardowo przy wzdeciach jednak inaczej to odczuwam. A też mam termin na połowę lutego wieczorami staram się skupić żeby coś poczuć, ale niestety ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Igo można złożyć w całości ze spacerówką, jest lżejszy i wizualnie mi bardziej odpowiada To jest twardy wózek, ale od modelu 2016 jest amortyzacja przednich kół, do wielkiego miasta nie potrzebowałam nic innego To był nasz miejski typ, potrzebowaliśmy czegoś lekkiego i zwrotnego a teraz staramy się o kredyt na dom (wypad z wielkiego miasta 😄 i jak go dostaniemy to nie wiem czy wtedy typ zostanie ten sam, ale wtedy pomysłu nie mam żadnego Może wystarczą pompowane koła w Igo, muszę jeszcze okolice zbadać 😃Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, ukruszył mi się wczoraj wieczorem ząb
Niby nic nie boli ale trzeba by to zrobić... Zapisałam się już do dentysty ale na za 3 tyg (!). Chyba mają sezon urlopowy bo nigdy nie czekałam dłużej niż tydzień...Ubytek nie jest duży. Zastanawiam się czy dla dobra malucha lepiej z czy bez znieczulenia? Znieczulenie dałoby mi pewien psychiczny komfort więc stres zerowy (ja ogólnie mało wrażliwa na ból dentystyczny jestem:P), oczywiście zakładam te bezpieczne dla malucha znieczulenie. Bez znieczulenia to za to bez chemii, niby zdrowiej, ale pewnie byłby stres, jakiś ból i siedzenie tam jak na szpilkach
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak masz się stresować, to nie ma sensu się męczyć i lepiej wziąć znieczulenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Córka poszła zadowolona do przedszkola Dziś mamy z mężem 3 rocznice ślubu dostałam sliczne kwiatki i sernik na który miałam ochotę już od miesiąca ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

dopiero teraz spokojnie usiadłam. Z córką do dentysty, po urzędach latałam, potem zebranie w przedszkolu. Jutro córcia do przedszkola idzie i już się cieszy. Zobaczymy jak to będzie po tej 2 miesięcznej przerwie tym bardziej,że będzie miała inną Panią.
aktualnie jestem od OM w 15tyg 5 dniu, wg usg wychodzi ciąża ok. tydzień starsza. Potwierdzonego mam chłopca
), a dziś tylko mdlości, ale poprawa jest. a bekam jak koza od 7 tygodnia ciąży i nic a nic w tym względzie nie przechodzi, więc postronni ciągle myślą, że zapiłam poprzedniej nocy
be cool

przemaluje ją na biało i będzie pięknie