|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 :)
Cytat:
![]() Powodzenia życzę |
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matkoo ale mnie nogi bola wrocilam z imprezy zalanczam kilka fotek ![]() troszku malo wyrazne bo sa strasznie pomiejszone i zepsuly efekt ja z moim tż-tem http://photos78.nasza-klasa.pl/dev12...0102625490.jpg z kumpela http://photos57.nasza-klasa.pl/dev10...0102628519.jpg ekipa ja w srodku http://photos51.nasza-klasa.pl/dev94...0102622157.jpg znowu z tżtem http://photos49.nasza-klasa.pl/dev92...0102634477.jpg http://photos83.nasza-klasa.pl/dev12...0102640408.jpg i jak sie podoba.. impreza byla zacna w Heaven w Lesznie
|
|
|
#4023 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kucharkę Mama zaklepała, ale trzeba jej tylko termin podać i dokładnie ustalić. A w niedzielę (10.02) pójdę z Mamą na Targi Ślubne. TŻ jednak ma wtedy egzamin, a po Targach będziemy chcieli w przyszłym tygodniu zarezerwować fotografa i Dja i póki co to będzie na tyle.
|
||
|
|
|
#4024 |
|
Przyczajenie
|
Witam w gronie!
To i ja się wpisuję. Datę mamy ustaloną na 19.09.2009 r. Widzę, że tu jest pusto tego dnia więc będę pierwsza ![]() Data wybrana nie przypadkowo. Moi rodzie pobrali się bowiem 20.09. i są udanym małżeństwem do dzisiaj. Wiem, że dokładnie 20-ty września w sobotę wypada w tym roku, ale niestety nie zdążymy już ze ślubem i z kasą a chcemy za wszystko sami zapłacić i mieć po swojemu. Pozdrawiam.
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wolę to pójśc do ołtarza tradycyjnie czyli u boku Tz
![]() trzymamy ![]() Cytat:
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
Strippi fajne fotki
![]() Ja tez byłam wczoraj na imprezie i co prawda nogi mnie nie bolą,ale troche mnie suszy
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mnie nie suszy mimo ze wypilam bbbaaaaaardzo duzo...no ale najlepsze gatunkowo trunki wiec nie mamy kaca mimo mieszania alkoholi
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
kalinka77, Ellee witamy
![]() Strippi fajne zdjęcia, widzę że imprezka się udała
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak imprezka baardzo udana
zadko mozna spotkac az takie super imprezy...
|
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie było mnie 2 dni a tu tyle czytania...ale spodziewałam się tego:P Byliśmy z TŻ u jego kuzyna. Już jedna rodzinka poinformowana o dacie ślubu
![]() Ostatnio cały czas uaktualniam list gości i za każdym razem kogoś skreślam, więc na razie u nas na liście 115 osób. |
|
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wesele 3.10 .Cytat:
Bałabym się, że się pobrudzi. Kalinka77 -witaj moje zaręczyny za tydzień (9.02) może mi ktoś powiedzieć jak wygląda taka uroczystosć? Bo nigdy nie byłam tego świadkiem.![]() Ellee- i tak będziesz pierwsza niż ja opowiesz o przeżyciach W zasadzie większość z Was jest przede mną.
|
||
|
|
|
#4034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. To już prawie rok Jak ten czas leciA za rok dwie z nas już będą żonkami |
||
|
|
|
#4036 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zaczynam się stresować-my jeszcze NIC nie ustaliliśmy co do naszego wesela-to znaczy nie mamy nic załatwionego...no wiem tylko że raczej będzie skromnie-zastanawiam się czy robić przyjęcie tak od 18 do 24 czy całonocne wesele.W tym tygodniu z TŻ musimy pojeździć po restauracjach i popytać o ceny.Jedyne co to ustaliliśmy listę gości na ok. 60 osób.No nic dużo roboty przed nami,ale mnie zmotywowałyście
Siadamy od jutra i działamy!Ellee ja też sobie wybrałam 19.09.09-będziemy już we dwie ![]() Dziękuję Wam wszystkim za przemiłe powitanie |
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Ellee witaj z nami
strippi super zdjęcia do twarzy Ci w tym stroju króliczka My również nie mieliśmy takich oficjalnych zaręczyn Tż wywiózł mnie na weekend do zakopanego do super luksusowego hotelu i następnego dnia poszlismy na morskie oko, a jak wrocilismy w pokoju paliły się świeczki, na stole stał bukiet kwiatów, szampan się mroził a na podłodze były rozsypane płatki kwiatów oczywiście mnie wmurowało i stanęłam jak wryta Nio i Tż uklękł i zapytał czy za niego wyjde Było bardzo romantycznie Potem jak wracaliśmy to kupiliśmy kwiatki dla mojej mamy i jej daliśmy i Tż zapytal mamci czy mu mnie sprzeda ;P ale mamcia nic nawet nie odpowiedziala bo taka byla zaskoczona i dopiero po godzinie przyszla do pokoju ze sie zgadza potem zorganizowaliśmy spotkanko dla rodziców, ale już bez proszenia i to by było na tyle właśnie wróciliśmy z kolejnego spotkania - tym razem u teścia
|
|
|
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale romantycznie.. Niczym z filmu ![]() Strippi -śliczne zdjęcia i z uszkami Ci do twarzyczki.![]() Cytat:
Taka ze mnie chwalipięta, no ale pochwalić się chciałam. U nas to wszystko takie pokręcone jest. Były tylko takie malutkie, bez pierścionka, między nami, a teraz oficjalne będą.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-03 o 21:55 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#4039 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że dołączę wkrótce do tego wątku
![]() Właśnie ustalamy z TŻ to i owo i wkrótce wszystko się wyjaśni.
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
|
|
#4042 |
|
Raczkowanie
|
SAMBAdiJANEIRO-ale super romantyczne zaręczyny miałaś !
naprawdę nadają się na scenę filmową!Moje zaręczyny też odbyły się bez rodziców,ale za to potem jaki przeżyliśmy stres żeby im powiedzieć !!! ale już po i wszystko ok,rodzice w szoku byli bo się nie spodziewali
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie sadziłam ze wybór fotografa i kamerzysty jest taki trudny
dziewczyny czy jeszcze o czym zapomnialam, co wymaga szybkiego zarezerwowoania (kosciół, sale i zespoł mam) jestem na etapie szukania fotografa i kamerzysty. To chyba juz wszytsko co?? |
|
|
|
#4044 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą takie same mają moi rodzice.Cytat:
Zresztą w naszym wypadku to chyba nie jest chwalenie sie to, co tutaj robimy, tylko informowanie i wspólna radość, co? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4045 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki nie miałam neta przez 2 dni
Znaleźliśmy wreszcie salę Knajpka położeona w lesie, nad jeziorem, pięknie wygląda, oszklony taras do tańczenia mmmmmmmmmm będę dzisiaj dzwonić i umawiać się na podpisanie umowy, bo jesteśmy z TŻ oczarowani tym miejscem poza tym, nareszcie moja mama zaczęła sie zachowywać normalnie, a nie marudzić! dzisiaj już na spokojnie mówiła, że trzeba to i to jeszcze pozałatwiać, pytała o suknię moją wymarzoną, nawet się ucieszyła, że chcemy do ślubu pojechać jej Opelkiem a nie wynajmować limuzynę
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w cenie 100zł tez mamy praktycznie wszystko , bo tez jest dekoracja, jedzenie, a nawet ciasta, wedlina i owoce. |
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
100 zł? o to faktycznie super cena, ja mniej niż 140 nie znalazłam nawet oferty...ale prawda jest taka, że musiałam szukać od razu z noclegami knajpki...
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja sala tez ma na górze pokoje, ale jesli chodzi o noclego to myu akurat problemów nie mamy (bo jak juz pisałam moi rodzice mają Hotel) wiec choc ten koszt nam odpada
|
|
|
|
|
#4049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z hotelem super wam się ulożyło, jedyne co mój tata wymyślił, to nocowanie gości na działce...hmmm.... miedzy jedną grządką z marchewką a drugą z kalarepą
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i aby termin byl wolny![]() a na ile osób planujecie wesele?? maccie juz zespoł?? Bo ja to robilam tak,z e jak znalazłam sale, to powiedziałam, ze w ciagu tyg przyjade a w tym czasie zalatwilam zespoł, aby miec pewne ze ma wolne w tym terminie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

w Heaven w Lesznie 

Ale wesele 3.10