BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-02, 06:17   #2851
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
u mnie wtedy też informowali,
pamiętam, że kupowałam softshell dla taty i jechał ze mna wtedy, zeby przymierzyć na miejscu

Zapisz

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 08:09   #2852
ItsyBitsyTeenieWeenie
@}-,-'-

Czy ktoś może kojarzy pantofle-baleriny? Wydaje mi się ze miały być na początku września, a nie mogę ich teraz namierzyć w żadnej gazetce
ItsyBitsyTeenieWeenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 09:30   #2853
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devon_rose Pokaż wiadomość
A ja nigdy nie widziałam ogłoszenia by potrzebowali kasjerki w b.
Ale siostry koleżanka to wolała na 4 brygadówce robić i z b się zwolniła.
U mnie na każdej B. są ogłoszenia o pracy dla kasjerów i dodatkowo jeszcze banery wiszą, że w każdy wt. w jednym sklepie dzień rekrutacji tak na marginesie to na każdym sklepie są takie ogłoszenia nie wyłączając małego osiedlowego warzywniaka
czyli praca jest a ...ludziom nie chce się pracować?

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
tez widzialam chalwe za 2,99 i wzielam kilka tych kaszek czeko-karmelowych za 0,29 - dzieki sweetboy

skorzystalyscie z promocji szkolnej? ja szukalam plecaka, w dwoch nie bylo wyboru, wiec kupilam w matresie a poszlam do trzeciej po swoje papiernicze a tam i te markowe, i Semi Line ale w sumie i tak jestem zadowolona
Obkupiłam się prawie za 100 zł i pięknie mi się rabat nabił na kasie -50%. Takie promocje to ja lubię zwłaszcza, ze sporo art. szkolnych jest wg. mnie tanich. Mogliby kiedyś zrobić jeszcze takie 50% na wybrane produkty.

A propo naklejek u mnie panie kasjerki w dwóch różnych sklepach zapytały jeszcze przed skasowaniem czy zbieram naklejki, ale niestety nie poinformowały, że zwrotów nie będzie. A wzięłam w pon Cottonballsy. Oby śmigały jak trzeba.

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Caramelka Pokaż wiadomość
To już nie wiem
Gazetka nowa.
Pielęgnacja dla kazdego
coś czuję, że szał może być na szczotkę do włosów z jonizacją i lampę do paznokci
Stary 2016-09-02, 09:33   #2854
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Caramelka Pokaż wiadomość
To już nie wiem
Gazetka nowa.
Pielęgnacja dla kazdego
Cytat:
Napisane przez nalezedociebie Pokaż wiadomość
Nic ciekawego
Stary 2016-09-02, 09:34   #2855
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
U mnie na każdej B. są ogłoszenia o pracy dla kasjerów i dodatkowo jeszcze banery wiszą, że w każdy wt. w jednym sklepie dzień rekrutacji tak na marginesie to na każdym sklepie są takie ogłoszenia nie wyłączając małego osiedlowego warzywniaka

zasługa 500+
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 09:49   #2856
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Nawet nie wiesz, jak ciężko znaleźć dobrego pracownika do sklepu. Nieważne czy ma 20 czy 40 lat, wiem jak do mojego sklepu przychodzą nowe osoby, robić by się nie narobić, ale wypłatę wziąć taką jak inni. Mówi się, że wielkie bezrobocie, ale leni jest zatrzęsienie
Stary 2016-09-02, 09:57   #2857
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz, jak ciężko znaleźć dobrego pracownika do sklepu. Nieważne czy ma 20 czy 40 lat, wiem jak do mojego sklepu przychodzą nowe osoby, robić by się nie narobić, ale wypłatę wziąć taką jak inni. Mówi się, że wielkie bezrobocie, ale leni jest zatrzęsienie
Do mnie nawet nikt CV nie składa nie pamiętam aby kiedykolwiek było aż tak źle na sklepach jeśli chodzi o etaty
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 10:02   #2858
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Obkupiłam się prawie za 100 zł i pięknie mi się rabat nabił na kasie -50%. Takie promocje to ja lubię zwłaszcza, ze sporo art. szkolnych jest wg. mnie tanich. Mogliby kiedyś zrobić jeszcze takie 50% na wybrane produkty.
ja planowalam na styk wydac tyle co trzeba, ale mnie ciut ponioslo a dzien wczesniej przeszlismy jeszcze po marketach z ciekawosci sprawdzajac ceny wyprawki i biedra nawet bez tego rabatu wygrala
a bralas moze jakies ksiazki? zastanawialam sie nad atlasami geograficznym i historycznym, ale w regulaminie ich nie znalazlam
i z tego wszystkiego nawet nie patrzylam na te -70% czy -75% na wybrana spozywke itp., ale nie widzialam, zeby cos sie rzucalo w oczy na trasie do koszy z art szkolnymi

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 10:13   #2859
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez kasia2209
Czas edycji: 2016-09-02 o 10:16
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 11:08   #2860
JustynaFM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
zasługa 500+
Śmieszy mnie to, że teraz wszystko co złe to z powodu 500+, wcześniej też było "bezrobocie" ... czyt. Ludziom się nie chce pracować

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez JustynaFM
Czas edycji: 2016-09-02 o 11:11
JustynaFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 11:12   #2861
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
A gdzie znajdę ten wątek?
może tu https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=3
Stary 2016-09-02, 11:16   #2862
ciastecek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JustynaFM Pokaż wiadomość
Śmieszy mnie to, że teraz wszystko co złe to z powodu 500+, wcześniej też było "bezrobocie" ...

ale taka jest prawda. Ludzie proszą pracodawców, aby napisali im nową umowę, że pracują na mniejszym etacie, a pracują po staremu, aby mieć 500+... to jest chore... jestem bardzo krytyczna do tego programu, oczywiście, nie każdy, ale chodzę do second handu, bo nie stać mnie na nowe rzeczy ze sklepy, a taka z 500+ zrezygnowała z pracy, ma prawie 3500 tysiąca i jeszcze śmie się wymądrząć, że ona jest biedna i państwo musi jej dać, bo się jej należy... Jak ktoś nie chce pracować to wyjazd. Wkurzają mnie tacy ludzie: "mam dzieci, niech dają" nosz... ja narobiłam jej te dzieci? kto jej kazał... myśli się głową, a nie pupą... możecie się obrażać, ale takie jest moje zdanie, bo zbyt wiele sytuacji widziałam i słyszałam...
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 11:21   #2863
JustynaFM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
ale taka jest prawda. Ludzie proszą pracodawców, aby napisali im nową umowę, że pracują na mniejszym etacie, a pracują po staremu, aby mieć 500+... to jest chore... jestem bardzo krytyczna do tego programu, oczywiście, nie każdy, ale chodzę do second handu, bo nie stać mnie na nowe rzeczy ze sklepy, a taka z 500+ zrezygnowała z pracy, ma prawie 3500 tysiąca i jeszcze śmie się wymądrząć, że ona jest biedna i państwo musi jej dać, bo się jej należy... Jak ktoś nie chce pracować to wyjazd. Wkurzają mnie tacy ludzie: "mam dzieci, niech dają" nosz... ja narobiłam jej te dzieci? kto jej kazał... myśli się głową, a nie pupą... możecie się obrażać, ale takie jest moje zdanie, bo zbyt wiele sytuacji widziałam i słyszałam...
Absolutnie się z tobą zgadzam co do takich sytuacji ... tylko co by się teraz nie działo złego to przez 500+ jakby przed tym programem świat nie istniał ... takie teraz modne powiedzenie : bo to wszystko przez 500+ hehe

Stary 2016-09-02, 11:22   #2864
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Śmieszy mnie to, że teraz wszystko co złe to z powodu 500+, wcześniej też było "bezrobocie" ... czyt. Ludziom się nie chce pracować

kilka postów wyżej nie pamiętam kto ale pisał, że właśnie z tego powodu kilka kasjerek się zwolniło z pracy więc to też jest na pewno jeden z powodów
Stary 2016-09-02, 11:33   #2865
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Mam znajomą, która zbiera jagody, jeszcze w tamtym roku było dużo chętnych zbieraczek bezrobotnych, dzieciatych. W tym roku zbiera tylko ona i jeszcze jedna pani. Myślisz, że 500+ nie miało na to wpływu?
Stary 2016-09-02, 11:38   #2866
Ervisha
Zakorzenienie

Dzisiaj w B. jakaś kobieta chciała wziąć kartę lojalnościową i usłyszała, ze w tej chwili nie ma Czyżby miała takie wzięcie?

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 11:45   #2867
JustynaFM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Dzisiaj w B. jakaś kobieta chciała wziąć kartę lojalnościową i usłyszała, ze w tej chwili nie ma Czyżby miała takie wzięcie?
Ja juz od 3 dni pytam codziennie i nie mają ( kasjerka twierdzi zawsze, że rano miała ale już rozdała )

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Mam znajomą, która zbiera jagody, jeszcze w tamtym roku było dużo chętnych zbieraczek bezrobotnych, dzieciatych. W tym roku zbiera tylko ona i jeszcze jedna pani. Myślisz, że 500+ nie miało na to wpływu?
Oczywiście ze miało wpływ , dziewczyny ja to wszystko rozumiem chodzi mi bardziej o to, że to teraz jest odpowiedź na wszystko: ... bo to przez 500+ 😂

Stary 2016-09-02, 11:54   #2868
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Oczywiście ze miało wpływ , dziewczyny ja to wszystko rozumiem chodzi mi bardziej o to, że to teraz jest odpowiedź na wszystko: ... bo to przez 500+ 😂
Takie usposobienie ludzkie, że coś musi być zawsze winne
Stary 2016-09-02, 12:17   #2869
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Mnie kasjerka przemocą kartę wlepiła, ale właściwie jaki z niej pożytek, skoro chodzę po parę rzeczy?
Myślałam, że będzie podobnie, jak w Tesco, punkty przy każdych zakupach, a tu nie... Aż się zastanawiam, czy rejestrować?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 12:23   #2870
Iwona 25
Zakorzenienie

ja miałam pracować w sklepie, to powiedzieli mi 1290zł, to było zimą 2015. Śmieszne są te zarobki. i właścicielka sklepu mówi"my zaczynamy dopiero" i takie tam pierdu pierdu.

A co mnie to obchodzi, ja muszę żyć też. Wybrałam inna pracę, NIE W SKLEPIE.

MAM NA UTRZYMANIU 1 DZIECKO, NIE MAM 500+...ALE wiem, że są porządne rodziny wielodzietne i uważam,że dużo pieniędzy idzie na chociażby jedzenie, pampersy itp.
JA wszystko kupuję na szmatexach i w najlepszych promocjach. Bez sensu szastać kasą, nie robię drugiego dziecka, bo może 500zł dostanę. Uważam,że ludziom mającym dzieci przyda się ile tam trzeba na osobę
a tak z ciekawości ile zarabia szeregowy pracownik w biedronce? Może ktoś wie?zawsze mnie to ciekawiło, ale nigdy mnie nie chcieli tam, bo nie miałam doświadczenia

Edytowane przez Iwona 25
Czas edycji: 2016-09-02 o 12:26
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 12:58   #2871
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
ja miałam pracować w sklepie, to powiedzieli mi 1290zł, to było zimą 2015. Śmieszne są te zarobki. i właścicielka sklepu mówi"my zaczynamy dopiero" i takie tam pierdu pierdu.

A co mnie to obchodzi, ja muszę żyć też. Wybrałam inna pracę, NIE W SKLEPIE.

MAM NA UTRZYMANIU 1 DZIECKO, NIE MAM 500+...ALE wiem, że są porządne rodziny wielodzietne i uważam,że dużo pieniędzy idzie na chociażby jedzenie, pampersy itp.
JA wszystko kupuję na szmatexach i w najlepszych promocjach. Bez sensu szastać kasą, nie robię drugiego dziecka, bo może 500zł dostanę. Uważam,że ludziom mającym dzieci przyda się ile tam trzeba na osobę
a tak z ciekawości ile zarabia szeregowy pracownik w biedronce? Może ktoś wie?zawsze mnie to ciekawiło, ale nigdy mnie nie chcieli tam, bo nie miałam doświadczenia
Gdzieś widziałam że się chwalili kwota 2250zl czy coś koło tego. To jest info z ogloszenia
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:01   #2872
katie2002
Raczkowanie

kurczeee;D ale się dzis wkurzyłam.
u mnie w mieście dwie biedronki.. jedna mniejsza druga większa.
zawsze robię zakupy w tej większej, ale dziś mnie podkusiło, żeby iść do małej... bo tam mały ruch i duzo rzeczy zawsze zostaje z katalogów czy tygodni tematycznych bo ludzie tak nie wykupują tam...

musialam nakupic slodkosci na weekend na grilla, rzeczy na tort...krem czekoladowy (chocofini) do ciasta.. drugi na kanapki ciastka, chrupacze i codzienne sprawy typu bulki itp..

ale ze zabraklo smietanki 30tki to wraz poszlam do drugiej..

i jak na zlosc... krem 3.19 przeceniony. ja kupilam za 4.49..
ciastka z 3.99 ktore wzielam. na 2.79
.. chrupki na 0.79 gr.. i 0.99 ..

kurde: D ... prawie wszystko co wziełam bylo w tej drugiej przecenione..

ja pozaplacałam niestety drozej..
moze dla kogos to nic.. ale jak tak zebrac. tu zlotowka. tu 050 gr.. tu 1.50 to sie zbierze;/

dlaczego w jednej biedronce sa te znizki a w drugiej juz nie ?(

Edytowane przez katie2002
Czas edycji: 2016-09-02 o 13:03
katie2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:11   #2873
ciastecek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katie2002 Pokaż wiadomość
kurczeee;D ale się dzis wkurzyłam.
u mnie w mieście dwie biedronki.. jedna mniejsza druga większa.
zawsze robię zakupy w tej większej, ale dziś mnie podkusiło, żeby iść do małej... bo tam mały ruch i duzo rzeczy zawsze zostaje z katalogów czy tygodni tematycznych bo ludzie tak nie wykupują tam...

musialam nakupic slodkosci na weekend na grilla, rzeczy na tort...krem czekoladowy (chocofini) do ciasta.. drugi na kanapki ciastka, chrupacze i codzienne sprawy typu bulki itp..

ale ze zabraklo smietanki 30tki to wraz poszlam do drugiej..

i jak na zlosc... krem 3.19 przeceniony. ja kupilam za 4.49..
ciastka z 3.99 ktore wzielam. na 2.79
.. chrupki na 0.79 gr.. i 0.99 ..

kurde: D ... prawie wszystko co wziełam bylo w tej drugiej przecenione..

ja pozaplacałam niestety drozej..
moze dla kogos to nic.. ale jak tak zebrac. tu zlotowka. tu 050 gr.. tu 1.50 to sie zbierze;/

dlaczego w jednej biedronce sa te znizki a w drugiej juz nie ?(
ostatnio mi to tłumaczono - jeżeli jest to Biedronka tzw. wyprzedażowa, to produkty są tańsze niż w innej Biedronce
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:27   #2874
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
coś czuję, że szał może być na szczotkę do włosów z jonizacją i lampę do paznokci
lampa nie warta tej ceny - na allegro można mieć taką samą dużo taniej a na aliexpress dużo taniej dużo lepszą lampę
Stary 2016-09-02, 14:15   #2875
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
lampa nie warta tej ceny - na allegro można mieć taką samą dużo taniej a na aliexpress dużo taniej dużo lepszą lampę
Dużo osób nie potrafi z ali zamawiać, no i nie chce czekać na przesyłkę, w Biedronce masz towar od ręki.
Stary 2016-09-02, 14:47   #2876
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Gdzieś widziałam że się chwalili kwota 2250zl czy coś koło tego. To jest info z ogloszenia
brutto ;>

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 15:06   #2877
201803120844
Konto usunięte

Dziś kupiłam kolejny ser regio piatto tym razem 20 miesięczny i jeszcze iberico przeceniony o jakieś 2 zł na 6,39. Takie sery "załatwiają" smak risotta i prostych makaronów.
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 15:45   #2878
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez monikam Pokaż wiadomość
Dziś kupiłam kolejny ser regio piatto tym razem 20 miesięczny i jeszcze iberico przeceniony o jakieś 2 zł na 6,39. Takie sery "załatwiają" smak risotta i prostych makaronów.
Kurde, tylko czemu u mnie ich nie ma?
Stary 2016-09-02, 15:47   #2879
ttts
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Quiza Pokaż wiadomość
Mama zapytała czy dostanie naklejki, pani powiedziała jej, że nie i, że punkty nabite zostały na tą kartę i może to sobie mama sprawdzić w domu, logujac się na swoje konto. Mama jest juz osoba starsza i teraz dzwoni do mnie i mówi mi żebym sprawdziła jej te punkty, zalogowała się na to konto ale żadnych punktów tam nie ma. Czy to znaczy, że pani w sklepie ja oszukala? Czy to może ja nie mogę znaleźć tych punktów?
Właśnie się zalogowałam na konto i mimo dokonanych zakupów z aktywowaną wcześniej kartą też nie mam żadnych punktów naliczonych. Wysłałam zapytanie przez formularz, ale póki co zero odzewu.
ttts jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 15:53   #2880
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Kurde, tylko czemu u mnie ich nie ma?
Dziś byłam w takiej większej B. takiej po drodze, bardziej obleganej i też mnie zaskoczyło, że były. Polacy już się rzucają na parmezan nawet tarty, a przechodzą obojętnie obok przepysznych serów. Podobnie jest z szynkami. Parmeńska schodzi choćby była zrobiona wcale nie we Włoszech, wystarczy nazwa.

Edytowane przez 201803120844
Czas edycji: 2016-09-02 o 16:00
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości