Marzenia spełniamy i na II kreseczki czekamy !! Cz IV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-02, 14:05   #2581
Niezlomna_89
Rozeznanie

Dot.: Marzenia spełniamy i na II kreseczki czekamy !! Cz IV

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja na szybko. Dziękuje za wszystkie kciuki
Ciąża maleńka wg owu 6w2d, a wg usg 5w6d, ale jest fasoleczka w macicy z pikajacym serduchem

Czuje sie taka zmęczona, ale taka szczęśliwa! teraz jadę na badania bo specjalnie nic nie jadłam bo wiedziałam, ze dostanę skierowania.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cieszę się, że wszystko w porządku Rośnijcie zdrowo!

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Ja powtarzałam chyba po tygodniu prolaktyne.

Dzień cyklu przy badaniu prolaktyny chyba nie ma znaczenia, nie?

Cytat:
Napisane przez Melka92 Pokaż wiadomość
Ja pod Londynem, kent. Niedaleko Ciebie

Testy owu wczoraj przyszły. Dzisiaj 8dc . Moje cykle ostatnio są po około 36 dni. Od którego dnia powinnam zacząć robić testy ?

Sent from my HTC One using Tapatalk
Na moich testach owu jest rozpiska kiedy zacząć je robić biorąc pod uwagę długość cyklu. Przy 28 dniach wskazują na 11 dc, przy 29 - 12 dc i tak dalej, a więc przy Twoich 36 sugerują 19dc

Edytowane przez Niezlomna_89
Czas edycji: 2016-09-02 o 14:06
Niezlomna_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 14:18   #2582
Melka92
Wtajemniczenie

Zazwyczaj miałam 32 dniowe cykle. Ostatnie dwa miesiące były po 36 dlatego wolę rozpocząć trochę szybciej bo nie mam regularnych @

Stary 2016-09-02, 14:21   #2583
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Melka92 Pokaż wiadomość
Daleko nie jest, a ja żadnej koleżanki tutaj nie mam

To super :p

Cytat:
Efffpe a Ty kiedy testujesz przypomnij?

Dziękuje za gratulacje. Aha zapomniałam dodać, ze blizna po cc ok ale mały odstęp czasu wiec na 100% drugi poród tez bedzie cc.

Chyba jutro rano spróbuje. Dzis @ ma przyjsc niby szyjka jest jak na @ a raz zupełnie inaczej i nie wiem xd dlatego chyba jutro rano zatestuje jak nie przyjdzie dla upewnienia sie. Choć wiem jak bedzie

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 15:16   #2584
taga91
Zadomowienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6486134 6]To super :p

Chyba jutro rano spróbuje. Dzis @ ma przyjsc niby szyjka jest jak na @ a raz zupełnie inaczej i nie wiem xd dlatego chyba jutro rano zatestuje jak nie przyjdzie dla upewnienia sie. Choć wiem jak bedzie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Zawsze można mieć nadzieję

Ja właśnie @ dostałam..

Jeśli uważasz, że możesz czegoś dokonać albo przeciwnie, że nie dasz rady - w obu przypadkach masz rację.
taga91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 15:48   #2585
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taga91 Pokaż wiadomość

Ja właśnie @ dostałam..
A to franca..
Który cykl zaczynasz?
Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 16:22   #2586
taga91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
A to franca..
Który cykl zaczynasz?
Według takich oficjalnych starań to zaczynam 5 cykl.

Nawet się nie popłakałam, więc jestem z siebie dumna. Ale i też jakoś nie wierzę, by w kolejnym się miało udać..

Jeśli uważasz, że możesz czegoś dokonać albo przeciwnie, że nie dasz rady - w obu przypadkach masz rację.
Stary 2016-09-02, 16:56   #2587
esor
Mamusia Luty 2016

Efffpe ogromne kciuki za Ciebie jutro.

Taga91 nosz kurde głupia @! Oby to była ostatnia @ przez najbliższe 9 miesięcy

Melka92 owu może sie mocno przesuwać w rożne strony... Także ja kupiłam testów 50 za 20 zł na Allegro i robiłam właściwie od 9 dc do samego końca. 30 dniowe cykle. I w cyklu w którym zaszłam w ciąże owu przyszła w 25 dc. A tak ktoś mógłby popierdzielic w 20 dc a tu takie przesunięcie. W druga stronę tez może sie przesunąć.

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 17:17   #2588
Megan1312
Raczkowanie

Niezlomna89, Luzia, Jelonekhihi, raduska, Steves, taga91, VelaLuca, natlem, justkonev, esor, efffpe, monika0185, BlackSanctum, Martirybka, gr8ania, plu, Agg_S, Melka92, zUa_tysica, Lidka99

Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
To juz czwarty raz? Bardzo Ci współczuje . Nawet nie wiem co powiedzieć.
Trzymaj sie dzielnie. I namów meza na badania koniecznie.
Tak to juz 4 raz

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
megan1312 normalnie az mi sie plakac chce jak przeczytalam,jak to mozliwe ze tyle razy wam sie to przydarzylo?nie mysl w kategorii winy,poprostu jest problem,trzeba go znalezc i rozwiazac i musi byc dobrze,a moze jakies badania genetyczne?trzymaj sie dzielnie

Myslalam ze tym razem bedzie juz dobrze bo bralam leki, profilaktycznie ale jednak.
Na badania genetyczne jestem zarejestrowana na czerwiec 2017r. Przez ten rok nie wytrzymam siedziec bezczynnie i bede sama z internetu wyszukiwac badania bo lekarze nic nie zlecaja a bylam u kilku.

Cytat:
Napisane przez porannarosa Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy jest to dobry moment, Megan1312 tak strasznie, strasznie mi przykro, nie mogę sobie wyobrazić co czujesz
Witaj

Cytat:
Napisane przez krysztalek88 Pokaż wiadomość
Megan bardzo mi przykro, na prawdę miałam nadzieję, że tym razem się Wam uda...niestety... Myślę, że chyba powinnaś zmienić lekarza, no i męża koniecznie na badania..

Tez mialam wielka nadzieje ze tym razem bedzie dobrze.
Maz po tlumaczeniach sie zgodzil na badania
U lekarzy bylam juz kilka ale dalej bede szukala odpowiedniego.

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
MEGAN No nie wierzę Rozpłakałam się aż Biedulko.... Nawet nie wiesz, jak bardzo Ci kibicowałam! I Kibicuję nadal oczywiście...

Kochana, mąż musi, ale to MUSI zrobić badanie nasienia! Wiem że dla faceta ciężko się z tym zmierzyć, ale pogadaj z nim, że to nie żarty, i trzeba to zrobić...

Poza tym Quazsew dobrze pisze... zróbcie badania genetyczne, nowa gin, do której poszliśmy po zbadaniu nasienia, od razu to zasugerowała. Są to kosztowne badania, ale lekarz rodzinny jest w stanie wystawić takie skierowanie! Musicie mieć tylko jakąś informację, najlepiej na piśmie, od gina, i działajcie...

Wiem, że teraz będzie Ci cieżko podjąć te wszystkie kroki, ale niestety... musicie walczyć o swoje Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, wszystkie zresztą jesteśmy tu z Tobą

Na genetyczne jestem zapisana na NFZ na czerwiec 2017 Terminy maja powalajace. I to dopiero po 3 poronieniu dal mi skierowania wczesniej niechcial.

A w tych badaniach nasienia jestem zielona. Nie wiem czy te podstawowe nam cos dadza czy od razu tz powinien zrobic jakies rozszezone?

Cytat:
Napisane przez martaania92 Pokaż wiadomość
Megan tak mi przykro. Nie wyobrażam sobie nawet jaki to ból... a faktycznie niech tż idzie się przebadać. u mojego wyszło że ma nieprawidłowe plemniki i lekarz powiedział że to może mieć wpływ na to że nie mogę zajść w ciąże, a jak się zajdzie to może to prowadzić do poronienia

Tz robil podstawowe badanie nasienia czy rozszezone?

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Megan tak bardzo mi przykro, tyle razy taki ból Was spotyka ja myślę że koniecznie badanie nasienia, bo to że dochodzi do zapłodnienia nie oznacza że jest wszystko w porządku, plemnik może mieć jakąś wadę, albo badania genetycznie tak jak dziewczyny piszą? Mocno Cię przytulam!
Mojemu tz ciezko jest to zrozumiec. Twierdzil ze jak dochodzi do zaplodnienia to z jego strony jest wszystko ok, ale chyba udalo mi sie mu to wkoncu wytlumaczyc.

Cytat:
Dziewczyny ja na szybko. Dziękuje za wszystkie kciuki
Ciąża maleńka wg owu 6w2d, a wg usg 5w6d, ale jest fasoleczka w macicy z pikajacym serduchem
Gratulacje!!!

A ja teraz czekam na poronienie samoistne bo bardzo chciala bym uniknac 4 zabiegu. Ale puki co nie mam zadnych objawow ani boli ani plamien. Nawet jeszcze piersi tak ciazowo pobolewaja. Chyba to jeszcze do mojego organizmu nie dotarlo
Stary 2016-09-02, 17:19   #2589
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cześć, piszę w drugim cyklu starań. Mam 27 lat a Mąż 25 i przymierzamy się do odbioru własnego mieszkania.

Od razu zapytam jak interpretujecie testy owulacyjne. Czy faktycznie zwracać uwagę na nasycenie koloru kreski testowej czy już jak ona jest to zbliża się owulacja? Temperaturę i testy robię od odłozenia tabletek w styczniu i testowa kreska nigdy nie jest ciemniejsza. Pokazuję dzisiejszą.
Dwa razy zdarzyło mi się poczuć jajeczkowanie z prawego jajnika ale teraz niestety nic 1472829486070.jpg

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 17:32   #2590
taga91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Megan1312 Pokaż wiadomość

Na genetyczne jestem zapisana na NFZ na czerwiec 2017 Terminy maja powalajace. I to dopiero po 3 poronieniu dal mi skierowania wczesniej niechcial.

A w tych badaniach nasienia jestem zielona. Nie wiem czy te podstawowe nam cos dadza czy od razu tz powinien zrobic jakies rozszezone?
Straszne te terminy na NFZ, naprawdę.. Może starajcie się coś odłożyć i prywatnie pójść, bo przecież prędzej jajko zniesiesz niż się doczekasz na koszt państwa..

Ja swojego właśnie też na badania nasienia zapisałam dzisiaj. Coś tanio wyszło bo tylko 60 zł, zapisałam go na ogólne. Mam trochę wyrzuty sumienia, bo boję się, że on pomyśli, że ja schizuję za bardzo. Chociaż zarzeka się, że jeżeli mnie to pomoże, to dla niego żaden problem.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Cześć, piszę w drugim cyklu starań. Mam 27 lat a Mąż 25 i przymierzamy się do odbioru własnego mieszkania.

Od razu zapytam jak interpretujecie testy owulacyjne. Czy faktycznie zwracać uwagę na nasycenie koloru kreski testowej czy już jak ona jest to zbliża się owulacja? Temperaturę i testy robię od odłozenia tabletek w styczniu i testowa kreska nigdy nie jest ciemniejsza. Pokazuję dzisiejszą.
Dwa razy zdarzyło mi się poczuć jajeczkowanie z prawego jajnika ale teraz niestety nic

Witaj.

Nie wiem czy to Ci pomoże, ale mi nigdy nie wyszła testowa ciemniejsza od kontrolnej..
Stary 2016-09-02, 17:40   #2591
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:

Dwa razy zdarzyło mi się poczuć jajeczkowanie z prawego jajnika ale teraz niestety nic Załącznik 6621896

U mnie jakakolwiek kreska oznaczała zbliżająca sie owu (do 48 h) i tez oni razu kreska testowa nie wyszła tak samo ciemna jak kontrolna, dopiero w ciąży.

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 17:45   #2592
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:

Dwa razy zdarzyło mi się poczuć jajeczkowanie z prawego jajnika ale teraz niestety nic Załącznik 6621896

Hej. Ja traktowałam taką kreskę jak pozytyw.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 17:46   #2593
Luzia
Zakorzenienie

Megan, zróbcie rozszerzone badania. One dadzą większy obraz tego co ewentualnie może być nie tak. My za takie w klinice placilismy cos kolo 170zl. I zwróć uwagę czy sa to komputerowe badania. Te liczone ręcznie maja większy margines błędu.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 17:49   #2594
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dziękuję za odpowiedzi A może się zdarzyć że mimo wszystko owu nie nadejdzie i jajo nie pęknie ? Czy wtedy po prostu nie rośnie LH i nie ma pozytywnego testu ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 18:09   #2595
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi A może się zdarzyć że mimo wszystko owu nie nadejdzie i jajo nie pęknie ? Czy wtedy po prostu nie rośnie LH i nie ma pozytywnego testu ?
Test owu pokazuje, że organizm przygotowuje się do owulacji, a czy ona na pewno wystąpi stwierdzić może tylko monitoring u gina.
Stary 2016-09-02, 18:20   #2596
SteveS
Zakorzenienie

Cytat:

Testy owu, mierzenie temperatury - to wszystko ma wskazać dni płodne i wzrost LH. Czy jajo pęknie, to widzisz na monitoringu tylko. Co do kresek, to każda ma inaczej - ja dopiero po dwóch cyklach robienia testów byłam w stanie stwierdzić, która kreska to owulacja. U mnie testy nigdy nie wychodzą całkiem białe, zawsze jest leciutka kreseczka, ale u mnie test pozytywny to taki, gdzie kreska jest przynajmniej tak samo ciemna jak kontrolna.
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 18:26   #2597
Niezlomna_89
Rozeznanie

Cytat:

Ja właśnie @ dostałam..
Czerwiec też fajny miesiąc:d

Cytat:

cześć Wiesz z testami owu to nigdy nie wiadomo. Teoretycznie tylko taka sama barwa lub mocniejsza daje pozytywny wynik, ale nawet po naszej skromnej grupce dziewczyn widać, że w rzeczywistości bywa różnie. Mi nigdy testy nie wychodzą. Czy ot tak czy brak owulacji, ciężko stwierdzić.
Niezlomna_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 19:44   #2598
krysztalek88
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje za gratulacje. Tak bardzo lubię ten wątek, jesteście takie ciepłe i miłe mimo, ze przecież każda tutaj marzy by pochwalić sie serduszkiem czy dwoma kreseczka. Bardzo bardzo wszystkim życzę by sie w końcu udało, wszystkie na to zasługujemy
Przesyłam fluidki

Nieczęsto. Myśle, ze jeśli wytrzymasz z ciekawością to jak najbardziej sie można tak umówić. Ja tez jeśli nic sie nie bedzie działo, piekło, bolało, plamilo, jeśli wyniki moczu itp dobre to widzimy sie za 5 tyg na usg prenatalnym. Bo jeśli coś by sie działo to do niej dzwonię i sie jakby co umawiamy wcześniej.

Mi kazała zrobić mocz morfologię tsh ,glukozę, odczyn Coombsa, HIV ,kile i coś tam innego zakaźnego. Ale chyba moja gin ma taki styl ze na początku ciąży i na końcu daje skierowania na to wszystko. Mi to nie przeszkadza bo firma mi płaci za badania, a może warto mieć. Nie przejmuj sie póki nie ma krwawień itp to wystarczy tsh (często skacze w ciąży) morfologia (jak tam Twoja krew głownie chodzi o anemię) i mocz. Z tym ostatnim miałam dużo problemów w pierwszej ciąży, co chwile wychodził mi bezobjawowy bakteriomocz bo w ciąży łatwo o takie infekcje. Także warto co miesiąc badać, ale 5 tyg tez ok.

Na razie póki co wszystko jest w porządku. Tylko brak objawów, oprócz bólu piersi, żyłek na nich i wcześniej chodzę spać, no i czasem wstaje w nocy siusiu. Na prenatalne zarezerwowałam wizytę będzie to 12t 1d. Teraz miałam robiony mocz, grupę krwi, betę. Tsh bo mam niedoczynność, ale wcześniej już kontaktowałam się moją endokrynolog i podwyżyła mi dawkę, teraz przy badaniu wyszło mi 0,83 i doktorka nie kazała nic zmieniać. Kazała brać witaminy prenatalne i kwas foliowy i magnez biorę. Tokso, cytlomegalię i różyczkę miałam robioną jak byłam w PL i było ok. Cytologię też mam aktualną. Zrobiła mi tylko wymaz z pochwy na coś tam nie wiem jak to się nazywało, jedno mam negatywne, no gbs + ale tego już jestem świadoma od dłuższego czasu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze do powrotu. Mąż ma zakaz serduszkowania, bo jakby coś to nie chce tutaj płacić za wizyty..trochę kosztują mimo, że mam ubezpieczenie..

Megan ryczeć mi się chce! Na prawdę mocno wierzyłam, że Wam się uda
Stary 2016-09-02, 19:50   #2599
taga91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krysztalek88 Pokaż wiadomość
Na razie póki co wszystko jest w porządku. Tylko brak objawów, oprócz bólu piersi, żyłek na nich i wcześniej chodzę spać, no i czasem wstaje w nocy siusiu. Na prenatalne zarezerwowałam wizytę będzie to 12t 1d. Teraz miałam robiony mocz, grupę krwi, betę. Tsh bo mam niedoczynność, ale wcześniej już kontaktowałam się moją endokrynolog i podwyżyła mi dawkę, teraz przy badaniu wyszło mi 0,83 i doktorka nie kazała nic zmieniać. Kazała brać witaminy prenatalne i kwas foliowy i magnez biorę. Tokso, cytlomegalię i różyczkę miałam robioną jak byłam w PL i było ok. Cytologię też mam aktualną. Zrobiła mi tylko wymaz z pochwy na coś tam nie wiem jak to się nazywało, jedno mam negatywne, no gbs + ale tego już jestem świadoma od dłuższego czasu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze do powrotu. Mąż ma zakaz serduszkowania, bo jakby coś to nie chce tutaj płacić za wizyty..trochę kosztują mimo, że mam ubezpieczenie..

Megan ryczeć mi się chce! Na prawdę mocno wierzyłam, że Wam się uda
Nie mam pojęcia, jakie badania się w ciąży robi, ale widać, że Ty wszystko ogarniasz. Dalej trzymam kciuki

Mam pytanie do dziewczyn używających Ovufriend - macie konto premium? Zamówiłam sobie termometr, zacznę po @ mierzyć, będę tam zapisywać i się zastanawiam, czy konto wykupywać.

Poza tym zastanawiam się jeszcze jak idea prowadzenia tak regularnych pomiarów ma się do założenia, że jak się odpuści, to się udaje.. Nie macie tak, że im więcej robicie, żeby zajść, tym bardziej boicie się, że to się nie uda? Ja właśnie mam takie obawy, że jak będę mierzyła temperaturę to już zupełnie codziennie będę o tym wszystkim myślała i wtedy na pewno nie dam rady wyluzować przed @ w dopatrywaniu się objawów.. Proszę powiedzcie mi jak sobie z tym wszystkim radzicie, bo ja chyba pomalutku przestaję..
Stary 2016-09-02, 20:02   #2600
krysztalek88
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam pojęcia, jakie badania się w ciąży robi, ale widać, że Ty wszystko ogarniasz. Dalej trzymam kciuki

Mam pytanie do dziewczyn używających Ovufriend - macie konto premium? Zamówiłam sobie termometr, zacznę po @ mierzyć, będę tam zapisywać i się zastanawiam, czy konto wykupywać.

Poza tym zastanawiam się jeszcze jak idea prowadzenia tak regularnych pomiarów ma się do założenia, że jak się odpuści, to się udaje.. Nie macie tak, że im więcej robicie, żeby zajść, tym bardziej boicie się, że to się nie uda? Ja właśnie mam takie obawy, że jak będę mierzyła temperaturę to już zupełnie codziennie będę o tym wszystkim myślała i wtedy na pewno nie dam rady wyluzować przed @ w dopatrywaniu się objawów.. Proszę powiedzcie mi jak sobie z tym wszystkim radzicie, bo ja chyba pomalutku przestaję..
Pierwszy miesiąc na ovu konto premium masz gratis, potem wystarczy Ci zwykłe. Tak myślę. Ja prowadziłam 5 msc. i powiem, że trochę mnie to nakręcało, że może się udało. Ostatni cykl prowadziłam mimo wszystko, ale nie zapisywałam już wszystkich" wymyślonych" objawów. Ja prowadziłam sobie wykresy bardziej z ciekawości i po to, żeby poznać swój organizm po odstawieniu anty. Myślę, że warto spróbować, powodzenia!
Stary 2016-09-02, 22:34   #2601
Konto usunięte

I tu sie pochwale
Chyba sie udało dzis miała przyjsc @ i popołudniu zrobiłam 3 testy i wszystkie pozytywne
Nie mogę uwierzyć Załącznik 6622281

Stary 2016-09-02, 22:37   #2602
Luzia
Zakorzenienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6487930 6]I tu sie pochwale
Chyba sie udało dzis miała przyjsc @ i popołudniu zrobiłam 3 testy i wszystkie pozytywne

Suuuuper! Gratki

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 22:37   #2603
jelonekhihi
Zakorzenienie

Masz czym się chwalić Gratulacje jeszcze raz! Cieszę się bardzo! Mam nadzieję, że zapoczątkowałaś na wątku falę ciąż, bo chcę do Ciebie dołączyć
Stary 2016-09-02, 22:40   #2604
raduska
Zakorzenienie

Effpe wow wow wow gratulacje !!!

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

I to jakie wyraźne!! Ciesze sie bardzo jak reakcja meza ? majoweczka

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 22:45   #2605
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Suuuuper! Gratki

Dziekuje
Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Masz czym się chwalić Gratulacje jeszcze raz! Cieszę się bardzo! Mam nadzieję, że zapoczątkowałaś na wątku falę ciąż, bo chcę do Ciebie dołączyć

No czekam aż dołączysz ! Trzymam kciuki mocno! Dziekuje
Cytat:
Napisane przez raduska Pokaż wiadomość
Effpe wow wow wow gratulacje !!!

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

I to jakie wyraźne!! Ciesze sie bardzo jak reakcja meza ? majoweczka

dziekuje maz szczęśliwy ale widać ze trochę go to oszołomiło jak i mnie :p

Akurat dziwny zbieg okoliczności bo wczoraj wieczorem oglądaliśmy program o diecie koktajlowej dla mężczyzn zeby poprawić nasienie i juz go nastraszylam ze bedzie pił a tu taki psikus

Pod koniec września lecę do Polski wiec dopiero wtedy zrobie usg

Stary 2016-09-02, 22:48   #2606
raduska
Zakorzenienie

Wtedy napewno juz zobaczysz serduszko ❤️ super

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 22:56   #2607
KarolinaK
Zakorzenienie

Gratulacje
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 23:02   #2608
Melka92
Wtajemniczenie

aaaaa gratuluje!
Stary 2016-09-02, 23:19   #2609
taga91
Zadomowienie

Nie mogę uwierzyć

Gratulacje szczęściaro!
Stary 2016-09-02, 23:22   #2610
kwiatuszek160
Zakorzenienie

Super! Gratulacje

że tak zapytam, gdzie mieszkasz bo widzę test ClearBlue ? W USA też one właśnie są

Pani mgr fizjoterapii

kwiatuszek160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości