Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II! - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-03, 19:12   #1261
zie_l_ona
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!

Agnes_K ja też mam motherhood. Przyzwyczajałam się jakiś tydzień, bo na początku był mi trochę za wysoki, ale teraz jest już super. Kupowałam w oficjalnym sklepie.

Orlica, fajny pomysł z tą metryczką! Też się chyba pobawię w wolnej chwili

Ale macie wszystkie zgrabne brzuszki -ja mam wrażenie, że mój jakoś niekontrolowanie urósł ostatnio. Jasne, wiem, że to maluch rośnie itd., ale jednak gdzieś w psychice siedzi ten strach przed przybraniem na wadze, a ja już robię teraz swoje rekordy życiowe :P

Ja dzisiaj mam taki dziwny dzień, pierwszy raz mi się zdarzyło, że prawie zemdlałam rano. Potem mi przeszło, to pojechaliśmy na zakupy z zamiarem oglądania wózków i kupna wybranego już fotelika. I wróciliśmy z niczym, bo w sklepie tak nam zakręcili, że teraz rozważamy zupełnie inny model Miał być BeSafe, teraz na tapecie jest Cybex. Wózków tych co sobie upatrzyłam w necie nie mieli, ale coś tam obejrzałam. A teraz piekę ciastka czekoladowe z czekoladą na kolację - a co!
zie_l_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-03, 19:20   #1262
Candid
Zadomowienie

GG do Candid

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64885186]Doberek

Tęsknię już Strasznie za tymi ruchami... Czujecie je tak głęboko czy jakby blisko skóry? Pytanie pewnie bardziej do tych mam, które mają trochę własnego brzucha [/QUOTE]
Na początku czułam powierzchniowo na skórze takie smyranie motyla. A teraz centralnie w środku jakby ziemniaki przewracały się w garnku. A wczoraj pod ręką czułam kopniaka też jakby od środka a ręka była ok 4 cm pod pępkiem. Jestem z tych co mają tu i tam za dużo ciała.

Niebie dzięki za info o kurtce. Obecnie jest l i xl. Dla mnie xl będzie dobra raczej.
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0228465005.html

Chciałam jeszcze dzinsy ale nie ma mojego rozmoaru a w hm stacjonarnym 150 zł:P

Dzisiaj dokonałam poważnego zakupu - wózek i butelka ze smoczkiem
Candid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-03, 19:22   #1263
hope2016
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Candid Pokaż wiadomość
Na początku czułam powierzchniowo na skórze takie smyranie motyla. A teraz centralnie w środku jakby ziemniaki przewracały się w garnku. A wczoraj pod ręką czułam kopniaka też jakby od środka a ręka była ok 4 cm pod pępkiem. Jestem z tych co mają tu i tam za dużo ciała.

Niebie dzięki za info o kurtce. Obecnie jest l i xl. Dla mnie xl będzie dobra raczej.
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0228465005.html

Chciałam jeszcze dzinsy ale nie ma mojego rozmoaru a w hm stacjonarnym 150 zł:P

Dzisiaj dokonałam poważnego zakupu - wózek i butelka ze smoczkiem
Chwal się wózkiem !

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
hope2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-03, 19:28   #1264
ItsyBitsyTeenieWeenie
@}-,-'-

Cytat:
Napisane przez furjatka Pokaż wiadomość
Gratuluję ruchów NiEBiE

próbowałam wstawić moje brzuchate zdjecie to klubu, ale chya nie umiem bo nie widzę wstawiam tu brzuch rano, bez jedzenia, napar z pokrzywy i brak upałów chyba pomógł, bo opuchlizna zeszła ze trzy dni temu miałam trzy razy taki bęc

Nic dziwnego, że TŻ zapłodnił taką dupcie a brzuszek mały 🙂
ItsyBitsyTeenieWeenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-03, 19:39   #1265
Candid
Zadomowienie

GG do Candid

Cytat:
Napisane przez hope2016 Pokaż wiadomość
Chwal się wózkiem !

Babydesign dotty nr 10. Buda w gondoli po powiększeniu sięga prawie do drugiego końca gondoli. Na zimę idealnie. A do spacerówki przymierzyłam 4 letnią siostrzenicę i siedziała swobodnie.

Natomiast sprzedawca powiedział że numerem jeden wśród pożądanych wózków jest anex sport. Przy mnie dwie osoby kupiły ale dla mnie za dużo gadżetów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BABY-DESIGN-DOTTY-GALERIA8.jpg (131,6 KB, 33 załadowań)
Stary 2016-09-03, 20:10   #1266
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Cytat:
Babydesign dotty nr 10. Buda w gondoli po powiększeniu sięga prawie do drugiego końca gondoli. Na zimę idealnie. A do spacerówki przymierzyłam 4 letnią siostrzenicę i siedziała swobodnie.

Natomiast sprzedawca powiedział że numerem jeden wśród pożądanych wózków jest anex sport. Przy mnie dwie osoby kupiły ale dla mnie za dużo gadżetów.
Gratulacje! Konkretny zakup za wami
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-03, 20:58   #1267
camilla21
Rozeznanie

Moniczi niestety nie wiem co to za model lozeczka, no nigdziie nie umialam sie doszukac nazwy

Ziellonka o ktorym modelu cybex myslicie? ;-)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Drugie szczęście Tp. 19.05.2019
camilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-03, 22:47   #1268
furjatka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ItsyBitsyTeenieWeenie Pokaż wiadomość
Nic dziwnego, że TŻ zapłodnił taką dupcie a brzuszek mały ��
hahahaha rozwaliłaś mnie, dzięki i wszystkim innym dziewczynom za miłe słowa

Orlica, fajna ta "kartka z kalendarza" , chyba podpatrzę

Gratulacje zakupów!!! bardzo ładny wózek.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Moniczi Pokaż wiadomość

Dziewczyny załączam zdjęcie swojego brzuszka, jest najmłodszy na wątku hehe jak się nauczę wrzucać w klubie zdjęcia to tam spróbuję. Zazdroszczę wszystkim, co mają lustra w domu sięgające poniżej biustu! Ułatwia to robienie fotek ;p
najmłodszy to i chyba najmniejszy ale zgarbnuitki mój wstawiłam rano, teraz to mam bęcuś że hoho

Edytowane przez furjatka
Czas edycji: 2016-09-03 o 22:48
furjatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-03, 23:25   #1269
Agnes_K
Raczkowanie

Orlica, Kyiia, zie_l_ona, Moniczi dzięki za info o poduchach do spania

Cytat:
Candid ja też jestem zdecydowana na ten wózek, ale póki co siedzę w UK i nie mam gdzie obejrzeć. Jeździłaś nim po sklepie? jakieś dodatkowe info, którego nie znajdę na oficjalnej stronie?
Agnes_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 05:59   #1270
Candid
Zadomowienie

GG do Candid

Cytat:
Napisane przez Agnes_K Pokaż wiadomość
Orlica, Kyiia, zie_l_ona, Moniczi dzięki za info o poduchach do spania

Candid ja też jestem zdecydowana na ten wózek, ale póki co siedzę w UK i nie mam gdzie obejrzeć. Jeździłaś nim po sklepie? jakieś dodatkowe info, którego nie znajdę na oficjalnej stronie?
W zasadzie nie ma się czego przyczepić. Dla mnie ten wózek minusów nie ma. Moja siostra z nami była i zwróciła uwagę na to że w spacerówce w budce okienko nie jest z samej siateczki tylko ma jeszcze folie. Dla mnie to nieistotny szczegół. Podoba mi się bagażnik, jest mocno umocowany i dosyć wysoko nie będzie szurał po ziemi tak jak w navingtonie siostry. Dostalam do niego adaptery w gratisie do maxi cosi bo dostanę fotelik po siostrzenicy.
Wózek bardzo zwrotny i na każdy teren. Dobra amortyzacja i można dzidzie polulać.
Stary 2016-09-04, 06:25   #1271
Amalte
Rozeznanie

Witam niedzielnie
Oczywiście zamiast spać to ja już na nogachChyba muszę zainwestować w tą poduchę, może wtedy jakość i długość mojego snu się poprawi

Wczoraj pojechaliśmy oglądać meble i wózki.
chyba udało nam się wybrać meble:http://www.meblewojcik.com.pl/kolekc...goly/27/AMAZON
Nie chcemy mebli typowo dziecięcych. Może i są słodkie, ale strasznie maleńkie. Te wydały nam się na tyle uniwersalne, że może posłużą nieco dłużej

A nad wózkami jeszcze się zastanawiamy. W każdym dostrzegamy jakiś minus. Bierzemy pod uwagę:
1. Adamex Barlettę lub Aspenę
albo
2. Baby dream dotti

Moja przyjaciółka niedługo rodzi i zdecydowali się na Anex sport, ale niestety nie mieliśmy okazji zobaczyć go na żywo a bardzo bym chciała. Prawdę mówiąc wybór modelu pozostawię TŻ i wiem, że zadecyduje najlepiej

Gratuluję dziewczynom pierwszych ruchów
Nasz Bąbel wczoraj jakby czuł, że tyle o nim mówimy i szykujemy dla niego wyprawkę, że kopał nawet w sklepie gdy przysiadłam na chwilę Jeszcze niedawno czułam te ruchy bardzo delikatne, tylko wieczorem i pozycji leżącej. Dzidziuś rośnie, jest silniejszy i zaczyna nieźle się rozpychać co czuję już nawet w ciągu dnia. Wczoraj obserwowaliśmy z TŻ brzuch, który aż podnosił się od kopiaczków
Ciąża staje się dla nas coraz bardziej realna
Amalte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 07:47   #1272
hope2016
Raczkowanie

Dzień dobry w niedzielę!
Miłego dnia !

hope2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 07:55   #1273
NiEBiE
Zakorzenienie

Cześć! U nas pogoda znowu kiepska, bo jest strasznie pochmurno. I znowu obudziłam się z bólem głowy.

Musimy kupić nową pralkę. Możecie coś polecić, podpowiedzieć? Myślę, że przy dziecku musimy mieć bęben 7 kg.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 08:03   #1274
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez camilla21 Pokaż wiadomość
Witam sie pozakupowo
Bylam kupic sobie krotkie spodenki na resztte cieplych dni wylowilam taakie za 6.99 € ktore na kasiee okazaly ssie byc przecenionee o polowe, podobnie z koszulka w sumie za spodenki i bluzke 5 euro zaplacilam :-P

Pozniejj bylismy w dzieciecym, wybralismy juz lozeczko, ktore kupimy w przyszlym miesiacu, albo i moze w tym jeszcze zdecydowaliśmy sie na model, ktorry rosnie razem z dzieckiem, i jest szersze od standardowych.. rowwniez co ddoo fotellika samochodowego zmienilismy zdanie.. porownywalismy Maxi cosi Pebbles i cybex cloud Q i zdecydowalismy sie na ten drugi. Zadecydowal chyba fakt, ze w cybexie mozna regulowwac oparcie. I dziecko moze lezec, oczywiscie poza samochodem jest to dobre, paatrzac na dlugie trasy jakie bedziemy pokonywac..

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja już zdecydowałam się dawno na cybexa, w czwartek jedziemy pooglądać i zdecydujemy który siostra ma cybex aton q

Cytat:

Ładny wózek no właśnie ja byłam nastawiona na anex sport ale sama nie wiem jeszcze do końca bo z adamexa też są fajne

Cytat:
Napisane przez Amalte Pokaż wiadomość
Witam niedzielnie
Oczywiście zamiast spać to ja już na nogachChyba muszę zainwestować w tą poduchę, może wtedy jakość i długość mojego snu się poprawi

Wczoraj pojechaliśmy oglądać meble i wózki.
chyba udało nam się wybrać meble:http://www.meblewojcik.com.pl/kolekc...goly/27/AMAZON
Nie chcemy mebli typowo dziecięcych. Może i są słodkie, ale strasznie maleńkie. Te wydały nam się na tyle uniwersalne, że może posłużą nieco dłużej

A nad wózkami jeszcze się zastanawiamy. W każdym dostrzegamy jakiś minus. Bierzemy pod uwagę:
1. Adamex Barlettę lub Aspenę
albo
2. Baby dream dotti

Moja przyjaciółka niedługo rodzi i zdecydowali się na Anex sport, ale niestety nie mieliśmy okazji zobaczyć go na żywo a bardzo bym chciała. Prawdę mówiąc wybór modelu pozostawię TŻ i wiem, że zadecyduje najlepiej

Gratuluję dziewczynom pierwszych ruchów
Nasz Bąbel wczoraj jakby czuł, że tyle o nim mówimy i szykujemy dla niego wyprawkę, że kopał nawet w sklepie gdy przysiadłam na chwilę Jeszcze niedawno czułam te ruchy bardzo delikatne, tylko wieczorem i pozycji leżącej. Dzidziuś rośnie, jest silniejszy i zaczyna nieźle się rozpychać co czuję już nawet w ciągu dnia. Wczoraj obserwowaliśmy z TŻ brzuch, który aż podnosił się od kopiaczków
Ciąża staje się dla nas coraz bardziej realna
Bardzo ładne te meble! super że już tak czujesz ruchy

Niebie dopiero wczoraj robiłam ciasto i wyszło super! tż zachwycony i już ponad połowy nie ma

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Cześć! U nas pogoda znowu kiepska, bo jest strasznie pochmurno. I znowu obudziłam się z bólem głowy.

Musimy kupić nową pralkę. Możecie coś polecić, podpowiedzieć? Myślę, że przy dziecku musimy mieć bęben 7 kg.

Moja ma 5 lat więc teraz są nowsze modele ale mam z beko i jestem zadowolona
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 08:10   #1275
NiEBiE
Zakorzenienie

Lidka, fajnie że ciasto smakowało, sama byłam zaskoczona jego smakiem.

Dzięki za info o pralce, jednak rzeczywiście najbardziej zależy mi na opiniach dotyczących nowych modeli.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-04, 08:17   #1276
Candid
Zadomowienie

GG do Candid
Unhappy Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!

Amalte bardzo ładne meble. Posłużą Wam na długi czas. Nie ma sensu kupować typowo niemowlęcych mebli chyba że ktoś ma dużo kasy i może, to co innego

Niebie ja mam boscha 6 i działa bez zarzutu. Nie jest przeładowana elektroniką.

Edytowane przez Candid
Czas edycji: 2016-09-04 o 08:19
Stary 2016-09-04, 08:20   #1277
Karoloo
<3 <3 <3

hej

*-9852100 <---- pozdrowienia od Franka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 08:39   #1278
KPZ
Raczkowanie

O boże dziewczynyyyy umieram po weselu :-D
Potanczylam, nazarlam się jak świnia i teraz wstać nie mogę :-D
Mam bóle miednicy. Wczoraj taki ból jak wracaliśmy że ledwo mogłam prowadzić. Ehh pewnie wszystko się tam rozszerza po prostu.
Muszę wstać za chwilę bo Tz ma bieg więc pasuje być na mecie. Zrobię mu medal z ciasta w takim kształcie :-D
Ale wczoraj miło, tyle komentarzy że pięknie wyglądam w ciąży i że na bank chłopak w takiej sytuacji :-D
I nie obyło się bez pytań kiedy nasz ślub

Muszę was nadrobić

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
Napisane przez donka_bez_ogonka Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem lezalam i czekalam az dzidzi sie ruszy. Zaczelam brzuchem kolysac, stukac go i mowic, zeby sie poruszylo, a TZ do mnie "zostaw go! Nie mow tak do niego! Dzidzi samo najlepiej wie kiedy ma spac a kiedy ma sie ruszyc, nie mecz go" i smutny wzrok... jo rozwalil mnie tym haha. Ale za chwile sam pukal w brzuszek bez odpowiedzi dzidzia oczywiscie :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja ostatnio też zaczęłam młodego próbować budzić stukajac, uciskajac a Tz tak sami " zostaw go, daj mu spać " :-:-D
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Szczerze srodkow przeciwbolowych nie biore bo wystarczy jak wezne na moje migreny a cwiczenia hmmm nawet nie pomyslalam o tym

w oczekiwaniu...

KPZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 08:55   #1279
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Doberek
My się wczoraj z mężem zasiedzieliśmy i spać poszliśmy koło 3:00 Pierwszy raz od lat oglądałam dobry polski film, "7 rzeczy, których nie wiedzieliście o facetach" czy jakoś tak, zryczałam się parę razy i pierwszy raz spodobał mi się Zakościelny w drwalowej wersji No i wielki plus za brak Kota, Adamczyka i Karolaka Widziałyście ten film?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-04, 08:58   #1280
Lidka99
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64915481]Doberek
My się wczoraj z mężem zasiedzieliśmy i spać poszliśmy koło 3:00 Pierwszy raz od lat oglądałam dobry polski film, "7 rzeczy, których nie wiedzieliście o facetach" czy jakoś tak, zryczałam się parę razy i pierwszy raz spodobał mi się Zakościelny w drwalowej wersji No i wielki plus za brak Kota, Adamczyka i Karolaka Widziałyście ten film?[/QUOTE]

Ja byłam na tym w kinie i potwierdzam że było śmiesznie
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 09:01   #1281
muffi24
Zadomowienie

KZP buisness run? Mój mąż też został zobligowany przez firmę żeby biec. Ale ja się tam nie pcham, musiałabym chyba z 4h czekać nim tam cała sztafeta przegnie, więc tylko go zawiozłam

Zazdroszczę Wam wybierania fotelików, wózków, mebelków... Mój tż uważa że za wcześnie i po co

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
muffi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 09:03   #1282
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KPZ Pokaż wiadomość
Ja ostatnio też zaczęłam młodego próbować budzić stukajac, uciskajac a Tz tak sami " zostaw go, daj mu spać " :-:-D
Ja mojego tak ochrzaniam przez ostatnie kilka dni... tak mu się spodobało że co się położę to mąż zaraz się przysiada obok i męczy mi ten brzuch. Jeszcze pal sześć jak się dziecko kręci... ale on przeważnie się dosiada jak już dziecko się uspokoi

I nie pomaga tłumaczenie że jak "śpi to rośnie" bo on odpowiada "że jak nie będzie spało to będzie mniejsze = łatwiejszy poród"

Zbieram się oglądać wózki Także spokojnej niedzieli Wam, odezwę się później.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 09:05   #1283
Konto usunięte

Mój wczoraj odkrył, że dziecko faktycznie bulgocze inaczej niż jelita i dłuuuugo leżał z uchem przy brzuchu
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 09:13   #1284
Amalte
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość
KZP buisness run? Mój mąż też został zobligowany przez firmę żeby biec. Ale ja się tam nie pcham, musiałabym chyba z 4h czekać nim tam cała sztafeta przegnie, więc tylko go zawiozłam

Zazdroszczę Wam wybierania fotelików, wózków, mebelków... Mój tż uważa że za wcześnie i po co

Uważam, że część rzeczy warto rozeznać wcześniej.
Z dużymi brzuchami będzie nam ciężko chodzić i wybierać modele itp. a na niektóre art (np niektóre wózki) trzeba czekać nawet do 10 tygodni!
No ale pewnie Ty to wiesz. Mój TŻ zaczął się bardziej angażować gdy poczuł ręką ruchy.

PS. Wczoraj, przez cc urodziła moja kuzynka- miesiąc za wcześnie. W domu mają wszystko rozgrzebane, generalny remont, pełno kurzu i brudu....
Co prawda starali się ogarnąć wszystko wcześniej no ale ogrom prac ich przerósł....
Stary 2016-09-04, 09:15   #1285
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
hej

*-9852100 <---- pozdrowienia od Franka
Pozdro Franek Mój Franek właśnie nasiurał na podłogę

Cytat:
Napisane przez KPZ Pokaż wiadomość
O boże dziewczynyyyy umieram po weselu :-D
Potanczylam, nazarlam się jak świnia i teraz wstać nie mogę :-D
Mam bóle miednicy. Wczoraj taki ból jak wracaliśmy że ledwo mogłam prowadzić. Ehh pewnie wszystko się tam rozszerza po prostu.
Muszę wstać za chwilę bo Tz ma bieg więc pasuje być na mecie. Zrobię mu medal z ciasta w takim kształcie :-D
Ale wczoraj miło, tyle komentarzy że pięknie wyglądam w ciąży i że na bank chłopak w takiej sytuacji :-D
I nie obyło się bez pytań kiedy nasz ślub

Muszę was nadrobić

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

My byliśmy wczoraj zawieźć moich rodziców na wesele i wszyscy na mnie taakie wielkie oczy, bo nikt nic nie wiedział o mojej ciąży Zrobiliśmy niespodziankę reszcie rodziny Śmialiśmy się z mężem, że będziem tematem numer 1

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość

Mój zaczął się ostatnio interesować tematem i chyba trochę bardziej się zaangażował. Zobaczymy czy uda się nam w końcu upolować ten wózek
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 09:18   #1286
Konkardia
Wtajemniczenie

Dziewczyny, witam się i ja po weselu. Czuję się jakbym miała kaca Jestem wykończona! Trochę potańczyliśmy, posiedzieliśmy no i... zgrzeszyłam ilością zjedzonego jedzonka Ale jak tu po obiedzie nie wcisnąć lodów? Mam do nadrobienia ponad 200 postów, coś mi też mignął post o klubie? Jesteście niemożliwe!!

Wysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 09:21   #1287
Konto usunięte

Wczoraj jeszcze jedną metryczkę zrobiłam na zamówienie dla pewnej toruńskiej mamy, na dziś też mam jeszcze dwie zamówione. Oczywiście nie biorę za to kasy, chcę się trochę pobawić z grafiką dla wprawy
Stary 2016-09-04, 09:44   #1288
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moniczi Pokaż wiadomość
Dziewczyny załączam zdjęcie swojego brzuszka, jest najmłodszy na wątku hehe jak się nauczę wrzucać w klubie zdjęcia to tam spróbuję. Zazdroszczę wszystkim, co mają lustra w domu sięgające poniżej biustu! Ułatwia to robienie fotek ;p
Zgrabniutki

Cytat:
Fajnie się prezentuje. W spacerówce budka również jest przedłużana?

Ja się napaliłam na metryczki drewniane, coś w ym stylu będę chciała zamówić, tylko zamiast kształtu aniołka dzidziusia. Do tego dokupię sobie po pierwszej literce imion córek, w ramkę i na ścianę

Ponadto znowu będę musiała kupić ramkę na zdjęcia i odcisk stopy, najlepiej taką samą, jaką mam dla starszej córy
A to mój brzuch z wczoraj.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21 tc 6 dni.jpg (56,2 KB, 22 załadowań)
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-04, 09:57   #1289
Amalte
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Zgrabniutki

Fajnie się prezentuje. W spacerówce budka również jest przedłużana?

Ja się napaliłam na metryczki drewniane, coś w ym stylu będę chciała zamówić, tylko zamiast kształtu aniołka dzidziusia. Do tego dokupię sobie po pierwszej literce imion córek, w ramkę i na ścianę

Ponadto znowu będę musiała kupić ramkę na zdjęcia i odcisk stopy, najlepiej taką samą, jaką mam dla starszej córy
A to mój brzuch z wczoraj.
Świetna taka drewniana metryczka z kształtów! Gdzie takie cudo znalazłaś?
Stary 2016-09-04, 09:59   #1290
Agnes_K
Raczkowanie

Cytat:
W zasadzie nie ma się czego przyczepić. Dla mnie ten wózek minusów nie ma. Moja siostra z nami była i zwróciła uwagę na to że w spacerówce w budce okienko nie jest z samej siateczki tylko ma jeszcze folie. Dla mnie to nieistotny szczegół. Podoba mi się bagażnik, jest mocno umocowany i dosyć wysoko nie będzie szurał po ziemi tak jak w navingtonie siostry. Dostalam do niego adaptery w gratisie do maxi cosi bo dostanę fotelik po siostrzenicy.
Wózek bardzo zwrotny i na każdy teren. Dobra amortyzacja i można dzidzie polulać.
Super, to tylko się upewniłam, że to dobry wybór
Tylko nie wiedziałam, ze za adaptery trzeba płacić dodatkowo, my też będziemy mieć maxi cosi. Muszę się najwidoczniej doedukować w necie

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość

My też będziemy kupować nową pralkę gdzieś w listopadzie i wstępnie myślę o tej:
http://www.ceneo.pl/26881792#cid=3049&pid=171

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Ja mojego tak ochrzaniam przez ostatnie kilka dni... tak mu się spodobało że co się położę to mąż zaraz się przysiada obok i męczy mi ten brzuch. Jeszcze pal sześć jak się dziecko kręci... ale on przeważnie się dosiada jak już dziecko się uspokoi

I nie pomaga tłumaczenie że jak "śpi to rośnie" bo on odpowiada "że jak nie będzie spało to będzie mniejsze = łatwiejszy poród"

Zbieram się oglądać wózki Także spokojnej niedzieli Wam, odezwę się później.
Kyiia no nie ma co, żelazna logika
Agnes_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości